hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
Canım renkliye girmeyen varmı? diye sorsan daha mantıklı olur :)) hepimiz girdik :) 30 da girdi arkadaşlar nst ye sanırım bende 29+5 de gideceğim bu hafta sorarım ne zaman başlayacak diye.
Oğluşuma klasik müzik dinletiyorum şu an ve nasılda tepki veriyor yavrum ya artık dinletmem lazım kızlar klasik müziğin anne karnındaki bebeklerin matematik zekasını geliştirdiğini biliyormuydunuz?
Kizlar aksamustu doktora gittim 30. Hafta olmasi gerekirken yine onden gidiyormusuz ama oglusum cok iyi sukur bas asagi donmus yuzunu cok zor gorduk normal dogum icin simdilik bi sıkıntı yok dedi hadi insallah bole gider yaaa
Yalniz ben 32. Hafta calisabilir raporu isteyince sat ina gore yazicaz dedi yani daha 3 haftam var raporu almak icin hic bole tahmin etmemistim ben sat a goreymis rapor olayi iyi mi oldu kotumu oldu bilemedim yaaa ?
Nst ye de girdim kalp atislarini filan sayiyor 20 dk kadar yatiyosun ama hicbisi yapmadan yatmak sıkmaya basliyo bi sure sonra neyse hicbi sorun cikmadan atlattik bu ayida 3 hafta sonra bundan sonraki kontrol
Ufff ne cok konustum yaa kusura bakmayin canlar helal edin hakkinizi hepiniz dikkat edin kendinize iyi hafta sonlari :)
selam kızlar
dün doktor günümüzdü oğlum kocaman olmuş çok şükür
1659 gr 43.05 cm
ayağı kafasındaydıduruyordu yüzünü bir göstermedi bize kerata
İzin ve çalışabilir raporları konuşulmaya başlamış. Benim doktor randevum önümüzdeki cuma. Cuma günü 31+5 olacak. İzin 32+0 a göre veriliyormuş galiba. Ben 11 ocakta ayrılmayı düşünüyorum, yani 37. haftamda. 5 haftamı doğum sonrasına ekletip 2. dönemi bebeğimin yanında bitirmeyi istiyorum ama zorlanmaya başladım. Bu aralar nefes alma ve kalp çarpıntısı sorunu başladı.Bir de sanırım artık kaburgalarım batıyor, öne doğru birazcık eğilsem rahatsız oluyorum. Bir de uyku sorunu geri döndü, dün akşam 7'de bir yattım, arada 2 defa tuvalete kalktım ve sabah 9:30'a kadar uyumuşum. Sabah da kalkmazdım da çok acıkmıştık oğlumla o yüzden kalktık :) Ben uyuyunca oğlum da uyuyor hiç hareket etmiyor maaşallah :) Haftaya cumayı sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum. Zaman çabuk geçiyor. Ve doğum konusunda bana heyecan basıyor. Çoğunuz normal doğum olsa diye dua ediyorsunuz mesajlara göre benim de ödüm kopuyor. Sezaryen daha az riskli gibi geliyor bana. Cuma günü doktoruma sorucam bakalım. Hayırlısı neyse o olsun diyorum korksam da :18:
hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
biz cemre koyacağız büyük ihtimal cemre olmazsada ceyda...onun dışında gökçe, tuğçe, nisa, zeynep isimlerini düşünmüştük ayy böle düşününcede aklıma gelmiyor :)kızlar ben de ne zamandır yazamıyordum, sizleri gördüm keyfim yerime geldi :) benim de bir kaç danışacağım şey olacaktı..
1. evime yakın bir yerlerde hamileler için plates buldum, ancak zararı olur mu bilmiyorum, bu konuda bilgsi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
2. bir lisede öğretmenlik yapıyorum ve artık çok yoruldumiznime de daha 4 hafta var hamilelik izni 6 aya çıkarılacakmış diye duydum, mecliste görüşülüyormuş sanırım. sizce yılbaşından önce çıkar mı?
