Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar ya bişey sorucam,şuan yaklaşık 27 hafta oldu.kızımla her konuştuğumuzda vurmuyo,hani bu haftalarda bilinçli cevap verirmiş falan,dün artık eşim dediki,işitme problemi mi var:)sizin bebişlerin sizle iletişimi nasıl acaba?

canım 80 tl bedava İstanbul'da 250 ye yaptırdım ben 150'den aşağıda yok zaten

Ooo çok iyiymiş :)

Bencede dua etmelisin hem renkli hem cd ve fotoları ile

Bu yazıyı bende okumuştum cnm inşallaah bu ay sonuna kadar belli olur

Daha çok erken canım biraz daha sabret :)

İnsan hersey takinti yapiyo yaa tiroid kontrolu icin hastaneye gittim gecende kan almadaki hemsire karnin asagida duruyo erken dogum yapabilirsin bak ihmal etme sor doktora dedi, o gunden beri her gece ruyamda erken dogum yapiyodum yeni dogmus kedi yavrusu gibi el kadar bebek doguruyodum. Bi de ruyamda esim onu cekmeceye koymus bebegi nasil koyarsin cekmeceye diye deli gibi agliyodum ruyamda :) Her gece buna benzer ruyalar gordum. Doktora gittim alttan muayene yapti cok sukur kötü bi durm cikmadi. Bosver sen millet konusur senin fizyolojik yapinla ilgili o. Hic de erken dogum riskin falan yok simdilik dedi. Dun gece cok rahat uyudum

Şaka gibi sen kimsenin söylediklerine bakma.En önemlisi senin doktorun ne söylediği..İçini ferah tut bebişini strese sıkıntıya sokma.Bende çok evamlı birisiyim çok düşünürüm.Öyle oluyor ki oğlum bi tekme atıyor anneee ben iyiyim diye o zaman herşeyi unutuyorum :)

Ewet bi hareketini hissedince insanin ici rahatliyo.. Hele babasi karnima dokununca daha cok hareket ediyo gibi geliyo :) babayi tepikliyoruz :)

Ewet bi hareketini hissedince insanin ici rahatliyo.. Hele babasi karnima dokununca daha cok hareket ediyo gibi geliyo :) babayi tepikliyoruz :)

Napıyoruuuz :) İçimizi rahat tutuyoruz Allah Sağlıklı Sihatli kusursuz kazasız belasız ellerimize versin.Aminnnn

etrafın dediklerine hiç bakma sen canım
herkes kndne göre diyo bişiler
banada işyerinde 2 kişi taktı resmen
ay çok şiştinde kilo aldında filan filan
hee onların hamilelikleri nasıldı
töbe yarabbi kınamıyorum ama inan eli yüzü şişmiş göbek desen bnm 3 katım nerdeyse
hani desemki kendisi azcık kilo aldı tmm fazla desin bana
sen neydinki bana ne diyosun
herkesin bünyesi herşeyi farklı,kimse bir olamaz,aldıysak inş doğumdan sorada veririz kiloyu
keyfimizden almıyoruz ki, herşey bebeklerimiz için :))
yeterki sağlık olsun Nazar

bende dün ilkez zorlandım yatarken
hatta kocama belli etmedim ağladım (
sinirlerim bozuldu çok nedense,duş aldım en sonunda öle rahatladım
allah kolaylıkla atlatmak nasip etsin bu günleri,başka dert vermesin en diyim

Nacizane tavsiyem yeşil yapraklılarda biliyorsunuz bol demir, folik asit var hamilelğimin başından beri hafta 2-3 kere yeşil yapraklı sebze suyu içiyorum. Ispanak,maydonoz, roka , brokoli yanına limon elma ile katı meyva sıkacağından geçirdiğinizde tadı gayet güzel. Kan değerlerim çok iyi. ıspanağın körpelerinden bulursanız salatasıda güzel oluyor.

Allah kolaylık versin bebeğinizle birlikte huzur içinde oturun :)

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda halledersin

Şimdilik eşimin montuna el koydum :)

Selam canım

Gene bana sağlık ocağı yolu göründü desene :18:

Ayy ben izlemeyeyim o zaman iyice korkarım heralde...:44:

Sağol yaa,sorayım bari doktora,cdyi de izlemicem bence de etkiler kesin...

Son düzenleme:

suyunu içmek hiç aklıma gelmedi ama kndlerini bol bol yioyrum
severim çok sebzeyi
bu aralar katı meyve sıkacağı arayışındayım bakalım bende :)
hepsinden yiyim derken şişip kalıyorum meyve filan
suyunu içerim en azından :)

Hamilelikte ve doğumda bence en zor olan çevredeki bilgiçlik taslayan insanlar.Zaten zor dönemdeyiz herşeyden etkileniyoruz kafaya takıyoruz,bilip bilmeden yorum yapmaları çok can sıkıcı. Bende birkere hastanede beklerken aynı tepkiyle karşılaştım.Orta yaşlı bir bayan göbeğimin aşağıda olduğunu söyledi,bozdu moralimi.Vücut yapım öyle napabilirim,dr.normal buluyor gelişimini,yerleşimini.Elalemi takmamayı öğrendim.

Benim kızım da keyfine göre takılıyor konuşunca her zaman tepki vermeyebiliyor.

Slm kizlar bende sabahtan seker yuklememi yaptirdim cok rahat gecti ayrica dr.kan ve karaciger testleride istedi onlarda normal cikti oglum 28 cm 811 gr.olmus 25. Haftadayim .carousel e gezmeye geldim mothercare de yuzde 50 indirim var concord neo almak isteyenler 1250 tl. Ayrica symk diye bi bebek magazasi acilmis musteri kartiyla yuzde 10 indirim yapiyolar ve icinde bebek arabadinda banyo urunlerine ayrica oyuncak ve kiyafete bebek arabalarina kadar hersey var.eczaneye babe catlak kremi almaya gittim lasonnil gogus kremini sordum hamileykwn kullanmatin hogus uyarilari erken dogumu tetikler dediler ayrica dogumdan sonra da icibde koyun kili var onu kullanmayin mustela adli kremi kullanin dogumdan sonra silmeye de gerek yok dedi siz ne dusunuyosunuz

canım keyiflerine bağlı bu işler :)

Bu insanları anlamıyorum hiç.Sinir bozmaktan başka bişey yapmıyorlar.Dikkate bile alma canım doktorunda aydınlatmış seni ne güzel.

Bende anlamıyorum birde sana el yapıyor bana özveöz ablam yapıyor bu dediklerini.Her arkamı döndüğümde beni aa şişmiş aa poposu büyümüş yok karnı aşağıda.
Dediğin gibi kendisi 30 kilo aldı söylediklerini bir kenara bırkaıyorum da ablam ya bu kadın benim.Benle derdi ne anlamıyorum da.
İnsanlar zalim olabiliyorlar ve piskolojimizdende bi haberler görme sende canım.

yakınların lafı daha çok dokunuyo gerçekten
boşver canım,sağlıklımıyız evet :)))
mutlumuyuz evet :)))
kim ne derse desin tııııınnnn D biz göbeğimizle bebeğimizle kilomuzlada mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…