Günaydın, ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlayasım var işyerinde olduğum için de robot gibiyim kendimi tutuyorum.
Kızlar bir sorum olacak sizin doktorlarınız denize girmenizle ilgili bir uyarıda bulundu mu? Biz 2 günlük haftasonu kaçamağı yaptık eşimle çok da güzel geçti ama dün dönmemize yakın ben bayıldım. Hastaneye acile gittik tansiyonum vs normal dedi.Hamile olduğum için bişe de yapamadı. Dün o kadar ağladımki sinirlerim bozuldu. Ya kuzumum kalbi durduysa benim yüzümden bişe olduysa diye içim içimi yiyiyo. Halbuki doktorum da yüzme iyi gelir hiçbir zararı olmaz demişti. İnşaallah öledir. Güneşten sıcaktan bile bayılmış olsam bebeğim etkilendi mi aklım hep orda. Bugün iş çıkışı gidicem doktora,dua edin bana olur mu kötü hisler var içimde
merhaba arkadaslar. Allah nasib ettiyse bende subat annesi olacagim. endonezyada yasiyorum. saglik konusunda tr kadar gelismis bir ulke degil yapmam gereken tahlilleri almam gereken ilaclari dr`uma ben hatirlatiyorum. iyi ve dikkatli bir dr. bende sizden ogreniyorum yapmam gerekenleri :) 2 hafta once hamile oldugumu ogrendigimde en son ocak anneleri topigi vardi. subat anneleri henuz ogrenmemisler diye dusunmustum 2 gun once 44 sayfa yazmissiniz masallah hepsini okudum :) bana cok faydaniz dokunuyor. dr kontrollerinizi yasadiginiz sikintilari tahlillerinizi merakla takip ediyorum. 3 sefer dr gittim her sefer dogum tarihi baska cikti sat gorede farkli :) 15-20 subat arasinda olacak sanirim dogum. yaklasik 1 aydir ufak lekelenme seklinde kanama var az az bide kasiklarimda agri ama normal seylermis dr hersey guzel bir problem yok dedi bende progestan kullaniyorum. biraz bagirsak problemi yasiyorum. migde rahatsiziydim normalde ulser gastrit hemde reflu ucude var hamile kalinca ilacsiz ne yaparim diye dusunuyordum ama cok sukur ne bi migde rahatsizligim ne bulantim var. yedikledime cok dikkat ediyorum hergun sut yumurta yogurt ceviz findik meyve sebze... hepsinden aliyorum az az. yemek yemek istemiyor canim ve cabuk doyuyorum hic kendimi zorlamiyorum tabi fazladan kiloya gerek yok :) zaten vucudum ne istedigini anlatiyor bana sagolsun :)) kan tahlili sonuclarina gore dr demir hapina ihtiyacin yok dedi tr den elevit getirtiyorum onu kullanacagim folikasidi kullaniyorum zaten ilerleyen zamanlarda sizin onerilerinize gore neler yapmam gerektigine karar verecegim. bana yol gosterdiginiz icin hepinize tesekkurler
Canım günaydın,
Ben doktoruma sordum ve kendiside bana en iyi aktivitenin bolbol yüzmek ve yürüyüş olduğunu söyledi.
Yüzmekle alakalı aklında soru olmasın.Sen içini ferah tut.Sıcaktan dolayı bunalmışsındır ve bebeğine de bişeycik olmamıştır12-15 arası güneşte kalma dikkatli ol.
Günaydın, ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlayasım var işyerinde olduğum için de robot gibiyim kendimi tutuyorum.
Kızlar bir sorum olacak sizin doktorlarınız denize girmenizle ilgili bir uyarıda bulundu mu? Biz 2 günlük haftasonu kaçamağı yaptık eşimle çok da güzel geçti ama dün dönmemize yakın ben bayıldım. Hastaneye acile gittik tansiyonum vs normal dedi.Hamile olduğum için bişe de yapamadı. Dün o kadar ağladımki sinirlerim bozuldu. Ya kuzumum kalbi durduysa benim yüzümden bişe olduysa diye içim içimi yiyiyo. Halbuki doktorum da yüzme iyi gelir hiçbir zararı olmaz demişti. İnşaallah öledir. Güneşten sıcaktan bile bayılmış olsam bebeğim etkilendi mi aklım hep orda. Bugün iş çıkışı gidicem doktora,dua edin bana olur mu kötü hisler var içimde
selam kızlar
benim 3.tüp denemem tuttu 6 haziranda 2.gün embriyosu transfer edilmişti
8.haftadayım kalp atışları duyulmadı doktorum normal 23 temmuzda tekrar bakacağız dedi benim gibi olan var mı
kalp atışları geç duyulan
Canım hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini
Bak doktorunda normal demiş, bence ona güven ve içini rahat tut
inşallah
korkuyorum ama kalp atışı için geç olmadı mı?
