Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
boy kilo endeksime baktım
bana 8 kilo vermelisiniz dedi:1::1:
ideal kilom 57 imiş:27:

hehehe kilolu olmanin bu yönü iyi sanirim 79 ile hamile kaldim 80 nim bazen 81 oluyorum sonra geri 80 oluyorum öyle gidip geliyorum iste :)))
en güzeli yani elbiselerimi hala giyebiliyorum:)
tabi bi yandan siz dogumdan sonra bi sekilde dönersiniz eski kilonuzada ben hala kalirim buralarda :)))
bu arada kilo aldiginiz halde sizden hala kiloluyum oda ayriii:1::1::1::1::1:

Kızlar boşverin bizim nedenimiz var . Can taşıyoruz,aldığımız her kilo mübahtır bize:D:D

Kızlar boşverin bizim nedenimiz var . Can taşıyoruz,aldığımız her kilo mübahtır bize:D:D
aynen öyle canımmm
yalnız ablam ısrarla lohusalıkta dikkat et diyor
sütün olacak diye şerbetli tatlı yediriler inanma diyor
bol bol süt,su ve taze meyve suyu:56:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

nihalper, hepberaber, quantm, CeYz, dsaiho, cagla2012, beyazz_35, Sevocan, LufLee

:)))Herkes burda ne güzel.Hepinize hayırlı cumalar.Biz bugün sağlık ocağında 30. hafta kontrollerimizi yaptırdıkİdrar temiz,kanda da bişe çıkmadı heralde,çıksa arıcaklardı.Nabzım gayet hızlı,bebişin kalp atışları iyi,tansiyonum düşük çıktı.Zaten hafif baş dönmelerim oluyodu arada.Sanırım tansiyondan.Ebe düşük tansiyon çok da sorun değil,çok başın dönerse acil gel dedi.Anne sütü,hijyen,hastane çantası hakkında bilgiler verdi.Seviyorum bu kadını:))
Kızlar bebişimin tekmeleri yerini çoğu farklı harekete taklaya,dokunmaya,gıdıklamaya bıraktı.Sizde de var mı aynı durum?sayıyorum hareketlerini 2 saatte 10u geçiyo ama sert tekmeleri yok artık,daha hafif dönüşler yapıyo farkedebiliyorum.Bu arada hamilelik başından beri 13. kilomu almış bulunmaktayım:((Hayırlısı olsun,bebişim sağlıklı olsun da hiç önemli değil kilolar.umarum 100'ü görmem:)))

İstanbulda olup seminere katılabilmeyi çok isterdim,bizler için de dinleyin olur mu?Hepinize kocaman öpücükler,iyi haftasonları:))

nihalper, hepberaber, quantm, CeYz, dsaiho, cagla2012, beyazz_35, Sevocan, LufLee

:)))Herkes burda ne güzel.Hepinize hayırlı cumalar.Biz bugün sağlık ocağında 30. hafta kontrollerimizi yaptırdıkİdrar temiz,kanda da bişe çıkmadı heralde,çıksa arıcaklardı.Nabzım gayet hızlı,bebişin kalp atışları iyi,tansiyonum düşük çıktı.Zaten hafif baş dönmelerim oluyodu arada.Sanırım tansiyondan.Ebe düşük tansiyon çok da sorun değil,çok başın dönerse acil gel dedi.Anne sütü,hijyen,hastane çantası hakkında bilgiler verdi.Seviyorum bu kadını:))
Kızlar bebişimin tekmeleri yerini çoğu farklı harekete taklaya,dokunmaya,gıdıklamaya bıraktı.Sizde de var mı aynı durum?sayıyorum hareketlerini 2 saatte 10u geçiyo ama sert tekmeleri yok artık,daha hafif dönüşler yapıyo farkedebiliyorum.Bu arada hamilelik başından beri 13. kilomu almış bulunmaktayım:((Hayırlısı olsun,bebişim sağlıklı olsun da hiç önemli değil kilolar.umarum 100'ü görmem:)))