3.ve son olarak :) kızçemize isim bulamadık hala, hiçbişeyi yakıştıramıyoruz, yada bütün güzel isimleri bir arada koymak istiyoruzbu konuda da yardımcı olabilirseniz ne güzel olur :))
atakan, yusuf, kerem, oğuz, kaan, hakan isimleri hoşuma gidiyor benim erkekteben de herkes biliyormuş gibi cinsiyet yazmamışım :) erkek olcak nasip ıkursa
maşallah kuzunaaaaselam kızlar
dün doktor günümüzdü oğlum kocaman olmuş çok şükür
1659 gr 43.05 cm
ayağı kafasındaydıduruyordu yüzünü bir göstermedi bize kerata
niye normal istemicen ki cnm eminim hala zayıf gözüküyorsundur. hamilelik öncesi çok zayıfmışsın çünkü...bende en son 63 tüm şimdi kaçım hiç bilmiyorum bu sıralar tartıya uğradığım yok :)hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
Canım zayıf olduğun için çok kilo almışsın ee sende şeker çıkmışmıydı?
Ben 8 aldım ama 72 ile başladım korkma normal doğum yaparsın canım.
niye normal istemicen ki cnm eminim hala zayıf gözüküyorsundur. hamilelik öncesi çok zayıfmışsın çünkü...bende en son 63 tüm şimdi kaçım hiç bilmiyorum bu sıralar tartıya uğradığım yok :)
yok canım şükür şeker çıkmadı. ama ablam şey dedi geçen kafama takılmadı değil yani :18: kendin kilo almıyo gibi gözüksende karnının içi yağ bağlar normal doğum zorlaşır, bundan sonra minimum almaya çalış dedi :18: bilemiyorum gerçeklik payı var mı yoksa oda hamişler için uydurulmuş sayısız hurafelerden birimi..
walla karnım haricinde herşeyim aynı gibi diyordum 2 gündür yüzüğüm biraz daralmış gibi geliyor gözüme. ellerim biraz şişmiş sanırım.. evet yaa tartıdan korkuyoruz artık cidden. daha iki ayda ne olucaz bilemiyorum. bu arada cemre ismini çok seviyorum ben, sende kızına düşünüyorsun, çpk güzel bi isim canım, benim şuan bir öğrencimin ismi cemre, çok beğeniyorum ismini
bu arada kızlar biz oğluşuma kaan ve oğuzhan isminden hangisini koyacağımıza halaaa karar veremedik. bana bir öneride bulunun lütfen siz olsanız hangisini koyardınızz
Cok teşekkür ederim canım , neysesi sıkıntısız atlattım :))
Işılayim cok guzel bilgiler
Oy maşallah oglusunane kadar da büyümüş :)
Nstye girdin mı canım
Benimde hiç aklıma gelmemişti şerbet bardaklar canım iyi söyledin bı de onlara bakmak gerek.
Canım malimusavirlik bitirme sınavı.yazili sınav olduğu için bilmiyorum :) yaptım ama hepsini bakalım
Canım zayıf olduğun için çok kilo almışsın ee sende şeker çıkmışmıydı?
Ben 8 aldım ama 72 ile başladım korkma normal doğum yaparsın canım.
Belfücüm işimize yarar bilgi bulunca paylaşıyorum hemen nerdeyse hepimizin ilk bebişleri geliyor tecrübe kazanıyoruz.
