Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar benim 2 haftadır ağrım var 2-3 gündür de feci arttı.Yürüyemiyorum bile sol ayağımı basınca sersemliyorum,gece de sağ-sola yatamıyorum karnım kasılıyor. dr.a cmt.gidicem bakalım ne diyecek ya. Ağrıyan kısım sol bikini bölgem ama alt kısım,sanki kemik batıyor gibi. İnş. kötü bişe değildir,siz de olmuyor galiba böyle bir ağrı dimi,okumadım hiç çünkü

bu arada hasta olan arkdaşlarım geçmiş olsun.İnş. yakın zamanda düzelir öksürük,grip vs başa bela

canım cok gecmiş olsun cok talihsiz seyler yasadın gercekten Allah yardımcın olsun ben eskişehirdeyim sormak istedigin bişi olursa yardımcı olabilirim aklında olsun

canım sana şunu söyliyim ben bu doktor devlette değilmi özeldemiki para alıyor ekstra onun dışında çatı muayenesi 37. haftada açılma varmı diye genital muayene ile bakılıp nst cihazındada yarım saat kadar sancın varmı dıye bakılması olayı normal doğumlarda daha çok yapılıyor.

Ben senin yerinde olsam Edirneye giderim aranız ne kadarki İstanbulda doktora gitmek bir şehirden bir şehir gibi zaten endokrin doktoru edirnede gitmen yeterli ben gittim 1 kere sadece şimdi herhafta kan ölçümlerimi bildiriyorum pazartesileri ve bana yılbaşından sonra birdaha çağırcam seni dedi İstanbul'da bile ne zor diabet doktoru bulmak olmadı dahiliyeye gidersin onlar bakıyorlar burda doğum hastanelerinde bile.

Birdaha gitme şu doktora canım yaa moral bozuyor anca ilgisiz. Ama normal doğum istiyorsan Edirneye yetişmende zor.

aynı ağrı bendede oluyor ama sağ bikini bölgesinde..
özelliklede sabah uyandıgım anda
dediğin gibi bacagımın üstüne basamıyorum sonra bir zaman sonra geçiyor ama yinede ara ara o ağrı hep hissettiriyor kendini..
doktora sordugumda bebek alta baskı yapıyor normal dedi.. dinlenmelisin
sağa yada sola yatarak uyu dedi. klasik cevap :)

canımcım üye olmak lazım açılmıyor sen isimlerini yazarsan başka siteden görebiliriz normalde kaç tl mişki birde uğraşınca alıyor insan işte
cnm eşim baktı beğenmedi bu ürünleri istemiyom dedi...hem çift yönlüde değil bunlar diğer ürünü alacaz sanırım ama yanına başkka anakucağı verirlerse.buna uyumlu olan anakucağı artık temin edilmiyormuş diğerrleri uymaz dedi ama olsun ben zaten arabaınn üstüne anakucağı takıp kullanmaktan hoşlanmıyorum çift yön olduktan sonra o sorun diil...şimdi tedari,kçi firma ile görüşecek bayan tekrardann sizide sıktım hakkınızı helal edin.fiyatı 554 tü cnm bu arada.

cnm o bacak sorunu bende de var yazmıştım hatta burada. oturup kalkınca bacağım kitleniyor topallıyorum resmen..kalçadan sağ bacağımın oynak kemiğinin olduğu yer sol bacağımdada varis ağrısı var ikisi birden gitti yani..daha ankaraya gidip alışveriş yapacam...bu hafta gidecem dr.a ama normal diyecek muhtemelen.geçmiş olsun cnm

Canlar benmki farklı bişe sanırım çünkü bebk hala yan duruyor,aşağı baskı yapıyormu bilmiyorum hala yukarılarda ve hiç geçmiyor ağrı. bacak ağrısı değil de resmen o bölgem ağrıyor. Ya ben şeyden şüpheleniyorum bikaç haftadır çok fena kabızlık yaşadım ve çok zorlandım ağladım. nolduysa sonra oldu zaten yada idrar yollarıyla alakalı.

cnm benim sol tarafımda vajinal varis var ve kabız olduğumda benimde öle oluyor ağrı zonklama şeklinde...wcye oturduğunda falan bir artış oluyormu...bi bak istersen kabarmış damar falan varmı varis olabilir:44::44: benimde aşağıda değil bu arada bebek btahöminlerime göre dr bişi demedi hiç o konuda

Son düzenleme:

Canım bi şekilde bakiyim ya dediğin gibi,kabartı yok gerçi:). vajinal varis olduğunu nasıl öğrenmiştin. Kadın doğum dr.u muayene mi ediyor cnm.Wc de ve özellikle sonrasında ağrıdan koltuğa vs oturamıyorum

