sağolun arkadaşlar.benim tsh hormonu çok çıkmıştı. ne zamandır böyle bilmiyorum.afedersiniz ama sinirimden adama başka şekilde hitap edemiyorum o öküz doktorum sadece 7. haftada kan tahlili istedi. başkada istemedi. sağlık ocağında şans eseri geçen hafta ebe bi kanına bakalım dedi de çıktı.yarın eskişehire gidicem orada 2 tane endokrin uzmanı varmış.burda dahiliyeciler var.bide orda kadın doğumcu bakacağım. daha önce izindeyken gittiğin doktor süperdi.adam herbişeyi ben sormadan izah ediyordu. kızlar ben çatı muayenesi vs ne bilmiyorum nezaman yapılır neden yapılır. bugün 32+2 yiz.bugün izne ayrıldım.aslında dün ayrılmış gözüktüm ama haybeden çalışmış oldum. artık edirne de bulabilirsek aklı başında doktor gelip doğumu burda yapacağım.ama kırklarelideyim ve bu öküze gitmek istemiyorum. bulamazsak napalım evimde değil eskişehirde olacağım. acaba diyorum normal doğum istediğimi söylediğim içinmi beni diskalifiye etti bu öküz. arkadaşımın birisi doktor gece gelipte saatlerce senin sancılarını vs takip etmek istemiyor.onun yerine istediği bir saatte gündüz vakti 15 dk da doğumunu yaptırıp parasını da almak istiyor demişti. adam da geceleri hastaneye gelmekten nefret ettiğini söylemişti. neyse hakkınızı helal edin 2 gündür daralıyorum. şimdi kuran-ı kerim açtık oğlumla dinliyoruz.gece yatarkende yarım saat klasik müzik dinleriz. dengeleriz inşallah.
sağolun arkadaşlar.benim tsh hormonu çok çıkmıştı. ne zamandır böyle bilmiyorum.afedersiniz ama sinirimden adama başka şekilde hitap edemiyorum o öküz doktorum sadece 7. haftada kan tahlili istedi. başkada istemedi. sağlık ocağında şans eseri geçen hafta ebe bi kanına bakalım dedi de çıktı.yarın eskişehire gidicem orada 2 tane endokrin uzmanı varmış.burda dahiliyeciler var.bide orda kadın doğumcu bakacağım. daha önce izindeyken gittiğin doktor süperdi.adam herbişeyi ben sormadan izah ediyordu. kızlar ben çatı muayenesi vs ne bilmiyorum nezaman yapılır neden yapılır. bugün 32+2 yiz.bugün izne ayrıldım.aslında dün ayrılmış gözüktüm ama haybeden çalışmış oldum. artık edirne de bulabilirsek aklı başında doktor gelip doğumu burda yapacağım.ama kırklarelideyim ve bu öküze gitmek istemiyorum. bulamazsak napalım evimde değil eskişehirde olacağım. acaba diyorum normal doğum istediğimi söylediğim içinmi beni diskalifiye etti bu öküz. arkadaşımın birisi doktor gece gelipte saatlerce senin sancılarını vs takip etmek istemiyor.onun yerine istediği bir saatte gündüz vakti 15 dk da doğumunu yaptırıp parasını da almak istiyor demişti. adam da geceleri hastaneye gelmekten nefret ettiğini söylemişti. neyse hakkınızı helal edin 2 gündür daralıyorum. şimdi kuran-ı kerim açtık oğlumla dinliyoruz.gece yatarkende yarım saat klasik müzik dinleriz. dengeleriz inşallah.
kızlar benim 2 haftadır ağrım var 2-3 gündür de feci arttı.Yürüyemiyorum bile sol ayağımı basınca sersemliyorum,gece de sağ-sola yatamıyorum karnım kasılıyor. dr.a cmt.gidicem bakalım ne diyecek ya. Ağrıyan kısım sol bikini bölgem ama alt kısım,sanki kemik batıyor gibi. İnş. kötü bişe değildir,siz de olmuyor galiba böyle bir ağrı dimi,okumadım hiç çünkü
bu arada hasta olan arkdaşlarım geçmiş olsun.İnş. yakın zamanda düzelir öksürük,grip vs başa bela
cnm eşim baktı beğenmedi bu ürünleri istemiyom dedi...hem çift yönlüde değil bunlar diğer ürünü alacaz sanırım ama yanına başkka anakucağı verirlerse.buna uyumlu olan anakucağı artık temin edilmiyormuş diğerrleri uymaz dedi ama olsun ben zaten arabaınn üstüne anakucağı takıp kullanmaktan hoşlanmıyorum çift yön olduktan sonra o sorun diil...şimdi tedari,kçi firma ile görüşecek bayan tekrardann sizide sıktım hakkınızı helal edin.fiyatı 554 tü cnm bu arada.canımcım üye olmak lazım açılmıyor sen isimlerini yazarsan başka siteden görebiliriz normalde kaç tl mişki birde uğraşınca alıyor insan işte
kızlar benim 2 haftadır ağrım var 2-3 gündür de feci arttı.Yürüyemiyorum bile sol ayağımı basınca sersemliyorum,gece de sağ-sola yatamıyorum karnım kasılıyor. dr.a cmt.gidicem bakalım ne diyecek ya. Ağrıyan kısım sol bikini bölgem ama alt kısım,sanki kemik batıyor gibi. İnş. kötü bişe değildir,siz de olmuyor galiba böyle bir ağrı dimi,okumadım hiç çünkü
bu arada hasta olan arkdaşlarım geçmiş olsun.İnş. yakın zamanda düzelir öksürük,grip vs başa bela
aynı ağrı bendede oluyor ama sağ bikini bölgesinde..