Bir arkadaşımızda çikolatayı sormuş 140 tanesi 45 TL olan çikolatadan yedim canım ince gayette güzeldi, adi değildi, ancak onu kolide gönderiyorlar sanırım nikahta koliden dağıttılar çikolata kabı yok galiba şöyle güzel bir tepsi gibi birşeyde dağıtılabilir bu arada ben 2 kg su 65 TL olanı düşünmeye başladım odaha gösterişli 90-100 tane geliyor sanırım yeter bile
Kızlarr bebişimin gardrobunu aldık,bembeyaz,üstünü de stickerlarla süsledik,içi için de kapitonelerimizi sipariş ettik vee maviş maviş minik askılarımızı da aldıkhepsi hazır olunca foto çekip koyarım buraya da.Park yatak konusunda henüz bir karar verebilmiş değiliz ne yazık ki.
yok canım şükür şeker çıkmadı. ama ablam şey dedi geçen kafama takılmadı değil yani :18: kendin kilo almıyo gibi gözüksende karnının içi yağ bağlar normal doğum zorlaşır, bundan sonra minimum almaya çalış dedi :18: bilemiyorum gerçeklik payı var mı yoksa oda hamişler için uydurulmuş sayısız hurafelerden birimi..
walla karnım haricinde herşeyim aynı gibi diyordum 2 gündür yüzüğüm biraz daralmış gibi geliyor gözüme. ellerim biraz şişmiş sanırım.. evet yaa tartıdan korkuyoruz artık cidden. daha iki ayda ne olucaz bilemiyorum. bu arada cemre ismini çok seviyorum ben, sende kızına düşünüyorsun, çpk güzel bi isim canım, benim şuan bir öğrencimin ismi cemre, çok beğeniyorum ismini
bu arada kızlar biz oğluşuma kaan ve oğuzhan isminden hangisini koyacağımıza halaaa karar veremedik. bana bir öneride bulunun lütfen siz olsanız hangisini koyardınızz
Ayy kızlar bebişler kime benziycek acaba ben ultrasondan çözdüğüm kadarıyla eşim :) burcuda kova olursa huyuda ben olcak sanırım :) Aslında biz tersini isterdik tipi bana huyu babaya diye nasip :)
oyoyoyyyy canım yaaa inşallah istediğin sonucu alırsın, zor muydu sorularınız (kredilerdeyim bende firmaların mali müşavirleriyle görüşüyoruz sürekli, belki bigün seninle de görüşürüs hatta belki görüşmüşüzdür bile)
al benden de o kadar canım yaaa, evde miskinlik yapıp bi de bebişimizlerimizin geleceği günün hayali ile vakit geçirmek süper olsa gerekkilo konusunda yalnız değilsin bi 15 te bizde var maşallah Allah sağlık versin bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki kısmetse küçük kuzularımızı kucaklarımızı aldıktan sonra veriris inşallah
ben sormuştum canım, evet benimde 2 kg 65 olanlar hoşuma gitti, fiyat çok makul
biz onlara benzer (linki ekliyorum) fiyat aldık bi kaç yerden kg 80-95 tl arası değişiyo, en uygun tatbakta bulduk kg 49 du ama bunlar çok daha uyguna geliyo
Elit Pastanesi - Bebek Ürünleri
güzel günlerde kullanın canımmmm inşallah
KAAN çok karizmatik bi isim canım bence
Ya benim gözlemlerimde ilk çocuk hep tip baba huy anne oluyor o kadar çok gördümki ilk çocuklar hep böyle ben eskiden beri derim sanırım bizimde öyle olacak :) eşime aşkım tartışılmaz o ayrı :)) ama eşimin karakteri çok güzel huyuda benzesin isterim açıkcası :) eşimde diyor oğlumuz olacak ama eyvah 2 tane Işılay yandım ben diyor :)))
Canım senin kilon kaç? birde bu elittekiler ne kadarmış? Bunlar izmir birde .
:)))))))))))))))))))))))))anamm maşallah kız bebişine sağlığına kilosunafırtlatacan yakında ne güzel büyümüş :))
sağol canım benım .NTS ye almadıCok teşekkür ederim canım , neysesi sıkıntısız atlattım :))
Işılayim cok guzel bilgiler
Oy maşallah oglusunane kadar da büyümüş :)
Nstye girdin mı canım
Benimde hiç aklıma gelmemişti şerbet bardaklar canım iyi söyledin bı de onlara bakmak gerek.
