bende hiç omega 3 kullanmadım bulantılarım vardı o sırada doktor haftada 2 gün balık yiyeceksin dediğinde kokusundan yiyemeyebilirim demiştim o da öyle omega 3 yazmıştı ama kullanmak nasip olmadı memlekette unuttumAma 3.aydan itibaren haftada 300-400 gr balık tüketiyorum artı ceviz badem kuru kayısı üzüm ve fındık yiyorum. Benimde cuma günü kontrolüm var doktoruma yazdırmayı düşünüyordum tekrar.Yazdığı omega 25 tl civarıydı bu daha iyiyse bi söyleyim bakıyım bundan kullanayım bende
bunlar reçetesiz kızlar GNC gibi vitamin mağazalarında falan satılıyor
bende hiç omega 3 kullanmadım bulantılarım vardı o sırada doktor haftada 2 gün balık yiyeceksin dediğinde kokusundan yiyemeyebilirim demiştim o da öyle omega 3 yazmıştı ama kullanmak nasip olmadı memlekette unuttumAma 3.aydan itibaren haftada 300-400 gr balık tüketiyorum artı ceviz badem kuru kayısı üzüm ve fındık yiyorum. Benimde cuma günü kontrolüm var doktoruma yazdırmayı düşünüyordum tekrar.Yazdığı omega 25 tl civarıydı bu daha iyiyse bi söyleyim bakıyım bundan kullanayım bende
benim karşı komşum hemşire, ben son iki ay kullanmıştım, öyle yaparsan yeterli dedi içimi rahatlattı ama bilemiyorum tabiayrıca o bana marincap'ı önerdi ama ben ışılaydan çok etkilendim sanırım. solgar 700 daha iyi gibi geliyor
teklif 8 ekimde komisyona gelmiş.3 tane komisyon ki bunlardan 1 i esas komisyon diğer 2 si ise tali komisyon.kanuna göre komisyona gelen teklif 45 gün içerisinde sonuca bağlanarak meclis gündemine sunulmak üzere meclise gönderilir.buda demektir ki en geç kasımın sonu gibi meclis gündemine gelir .meclistede eğerki kabul edilirse kanunlaşır.süreç böyle işleycek arkadaşlar.
bu da teklifin şuandaki durumunu gösteren link http://www.tbmm.gov.tr/develop/o...i?kanunlar_sira_no=111776
eğitimhaneden bulduğum yazı..
teklif 8 ekimde komisyona gelmiş.3 tane komisyon ki bunlardan 1 i esas komisyon diğer 2 si ise tali komisyon.kanuna göre komisyona gelen teklif 45 gün içerisinde sonuca bağlanarak meclis gündemine sunulmak üzere meclise gönderilir.buda demektir ki en geç kasımın sonu gibi meclis gündemine gelir .meclistede eğerki kabul edilirse kanunlaşır.süreç böyle işleycek arkadaşlar.
bu da teklifin şuandaki durumunu gösteren link http://www.tbmm.gov.tr/develop/o...i?kanunlar_sira_no=111776
eğitimhaneden bulduğum yazı..
yiyebiliyorsan ne güzel....bende hala mide bulantısı var ve saydıklarımı zorla yiyorum bari eksiği balık yağı ile telafi edeyim
ay benim de içim rahatladı şimdizararın neresinden dönersen kardır biran önce başlayalım ben de solgar 700 iyi diye duymuştum.
link açılmıyor ama habere çok sevindim biran önce çıksın inşallah da yeni doğan kuzucuklar da annelerinden ayrılmasın
senin karşı komşun bence doktorun olmalı yani doktoruna danışmadan hiçbir ilacı kullanma dedim
yanlış anlama doktoruna herzaman danış anlamaında dedim canım
kilo konusunu herkes kafasına takıyor ama çevremde 20 22 kilo almış çok arkadaşım var şimdi hepsi tığ gibi..önemli olan bebişlerimizin sağlığı tabiki yediklerimize dikkat edeceğiz ama hamileyiz ve bu anın tadını çıkarmalıyız:):)çünkü normalde bu kadar kilo alsak kafayı yerdik herhaldeniye yanlış anlıyım canım çok doğru söylüyorsun, ben etrafın dediklerinden çok etkileniyorum hele birde karşı komşum hemşire olunca etkiliyo beni sözleri, birde çok kilo almışsın diye beni üzüyo zaten hephiç aldırmamak lazım aslında doktor dışında kimseyi. haklısın..
