Kızlar merhaba,
2013 şubat anneleri ne kadar çok dağılmışlar, bu topiği yeni farkettim.
Bende ikili test araştırması yaptım.İstanbulda oldukça uçuk bu rakamlar.
300-350 rakamları civarı.Ben muayne olup kan testini dışarda yaptırmayı planlıyorum, tabi doktorum ne der bilmiyorum.
Kızılayda ikili test 56tl.
Sanırım ben forumlarda okuduklarımdan çok etkileniyorum,bir anne adayı bulantım kesildi bebeğimi kaybettim vs yazmıştı,
ondan etkilendim galiba,benim bulantı da kesilince
Şimdi mümkün olduğu kadar olumsuz yorumları okumamaya çalışıyorum zira hepsini kendimde aramaya başlıyorum,iyice paranoyak oldum:111:
Senin de 1-2 haftaya kadar kesilir inşallah bulantıların çünkü ben 3 ay olarak duyuyorum genelde bu süreci,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alsak bunların hepsi tatlı bir anı olarak kalacak sanırım:109:
canım benim bir arkadaşımın ikili testi ve detaylı ultrasonu birlikte yapılmış. 2li testte bir kan testi bir de görüntüleme (ense ölçümü) var bnm de araştırdığım kadarıyla, sen de doktoruna bir sorsana merak ediyorum hem 2li hem detaylı birlikte mi yapılıyor diye, ben de kontrol günümü bekliyorum sormak için.
bu arada ben de migren hastasıyım, hamilelik durumunda hastaneye gitsen bile yalnızca serum bağlıyorlar ve içine parol ya da muadili hafif bir ağrı kesici veriyorlar. Allah kimseye vermesin demekten bşka çare yok yani..
evet ya bende az önce diğer konuyu buldum oraya yazdım:) bayağı dağınığız
sen ankaradamısın canım? kızılayda nerede buldun?
bulantilarin bebegin sagligi ile hic bir ilgisi yok bosuna sikma canini. bulantilar annenin bunyesiyle alakali benim hic olmadi cok sukur bebek gayet normalmis benim gibi olan bi suru arkadasim var sadece 2 hafta bulanti ceken yada 1 ay yada dokuz ay boyunca bulanti kusma yasayan arkadaslarimin bile bebekleri simdi kocaman oldu. burada okuduklarin tabiki onemli benim icinde onemli kimin ne yasadigi cok seyi buradan ogreniyorum ama kiyas yapma herkez icin farkli gececek bu surec sen keyfini cikaracaksin artik bak ne guzel rahatlamissin
evet cnm bende internetten baktığıma göre detaylı ultrasonla bebeğin ense ölçümü yapılıyor ayrıyetten kan değerleriyle karşılaştırılıyor...ama dr.la görüşecem bu konuyu...sizede bilgi veririm. migren Allah kimseye yaşatmasın. hamilelik benim migrenimi tetikeledi bugün 3. günü sürekli ağrıyo 3 gündür 4 parol aldım ama hafif geliyor kesmiyor artık almıcam ilaçta.dün dr.a gittm hamile olduğum için onlarda çaresiz oksijen verdiler..tansiyonuma baktılar 9a 4.hemen serum bağladılar biraz yükseldi tansiyonum ama hala başım fena kafama sürmediğm şey kalmadı...papates, kolonya-karabiber, limon... ama migreni olan varsa limonu dilimleyip kafasına sıkıca sarsın benim ağrımı kesiyodu normalde ama bu sefer hafifletti sadece..biraz yakıyo yalnız...şuanda kafamda limon sarılıacildeki dr. kesinlikle birr nöroloji uzmanıyla görüş dedi...yarın onada gidecem...