özelliklede sabah uyandıgım anda
dediğin gibi bacagımın üstüne basamıyorum sonra bir zaman sonra geçiyor ama yinede ara ara o ağrı hep hissettiriyor kendini..
doktora sordugumda bebek alta baskı yapıyor normal dedi.. dinlenmelisin
sağa yada sola yatarak uyu dedi. klasik cevap :)
cnm eşim baktı beğenmedi bu ürünleri istemiyom dedi...hem çift yönlüde değil bunlar diğer ürünü alacaz sanırım ama yanına başkka anakucağı verirlerse.buna uyumlu olan anakucağı artık temin edilmiyormuş diğerrleri uymaz dedi ama olsun ben zaten arabaınn üstüne anakucağı takıp kullanmaktan hoşlanmıyorum çift yön olduktan sonra o sorun diil...şimdi tedari,kçi firma ile görüşecek bayan tekrardann sizide sıktım hakkınızı helal edin.fiyatı 554 tü cnm bu arada.
cnm o bacak sorunu bende de var yazmıştım hatta burada. oturup kalkınca bacağım kitleniyor topallıyorum resmen..kalçadan sağ bacağımın oynak kemiğinin olduğu yer sol bacağımdada varis ağrısı var ikisi birden gitti yani..daha ankaraya gidip alışveriş yapacam...bu hafta gidecem dr.a ama normal diyecek muhtemelen.geçmiş olsun cnm
Canlar benmki farklı bişe sanırım çünkü bebk hala yan duruyor,aşağı baskı yapıyormu bilmiyorum hala yukarılardave hiç geçmiyor ağrı. bacak ağrısı değil de resmen o bölgem ağrıyor. Ya ben şeyden şüpheleniyorum bikaç haftadır çok fena kabızlık yaşadım ve çok zorlandım ağladım. nolduysa sonra oldu zaten yada idrar yollarıyla alakalı.
cnm benim sol tarafımda vajinal varis var ve kabız olduğumda benimde öle oluyor ağrı zonklama şeklinde...wcye oturduğunda falan bir artış oluyormu...bi bak istersen kabarmış damar falan varmı varis olabilir:44::44: benimde aşağıda değil bu arada bebek btahöminlerime göre dr bişi demedi hiç o konuda
inşallah canım zor bi süreçti ama ben bunu yaşamıycam deme şansında yok hamileliğin güzel tarafları olduğu gibi riskli taraflarıda var ben herşeye rağmen anne olacağıma bebeğimin olacağına pişman değilim onu çok istiyorum hepte istedim ama onun acı çekeceği düşüncesi içimi acıtıyo
selam kızlar bayadır gelemedim
çokta yazmışsınız hepsini okuyamadım
inş herkes iyidir,hep dua ediyorum sorunsuz sağlıcakla atlatalım bugünleri diye
ayaklarımdaki şişlikten korkuyodum ben
32. hafta raporum için gittiğimde doktorum kan ve idrar tahlilide istedi
albümin filan olabilirmi diye ki çok şükür hiç bişey çıkmadı
tüm değerlerim güzelmiş
oğluşumuda gördüm,kıyamam yeri dar ya öle sıkışmış gibi duruyo,yan yan bakıyo ordan
kalkıp ekranı öpesim geldi
32.haftada 2 kiloyduk. bugün tam 33 haftalık olduk
şişliklerimde nedense çok kalmadı öle
bebek odamız geldi sonunda. tüm giyimlerini yıkadm ütüledim
fırsat buldukça silip temizleyip yerleştiriyorum,çok keyifli bişey ya
bide hastane çantamızda hazır,herbişeyi tamamlayıp yerleştirdim
bu hafta sonu halı ve perdemizide baktıkmı tüm hazırlıklarımız tamamdır allahın izniyle
bitek evi dip köşe temizlemek kalıyo geriye
onuda 15 gün sora kvalide ve annem konuşmuşlar gelip yapıcaklarmış