kızlar yaa omega 3 kullanıyormusunuz, ben şimdiye kadar kullanmadım. şimdide bu aklıma takıldı, yanlış mı yapıyorum diyeillaki her ay bir sorunu takıcam kafama... bana tavsiye edebileceğiniz omega 3 var mı gerçekten iyi olan, doktorunuzun tavsiye ettiği ve çok pahalı olmayann
valla ben yatıp kalkıp dua edeyim 30 lira muayene ücreti ile 4 boyutlu renkli dev ekranda görüyoruz bebeğimizi cd leri fotoları ile.sadece prof.a gittik sorunlar olunca o 250 idi bize cok gelmişti bide :) gayet iyiymiş o zaman
ben de hiç omega 3 kullanmadım ceviz, balık, ıspanak falan idare etmeye çalışıyorum bana pek ama yeterliymiş gibi gelmiyor...ben de isteyeceğim, çok mu geç kaldık acaba:26::26:
Canım çok geçmiş olsun darısı başımıza diyelim canım kilosu normal bence 25+5 830 gr dı benim birde hızla büyüyorlar bugün 26+4 mesela tahmınım 900 ü geçmiştir hızla büyüyor bebişlerimiz doktorum gününde gidiyor tam sınırda diyor maşallahben hamilelik takvimine bakıyorum şu altta yazan kilo onla aynı gidiyor ama mesela boyu 31 cm dedi orda 35 cm falan yazıyordu hamilelik takviminde doktorum iyi dedikten sonra 20-30 gr eksik fazla 5 cm az çok önemli değil canım takma kafana maşallah bebişine önemli olan vaktinde gelmesi 9 ayı bulduktan sonra sıkıntı yaşamayacağız inşallah :)
İlkokulcum canım senin şu an kilonu kontrol altında tutman lazım hamur ve şekerden pilav makarnadan uzak durman lazım Allah'ın izniyle düzene sokacağız inşallah canını sıkma önemli olan vaktinde doğsun bebişimiz
Canım hiçmi? yaptırmadın. 50 gr da 1 kere alıyorlar çünkü. 100 grda 4 kere alıyorlar aç karnına glikoz sonrası 1er saat arayla 4 saatimiz hastaede geçecek ben yaptırcam önemli olan sağlık aylardır her ay yaptırmadığım kan testi kalmadı 20 tüp toplamda kan verdim şimdiye kadar vitamin testlerinden kan sayımlarına şeker testlerine ama sonuçta kontrol altındayım bu beni rahatlatıyor. Doktorum bile pes dedi bana :) Işılaycım ara ver kendini dinlemeye diye :) şimdi 26 sı 4 tüp kan alınacak şeker için yüksek çıktı çünkü 187 çıktı 50 gr ve bence en önemli test şeker testi Allah korusun bebeği çok etkiliyor arkadaşlar mesela 1 kişi yazmış şeker yüzünden bebeğin ciğerleri gelişmemiş ve bilmem kaç gün küvözde kalmış doğunca herşeyi ihmal etsen bunu etme derim sağlık ocağınada arada bir tam kan sayımı yaptırıyorum
29+2 deyim bebegimin agirligi 1450 gr olmus. Tombalak bi bebek olcak galiba.. Doktor iri biraz dedi.
Günaydın,inşallah güzel geçer canım hayırlısıGunaydin kizlarr uzun suredir giremiyodum nete nasilsiniz bebisler nasil? :) benim şeker yuklemesi daha bugun yapiliyo. 29+2 olmusum. Dun kontrole geldim bebisimi gordum yuzunu gosterdi bize cok mutlu oldum yaa :)
Günaydın kızlar,
Herkes iyidir inşallah.Biz kızımla iyiyiz çok şükür.Sadece keyifsizim ve yavaştan doğum korkuları başlıyor gibi
Herkese merhabalar,
Nasılsınız kızlar?