bulantısı olan arkadaşlar genede ilk 3 ay bulantı oluyormuş umarım sizinde öle olur.9 ay kusanlarıda biliyorum sizde öle olmaz inş... ayrıca arkadaşlar lütfen yiyeceklerden bahsetmeyelim burada...çok sevdiğim bir meyse çıktı onu başka bi hamilelik forumunda yazmışlar...sinir oldum çünkü burada bulamıyorum ondan.. türkiyenin ücra köşelerinden birindeyim hava çok sıcak olduğundan doğru düzgün ne sebze ne meyve var burada...herkes büyük şehirde değil..endonezyadan bile yazan arkadaş var...lütfen bu konuda biraz dikkat edelim
Selam canim, ne guzel ikinci yawrun geliyo hayirlisiyla Allah bagislasinbenimde bu hafta basina kadar aynen oyleydi ama Allahima sukur olsun bu hafta daha rahat gecti, Allah bebislerimize saglik versin yeterki biz elimizden ne geliyosa yaparis
Bende seninle aynı durumdayım. hem tiksinme, hem bulantılar hemde geç yumurtlamailk günden beri tutmadı maalesef, 3 hafta önce 5-5 günlüktu, 2 hafta önce 7-1 gün geçen pazartesi de 9-1 gün çıktı. 2 haftada 4 hafta büyüdü ama hala eksik. birdaha ki kontrolunde tam tarihi belli olur. Ben çok kafaya takmıştım ama çok olabilen bişeymiş,içini ferah tut.
Sağol canım ya evet iyiyim şu an çünkü sağ tarafım pır pır pır atıyor sürekli=)sanırım kendisi o taraflarda bir yerlerde,bunun da bir açıklamasını bulamadım ama hamilelikten sonra oluştu,var olduğunu gösteriyor sanırım:44: Bir ara gittiğimde doktorumdan bilimsel bir açıklama isteyeyim=)sizde yok mu böyle bir şey?bir yatıp baksanıza karnınızın bir tarafı inip inip kalkmıyor mu hızlıca?
evt haklisin cok fazla dusunmuyorum o yuzden zamanla netlesir simdiden karar vermek zorunda degilim. sonucta trde de sezeryan dogum yapip memnun kalmayan problemleri olan bi cok insan var hepsi geciyor hepsi unutuluyor bebegini buyuturken. eger bir sorun yasamak varsa nerde ne sartlarda olursa olsun yasatacak Rabbim. ben en dogru oldugunu dusundugumu yapip dua edicem sonrasi Allahin takdiri. bakalim neler yasayacagiz ben hamile oldugum icin cok mutluyum keyfini cikariyorum bu zamanlarimin. bebegim olsun cok istiyordum israrci olmadim hep hayirlisi olsun hayirli zamanda olsun diye cok dua ettim ama sartlar ve zamanlama olarak su zamanlar cok ters en olmamasi gereken zamanda geldi yavrum. Rabbim bu zamani hayirli gorduyse hayirlisiyla dogacak ve saglikli olacaktir insallah. surada pitir pitir dogan bebeklerin haberlerini alicaz 6-7 ay sonra cok heycanliyim bir an evvel o zamanalar gelsin de sevelim bebeklerimiz :)
malesef gelemiyor. bebeğim canlanmamış. 10 gün önce tamamen kalp atışı bitmiş. yarın kürtaj olucam
malesef gelemiyor. bebeğim canlanmamış. 10 gün önce tamamen kalp atışı bitmiş. yarın kürtaj olucam
merhaba annelerrrr!!!!bugün nasıl bebişlerimiz??
benimki maşallah bugün hiç üzmedi annesini...
sözümü şimdiden dinlemeye başladı teyzeleri:):):)
üç saat sınavdaydım.
ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı. sessizce bekledi annesini kuzummm..
umarım sizinkilerde sizin sözünüzü dinlerler:):):)
ben kaybettim canım. Allah senin yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin.
Ne sınavı bu hayırdır?bu yazın sıcağında 3 saat off işkence gibi...
ben kaybettim canım. Allah senin yavruna sağlık sıhhat uzun ömür versin.
hakkaten işkence gibiydi canım. sınıfta klima da yoktu. dikey geçiş sınavı vardı bugün. ona girdim. allahtan iyi geçti. bakalım kazanırsam bebeğimle gider gelirim üniversiteye:):):) şimdiden alışır ha ha ha ha:):)::)
ben hamileliğimde hep bi hüzün hali var içim sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?