Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

dualarımız seninle ve meleğinle hiç merak etme canım Allah'ın izniyle kucağında bebeğinle çıkıcaksınız hastaneden

Üzülme internette bi sürü 24-25. haftalarda doğup ta çok sağlıklı sorunsuz bir şekilde devam eden bebeklerin videosu var, izle istersen moral olur belki, inşallah en kısa sürede senin bebeğin de çıkar küvezden..

Amin canım, haklısın herşeye karışıyorlar cidden:) bu arada benim oğlan da bütün gece içerde parti yapıyor sanki. Hiperaktif olcak diye korkmaya başladım

Benim özellikle göbek deliğimin oralar bazen çok sızlayarak acıyor.
Bir de kızım ayağıyla falan içimi kazır gibi bişiler yapıyor, içim bi tuhaf oluyor ve canım yanıyor.

Ben de karnımın içinde yara varmış da ara sıra bebiş oraya dokunuyormuş hissi yaşıyorum. O bölgede anlık olarak çok kötü bir sızı oluyor. Sanırım aynı olay bahsettiğimiz. Heralde normaldir, doktorlara ne desek normal, doğurunca geçer diyorlar ya :)

Kamikaze Allah size kolaylık versin. Bizde eşimle tam 6 yıl Şırnak merkezde kaldık, İdil'den çok kez geçmişizdir. Zira Mardin gezilecek en yakın yerdi bize:) Sosyal hayatın olmaması ve memleketlerimize çok uzak olması haricinde çok büyük problemler yaşamadık çok şükür. İkimizde branş öğretmeni olduğumuzdan geçen yıl istediğimiz yere tayinimiz oldu. Darısı size inşallah...

Allah yardımcın olsun canım,bundaha bi hayır vardır.Sen gönlünü ferah tut,24 haftalık saglıklı bebeker var unutma.demekki kızın size erkenden kavuşmak istedi:)

selam annişler topiğinize dahil olmaya geldim yer varmıdır ?

Tabikide tatlım burası başka şubat topiklerine benzemez herzaman ve herkese açıktır. Hoşgeldin.

Canım allah yavruna şifa versin kan , can versin inşallah üzülme bir anne 27. haftada 1 kg ile doğmuştu geçen ay küvezdeydi inşallah çabuk toparlanır yavrun canım çok geçmiş olsun.

çooook teşekkür ederim, unnadoyu iptal edip burdan aldım.Hem de kargo bedavaymış

Yardımcı olabildiysem ne mutlu birşey alacağım zaman ismini google yazar fiyatlara bakar karlı olup olmadığını görürüm mutlaka.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar çok enteresan bir güne başladım bugun doktruma 4 hafta sonra gittim gebelik sonuçlarımı verdim veeee bunlar çok yuksek ne zman aldın dedi geçen hafta dedim ee bana neden yollamadın dedi? bende korkudan dedim ama diet yapıyordum dedim.

Aman Allah'ım bir fırça yedim korkudan diye bebeğine zararmı vereceksin sen interneti açmıyormusun? bebeğin ölürse ne olur?

Allah korusun Hocam dedim. Sen birşeyler yapmazsan nasıl olacak? o bebeğe şekerin zararlarını biliyormusun? bu kadar nasıl beklersin?

Ağladım ağlayacaktım. Hemen dedi diabet şeker doktoruna gidiyorsun hatta eşime dedi sana görev veriyorum hemen götüreceksin diye insülün verirse hemen ara beni belki diet verecek dedi, şimdi bebeğe bakalım irimi? suyu nasıl? dedi.

Çok şükür bebiş 29 +5 - 1.430 gr sanırım 38 cm dedi.

Moralimiz okadar bozulduki eşimle ultrasondan keyif alamadık. Zaten bebeğimin güzel resimlerinide yakalıyamıyor (

Sana benziyor dedi bende yok eşime benziyor dedim. Doktorda ben sana benzettim dedi :)))

Sonra kanımı aldılar şeker ölçümü içinmiş. 300 TL muayene dahil bayıldıktan sonra

Neyse ben tek tek 4 hastane aradım diabet doktoru yok dahiliye bakıyor doktoruma sordum olmaz dedi diabet doktoru olacak dedi.

Sonra Acıbadem'de varmış 300,00 TL imiş yok artık dedim yaa birde tahliller falan kimbilir kaç tutacak neyse gitmek zorundayım bulamazsam Hizmet Hastanesiinde buldumki 17 sine kadar dolu. Medikalpark'ta buldum 150 ohh dedim sevindim hemen geliyorum dedim.

Son olarak Ethica'yı aradımki 77 tl muayenesi doktor varmış ama son hastası varmış çıkıyormuş yarın gelin dediler eşimde olduğu için yalvardım ne olur beni alsın doktor 5 dakka yoldayım dedim. Doktor Allah razı olsun beni kabul etti.

Ben acele acele gidecek diye hareket ediyorum ama doktor bayağı bir ilgilendi muayene etti falan derken bir ton fırçada ondan yedim sen nasıl 50 gr ile 100 gr arasına 20 gün ara verirsin diye neyse bebek iri olmadığı için bu durum genetiktir dedi bebeği sanırım çok zarar değilmiş inşallah öyledir 2 gün diet verdi cumartesi kan tahlili istedi sonrası ya parmak takibi yada insülün şimdi işin ciddiyetini anladım sanırım böyle deli gibi saçma birgün yaşadık paylaşmak istedim.

