Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Tşkr ederim:) kilomda öle az değil bariz şişman biriyimdir de.Aman dahada şişman olayım razıyım bebişim normal kilosuna dönsünde bu saatte bile puding yiyorum:)

şekere yüklendikçe bebişim kıpır kıpır oynuyor cmrtsi tekrar kontrolüm var inşallah o güne kadar normale dönmüş olur.Bu arada şekerim az olduğundan bebeğimin hareketleri azalmıştı yok denecek kadar azdı.Bu şikayetle gittim dr kontrolüne.Doktorumda normal seviyede alınan şeker bebeği besler enerjik olur kilosuda artar dedi aklınızda olsun şekerinizi sıkı takip edin benim gibi olmayın aman ha dün ağla ağla bir hal oldum neyse kıpır kıpır bugün minik müge nazım :))

Kızlar günaydın ve iyi haftalarrrr! :)
Bir soru;
2 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var, öyle ki adım atmakta-oturup kalkmakta çok ciddi zorluk çekiyorum.
Benim kızım henüz dönmemişti biliyorsunuz, kaburgalarımı kırmaya niyetlenip; ama şimdi kasıklarımda böyle bir ağrı olunca acaba döndü de kafasının ağırlığı mı baskı yapıyor sorusunu aklıma getirdi.
Sizde var mı böyle bir ağrı?
Bu arada rutin kontrolüm yarın, en kötü ihtimalle yarın sabah öğrenmiş olucaz durumu ama çok merak ettim, size danışiim dedim.

üzgünüm cnm ama rekor bende malesef. 58 ile hamıle kaldım. 74 kılo gelıyorum ac karnına. 16 kıloyu devırmıs bulunuyorum.. kılo degıl cnmı sıkan.. catlaklarım facıa boyutunda.. sen ne durumdasın.. çatlak cok mu.. ben de kalçalarımdan tut. göbüsüme ve en cok da bacakalarıma kadar su yolu gıbıyım(

Ayy kızlar bebişler kime benziycek acaba ben ultrasondan çözdüğüm kadarıyla eşim :) burcuda kova olursa huyuda ben olcak sanırım :) Aslında biz tersini isterdik tipi bana huyu babaya diye nasip :)

Canım biz de 25. hafta yuzunu ilk gordugumuzde çene yapısını falan babaya benzetmiştik ama bakalım bu hafta kontrol var inşallah gosterır de yuzunu paşam, iyice ozledik valla gul cemalini:)))

Aynı şeyi bende yaşıyorum ama kasık ağrısı değil iki bacak arası kemik ağrısı aynen yatakta dönerken çığlık atıyorum

Aynı şeyi bende yaşıyorum ama kasık ağrısı değil iki bacak arası kemik ağrısı aynen yatakta dönerken çığlık atıyorum

Işılaycım o bende de var 10 gündür falan. Tam kemiklerim ağrıyor, bıçak saplanıyor gibi. Benim bahsettiğim kasık ağrısı ön tarafımda aşağıda hissettiğim bir ağrı
Ben 37. haftaya kadar bekleyemicem, 32. de izne ayrılıcam sanırım

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize :)

Bugün her zamandan farklı durumdayım.Artık vücut çalışmayı kaldırmıyor.Dün ev temizliği ve afranın oda hazırlığı sonrasında alışveriş tantanası gece ağrılarını son noktaya getirdi.
Hareket halinde olduğum sürece pek birşey hissetmiyorum ama az bi oturayım kalkmak hareket etmek tam bir ölüm oluyor. Biryerlere tutunmadan yürüyemiyorum Bunlara ek olarak birde kalça kemiklerim ağrımaya ve sol kasığım çekmeye başladı yorgunluğa bağlıyor şimdilik

Canım sen zayıfsın aldığın kilo .ok normal.Vücudun kolay toparlar ve atar kiloyu kolay doğum sonrası hiç takılma.

Kaan ismini daha çok sevdim :)

Aaa gerçekten mi , görüşmüş olabiliriz de gerçekten :) Şube nerede canım.

biz de 2 gün önce kontroldeydik kızım 1500 kg :)28 hafta 5 günlüktü

Maşallah kuzucuğuna Önden gidiyor annesi kocaman olmuş :)) Sağlıkla gelsin

O zaman kontroller henüz 2 haftaya düşmüyor demek ki.Bakalım ctesi bana ne diyecek doktor.Bazı arkadaşlar nst ye girmişti ondan sordum kuzucuğum sana da.
Filmlerdeki gibi ani doğumlar yaşamayız inşallah :)

Canım stres yapma daha çok etkiler bebeğini.Bebeğine yarayacak gıdalar tüket çoğunlukla.Protein ağırlıklı, ceviz badem ye bol bol.Kivi de bebeğe kilo aldırır derler.Normale dönecektir en kısa zamanda hiç sıkıntı yapma

Günaydınn canım,
Dönmüş olabilir dediğin gibi canım,yer açıyordur kendine.
En son kontrolde dönmüştü kızım.Yatakta sağdan sola dönmek bile zor artık,hele dilenip kalmak ağrıların en büyüğü
Sanırım normal bunlar canım.

günaydın nasılsınız aventin süt sağma makinasını aldım umarım pişman olmam

Hayırlı olsun canım, Sağlıkla kullanın inşallah.

merhaba kızlar nasıl gidiyor?

