hm anladım canım,orası yara olacak ama dr.un yönlendirmesine göre kullanmak lazım. Doğru-yanlış hiç bilemeyiz belki ilaç da veriyordur dr.
selamm arkadaşlar. uzun süredir giremedim nete.umarım sizler ve bebişleriniz gayet sağlıklısınızdır. benimde oğluşum büyümeye devam ediyor. tekmeleri kuvvetlendi,eskisinden daha sert ve daha hareketli. herşey yolunda gidiyor allaha şükür. geçen hafta 4 boyutluya gittik. eşimin kopyası geliyor :)) şaka maka 2,5 ayımız kaldı. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. beşiğini ,eşyalarını tamamladık. sadece haftaya oda takımını alıcaz. şimdiden heyecanlıyım :))
4 boyutlu ne canım
hani bu resimlerin sarı olduğu ultrason mu yoksa farklı bir şey m,i?
Canım 4 boyutlu ultrasonda bebeği canlı kanlı görüyorsun :)) anlayacağın doğmadan anne karnında kime benzediğini bile görebiliyorsun.Bizim doktorun ultrasonu yenilenmiş 4 boyutlu artık her gidişimizde göreceğiz.Çok güzel oluyor ağzını açıp kapatıyor tekme attığını hissederken ekrandada nasıl vurduğunu görüyorsun :))
Canım 4 boyutlu ultrasonda bebeği canlı kanlı görüyorsun :)) anlayacağın doğmadan anne karnında kime benzediğini bile görebiliyorsun.Bizim doktorun ultrasonu yenilenmiş 4 boyutlu artık her gidişimizde göreceğiz.Çok güzel oluyor ağzını açıp kapatıyor tekme attığını hissederken ekrandada nasıl vurduğunu görüyorsun :))
yok cnm idil kürtçe değil idilin kürtçesi hezexe :)) burada minibüs durağında bile böyle yazar. hezexe ye hoşgeldiniz güle güle tabelaları falan...resmen kürdistana hazırlıklar tamam burada malesef çok acı...bencede türkçe kökenli çünkü türklerin volga nehrine verdiği isim olarakta anlamlarda geçiyor ama birkaç sitede yunanca kökenli yazıyor emin olamadım açıkçası ama kürtçe diil cnmsevgili kamikaze idilin şırnakın bir ilçesi olduğunu hatırlatman iyi oldu biz kaynaklarda idili hep Türkçe isim olarak gördük ve Türkçe isim koymak istiyoruz kızımıza.şırnakta bir ilçenin adı olduğuna göre acaba kürtçe midir diye bir şüphe düştü içime sen orda yaşadığına göre belki bu konuda bir bilgin vardır ve anlamının ne olarak söylendiğini belki duymuşsundur bana yardımcı olursan sevinirim canım
benimde özellikle yatarken oluyor kızımın hareketlerinden dolayı özellikle leğen kemiğinin oralardakızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?
çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen fazla hareket etme inş toparllarsın en kısa zamanda...herkesin bebeği önden gidiyor maşALLAH sizlere ve kuzucuklara
az önce doktordan geldim suyum azalmış ama nasıl olur ki ben 3 lt su içerim günde
yatış verdi kızımda şu an iyiymiş ama su normale dönmezse fazla gelişemezmiş
bide alttan muayene etti hiç beklemediğim bişeydi ve hazır değildim şu an bacaklarım kaskatı hissetmiyorum
Rabbim sana emanetiz
selam annişler topiğinize dahil olmaya geldim yer varmıdır ?
Bu ana kucağını kullanan bi ark.ım çok tavsiye etmişti, bende unnadoda görünce dayanamayıp aldım. umarım oğlum da beğenirSizce nasıl, alan yada daha önceden kullanan var mı?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTc3NTM5
Ben de takdir ediyorum normal doğum yapmak isteyenleri, ama bana göre değil. Bakalım benim doktor ne diyecek
Evet canım bu tarz örnekler çok. Ben biraz da annemden etkilenmişim. Annemin ilk bebeği normal doğumu beklerken ölmüş. Annem hatırladıkça ağlar senelerdir. Benim çevremde normal doğum yapmam konusunda ısrar eden yok çok şükür ama etseler de fark etmez. Bu tamamen annenin vereceği bir karar. Umarım sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Şimdi sizleri okuyunca kendimi şanslı hissettim. Bende aynı nedenlerle kesinlikle normal doğum düşünmeyenlerdendim ama benim de eşim, kayınvalidem falan hep normalden yanaydı. daha hamile kalmadan eşim benimle bu konunun tartışmasına giriyordu hatta. Ama sonra kist nedeniyle zaten en başından sezeryan olmam gerektiği söylendiHerkes sustu tabii:) bu da kist patlaması riskinin mükafatı gibi bişi oldu benim için:)
Senin ne hissettiğin önemli zaten gerisi boş.Neye hazırsan öyle olmalı.
Bana da sezeryan aynı korkuyu yaşatıyor.Herşeyin doğal süreçte olmasını çok istiyorum inşallah öyle olur :)
kızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?
yer olmaz mııı hoş geldin sefa geldinselam annişler topiğinize dahil olmaya geldim yer varmıdır ?
Bunu okudunuz mu bilmiyorum,gözümde canlandırınca komiğime gitti:)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mdan-cok-korkuyordum-iyiki-normal-yaptim.html
arkadaşar daha önce yazmıştım.ben şubat annesi adayımdım.17 şubatta olacaktı kuzum.ama pzar gecesi suyum gelmeye başladı.doktora gittik.acil sezaryen dedi.ama bebeğimi başka bir iilde doğurmamı istedi.çünkü bulunduğum yerde yeni doğan ünitesi yeterli gelmez dedi.ambulansla denizliye gittik.kuzumu doğdu ama küvezde.ayrıyım ondan.çok küçük çok savunmamız.çok kötüyüm dua edin
ünitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?