Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun hepimize.Bu aralar uyanmak hiç istemiyorum işe gelmek tam bir eziyet
Ctesi doktor kontrolümüz var merakla o günü bekliyorum:)

merhaba sevgili anneler, bugün oğluşumu gördük. 28+1 haftalık 1230 gr olmuş. herşey gayet iyi dedi doktorumuz.

selam annişler topiğinize dahil olmaya geldim yer varmıdır ?

Hoşgeldin canım :)

arkadaslar benim belim ve sırtım cok agıyor sizce ne yapmalıyım(

Vücut dengesi değiştiği için normal ağrılar canım.Gene de çok dayanılmaz ise doktorunu ara derim.Çok geçmiş olsun.

Maşallah oğluna tatlım.Keyifli alışverişler şimdiden.

Öncelikle hayırlı olsun canım , sağlıkla büyüyecek kuzun inşallah.Sağlıkla kavuşacaksınız tüm dualarımız seninle

Işılayım çok geçmiş olsun canım benim.Kuzucuğun iri değil ne mutlu.Doktor kontrolüyle zamanla daha iyi olacaksınız inşallah.Moral bozma sakın

Ne yazık ki ssklılar için durum böyle canım Ayrıca sezeryan olursan eksik ödeme alıyorsun.

Son düzenleme:
günaydın anneler gününüz güzel olsun :) nasılsınıııız biz oğlumla daha kahvaltı yapmadık anneannemii bekliyoruz hazırlıyo da :)

Allah sağlık sıhhatle kavuştursun.İyi olur inşallah.

çağlacım hani hastane bu,muayene ne kadar veriyorsun ve son sorum resim de veriyormu muayene sonrası

Hizmet Hastanesine gidiyorum doktorumda Hakan Peker. SGK ile anlaşmalı 100tl ödüyoruz muayenelerde.Kontrol yazıyor birde o ücretsiz.Ultrasonumuz yenilendi resim alıyoruz artık :)))

Son düzenleme:

İlkokul canım benim arkadaşımda 4 ay sonra faln toplu aldı parasını öyle oluyor.

Birde kızlar tvde bir haber çıkmıştı bir kızcağızın doğum süt parasını 5-6 milyar ne kadarsa artık sahtekarın biri gidip sahte imzayla almış. Hak kazandığınız günün ertesi günü alın aman bekletmeyin, çevrenizdeki insanlarada asla bu konuda tarih bilgi vss. vermeyin.

Hizmet Hastanesine gidiyorum doktorumda Hakan Peker. SGK ile anlaşmalı 100tl ödüyoruz muayenelerde.Kontrol yazıyor birde o ücretsiz.Ultrasonumuz yenilendi resim alıyoruz artık :)))

Çağla'cım bende kısmetse Hizmet'te yapacağım inşallah belki aynı anda denk geliriz :) benim sezeryan olacak 1 şubat 5 şubat arası şimdilik

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için doktorum kızmakta haklıydı kaçtım ben herşeyden çocuğa birşey olursa sen bana ne dersin hay senin gibi doktorun belasını .... demezmisin aylarca geldim gittim bebeğimi koruyamadı demezmisin diye çok kızdı.

Son düzenleme:
günaydın annelerrr
isilaycım sakın ama sakın bir daha fırça yiyeceğim diye erteleme böyle şeylerii lütfeennn
çok şükür bebeğiniz sağlıklı
bu arada şeker çıkınca bebek iri mi olurmuş :26:

Evet tatlım es kaza bebek 1 hafta ilerde olsa şekerden diye beni mahvedeceklerdi ve suyuda fazla olurmuş.

Çok şükür yavrum gününde gidiyor şeker harici bir sıkıntımız yok , diabet doktoruna sordum bebek iri olmadığı için ne oluyor yani dedim o zaman genetik şeker dedi. Dietle düşürmeye çalışcaz başedemezsek kısa bir sürede belli olcak bu insülüne başlıycaz dedi. Bebeğe hiçbir zararı yokmuş.

Ama ben düşünüyorum yaa bu insülün göbekten değilmi? bebeğim kanımda nasıl olacak?:2:

Neyse şimdi umudum cumarteside eğer düşerse tokluk şekeri dietle kontrol harfiyen uyacaksın dedi şimdi anlattıklarını uyguluyorum yapabilirsem yürüyüş yapıcama birde.