selam kızlar bayadır gelemedim
çokta yazmışsınız hepsini okuyamadım
inş herkes iyidir,hep dua ediyorum sorunsuz sağlıcakla atlatalım bugünleri diye
ayaklarımdaki şişlikten korkuyodum ben
32. hafta raporum için gittiğimde doktorum kan ve idrar tahlilide istedi
albümin filan olabilirmi diye ki çok şükür hiç bişey çıkmadı
tüm değerlerim güzelmiş
oğluşumuda gördüm,kıyamam yeri dar ya öle sıkışmış gibi duruyo,yan yan bakıyo ordan
kalkıp ekranı öpesim geldi
32.haftada 2 kiloyduk. bugün tam 33 haftalık olduk
şişliklerimde nedense çok kalmadı öle
bebek odamız geldi sonunda. tüm giyimlerini yıkadm ütüledim
fırsat buldukça silip temizleyip yerleştiriyorum,çok keyifli bişey ya
bide hastane çantamızda hazır,herbişeyi tamamlayıp yerleştirdim
bu hafta sonu halı ve perdemizide baktıkmı tüm hazırlıklarımız tamamdır allahın izniyle
bitek evi dip köşe temizlemek kalıyo geriye
onuda 15 gün sora kvalide ve annem konuşmuşlar gelip yapıcaklarmış
ben temizlikçi tutma niyetindeydim,onlar öle diyince gerek kalmadı şimdilik

şuan tek sıkıntım kış sebzesi yemeyen kocama eve gidince ne pişirsem derdim var
yazdanda bişi koyamadım dolaba pek,biraz sıkıntı çekiom
hoş oda illa yemek istiyorum demiyo bana ma aiçim rahat etmiyo
yemek ye mutfağı topla uzan 8 oluyo saat
ertesi güne giyim hazırla duş al derken 1 saat ancak uzanabiliyorum
keşke imkanım olsaydıda 32 den sora çalışmasaydım

evet bu konuda seçim yapamıyor insan ikili üçlü testlerin sonuçlarını beklerken bile tedirgin oluyorduk ya bişey çıkarsa diye o yüzden haklısın insan endişe duyuyor inşallah bu sıkıntıların sonunda yüzünüz güler ne sen nede miniğin acı çekmezsiniz inşallah her şey yoluna girer

Ne güzel cnm sevindim iyi habelerinize. Hazırlıkların da bitmiş ohh mis:) benim hala bitmedi bikaç eksiğimiz var,Allahın izniyle bebişten önce halledilir inş.
Çalışırken evdeki rutin işler çok zor hiç açma canım o konuyu vallaD

yok cnm dr.uma söylemedimde göstermedim de ankaraya gidince konuşacam çünkü bakması için çatala yatmam gerek ve burada hijyenden dolayı hiç söylemedim bile araştırmalar sonucu kendim karar verdim :) benim damarda kabarmalar var bacak varisi gibi düşün orada ama...ben normal doğum istiyorum ve bazı sitelerde normal doğuma engel olabileceği yazmış.ankaradaki dr.lar görüp karar verecek artık doğum türünede..sen bi bak bakalım olmadı dr.unla konuş o daha iyi anlar geçmiş olsun cnm

ceyzciğim benim de sağ kasığım ağrıyor hani dalağın şişer de acır ya onun gibi birşey sürekli değil arada bir

ben suan Pendik te oturmuyorum. Atasehir deyim, dogumu kismetse Medipol de yapacagim.

Termessos bayıldım parti hazırlıklarına, eline sağlık arkaaşım. Ben de Ocakta yapmak istiyorum kısmetse, bebeğin pek eksiği kalmadı aslında ama olsun kendim için son bir partii hakediyorum sanırım :))
Kaancelil canım sen sanıyor musun ki tüm erkekler düşünceli pamuk gibi? Hiç takılma bunlara çünkü şimdi takmaya başlarsan lohusalıkta bu konu iyice depresyon halini alabilir. Şunu bil ki her evde yaşananlar benzer. Üzme kendini, erkekler doğduğunda değil ancak bebekler onları tanıyıp tepki vermeye başladığında anlayabiliyorlar baba olduklarını unutma.
Ceyzim ağrılar aynen bende de var, özellikle sağımda benim. Çok eziyetli her adımımda rahatsız oluyorum. Tamamen sinirlere gelen baskıdan kaynaklı diye düşünüyorum. Ayrıca yrm saat yatmışsam kalkmak işkence oluyor bacak aramdaki ağrıdan, sanki kemik kırığı.
Kızlar benim mide bulanılarım geri döndüüüüü

turizm acenteciyim , ama bebeğimle beraber emekli oluyorum iş hayatından şimdilik :) en az 3-4 sene çalışmayı düşünmüyorum, hayırlısı tabii
belki ilerde bu bebek işlerine felan el atarım belli olmaz :)

aynı ağrı bende de var.uyurken ne sağa dönebiliyorum artık ne sola, yürürken sağ bacağımla kasığımın birleştiği yer çok fena ağrıyor topallıyorum bazen. 10 dk oturduğum yerden kalksam kilitleniyorum , kramplarım ileri seviyede, sol göğsümün hemen altı yırtılır gibi acıyor sanki jiletliyorlar orayı.. bunların hepsini doktoruma anlattım eeee bu kadar kilo alırsan böyle olur tabi ben çok uyarmıştım dedi. azarımı yedim evime döndüm :)

iyi akşamlar dr aradı aminosentez temiz çıkmış o kadar mutluyumki allah dualarımızı kabul etti şimdi sadece yarık dudak damak kaldı ama zihinsel bişey olmamasına o kadar sevindimki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…