8.hafta oldu gittiğimde 9.hafta da olacağım
canlarım, hepinizden allah ayrı ayrı razı olsun..
bebeğim gitti malesef, o artık cennette ve rüyalarımda benimle beraber..9 haftalık kesede 6 hafta 3 günlük kalmış..büyüyememiş minik kalbi.. anası kurban olurdu ona ama Allah böylesini uygun gördü, o kadar özen göstermeme rağmen olmadı.. tevekkül etmekten başka çaremiz yok..
dikkat edin yavrularınıza.. bişeyi öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim.. kürtaj yada doğum için o ameliyathaneye girmeyen kadın 80 yaşında da olsa ben kadınım diye gezmeyecekmiş.. o duygu varya o çaresizlik.. mevlam kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.. içinize düştüğü andan itibaren öyle bir duygu sarıyor ki insanı tarif edilemez..
uzun bi süre yanınızda olamayacağım.. cennetteki yavruma armağan ettiğim şarkı ile hepinize hoşçakalın diyorum.. allahıma emanet olun..[video=youtube;6yJ0Ck9XJ_I]http://www.youtube.com/watch?v=6yJ0Ck9XJ_I[/video]
kesinlikle çok heyecan verici. allah herkese nasip etsin. en kısa zamanda biter inşallah kanamam. ve kimse böle bi şey yaşamaz. hepimiz hep birlikte bebeklerimizi kucaklarımıza alır sonra buluşur onlar oynarken biz de sohbet ederiz. benim arkadaşım öle oldu. topik arkadaşlarıyla görüşüyor çocukları beraber oynuyor. inşallah biz de onu yakalarız...
Selamlar şubatın güzel anneleriiiiii:) Nasılsınız bugün bakalım bebişleriniz nasıl:) Ben niyeyse çok neşeliyim cuma diye galiba.
Dün eşime çok güldüm,genelde rahat olayım diye tiril tiril elbise giyerim evde.Dün de dar tişört giydim, eşim gelip gidip "ya göbeğin çıkmış,inanmıyorum" diyip durdu:) nasıl seviniyo ama görseniz. Sizin de büyüdü mü karnınız. Benm hem göbüş çıktı hem de kilom hala aynı ne güzel:)
KIZLAR MERHABA. ŞUBAT ANNE ADAYLARININ BİR KISMI DA BURADAYMIŞ DEMEK. BİLMİYORDUM.
BİZ UZUN SÜREDİR "Anneler Kulübü" ana kategorisinde "Şubat Anneleri" forumunda "2013 Şubat Anneleri...." konusundaYIZ. BAYAĞI BİR KALABALIĞIZ VE 500 KÜSÜR SAYFAMIZ OLDU. KONUYU DEVRALAN ARKADAŞ DA BİZİM BİR LİSTEMİZİ OLUŞTURDU BEBİŞLERİMİZİN BİLGİLERİYLE BİRLİKTE. BAŞKA BİR ARKADAŞ BİLGİLERİMİZE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ FALAN YAPIYO. :13: ÇOK EĞLENCELİ OLUYO HEPİMİZ SIRALIYIZ ORDA TAHMİNİ DOĞUM GÜNÜNE GÖRE. PAYLAŞIP EĞLENİYORUZ YANİ. 100 KİŞİ CİVARINDAYIZ SANIRIM. SİZ DE GELİN SİZLERİ DE TANIYALIM???
gecmis olsun. daha hayirli bir zamanda saglikli bir bebek nasib etsin rabbim. onada bir isim verin obur dunyada insallah o sizin kurtariciniz olacaktir.
geçen gun yazınızı okumuştum bu arada aramıza hoşgeldiniz
vucudunda kızarıklıkalr olduğunu belirtmiştin aynı kızarıklar bende de oldu bir kaşınıyor hatta kaşıntı ile beliriyor ve sivilce başı gibi oluyordu
sırtımda bacaklarımda omuzlarımdaeyvah dedim kızamık mı oluyorum dr me ulaştım bu arada ona ulaşana kadar dahiliyeciye ulaştım
sıcaklardan olur dediler bol bol duş yapsın fazla sıcağa maruz kalmasın die uyardılar3 gun içinde kaşındı çıktı söndü gitti ama yerleri yani izleri kaldı
çok şükür geçtisizinde öyle olabilir...
tesekkur ederim hosbuldum...evt sicaktan olabilir bu memleket her mevsim sicak ve nem antalyadan beter evde 7/24 klima calisiyor bendede kasidikca kabardi kasinan yeri hemen yikiyordum iyi geliyordu bi arkadasim da vucudumuzdaki kan miktari arttigi icin kan dolasimida artiyor o yuzden kasiniyordur kasidigin icin kabariyordur diye yorum yapti 3 gun icinde gecti ben dr bulup gidene kadar cok sukur bi dahada olmadi umarimda olmaz
zazzi hoşgeldin canım, iyiki bizimlesin çok sevindim bu topikte olmana. Biz türkiyedeyiz buna rağmen burada konuşulanlardan ben de çok şey öğreniyorum, öğreneceğimiz o kadar eksiklikler var ki. Senin durumun kat kat zor allah bebeğini size bağışlasın sağ salim inş.bizlerin de aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?