Cumarteside arkadaşımın mevlüdü var ya tabi ben bakıcam tatlılara, bu yemek yemek niye dünyanın en güzel ama zararlı şeyi

Bu arada İLKOKUL senin benden yüksekti sen ne durumdasın?????? ne verdi doktor?

boşver canım tatlı matlı kötü şeyler onlarr ööhhh
sen bebeğini ve kendi sağlığını düşün

Canım Allah en yakın zamanda kavuştursun inş.kilosu nasıl,erken doğmasına sebep olan neymiş bilgi verdi mi doktor. Bak sakın kendini yıpratma sütün gelmez,moralin yüksek olsun olur mu.dualarımız seninle

Işılay okurken hem üzüldüm hem de dr.unu taktir ettim.Hiç önemsemeyebilirdi de ama sizi düşündüğü için öyle davranmış canım.Diyete dikkat edersin,kan tahlilin inş. güzel çıkar,Allah bütün bebekleri korusun inş.

kızlar napsam acaba artık hazırlasam mı çantamı
önümüzdeki haftsonu nasipse annem gelecek bekle birlite yapalım diyor ama bazen de korkuyorumm ya erken gelmeye kalkarsa ALlah korusun

ÇAntama oğlum için:

bez
pişik kremi
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
yedenk zıbın ve alt
penye ve yün battaniye(çıkşta daha sıcak turar)
göbek bağı bakımı için bi şey (annem dedi adını bilmiyorum)
çorap
terlik
iç çamaşırı
kirli torbası
eldiven
şapka
önlük
patik
yelek
hırka

KENDİME
1 takım pijama
1 tane gecelik
göğüs pedi
hasta bezi +ped
çoarp
diş fırçası
makyaj malzemesi
lohusa bandı
parfüm
nevresim(anneme de)
foto mak.
tel şarjı
hastane çıkışı için uygun kıyafet

ne eksik kaldııı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben de az önce doktordan geldim,işyeri " iş görmezlik" başlığı altında yazdığı için çalışabilir raporumu kabul etmemişti, düzelttirdim. Tarihi de değiştirdim inş. SGK da sorun çıkmaz.

27.11.2012 olarak yazıyordu,04.12.2012 olarak değiştirmesini rica ettim doktordan. Son adete göre 30+3 te,ultrasona göre de 32+4te almış oldum yani çalışabilir raporumu. bakalım bebişim hangi haftaya göre doğacak:)

hayırlı olsun canım
artık zaman daralıyor

pek bi eksiğin kalmamış ama bebeğin göbeği için artık herhangi bişey kullandırtmıyolar sağlık bakanlığı yasaklamış, hem daha erken düşüyormuş

artı olarak

senin için bi yelek tarzı bişey malum kış
ıslak mendil havlu kağıt vs
bebek için alt açma örtüsü (canbebe ve dalinin kullan atlarından)
emzirme sütyeni
hem bebek için hemde senin için havlu
ağız mendilleri

bunlar aklıma geldi

hadi yaa kullandırtmıyrolar mı???
evet kendime yelek,sabahlık da olacak zaten
bebeğe ağız mendileri
dalinin alt açmasını aldım onu
emzirme sütyeni zaten çamaşır diye yazdım
kağıt ve ıslak havlu
bir de el yüz havlusu

acaba emzirme atleti de almak gerekecek mi?

çok geçmiş olsun canım,

bende de çıkmıştı diyetle ben kontrole aldım çok şükür, hatta şu aralar tatlı bile yiyorum arada. İnsülinde kol ve bacaktan da yapılıyor bildiğim kadarıyla. Hiç korkma yaptıkça alışıyorsun diyete, öyle çok zorlamıyor. Hem ben bu sayede nerdeyse 2 ayda 1,5 kg aldım. Bebeğimin gelişimi iyi, su durumumda herhangi bi artış da yok.

Aslında emzirme atletini daha çok öneriyorlar canım.Doğum kışa geldiği için ama aldıysan emzirme sütyeni masraf yapma.
Kendine tarakta koymalısın.

ben ihtiyaç olarak duymadım canım ama olabilir aslında.

Ben hastane çıkışını zıbınlarını falan yıkadım ütüledim ne olur ne olmaz diye. çanta falan tam hazır değil ama acil bişey olursa da çocuğum temiz şeyler giysin

bilen birileri varsa lütfen cvplasın

Ceyzim hayırlısı olsun :) Bakalım kuzucuğun hangi günü seçecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…