Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
çok teşekkür ederim size kızlar,sizin de beğenmeniz çok onure etti beni

turizmciyim ama sanata da zanaate de yatkınlığım çok. klasik kova burcu :)))) çocuğumuzun da kova olması için uğraştık Allah da izin verdi çok şükür.

inşallah babasına benzer huyu suyu fıtratı sıfatı vicdanı ahlakı sağlığı sıhhati..

Rabbim hepinizin yavrusunun şansını bahtını açık etsin inşallah , benimkininde

iyi akşamlar dr aradı aminosentez temiz çıkmış o kadar mutluyumki allah dualarımızı kabul etti şimdi sadece yarık dudak damak kaldı ama zihinsel bişey olmamasına o kadar sevindimki anlatamam

senin adına çok mutlu oldum cnm.darısı başıma inşallah.bizimkinde de bir sıkıntı olmasa bari.aynı şekilde görüntüsünü heleki sadece yarık dudak gibi estetikle hallolacak şekilde olan görüntü bozuklukları umrumda değil.yeterki sapasağlam olsun.Allah herkesin evladını korusun inşallah.

selam kızlar öncelikle tüm rahatsızlananlara, ağrısı,sancısı olanlara geçmiş olsun. bende 2 gündür grip olmuştum, dün okula gitmedim bugün zaten boş günümdü. şimdi daha iyiyim çok şükür. dr.a gitmeden atlattım sanırım. ıhlamur-limon-bal içtim her akşam, mandalina yine çok yedim birde tuzlu suyla gargara yaptım boğazım çok ağrıyordu. ayrıca biz ısınmak için evde klima kullanıyoruz, oda malum havayı çok kurutuyor, su falan kaynattım sürekli ama şimdi uzun araştırmalar sonucunda weewell marka nem cihazı sipariş ettik, bebeğin odasında da lazım olacak nasıl olsa, sanırım yarın gelir.

Weewell Soğuk Buhar Makinası / Whc-730 Kumandalı GittiGidiyor'da 68901735

normalde geçtiğimiz hafta sonu izmire bebiş alışverişine gidicektik ama ben hasta olunca gidemedik, haftaya kaldı ama bebek odamızın siparişini verdik, kurulduktan sonra foto eklerim, şimdi habire uyku seti, yatak, yorgan bakıyorum netten. bu arada perşembe günü kontrolüm var oğlumu çok özlediiimmm

termessos tüm hazırlıkların ve partin harika olmuş belli, ellerine sağlık, çok şanslı bi bebişin olacak gibi duruyor :)

Canım aynı bahsettiğin öküz doktorun birine ben de bulunduğum yerde denk geldim, buranın en iyi özel hastanesiydi, o yüzden dr.a ne kadar gıcık olsam da ilk 3,5 ay gitmeye devam ettim ama 2'li test sonucum çıktığında şehir dışındaydık, bana laboratuvardan mail attılar, risk değeri yazmıyordu, yalnızca düşük risk yazıyordu, bende dr.u aradım ve öküz dr. hiç umursamadan tamam düşükmüş işte risk geçmiş olsun dedi. ne kadar bilimsel değil mi:) bende dönünce baya bi tartıştım bu konuyu, sonra sökede başka bir dr.a gitmeye başladım ve o dr. bana hiç tsh testi yapılmadığını fark etti, sonuçta da tsh yüksek çıktı, çok sınırdaydı ama o günler benim de çok moralim bozuldu, ilk bakılması gereken şeylerden biriymiş, sonuçta bebeğin beyin gelişimi açısından da çok önemliymiş ama çok şükür sınırdaydı, hapa başladım hemen ve 1 ay sonra normale dönmüştü. bu tip öküzlerden heryerde bulunuyor işte ama sorun bunların dr.luk gibi insan sağlığını ve hayatını etkileyen bir meslek yapıyor olmaları, hata payı olmaması gereken bir meslek bence. neyse esk.de kadın doğumcuya gidecek olursan acıbadem hast.de bir bayan dr. var, ark.ım onda doğum yaptı, her kontrolünde renkli 3d usg ile bebeği görüyormuş ve her aya ait usg videoları kaydedip vermiş, (çok imrenmiştim, ne yazık ki buralarda da öyle imkanlar yok) istersen o dr.un adını öğrenebilirim. eşin konusunda da herkes yazmış zaten, bence de hepsi aynı, o nete dalıyorsa sende dal, ben akşamları vakit yetiştiremiyorum bebekle ilgili bakmak istediğim sitelere mesela

iyi akşamlar dr aradı aminosentez temiz çıkmış o kadar mutluyumki allah dualarımızı kabul etti şimdi sadece yarık dudak damak kaldı ama zihinsel bişey olmamasına o kadar sevindimki anlatamam

çok sevindim ilkokul gözün aydın, geri kalan estetikle çok kolay halledilebilir, artık üzme kendini, fazıl say geldi hemen aklıma senin yazdıklarını okuyunca, türkiye'nin en iyi piyanisti ayrıca çok zeki bir adam bence ve hiç belli olmuyor yarık dudak olduğu ki o kaç sene önce yaptırmış bu ameliyatı. senin bebişinin de günümüz şartlarında sadece basit bir operasyona ihtiyacı vardır bence, belki de doğduğunda böyle bir sorun bile kalmadığını görürsünüz, Allah büyük, tekrar çok geçmiş olsun...