hep diyordum ya daha 3 kilo aldım ne yapacağım diye dün sabah kahvaltıdan önce tartılayım dedim ki 54! zaten 53,5 ile başladım ben hastaneye tok gidiyorum ve ayağımda çizmelerle kıyafetlerimle tartılıyorum ya 56 çıkıyordu meğer ben belki de kilo vermişim (taşınma telaşı,işleri nedeniyle) almamışım eşim ve kızım çok kızdılar tabii 1 hafta önce kontrole gittiğimde 1540 gr falandı bebeğim haftasıyla uyumlu demişti ama ayda 1 kilo almazsan geriye düşebilirsin de demişti şimdi çok tedirginim ayrıca göğüslerimin baştaki dolgunluğu da kalmadı küçüldüler sanki inşallah sağlıklı,boyu,kilosu yerinde bir bebeğim olur ve sütüm de ilk kızımdaki kadar bol olur

Kzılar cuma gunu ızın aldım ve emınonune gıttım aradıgım herseyı bulabıldım

kopuk harfler
bebek sekerlerı ıcın mınık sıseler (bn hazır almayı dusunmustum ama hemen alma secenegı yok malesef vaktım yoktu:)

suslemek ıcın kurdaleler aldım, lohusa bardakları aldım yıne suslemek ıcın tuller aldım:) ugur boceklerı:) hastane cıkısınnda usur dıe tulum mont gıbı bsey aldım:) kapı susu altın yastıgı bebek sekerı dagıtmak ıcın seper(bebek arabası seklınde)
2 takım pıjama aldım kendıme
aaskılar aldım bebısıme :) cok guzel bı alıssverıs oldu

slm kızlarrr
teşekkür ederim cnm cemre ismini beğenmene sevindim inş kızımda beğenir ismini...çok zor oldu isim seçimimiz ama içimize sindi bizimde...cemrelerin şubatta düşmesi etkiledi bizi açıkçası en çok umarım ocakta bir süpriz yapmaz cemrem :)
Ayy kızlar bebişler kime benziycek acaba ben ultrasondan çözdüğüm kadarıyla eşim :) burcuda kova olursa huyuda ben olcak sanırım :) Aslında biz tersini isterdik tipi bana huyu babaya diye nasip :)
ben çok net göremiyorum ultrasonda malum buranın şartları dolayısıyla...ama babasına benzemesini çooook isterim özellikleri gözleri babası gibi oolur inş yeşil yeşil :)
bende çok aşığım umarım benzer eşime
cnm öncelikle moralni bozma ve kendini suçlu hissetme..bu yapıylada alakalı olabiliyor plesenta yapısıyla falan...sen yemene içmene dikkat et başka elinden bişi gelmez hergün mutlaka süt yumurta tüket cnm
bizler iyiyiz öyküm...bencede kilo almalısın daha sonrasında süt yapımı için vücudun bir miktar yağ bağlaması çok önemliymiş...telaşını umarım atlatmışsındır ve bundan sonra kilo alırsın zaten şimdiki dönem kilo almaya daha müsaitiz...

bu arada kızlar Chicco Outlet | Markozi böle bir site buldum chicco fiyatları gayet uygun ama güvenilirlik konusunu araştırmadım...

birde ebay diye bir site var uluslararası en güvenilir alışveriş sitesi diye geçiyor bazı ürünler acayip uygun.mesela dün gözüme çarpan oto koltuğu bebek arabası ve süt saklama kapları...ben kesinlikle kullanacam bu siteyi...çok incelemedim siteyi ama güvenilirlik konusunda araştırdım baya dün akşam. gayet güvenilir abd ing fran. alm gibi birçok ülkeden alışveriş yapabiliyorsunuz bazı ürünlerde kargo bedava.ancak belli bir limit üstünde gümrük vergisi var...100 yada 200 dolar...gittigidiyor buradan esinlenerek çıkmış bir site.kullanıcı yorumlarına bakarak güvenilir kişilerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim
içinizden ebaydan alışveriş yapan var mıııı

Son düzenleme:
eşimiseviyorum bende bu tarz isimleri çok severim oğuzhan yerine oğuz daha hoş bence...oğuz ve kaan benim için eşdeğer karar veremedim şuan ikisi arasında :44:

bende aynı senin gibiyim dün bütün gün temizlik yaptım belim resmen tutuldu oturduğum yerden kalkamıyorum.kalça kemiklerim bacaklarım ağrıyor bunları geçtim oturduğum zaman kımıldamak bile canımı yakıyor.

canım ebay yabancı bir site bende bakıyorum.Türkiyeye gönderim yapıyorlar.Ben henüz alışveriş yapmadım ama tanıdıklarım var bir sıkıntı yaşamadı.

Son düzenleme:
bence kaan çok hoş ve tanıdığım bütük kaanlar çok yakışıklı karizmatik ve efendi

bu yorum özellikle çok hoşuma gitti

bende bu konuda çok azimliydim hiç çatlamıycam, elimden geleni yapıcam diyordum ama karnım çatır çatır çatlıyor bu kadar büyümeye çatlamaması anormal olurdu zaten canım çünkü benim karnım feci büyüdü, sanki ikiz bebek var gibi görenler hayret ediyor, çok büyümüş karnın diyorlar, karnımdan başka yerim çatlamıyor çünkü kilo almıyor canım, ben bildiğin basket topu yutmuş gibiyim şuan heryerim eskiden olduğu gibi çöp gibi kocaman bi karnım.. epey tipsiz bişi oldum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…