Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

evet ya bende az önce diğer konuyu buldum oraya yazdım:) bayağı dağınığız
sen ankaradamısın canım? kızılayda nerede buldun?

bulantilarin bebegin sagligi ile hic bir ilgisi yok bosuna sikma canini. bulantilar annenin bunyesiyle alakali benim hic olmadi cok sukur bebek gayet normalmis benim gibi olan bi suru arkadasim var sadece 2 hafta bulanti ceken yada 1 ay yada dokuz ay boyunca bulanti kusma yasayan arkadaslarimin bile bebekleri simdi kocaman oldu. burada okuduklarin tabiki onemli benim icinde onemli kimin ne yasadigi cok seyi buradan ogreniyorum ama kiyas yapma herkez icin farkli gececek bu surec sen keyfini cikaracaksin artik bak ne guzel rahatlamissin

evet cnm bende internetten baktığıma göre detaylı ultrasonla bebeğin ense ölçümü yapılıyor ayrıyetten kan değerleriyle karşılaştırılıyor...ama dr.la görüşecem bu konuyu...sizede bilgi veririm. migren Allah kimseye yaşatmasın. hamilelik benim migrenimi tetikeledi bugün 3. günü sürekli ağrıyo 3 gündür 4 parol aldım ama hafif geliyor kesmiyor artık almıcam ilaçta.dün dr.a gittm hamile olduğum için onlarda çaresiz oksijen verdiler..tansiyonuma baktılar 9a 4.hemen serum bağladılar biraz yükseldi tansiyonum ama hala başım fena kafama sürmediğm şey kalmadı...papates, kolonya-karabiber, limon... ama migreni olan varsa limonu dilimleyip kafasına sıkıca sarsın benim ağrımı kesiyodu normalde ama bu sefer hafifletti sadece..biraz yakıyo yalnız...şuanda kafamda limon sarılı acildeki dr. kesinlikle birr nöroloji uzmanıyla görüş dedi...yarın onada gidecem...
bulantısı olan arkadaşlar genede ilk 3 ay bulantı oluyormuş umarım sizinde öle olur.9 ay kusanlarıda biliyorum sizde öle olmaz inş... ayrıca arkadaşlar lütfen yiyeceklerden bahsetmeyelim burada...çok sevdiğim bir meyse çıktı onu başka bi hamilelik forumunda yazmışlar...sinir oldum çünkü burada bulamıyorum ondan.. türkiyenin ücra köşelerinden birindeyim hava çok sıcak olduğundan doğru düzgün ne sebze ne meyve var burada...herkes büyük şehirde değil..endonezyadan bile yazan arkadaş var...lütfen bu konuda biraz dikkat edelim

evet ya bende az önce diğer konuyu buldum oraya yazdım:) bayağı dağınığız
sen ankaradamısın canım? kızılayda nerede buldun?

Yok canım istanbuldayım ben.Kızılay tıp merkezine sordum kadıköyde 56tl dediler , ama ultrasona da girmenşz gerek dedi.
Doktorla görüşeceğim bakalım.

Sağol canım ya evet iyiyim şu an çünkü sağ tarafım pır pır pır atıyor sürekli=)sanırım kendisi o taraflarda bir yerlerde,bunun da bir açıklamasını bulamadım ama hamilelikten sonra oluştu,var olduğunu gösteriyor sanırım:44: Bir ara gittiğimde doktorumdan bilimsel bir açıklama isteyeyim=)sizde yok mu böyle bir şey?bir yatıp baksanıza karnınızın bir tarafı inip inip kalkmıyor mu hızlıca?

Benim migrenim falan yoktur normalde ama dün bir arkadaşın düğününe gittik,geldim başım felakett,hemen uyumaya çalıştım,ilaç da kullanmak istemiyorum,ama bir arkadaştan sarımsağın ağrı kesici özelliği olduğunu duymuştum,hatta benim de diş ağrılarım olduğunda ikiye bölüp o bölgeye koyunca hafifletti ağrısını biraz.Ama dikkat et tansiyonu düşürüyor aynı zamanda,benim de tansiyonum en fazla 9 oluyor,sürekli bir halsizlik durumundayım,tuzlu ayranlarla engellemeye çalışıyoruz düşmesini...