İstanbulda olup seminere katılabilmeyi çok isterdim,bizler için de dinleyin olur mu?Hepinize kocaman öpücükler,iyi haftasonları:))

Benimki de bugunlerde pek hareketli kıpır kıpır oğluşum. Benim kiloda 10 a dayandık.

hehehe kilolu olmanin bu yönü iyi sanirim 79 ile hamile kaldim 80 nim bazen 81 oluyorum sonra geri 80 oluyorum öyle gidip geliyorum iste :)))
en güzeli yani elbiselerimi hala giyebiliyorum:)
tabi bi yandan siz dogumdan sonra bi sekilde dönersiniz eski kilonuzada ben hala kalirim buralarda :)))
bu arada kilo aldiginiz halde sizden hala kiloluyum oda ayriii:1::1::1::1::1:

benim gibi kilo almayan birine rastlamak ne kadar güzel :) tabii ben ömrümde terazşde 60ı görmedim bu hamileliğimde göreceğim ilk kez diyordum ama hala 56 dayım :37:

canım zaten zayıflar daha çok kilo alıyormuş ya da alabiliyormuş diyim
ben onlardan biriyim daha 1.5 ay var sanırım 20yi göreceğim
umarım eski halimize döneriz
sen de doğumdan sonra hızla kilo veririsin de şunu anlamadım bebek zaten nerden baksan 1500-2000gr
suyun var rahim ağırlaştı ,bebğin eşi de bebek kadar
sen nasıl tartıda 1 kilo almış çıkıyorsun anlayamadım:26:
Ben kilo veriorum bebek alio sanirim bilmiyorum. Bebegin kilosunda sorun olmadigi icin acikcasi sorun yapmiyorum. Bide seker cikti bende yediklerime dikkat ediorum ondan herhalde :)
benim gibi kilo almayan birine rastlamak ne kadar güzel :) tabii ben ömrümde terazşde 60ı görmedim bu hamileliğimde göreceğim ilk kez diyordum ama hala 56 dayım :37:

sen zaten zayifmissin canim ya be kilolu oldugum icin almiyorum diye.dusunuyorum. hamileligimin ilk haftalari yuz kiloyu kesin bulurum diodum bende simdilik boyle iyi benim icin

bebeğim küçük kalacak diye korkuyorum şimdiye kadar çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı bir de ben de şeker çıktı iri doğma riski var diyor doktor ama neyse ki o kadar da iri değil

ohh ne güzel seminere gideceksiniz yaa, ne kadar şanslısınız kızlar, ne güzel imkanlarınız var.. benim şehrimde böyle bişey olsa ne kadar uzakta olsa katılırdım, bizim yerimizede dinleyin olur muuu :emir_bebek: birde çokk çokk önemli bizim hiç düşünemediğimiz bişey anlatırlarsa kısaca bizimlede paylaşırsınız değilmi :17::17::17:

canım maşallah tahtaya vur:)

Kizlar ben 47 ile hamile kaldim, o kiloyuda evlendikten sonra almistim hayatimda hic 50yi görmemistim, hamilelikte görürsün diyorlardi da inanmiyordum:1:
Simdi 58im yani 11 kilo almisim:53: hedefim 60i gecmemek ama acikcasi hic dikkat de etmiyorum, bakalim kaca kadar gidicem:56:

Bu arada yarin gidecek olanlar, nasil tanisicaz bi planiniz var mi?