Doktorumda 3 hafta sonra 32+5 randevu verdi.

Sıktıysam kusura bakmayın kızlar sevgiler.

Son düzenleme:

cnm Allah yardımcın olsun.merak etme Allahın izni ile kavuşacaksın kuzuna.başka şey gelmesin aklına içini ferah tut.

arkadaşlar çevrenizdekiler emin olun iyiliğinize söylüyordur.sadece sizin iç dünyanızdan haberleri yoktur.bu yüzden onlara kızıp kin beslemeyin. kimileri düşündükleri iyiliği pazarlamayı beceremez iticileşirler.
normal doğumdan bu kadar korkmayın. ön yargılı olmayın enazından.benim ablam epidural normal yaptı. ıkınmak vs eski türk filmlerinde galiba.ablamda hiç öyle sıkıntı yoktu.zaten epidural yapılan insan nasıl ıkınabilir.uyuşmuş vücutla. 8 saat ara ara açılma olurken sancı çekti ama bağırıp çağırmadı öyle.4000gr bebk dünyaya getirdi.size tavsiyem önce normali deneyin.baktınız ağrılara dayanamıyorsunuz sezeryana dönün bence. tabi en doğrusunu doktor söyler, hiç birimiz doktor değiliz.
etrafımda bu güne kadar 5 tane sezeryan olmuş kişi var.2si çok kilo almışlardı ve doğumdan sonra tüm kiloları kaldı.yengem 1 yıl geçti hala karnımdaki uyuşukluk geçmedi der durur. komşum 2 ay önce doğum yaptı bana sakın mecbur kalmadıkça sezeryan isteme hiç iyi bişi değil diyor. biri karnımda kocaman bir yarık izi kaldı artık geçmeyecek normal yap dedi.biri doktor neşteri biraz derine daldırmış kolunda çizik izi kalmış çocuğunun.ama biri de aksine kesinlikle sezeryan tavsiye ediyorum 15 dakikada doktor ameliyatı yaptı 2 gün sonra ayağa kalktım,hiç bir sıkıntımda yok çok rahatım diyor ama o çok zayıftı hamileliğinde.
kendinizi kötülerle kıyaslamayın.dua edin allah hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.kendinizi en huzurlu nasıl hissedecekseniz öyle yapmak en doğrusu ve en doğal hakkınız tabi.
bu arada gebelikte az kilo almak marifet değil galiba. komşum incecik hamile kaldı 35 kilo aldı ama daha çocuğa mama vermişliği yok.maşallah şarıl şarıl sütü var. 2 arkadaşımda zayıf hamile kaldı ama 10 kilo aldılar ve daha ilk hafta sğtleri yetmediği için mama veriyorlar.bilemiyorum.doktorum bana 12 kilo gibi almanı tavsiye ederim dedi.o depolanan yağlar doğumdan sonra süte dönüşecek demişti. ayhh uykusuzlıktan çok yazdım.hoşçakalın hanımlarr..

geçmiş olsun ışılay
inşallah diyetten sonra değerlerin normale döner canını sıkma

canım sıkkın ben ssklı devlet memuruyum sözleşmeli.bugün sskyı aradım doğum izninde maaşımı alabiliyormuyum diye alamıyormuşum iznim bitince toplu halde alacakmışım bu çok kötü birsürü ödemem var
mantığı ne bu işin anlamadım

Canım dualarımız seninle. Hiç kolay değildir hastanede bebişi bırakıp eve gelmek eminim ki ama kuzunun iyi olmak için buna ihtiyacı var. Benim de yakın bir arkadaşım 6.5 aylık doğum yapmıştı. 2 ay kuvözde kaldı bebişler ama şimdi 8 yaşında oldular bile! Sen içini ferah tut canım..

Işılaycım çok çok geçmiş olsun canım. Tabiki işin ciddiyetini doktor çok daha iyi bilir ama bu ara ben de kendi doktoruma biraz uyuz olduğumdan mıdır nedir, doktorlar fazla telaşa sürüklüyorlar insanı diye düşünüyorum. Sakın panik yapıp kendini ne olacak fln diye yıpratma, Allah'ın izniyle hiç birşey olmayacak sağlıkla alacaksın kuzunu kucağına inşallahhh :)

Canım ne yazık ki toplu ödeme yapıyor SGK. Özel sektör çalışanları az daha şanslı çünkü bazı şirketler inisiyatifleri dahilinde maaş ödemesini devam ettirip sonra SGK tarafından yatırılan parayı geri alıyor çalışanlarından..
Ne yazık ki çok çok adaletsiz bir uygulama..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
neden bu kadar erken olmuş ki bir sıkıntın var mıydı hamilelik boyunca?

allah kucağına aldığın günleri de göstersin güzel düşün güzel olsun

geçmiş olsun diyetle herşey yoluna girer inş.

Bneımde dogumum 17 subat gozukuyor,ALLAH yardımcın olsun cnm kac kılo dogdu bebısın?=
durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…