Selam canim, ne guzel ikinci yawrun geliyo hayirlisiyla Allah bagislasin benimde bu hafta basina kadar aynen oyleydi ama Allahima sukur olsun bu hafta daha rahat gecti, Allah bebislerimize saglik versin yeterki biz elimizden ne geliyosa yaparis

malesef gelemiyor. bebeğim canlanmamış. 10 gün önce tamamen kalp atışı bitmiş. yarın kürtaj olucam

ben kaybettim canım. Allah senin yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin.

bende hamilelikten once arada bir olurdu sanki kalbim orada atiyormus gibi geliyordu hamilellikte farketmedim hic ama bir sorun degildir eminim sonucta orada bir canli yasiyor ve buyumeye calisiyor. haliyle bizim bunyemizde de olagan disi seyler oluyor mesela benim gecen hafta inanilmaz bi kasintim oldu uykudan uyandirdi bacaklarim kolladrim koltuk altim sirtim gobegim heeeer yanim deli gibi kasiniyor kasidigim yer kocaman kocaman kabariyor ari isirmis gibi dedim biseyler oluyor bana bebekmi dokundu ne :) panik olduk sabak hemen dr gittik yoktu 2 gun sonra gelecekmis iki gun icinde kasinti gecti kabaran yerler kirmizi kirmizi iz kaldi onlarda dr gosteremeden gecti :)) rezil oldugumla kaldim dr bakiyim diyor gosterecek bisey yok :) olabilir normal hormonlar degisiyor vucudundaki kan miktari artiyor istersen kasintiyi alicak bi krem vereyim dedi ama onada gerek kallmadi. internetten arastirdigimda korkmustum bi cok hastaligin belirtisi olabilirmis ciddi rahatsizliklar ama gecti elhamdulillah

Aminnn canim insallah :))

malesef gelemiyor. bebeğim canlanmamış. 10 gün önce tamamen kalp atışı bitmiş. yarın kürtaj olucam

Canimm Allah sabirlar versin insallah, insan ne diyecegini bilemiyor ama hayirda serde Allahtan, tevekkulu birakmamak lazim ne kadar zor olsada.. insallah guzel Allahim hayirli zamanda saglikli sihhatli bir bebis nasib eder sana ve esine canimm

merhaba annelerrrr!!!!bugün nasıl bebişlerimiz??
benimki maşallah bugün hiç üzmedi annesini...
sözümü şimdiden dinlemeye başladı teyzeleri:):):)
üç saat sınavdaydım.
ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı. sessizce bekledi annesini kuzummm..
umarım sizinkilerde sizin sözünüzü dinlerler:):):)

Canım geçmiş olsun doğup sağlıksız bir hayat sürmesindense böylesi belki daha hayırlıdır,Rabbim bir daha yaşatmasın,umarım kolay bir operasyon geçirirsin de tez zamanda sağlıklı bir bebişin daha olur.

Ne sınavı bu hayırdır?bu yazın sıcağında 3 saat off işkence gibi...

ben kaybettim canım. Allah senin yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin.

gecmis olsun. daha hayirli bir zamanda saglikli bir bebek nasib etsin rabbim. onada bir isim verin obur dunyada insallah o sizin kurtariciniz olacaktir.

Ne sınavı bu hayırdır?bu yazın sıcağında 3 saat off işkence gibi...

hakkaten işkence gibiydi canım. sınıfta klima da yoktu. dikey geçiş sınavı vardı bugün. ona girdim. allahtan iyi geçti. bakalım kazanırsam bebeğimle gider gelirim üniversiteye:):):) şimdiden alışır ha ha ha ha:):)::)

2 yıllıktan 4 yıllığa mı geçmeye çalışıyorsun?Zamanlama biraz ters olmuş sanki bebekle zorr,öğrencilikte doğum izni falan da yok=)hayırlısı yine de,inşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın.

kizlar selam birsey ogrenmek istiyorum sizden.
gec yumurtlamanin yan etkileri nasil oluyor yani nasil anlasiliyor. doktor bana hc birseuy soylemedi bendede bir tedirginlik basladi.
suan 9+3um

sat:11 mayis ama ben de pko var. surkli en son adetin ustune 5 gun 6 gun ffalan oluyodum mesela bundan onceki 7 nisandi tuttmuyo gunler hic

ben hamileliğimde hep bi hüzün hali var içim sıkılıyo

Günaydın, ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlayasım var işyerinde olduğum için de robot gibiyim kendimi tutuyorum.

Kızlar bir sorum olacak sizin doktorlarınız denize girmenizle ilgili bir uyarıda bulundu mu? Biz 2 günlük haftasonu kaçamağı yaptık eşimle çok da güzel geçti ama dün dönmemize yakın ben bayıldım. Hastaneye acile gittik tansiyonum vs normal dedi.Hamile olduğum için bişe de yapamadı. Dün o kadar ağladımki sinirlerim bozuldu. Ya kuzumum kalbi durduysa benim yüzümden bişe olduysa diye içim içimi yiyiyo. Halbuki doktorum da yüzme iyi gelir hiçbir zararı olmaz demişti. İnşaallah öledir. Güneşten sıcaktan bile bayılmış olsam bebeğim etkilendi mi aklım hep orda. Bugün iş çıkışı gidicem doktora,dua edin bana olur mu kötü hisler var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…