ben temizlikçi tutma niyetindeydim,onlar öle diyince gerek kalmadı şimdilik
şuan tek sıkıntım kış sebzesi yemeyen kocama eve gidince ne pişirsem derdim var
yazdanda bişi koyamadım dolaba pek,biraz sıkıntı çekiom
hoş oda illa yemek istiyorum demiyo bana ma aiçim rahat etmiyo
yemek ye mutfağı topla uzan 8 oluyo saat
ertesi güne giyim hazırla duş al derken 1 saat ancak uzanabiliyorum
keşke imkanım olsaydıda 32 den sora çalışmasaydım
Canım bi şekilde bakiyim ya dediğin gibi,kabartı yok gerçi:). vajinal varis olduğunu nasıl öğrenmiştin. Kadın doğum dr.u muayene mi ediyor cnm.Wc de ve özellikle sonrasında ağrıdan koltuğa vs oturamıyorum
MAşallah kuzuna ama 1700 falan olması lazım canım 2 hafta önden gidiyor sanırım.
Biz de Pendik'teyiz bu yıl 6. yılımız. Pendik'li değiliz ama tayin yüzünden burdayız. Remedy'de bir arkadaşın tanıdığı doğum yaptı. Memnun kaldıklarını söylemişlerdi ama ben Emsey'e gidiyorum.
Ellerine kollarına sağlık herşey muhteşem olmuş.Bence sen bu işi organize etmeyi düşün.Çalışıyormusun bilmiyorum ama bu marifetlerini değerlendirmelisin hem para kazanırsın hemde keyif alabileceğin bir işin olur.
ancak fırsat buldum, genelde düzenlemeyle ilgili olanları yükleyeceğimEki Görüntüle 580138 Eki Görüntüle 580139 Eki Görüntüle 580140 Eki Görüntüle 580141 Eki Görüntüle 580142 Eki Görüntüle 580143 Eki Görüntüle 580144 Eki Görüntüle 580145 Eki Görüntüle 580146 Eki Görüntüle 580147 Eki Görüntüle 580148 Eki Görüntüle 580149 Eki Görüntüle 580150 Eki Görüntüle 580151 Eki Görüntüle 580152 Eki Görüntüle 580153 Eki Görüntüle 580154 Eki Görüntüle 580155 Eki Görüntüle 580156 Eki Görüntüle 580157 Eki Görüntüle 580158 Eki Görüntüle 580159 Eki Görüntüle 580160 Eki Görüntüle 580161 Eki Görüntüle 580162 Eki Görüntüle 580163 Eki Görüntüle 580164 Eki Görüntüle 580165 Eki Görüntüle 580166 Eki Görüntüle 580167 Eki Görüntüle 580168 Eki Görüntüle 580169 Eki Görüntüle 580170 Eki Görüntüle 580171 Eki Görüntüle 580172 Eki Görüntüle 580173 Eki Görüntüle 580174 Eki Görüntüle 580175
ancak fırsat buldum, genelde düzenlemeyle ilgili olanları yükleyeceğimEki Görüntüle 580138 Eki Görüntüle 580139 Eki Görüntüle 580140 Eki Görüntüle 580141 Eki Görüntüle 580142 Eki Görüntüle 580143 Eki Görüntüle 580144 Eki Görüntüle 580145 Eki Görüntüle 580146 Eki Görüntüle 580147 Eki Görüntüle 580148 Eki Görüntüle 580149 Eki Görüntüle 580150 Eki Görüntüle 580151 Eki Görüntüle 580152 Eki Görüntüle 580153 Eki Görüntüle 580154 Eki Görüntüle 580155 Eki Görüntüle 580156 Eki Görüntüle 580157 Eki Görüntüle 580158 Eki Görüntüle 580159 Eki Görüntüle 580160 Eki Görüntüle 580161 Eki Görüntüle 580162 Eki Görüntüle 580163 Eki Görüntüle 580164 Eki Görüntüle 580165 Eki Görüntüle 580166 Eki Görüntüle 580167 Eki Görüntüle 580168 Eki Görüntüle 580169 Eki Görüntüle 580170 Eki Görüntüle 580171 Eki Görüntüle 580172 Eki Görüntüle 580173 Eki Görüntüle 580174 Eki Görüntüle 580175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?