Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun hepimize.Bu aralar uyanmak hiç istemiyorum işe gelmek tam bir eziyet
Ctesi doktor kontrolümüz var merakla o günü bekliyorum:)
Hoşgeldin canım :)
Vücut dengesi değiştiği için normal ağrılar canım.Gene de çok dayanılmaz ise doktorunu ara derim.Çok geçmiş olsun.
Maşallah oğluna tatlım.Keyifli alışverişler şimdiden.
Öncelikle hayırlı olsun canım , sağlıkla büyüyecek kuzun inşallah.Sağlıkla kavuşacaksınız tüm dualarımız seninle
Işılayım çok geçmiş olsun canım benim.Kuzucuğun iri değil ne mutlu.Doktor kontrolüyle zamanla daha iyi olacaksınız inşallah.Moral bozma sakın
Ne yazık ki ssklılar için durum böyle canım Ayrıca sezeryan olursan eksik ödeme alıyorsun.
Güzel bir gün olsun hepimize.Bu aralar uyanmak hiç istemiyorum işe gelmek tam bir eziyet
Ctesi doktor kontrolümüz var merakla o günü bekliyorum:)
Az önce İK bana çalışabilir raporumu geri göndermiş,açıklamada 5 hafta çalışabilir yazıyor ama başlık kısmında "İş Göremezlik Belgesi" yazıyor. Birazdan yanına gidicem açıklama yapacam ama gerçekten yanlış mı acaba sizde ne yazıyordu kızlar? yarın 33.haftama giriyorum yanlışsa nolacak yaaa
merhaba sevgili anneler, bugün oğluşumu gördük. 28+1 haftalık 1230 gr olmuş. herşey gayet iyi dedi doktorumuz.
selamlar arkadaslar
hepinize masallah bebisleri büyütüyosunuz :))
benim seker testim yüksek cikmisti doktor diabet bölümüne yönlendirdi gecen hafta beni. doktor diyet önerdi tabi bide bana evde ölcmem icin seker ölcme aleti verdi günde 4 kere ölc dedi. sabah ac karnina bide kahvalti öglen ve aksam yemekerlerinden bi saat sonra ölcüyorum. seker kesinlikle yasak tabi meyveyi bile en fazla iki tane ye dedi günde. tabi ben sekerim yüksek ciktigindan beri dikkat ediyorum yemekerime. ama doktordan sonra iki gün hep yüksek cikti ölcmelerde. ne yapcagimi sasirdim. esim diyette yemekleri zaten az yagli falan yapiyorum. derken gecen hafta dayanamadim birinin dogum gününde pasta yedim koca bi dilim :))) tabi sonra korktum ve pastadan bi saat sonra ölctüm sekerim düsük cikti.
ve ertesi gün ben cikolata falan yemege basladim tabi paket paket degil az az. meyveyi cok severim valla iki tane günde bana az gelio meyvemide cok rahat yiyorum ve ikinci haftamdayim seker degerim doktorun sinir dedigi rakamdan hep düsük cikio. . dün tekrar kontrole gittim her ögünü ölcüp yaziodum gösterdim doktora böyle devam et dedi :) demedim cikolata tatli yiyorum diye amaaslinda hala korkuyorum böyle rahat devam etsem mi yoksa yediklerimi sinirlasammi diye. aslinda cok yemiyorum henüz 2 kilo aldim tabi kiloluyum. 79 la hamile kaldim en fazla 81 e cikiyorum bazen 80 e geri düsüyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum. sanki diyete uysam sekerim cikcak gibi geliyo cok acaip ama bende anlamadim.
bu arada bebegimin büyük esyasi olarak bebek arabamizi aldik bizde cok uyguna denk geldi 400 eurodan 169 düsmüstü travel sistem. henüz elimize ulasmadi ama bu yükten kurtulduk benim eksikler daha cok ins kisa zamanda tamamlarim
selam annişler topiğinize dahil olmaya geldim yer varmıdır ?
Hoşgeldin canım :)
arkadaslar benim belim ve sırtım cok agıyor sizce ne yapmalıyım(
Vücut dengesi değiştiği için normal ağrılar canım.Gene de çok dayanılmaz ise doktorunu ara derim.Çok geçmiş olsun.
mrhb anneler bizde bugün oğlumuzu gördük :))çok keyifli renkli ile gördük ilkkez el salladı bize :)bu arada 28 +1 deyiz kilosu 1360 boyu 35 cm olmuş,önceki kontrolümüz 4 hafta önceydi 31 cm di o zaman sanki az uzamış gibi geldi bana ama dr normal dedi.inş öyledir.çalışabilir raporunu ben 31 +6 da almayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı.bu arada hafta sonu bebeğimize kıyafetler aldık şimdi sıra yatağına karar vermekte sanırım park yatak alıcaz,öneriniz varmı ve sizce kullanışlı olurmu ?
