Aman Allah'ım hayal ettiğim beslenme şekli bende doktorumdan bunları duyaydım :)))
Nee 128 mi 1 hafta aynı şeyi yap 200 ü bulursun sanırım :)
Canım bebek gelişimi içinde süt iç yarım kilodan fazla iç ama madem bebek hiç büyümemiş kivi ye bolbol bebeği büyüten şeylere yüklen geçmiş olsun
hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
günaydın nasılsınız aventin süt sağma makinasını aldım umarım pişman olmam
Ayy kızlar bebişler kime benziycek acaba ben ultrasondan çözdüğüm kadarıyla eşim :) burcuda kova olursa huyuda ben olcak sanırım :) Aslında biz tersini isterdik tipi bana huyu babaya diye nasip :)
Kızlar günaydın ve iyi haftalarrrr! :)
Bir soru;
2 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var, öyle ki adım atmakta-oturup kalkmakta çok ciddi zorluk çekiyorum.
Benim kızım henüz dönmemişti biliyorsunuz, kaburgalarımı kırmaya niyetlenip; ama şimdi kasıklarımda böyle bir ağrı olunca acaba döndü de kafasının ağırlığı mı baskı yapıyor sorusunu aklıma getirdi.
Sizde var mı böyle bir ağrı?
Bu arada rutin kontrolüm yarın, en kötü ihtimalle yarın sabah öğrenmiş olucaz durumu ama çok merak ettim, size a danışiim dedim.
Aynı şeyi bende yaşıyorum ama kasık ağrısı değil iki bacak arası kemik ağrısı aynen yatakta dönerken çığlık atıyorum
Günaydın hayırlı olsun nerden ve kaça aldın canım.
hayırlı pazarlar hamişlerrrrne güzel bir pazar buu. evde olmak ne güzel yaa. çalışabilir raporumu aldım ama aslında artık evde olup geç saatlere kadar uyumayı, miskin miskin takılmayı ne çok istiyormuşum, bugün farkettim.. gerçi benim işim çok rahattır ama yine ev gibisi olur mu yaaa kızlar ben şuana kadar 15 kilo aldımm rekor bende sanırım. artık 20 kilo ile hamileliği tamamlasam dua edecem yaa. nedir bu kilo olayı anlayamadım... 63 kiloyum. utanmadan bide normal doğum istiyorumm hala bakalım kısmet
yok canım şükür şeker çıkmadı. ama ablam şey dedi geçen kafama takılmadı değil yani :18: kendin kilo almıyo gibi gözüksende karnının içi yağ bağlar normal doğum zorlaşır, bundan sonra minimum almaya çalış dedi :18: bilemiyorum gerçeklik payı var mı yoksa oda hamişler için uydurulmuş sayısız hurafelerden birimi..
walla karnım haricinde herşeyim aynı gibi diyordum 2 gündür yüzüğüm biraz daralmış gibi geliyor gözüme. ellerim biraz şişmiş sanırım.. evet yaa tartıdan korkuyoruz artık cidden. daha iki ayda ne olucaz bilemiyorum. bu arada cemre ismini çok seviyorum ben, sende kızına düşünüyorsun, çpk güzel bi isim canım, benim şuan bir öğrencimin ismi cemre, çok beğeniyorum ismini
bu arada kızlar biz oğluşuma kaan ve oğuzhan isminden hangisini koyacağımıza halaaa karar veremedik. bana bir öneride bulunun lütfen siz olsanız hangisini koyardınızz
oyoyoyyyy canım yaaa inşallah istediğin sonucu alırsın, zor muydu sorularınız (kredilerdeyim bende firmaların mali müşavirleriyle görüşüyoruz sürekli, belki bigün seninle de görüşürüs hatta belki görüşmüşüzdür bile)
al benden de o kadar canım yaaa, evde miskinlik yapıp bi de bebişimizlerimizin geleceği günün hayali ile vakit geçirmek süper olsa gerekkilo konusunda yalnız değilsin bi 15 te bizde var maşallah Allah sağlık versin bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki kısmetse küçük kuzularımızı kucaklarımızı aldıktan sonra veriris inşallah
ben sormuştum canım, evet benimde 2 kg 65 olanlar hoşuma gitti, fiyat çok makul
biz onlara benzer (linki ekliyorum) fiyat aldık bi kaç yerden kg 80-95 tl arası değişiyo, en uygun tatbakta bulduk kg 49 du ama bunlar çok daha uyguna geliyo
Elit Pastanesi - Bebek Ürünleri
güzel günlerde kullanın canımmmm inşallah
KAAN çok karizmatik bi isim canım bence
biz de 2 gün önce kontroldeydik kızım 1500 kg :)28 hafta 5 günlüktü
:)))))))))))))))))))))))))