Uzun süredir uğrayamıyordum,evde dinleniyorum,işe ara verdim bi süre,
Evde net olmadığı için iş yerine geldikçe yazıyorum takip ediyorum topikleri,
Umarım herkes ve bebekleri iyidir,
Biz de iyiyiz çok şükür,tekmelerle yumruklarla arada sarsılsak da idare ediyoruz kızımızı bakalım,
Hala isim bulamadık düşünüyoruz,
Kızlar sizlere sormak istediklerim var,
Ben ikinci aşımı olmadım,Işın hanıma da randevumdayken sormayı unuttum,
Yani bi sakıncası olmaz de mi,çok acıyo valla dört-beş gün ağrısı gitmiyo biraz da ondan işime geldi yani,
Siz ne dersiniz ?
Bir de kızlar doktorum doğum cdsi verdi,izlemelimiyim sizce?
Kendimi normal doğuma hazırladım,kolay olacağına kendimi ikna ettim hep okuduklarımla falan,
Şimdi o yaşayacaklarımı görürsem korkarım diye düşünüyorum,siz izlediniz mi nasıl çok mu ürkütücü? :18:
29+2 deyim bebegimin agirligi 1450 gr olmus. Tombalak bi bebek olcak galiba.. Doktor iri biraz dedi.
Herkese merhabalar,
Nasılsınız kızlar?
Uzun süredir uğrayamıyordum,evde dinleniyorum,işe ara verdim bi süre,
Evde net olmadığı için iş yerine geldikçe yazıyorum takip ediyorum topikleri,
Umarım herkes ve bebekleri iyidir,
Biz de iyiyiz çok şükür,tekmelerle yumruklarla arada sarsılsak da idare ediyoruz kızımızı bakalım,
Hala isim bulamadık düşünüyoruz,
Kızlar sizlere sormak istediklerim var,
Ben ikinci aşımı olmadım,Işın hanıma da randevumdayken sormayı unuttum,
Yani bi sakıncası olmaz de mi,çok acıyo valla dört-beş gün ağrısı gitmiyo biraz da ondan işime geldi yani,
Siz ne dersiniz ?
Bir de kızlar doktorum doğum cdsi verdi,izlemelimiyim sizce?
Kendimi normal doğuma hazırladım,kolay olacağına kendimi ikna ettim hep okuduklarımla falan,
Şimdi o yaşayacaklarımı görürsem korkarım diye düşünüyorum,siz izlediniz mi nasıl çok mu ürkütücü? :18:
Günaydın,inşallah güzel geçer canım hayırlısı
Aynen belfüm bazen sabahları kalkıyorum ya da gece uykum kaçıyor.Kendi kendime diyorum ki şuan sancı girse naparım,ilk nereye saldırırım:) Sonra kafamda kuruyorum, hemen duş alacam,çantam zaten kapıya yakın olur. Güzelce hazırlanacam saçıma fön bile çekecemHerşey hazır olunca da oturup dakika sayacaz babamızla,kaç dk da bir giriyor diye. Doğum habercileri de var zaten nişan gelmesi gibi.Ama hastaneye tam olarak kaç dk da bir sancı olursa gitmeliyim onu bilmiyorum Suyumuz önce gelirse hemen gitmek lazım o kesin de ya gelmezse erken gidip suni sancı yemek var
Selam canımcım,ben meraklıyım öyle videolara baya bir önce izlemiştim:) Normal doğumdan çok sezeryanı izlerken tırsmıştım. Bir de 2.dozun zamanını da geçirmeden ol bence canım. Yoksa etkisi olmayabilir belki.ben 5 doza tamalmayıp ömür boyu bağışıklık kazanmayı istiyorum.Dr. da 2.bebek düşünüyorsan 5e tamamla demişti.
günaydın arkadaşlarım.ay kaç gündür gece yatarken yoruluyorum çalışırken ayaktayken ve yürürken dinleniyorum çok acayip dimi?benim karnım çok çıkmadı,kızımı resmen yanlarımda taşıyorum,sağ yanda da sıkıştırıyo,sol yanda da.yanlarım iyice ağırınca da yatmak sıkıntılı,yürümek rahat oluyo:)vakit yaklaştıkça da doğum korkum var,normal doğum heveslisi ben,doktor ufacık bişi dese sezeryan olacak kadar stres yapıyor oldum:)32 haftada da izin almayı düşünmüyorum,hayırlısıyla sonuna gidicez bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?