Canım malimusavirlik bitirme sınavı.yazili sınav olduğu için bilmiyorum :) yaptım ama hepsini bakalım
hiiiiiiiççççç stres olma canım ben de 13.5 kilo aldım 63.5 oldum :18::18:hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
yok canım ya yorum yapmadı ben de sormadım boyu uzun ama sanki biraz zayıf olacak gibi geliyor banaKızlarr bebişimin gardrobunu aldık,bembeyaz,üstünü de stickerlarla süsledik,içi için de kapitonelerimizi sipariş ettik vee maviş maviş minik askılarımızı da aldıkhepsi hazır olunca foto çekip koyarım buraya da.Park yatak konusunda henüz bir karar verebilmiş değiliz ne yazık ki.
yok canım bilmiyordum ama ben matematikçi olduğum için oğlum zaten haftada 30 saat matematik dinlemek zorunda kalıyor,inşallah o da işe yarıyordur=)bazen derste kim çözer soruyu dediğim zaman oğlum tesadüf hareketleniyor,gülümsüyorum=)Bir de cdmiz var ingilizce ninniler,melodileri çok hoş ama çok dinleyince sıkıyor:120:
Canım kendini kötü hissetmiyorsan sat.a göre yazması daha iyi,bebeğinle daha çok zaman geçirirsin.Maşallah oğluşuna da sağlıkla doğar inşallah zamanında.
Maşallah kuzuya annesi,biraz uzun mu olacak gibi?yorum yapıyor mu doktorunuz.bizimki sürekli normal diyor,uzun kısa şişman zayıf hiçbişi yok.
Evet canım 32+0dan sonra veriliyor diye okudum ben de,2.dönemi kapatabiliyor musun peki o şekilde?hesapladım da benim mayıs ortasında bitiyor iznim,rapor veya izin gerekiyor kalan zaman için.Maşallah senin bebiş uslu gibi görünüyor=)
Of bu kilo konusu sıkıntı gerçekten,9-10 kilo ile bitirenler nasıl başarmış acaba,ben şimdiden o kadar aldım.Neyse doğumdan sonra artık tutucaz boğazımızı vericez=)Dayanabildiğimiz yere kadar dayanalım da zamanımızı bebişlerimizle miskinlik yaparak kullanalım
Belfücümm umarım gönlüne göre bir sonuç alırsın sınavdan.
biz cemre koyacağız büyük ihtimal cemre olmazsada ceyda...onun dışında gökçe, tuğçe, nisa, zeynep isimlerini düşünmüştük ayy böle düşününcede aklıma gelmiyor :)
atakan, yusuf, kerem, oğuz, kaan, hakan isimleri hoşuma gidiyor benim erkekte
maşallah kuzunaaaa
niye normal istemicen ki cnm eminim hala zayıf gözüküyorsundur. hamilelik öncesi çok zayıfmışsın çünkü...bende en son 63 tüm şimdi kaçım hiç bilmiyorum bu sıralar tartıya uğradığım yok :)
biz de 2 gün önce kontroldeydik kızım 1500 kg :)28 hafta 5 günlüktü
Dün dr kontrolüm vardı ve kızım 1200 müş hala geçen haftadan beri hiç kilo almamış.Ve şekerim düşükmüş.drum epey kızdı diyet mi yapıyorsun diye ne diyeti gayet normal yemek yiyorum dedim sadece fazla şeker almamaya çalışıyorum dedim.Geri dedi bebğinin kilosu sütlü tatlıyı buzdolabından eksik etmiceksin dedi.canım çok sıkkın arkadaşlar.Geçen haftaya kadar herşey normaldi nasıl olurda bir haftadır hiç kilo almaz aklım almıyor
Hamilelerde şekerin çıkamasını duydumda benim gibi bir vaka hiç denk gelmedi.dün 2 sütlaç full ballı süt koca bir çikolata mantı bol şekerli çay muz yedim ve bir saat sonra şekerim sıkı durun 128 çıktı
nasıl olur anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?