sağol canım benım .NTS ye almadı
bir dah ne zaman geleceğim dedim 3 hafta bitsin 4 ün içinde gel dedi
ee o zamana kadar bir şey olursa ben size yetişebilecek miyim,siz bana yetişecekmisiniz dedim
korkma filmlerdeki gibi hiçbir hastam takside doğurmadı daha hemen öyle doğmaz dedi
hiiiiiiiççççç stres olma canım ben de 13.5 kilo aldım 63.5 oldum :18::18:
yok canım ya yorum yapmadı ben de sormadım boyu uzun ama sanki biraz zayıf olacak gibi geliyor bana
sağol tatlımmm
Dün dr kontrolüm vardı ve kızım 1200 müş hala geçen haftadan beri hiç kilo almamış.Ve şekerim düşükmüş.drum epey kızdı diyet mi yapıyorsun diye ne diyeti gayet normal yemek yiyorum dedim sadece fazla şeker almamaya çalışıyorum dedim.Geri dedi bebğinin kilosu sütlü tatlıyı buzdolabından eksik etmiceksin dedi.canım çok sıkkın arkadaşlar.Geçen haftaya kadar herşey normaldi nasıl olurda bir haftadır hiç kilo almaz aklım almıyor
Kızlar günaydın ve iyi haftalarrrr! :)
Bir soru;
2 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var, öyle ki adım atmakta-oturup kalkmakta çok ciddi zorluk çekiyorum.
Benim kızım henüz dönmemişti biliyorsunuz, kaburgalarımı kırmaya niyetlenip; ama şimdi kasıklarımda böyle bir ağrı olunca acaba döndü de kafasının ağırlığı mı baskı yapıyor sorusunu aklıma getirdi.
Sizde var mı böyle bir ağrı?
Bu arada rutin kontrolüm yarın, en kötü ihtimalle yarın sabah öğrenmiş olucaz durumu ama çok merak ettim, size danışiim dedim.
teşekkür ederim cnm cemre ismini beğenmene sevindim inş kızımda beğenir ismini...çok zor oldu isim seçimimiz ama içimize sindi bizimde...cemrelerin şubatta düşmesi etkiledi bizi açıkçası en çokwalla karnım haricinde herşeyim aynı gibi diyordum 2 gündür yüzüğüm biraz daralmış gibi geliyor gözüme. ellerim biraz şişmiş sanırım.. evet yaa tartıdan korkuyoruz artık cidden. daha iki ayda ne olucaz bilemiyorum. bu arada cemre ismini çok seviyorum ben, sende kızına düşünüyorsun, çpk güzel bi isim canım, benim şuan bir öğrencimin ismi cemre, çok beğeniyorum ismini
bu arada kızlar biz oğluşuma kaan ve oğuzhan isminden hangisini koyacağımıza halaaa karar veremedik. bana bir öneride bulunun lütfen siz olsanız hangisini koyardınızz
ben çok net göremiyorum ultrasonda malum buranın şartları dolayısıyla...ama babasına benzemesini çooook isterim özellikleri gözleri babası gibi oolur inş yeşil yeşil :)Ayy kızlar bebişler kime benziycek acaba ben ultrasondan çözdüğüm kadarıyla eşim :) burcuda kova olursa huyuda ben olcak sanırım :) Aslında biz tersini isterdik tipi bana huyu babaya diye nasip :)
bende çok aşığım umarım benzer eşimesüpper bi uyum olmuş canımmm, eşine aşık olan bayanın bebeği eşine benzermiş öyle derler, sen de çok aşıksın demekki eşine canım maşallah, Allah bozmasın inşallah
Allah sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsin inşallah canımmm aminnnn
cnm öncelikle moralni bozma ve kendini suçlu hissetme..bu yapıylada alakalı olabiliyor plesenta yapısıyla falan...sen yemene içmene dikkat et başka elinden bişi gelmez hergün mutlaka süt yumurta tüket cnmDün dr kontrolüm vardı ve kızım 1200 müş hala geçen haftadan beri hiç kilo almamış.Ve şekerim düşükmüş.drum epey kızdı diyet mi yapıyorsun diye ne diyeti gayet normal yemek yiyorum dedim sadece fazla şeker almamaya çalışıyorum dedim.Geri dedi bebğinin kilosu sütlü tatlıyı buzdolabından eksik etmiceksin dedi.canım çok sıkkın arkadaşlar.Geçen haftaya kadar herşey normaldi nasıl olurda bir haftadır hiç kilo almaz aklım almıyor
bizler iyiyiz öyküm...bencede kilo almalısın daha sonrasında süt yapımı için vücudun bir miktar yağ bağlaması çok önemliymiş...telaşını umarım atlatmışsındır ve bundan sonra kilo alırsın zaten şimdiki dönem kilo almaya daha müsaitiz...merhaba kızlar nasıl gidiyor?
hep diyordum ya daha 3 kilo aldım ne yapacağım diye dün sabah kahvaltıdan önce tartılayım dedim ki 54! zaten 53,5 ile başladım ben hastaneye tok gidiyorum ve ayağımda çizmelerle kıyafetlerimle tartılıyorum ya 56 çıkıyordu meğer ben belki de kilo vermişim (taşınma telaşı,işleri nedeniyle) almamışımeşim ve kızım çok kızdılar tabii 1 hafta önce kontrole gittiğimde 1540 gr falandı bebeğim haftasıyla uyumlu demişti ama ayda 1 kilo almazsan geriye düşebilirsin de demişti şimdi çok tedirginim ayrıca göğüslerimin baştaki dolgunluğu da kalmadı küçüldüler sanki inşallah sağlıklı,boyu,kilosu yerinde bir bebeğim olur ve sütüm de ilk kızımdaki kadar bol olur
Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize :)
Bugün her zamandan farklı durumdayım.Artık vücut çalışmayı kaldırmıyor.Dün ev temizliği ve afranın oda hazırlığı sonrasında alışveriş tantanasıgece ağrılarını son noktaya getirdi.
Hareket halinde olduğum sürece pek birşey hissetmiyorum ama az bi oturayım kalkmak hareket etmek tam bir ölüm oluyor. Biryerlere tutunmadan yürüyemiyorumBunlara ek olarak birde kalça kemiklerim ağrımaya ve sol kasığım çekmeye başladı yorgunluğa bağlıyor şimdilik
bu arada kızlar Chicco Outlet | Markozi böle bir site buldum chicco fiyatları gayet uygun ama güvenilirlik konusunu araştırmadım...
birde ebay diye bir site var uluslararası en güvenilir alışveriş sitesi diye geçiyor bazı ürünler acayip uygun.mesela dün gözüme çarpan oto koltuğu bebek arabası ve süt saklama kapları...ben kesinlikle kullanacam bu siteyi...çok incelemedim siteyi ama güvenilirlik konusunda araştırdım baya dün akşam. gayet güvenilir abd ing fran. alm gibi birçok ülkeden alışveriş yapabiliyorsunuz bazı ürünlerde kargo bedava.ancak belli bir limit üstünde gümrük vergisi var...100 yada 200 dolar...gittigidiyor buradan esinlenerek çıkmış bir site.kullanıcı yorumlarına bakarak güvenilir kişilerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim
içinizden ebaydan alışveriş yapan var mıııı
bence kaan çok hoş ve tanıdığım bütük kaanlar çok yakışıklı karizmatik ve efendi
üzgünüm cnm ama rekor bende malesef. 58 ile hamıle kaldım. 74 kılo gelıyorum ac karnına. 16 kıloyu devırmıs bulunuyorum.. kılo degıl cnmı sıkan.. catlaklarım facıa boyutunda.. sen ne durumdasın.. çatlak cok mu.. ben de kalçalarımdan tut. göbüsüme ve en cok da bacakalarıma kadar su yolu gıbıyım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?