Son düzenleme:
Kizlar ben 47 ile hamile kaldim, o kiloyuda evlendikten sonra almistim hayatimda hic 50yi görmemistim, hamilelikte görürsün diyorlardi da inanmiyordum:1:
Simdi 58im yani 11 kilo almisim:53: hedefim 60i gecmemek ama acikcasi hic dikkat de etmiyorum, bakalim kaca kadar gidicem:56:

canım bana belfü ve luffleye telini atabilirsin ben kendiminkini yazıyorum şimdi.

herkese iyi haftasonları, bebişlere iyi bakın:)

Kızlarrrrrrrrrrrr
Yarın fuara gidecekler hep birlikte buluşalımmı?
ne dersiniz????
saatlerimizide ayarlayabilrsek harika olur diye düşünüyorum:) :)

kızlaaarr kilo rekoru bende galibaa dün itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım:21::21: 59 ile başlayıp 74 e dayandım pek çıtır sayılmazdım da boyum kilomu kaldırıyordu ama artık koca göbekliyim:64::64::66::49:

bugün dr.um bana 9 aylık gibi görünüyorsun dedi ben de kendimi öyle hissediyorum dedim yavrukuşum 2285 gr. olmuş:nazar:. yediklerim boşa gitmiyor diye kendimi teselli ediyorum napiyim:17::17:

kızlaaarr kilo rekoru bende galibaa dün itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım:21::21: 59 ile başlayıp 74 e dayandım pek çıtır sayılmazdım da boyum kilomu kaldırıyordu ama artık koca göbekliyim:64::64::66::49:

bugün dr.um bana 9 aylık gibi görünüyorsun dedi ben de kendimi öyle hissediyorum dedim yavrukuşum 2285 gr. olmuş:nazar:. yediklerim boşa gitmiyor diye kendimi teselli ediyorum napiyim:17::17:

Ben de 55 ile hamile kaldım şimdi 69 oldum. Ben de seninle aynıyım yani :)) Ama gören herkes fazla kilo almadın nasıl başardın diye soruyor. Ben de şimdi doktordan geldim. Oğlum 2100 gr olmuş, boyu da 44 cm. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Oğlumun sağlıklı olması önemli. Doktor da kilosunun çok iyi olduğunu söyledi. Ne eksik ne fazlaymış. Senin bebeğine de maaşallah.

Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?

Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

bizim ilk aldığımız şey oldu bebek arabası. benim için önemli olan katlandığında oldukça küçük olması (arabanın bagajı küçük olduğundan), hafif olması (yalnız çıktığımda bagaja kaldır-indir zorlanmamak için) ve sürüşünün rahat olmasıydı. travel sistem baktım genelde, içlerinde en içime sinen kraftın horn modeli oldu ve aldık 2 ay önce. model linkini veriyorum, ben mağazadan aldım, gerçekten çok hafif ve sadece ana kucağı (oto koltuğu aynı zamanda) takılarak da kullanılabiliyo. katlandığında pazar arabası kadar oluyo diyebilirim. geçen haftasonu şehir dışından ark.ım gelmişti yanıma, 14 aylık kızı var, arabayı denemek adına çarşıya çıkarken oturttuk, gayet rahattı sanırım çünkü 3 saate yakın uyudu içinde :1: kullanması da çok rahattı, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabası , Kraft , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr

kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)

şifacı çikolata için daha önce topikte bu siteden bahsedilmişti ;
Özel Kutlama Çikolatası

peagog bende aynen senin gibi 47 ile hamile kaldım. bu yaşıma kadar hep 45-48 arası gidip geliyordum, hiç 50yi görmemiştim, şimdi aynen bende 57.7 kiloyum. 58 diyelim artık :66: iştahım da aşırı bir artış olmadı ama daha sağlıklı beslenmeye başladım tabi. yalnız aldığım tüm kilo göbeğimde toplandı sanırım, 36 beden düşük bel pantolonlarımı halen giyebiliyorum, düğmeleri kapatmadan tabi :1: ama önümüzde daha 2 ay var, özellikle son aylarda daha çok alınıyormuş, 63ü falan görüp de sonra göbeğimde kalır diye korkmuyo değilim açıkçası, gardırobumu komple yenilemem gerekebilir o zaman :49: gerçi bebişlerimiz için değer dimi :21:

Back
X