Maşallah oğluna tatlım.Keyifli alışverişler şimdiden.
arkadaşar daha önce yazmıştım.ben şubat annesi adayımdım.17 şubatta olacaktı kuzum.ama pzar gecesi suyum gelmeye başladı.doktora gittik.acil sezaryen dedi.ama bebeğimi başka bir iilde doğurmamı istedi.çünkü bulunduğum yerde yeni doğan ünitesi yeterli gelmez dedi.ambulansla denizliye gittik.kuzumu doğdu ama küvezde.ayrıyım ondan.çok küçük çok savunmamız.çok kötüyüm dua edin
ünitesi
Öncelikle hayırlı olsun canım , sağlıkla büyüyecek kuzun inşallah.Sağlıkla kavuşacaksınız tüm dualarımız seninle
Merhaba kızlar çok enteresan bir güne başladım bugun doktruma 4 hafta sonra gittim gebelik sonuçlarımı verdim veeee bunlar çok yuksek ne zman aldın dedi geçen hafta dedim ee bana neden yollamadın dedi? bende korkudan dedim ama diet yapıyordum dedim.
Aman Allah'ım bir fırça yedim korkudan diye bebeğine zararmı vereceksin sen interneti açmıyormusun? bebeğin ölürse ne olur?
Allah korusun Hocam dedim. Sen birşeyler yapmazsan nasıl olacak? o bebeğe şekerin zararlarını biliyormusun? bu kadar nasıl beklersin?
Ağladım ağlayacaktım. Hemen dedi diabet şeker doktoruna gidiyorsun hatta eşime dedi sana görev veriyorum hemen götüreceksin diye insülün verirse hemen ara beni belki diet verecek dedi, şimdi bebeğe bakalım irimi? suyu nasıl? dedi.
Çok şükür bebiş 29 +5 - 1.430 gr sanırım 38 cm dedi.
Moralimiz okadar bozulduki eşimle ultrasondan keyif alamadık. Zaten bebeğimin güzel resimlerinide yakalıyamıyor(
Sana benziyor dedi bende yok eşime benziyor dedim. Doktorda ben sana benzettim dedi :)))
Sonra kanımı aldılar şeker ölçümü içinmiş. 300 TL muayene dahil bayıldıktan sonra
Neyse ben tek tek 4 hastane aradım diabet doktoru yok dahiliye bakıyor doktoruma sordum olmaz dedi diabet doktoru olacak dedi.
Sonra Acıbadem'de varmış 300,00 TL imiş yok artık dedim yaa birde tahliller falan kimbilir kaç tutacak neyse gitmek zorundayım bulamazsam Hizmet Hastanesiinde buldumki 17 sine kadar dolu. Medikalpark'ta buldum 150 ohh dedim sevindim hemen geliyorum dedim.
Son olarak Ethica'yı aradımki 77 tl muayenesi doktor varmış ama son hastası varmış çıkıyormuş yarın gelin dediler eşimde olduğu için yalvardım ne olur beni alsın doktor 5 dakka yoldayım dedim. Doktor Allah razı olsun beni kabul etti.
Ben acele acele gidecek diye hareket ediyorum ama doktor bayağı bir ilgilendi muayene etti falan derken bir ton fırçada ondan yedim sen nasıl 50 gr ile 100 gr arasına 20 gün ara verirsin diye neyse bebek iri olmadığı için bu durum genetiktir dedi bebeği sanırım çok zarar değilmiş inşallah öyledir 2 gün diet verdi cumartesi kan tahlili istedi sonrası ya parmak takibi yada insülün şimdi işin ciddiyetini anladım sanırım böyle deli gibi saçma birgün yaşadık paylaşmak istedim.
Doktorumda 3 hafta sonra 32+5 randevu verdi.
Sıktıysam kusura bakmayın kızlar sevgiler.
Işılayım çok geçmiş olsun canım benim.Kuzucuğun iri değil ne mutlu.Doktor kontrolüyle zamanla daha iyi olacaksınız inşallah.Moral bozma sakın
canım sıkkın ben ssklı devlet memuruyum sözleşmeli.bugün sskyı aradım doğum izninde maaşımı alabiliyormuyum diye alamıyormuşum iznim bitince toplu halde alacakmışım bu çok kötü birsürü ödemem var
mantığı ne bu işin anlamadım
Ne yazık ki ssklılar için durum böyle canım
Son düzenleme: