Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım günaydın,
Ben doktoruma sordum ve kendiside bana en iyi aktivitenin bolbol yüzmek ve yürüyüş olduğunu söyledi.
Yüzmekle alakalı aklında soru olmasın.Sen içini ferah tut.Sıcaktan dolayı bunalmışsındır ve bebeğine de bişeycik olmamıştır 12-15 arası güneşte kalma dikkatli ol.

zazzi hoşgeldin canım, iyiki bizimlesin çok sevindim bu topikte olmana. Biz türkiyedeyiz buna rağmen burada konuşulanlardan ben de çok şey öğreniyorum, öğreneceğimiz o kadar eksiklikler var ki. Senin durumun kat kat zor allah bebeğini size bağışlasın sağ salim inş.bizlerin de aynı şekilde.

sağol canım cevabın için,öyledir inş. içime kurt düştü ama sebebi yüzmem mi bayılmam mı nedir bilmiyorum. Daha doğmadan onu anneliği o kadar benimsedim ki o yaşasın diye kendimi bile tehlikeye atarım gerekirse.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Dayanamayacağımız yük vermesin inş.

Sıkma canını,ben de hep aklımda felaket senaryolarıyla doktora gittiğimde çok şükür hiçbir olumsuzluk çıkmadı,senin de öyledir,bayılma sırasında vücut fonksiyonları durmuyor ki bebek zarar görsün,sen içini ferah tut yoktur bir şey inşallah.

selam kızlar

benim 3.tüp denemem tuttu 6 haziranda 2.gün embriyosu transfer edilmişti

8.haftadayım kalp atışları duyulmadı doktorum normal 23 temmuzda tekrar bakacağız dedi benim gibi olan var mı

kalp atışları geç duyulan

Canım hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Bak doktorunda normal demiş, bence ona güven ve içini rahat tut

Canım hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Bak doktorunda normal demiş, bence ona güven ve içini rahat tut

inşallah

korkuyorum ama kalp atışı için geç olmadı mı?

8.hafta oldu gittiğimde 9.hafta da olacağım

sevgili ceyz stres yapma kendine bebeğin iyidir emin ol.herkes gidiyor tatile merak etme çok stres yapıp üzersen kendini daha kötü olursun
biz de dün şehir içinde bir yere gidip geldik biraz yolculuk yaptım arabada arkada oturmam ve virajlı yollar nedeniyel baş dönmeleri ve bulantılar yaşadım hatta eve geldik arabadan inecekken gözümü açamıyordum nerdeyse bayılacaktım gece 11e kadar da birşey yiyemedim fakat aklıma kötü birşey getirmiyorum sen de gönlünü ferah tut :80:

canım beim ne diyeceğimi bilemedim inan
allah sabır versin
en kısa zmnda sağlıklı bi evlat nasip etsin inş

Ben de 8. haftamın içindeyim 7. hafta boyunca Mersin sahilinden Antalyaya kadar seyahat ettik,epeyce uzun bi yol.Ben ara ara bulantılarım dışında bişey hissetmedim.Sen merak etme Rabbim korur onu. Hem ben 4-5 kere denize girdim.Muhtemelen sıcaktan etkilenmişsindir çünkü ben de sıcaktan çok etkilendim,bayılacak gibi oldum.Kalbini ferah tut,sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize:))

inş canım
ne güzel olur görüşmek

cuma bana tatildi sıcaklardan dolayı,ama daha beter sıcak vardı evde
bunaldım resmen. bide misafirim vardı dün 18 kişi kadardık
akşamınada kocamın ardkşlarını kalan ikramlarla ağırladım
yoruldum bittim
klima al dedim kocama duramıcam ben bu sıcakta
cuma aldık ama ancak bu akşam takılcak

bende genelde bol tişörtler giyerim
dar bişi giydimmi farkediyo kocam,seviyo karnımı hemen
bnm kilom aynı değil bence

bide ben cmrtsi günü hamile pantolonu aldım 1 tane
çok garip geliyo pantolon

ben sormadım doktora
ve de her ihtimale karşı girmedim denize
1 senede girmeyivereyim ne olcak
ama girenleri biliyorum yani,denize girdin diye bişe olacağını sanmam
belki o an için sıcaktan filan tansiyonun düşmüştür
kötü şeyler düşünme canım

KIZLAR MERHABA. ŞUBAT ANNE ADAYLARININ BİR KISMI DA BURADAYMIŞ DEMEK. BİLMİYORDUM.

BİZ UZUN SÜREDİR "Anneler Kulübü" ana kategorisinde "Şubat Anneleri" forumunda "2013 Şubat Anneleri...." konusundaYIZ. BAYAĞI BİR KALABALIĞIZ VE 500 KÜSÜR SAYFAMIZ OLDU. KONUYU DEVRALAN ARKADAŞ DA BİZİM BİR LİSTEMİZİ OLUŞTURDU BEBİŞLERİMİZİN BİLGİLERİYLE BİRLİKTE. BAŞKA BİR ARKADAŞ BİLGİLERİMİZE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ FALAN YAPIYO. :13: ÇOK EĞLENCELİ OLUYO HEPİMİZ SIRALIYIZ ORDA TAHMİNİ DOĞUM GÜNÜNE GÖRE. PAYLAŞIP EĞLENİYORUZ YANİ. 100 KİŞİ CİVARINDAYIZ SANIRIM. SİZ DE GELİN SİZLERİ DE TANIYALIM???

iyi güzelde sizin o 500 sayfaya ulaştı dediğiniz forumun yarısı tartışma dolu..iyice okuyun orayı... bende o yuzden ordan ayrıldım..
bizim strese tartışmaya kapımız kapalı arkadaşım...

gecmis olsun. daha hayirli bir zamanda saglikli bir bebek nasib etsin rabbim. onada bir isim verin obur dunyada insallah o sizin kurtariciniz olacaktir.

geçen gun yazınızı okumuştum bu arada aramıza hoşgeldiniz

vucudunda kızarıklıkalr olduğunu belirtmiştin aynı kızarıklar bende de oldu bir kaşınıyor hatta kaşıntı ile beliriyor ve sivilce başı gibi oluyordu
sırtımda bacaklarımda omuzlarımdaeyvah dedim kızamık mı oluyorum dr me ulaştım bu arada ona ulaşana kadar dahiliyeciye ulaştım
sıcaklardan olur dediler bol bol duş yapsın fazla sıcağa maruz kalmasın die uyardılar 3 gun içinde kaşındı çıktı söndü gitti ama yerleri yani izleri kaldı
çok şükür geçti sizinde öyle olabilir...

tesekkur ederim hosbuldum...evt sicaktan olabilir bu memleket her mevsim sicak ve nem antalyadan beter evde 7/24 klima calisiyor bendede kasidikca kabardi kasinan yeri hemen yikiyordum iyi geliyordu bi arkadasim da vucudumuzdaki kan miktari arttigi icin kan dolasimida artiyor o yuzden kasiniyordur kasidigin icin kabariyordur diye yorum yapti 3 gun icinde gecti ben dr bulup gidene kadar cok sukur bi dahada olmadi umarimda olmaz

inş. bir daha yaşamayız çok fena bişey benim bir de alt tarafımda kaşıntı var o canımı sıkıyor şu an 1 tane fitil verdi dr kullanmadımkrem vermiorum dedi bol şeyler giyiyorum iç çamaşırımı attım sıkıştırmasın die geçmio ama

Amin hepimizin bebeklerine saglik versin Rabbim. Kolayca istedigimiz gibi dogum yaptigimiz gunleride goruruz insallah. ben inanilmaz heyecanliyim sabirsizim dr kontrollerini iple cekiyorum bazen sacma bahaneler uyduruyorum gidip bebegi gormek icin :) her dk goresim var esimle evde ultrason cihazi olsa keske diyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…