İlkokul çok ama çok sevindim ♥ dudağı düzelecek çok sıkma canını ,şu saatten sonra hele mümkün mertebe streslenmemen lazım , Allah korusun bir de erken doğum riski oluşmasın nolur çok dikkat et . burdan konuşması kolay biliyorum ama başka da seçenek yokki. telefonumu mesaj atıcam sana ne zaman istersen ara konuşalım görüşelim

teşekkür ederim. ama ocağın sonlarına bırakma , ağırlaşacakmışız o zamanlarda.ayrıca ben de yardımcı olabilirim sana ,biiiiirsürü fikirlerim var, istersen istişare yapabiliriz

layzy , ben de nem makinesi almalıyım galba. ufo ve klima ile ısınıyoruz ve havayı kurutuyor. ben de baksam iyi olacak .

Günaydın kızlar, ya sabah sabah doğum hikayelerini okuyasım geldi. Şimdi de ağlıyorum hemen etkileniyorum Keşke şu haftalar çabuk geçse biz de anlatsak hikayelerimizi. İnş. zamanında ve sağlıklı şekilde gelirler,o en güzel duyguyu yaşatırlar bizlere.

slm kızlar herkes iyidir umarım biz kötü bir gece geçirdik hatta 2 gündür böyleyim otururken çok sorunum yok ama yatarken resmen ağlıyorum acıdan. eşim yardım ediyor o şekilde yatabiliyorum kaburgamın alt kısımlarında sırt tarafıda dahil sol tarafımda daha fazla olmak üzere bir ağrı oluyor resmen bıçak saplanıyor venefes alamıyorum.yatarken hareket ettiğimde yine canım yanıyor ve nefes alamıyorum.sanki bebek kaburgamın içinde.esneme afedersiniz geğirme bile canımı yakıyor nefesim kesiliyor sizde de var mı böyle bir durum bana normal gelmiyor hamileliktenmi başka bişiden mi anlamadım

ilkokul gözün aydın cnm çok şükür güzel çıkmış sonucun ne mutlu sana...yarık dudakta güzel bir operasyonla geçecek inş Allah'ım çaresiz dert vermesin

inşallah canım valla öldüm öldüm dirildim aklıma bir sürü şey geldi ama allahtan şimdi rahatladım seninde iyi haberlerini bekliyorum

doktorunu aradınmı neden oluyoki çok geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun artık gece olmasın istiyorum ben de. sanırım son 1-1,5 ayımız hep böyle geçecek gün içinde sık sık açık havaya çıkıp derin derin nefes alıp vermeye çalış canım, beni çok rahatlatıyor ama uyurken bir çare bulamıyorum

doktorunu aradınmı neden oluyoki çok geçmiş olsun canım

cnm doğru düzgün bir dr yok burada.başka ilçeye gidiyorum onunda pek iyi olduğu söylenemez...yeni mezun bir dr. geldi bizim ilçeyede ama hiç iyi değilmiş bebek ölümleri falan olmuş hatta. o yüzden gitmedim hiç ona da. gece eşim dedi acile gidelim diye ama biliyorum bişiden anlamıcaklar resmen gözümden yaşlar geliyo acıdan ve nefes alamamaktan ki cnm çok katıdır dayanilmaz bişi umarım yaşayan olmaz içinizde de

bende anlatamam mutluluğumu

İlkokul canım Allah büyüktür korur meleklerimizi. Çok sevindim iyi haberlerinize,inş. diğer durum da düzelecek kimbilir belki doğana kadar bile düzelebilir.

şu ara gerçekten bazen takmayacağımız şeyleri felaket takıyoruz.benim bir anım bir anıma uymuyo.1 haftadır çok kötü zamanlar geçirdim.sürekli ağladım durdum. geçen hafta gece 6 saat uyuyabildim diye mutlu olmuştum habire uykusuz kalıyordum. dün akşamda uyuyamadım ama nedense içimden hep mutluluk akıyodu.acaba izne ayrıldığım içinmiki. iş stresimi beni bu hale sokuyordu.

cnm çok geçmiş olsun.bende de benzer sıkıntılar var.acayip nefes darlığı.sanki astımım varmış gibi.yatakta rahat edemiyorum. rahat ettiğim pozisyonda oğlum rahatsız oluyo.kıpırdanıyo ki ne kıpırdanma.sanki kasıklarıma kramp giriyo.uyuşuyo gibi.doğurucam zannediyorum.alıştım artık 4 e kadar uyuyamıyorum. benimde otururken sıkıntı yok ama yan yatınca göğsüm kolum sanki bağrıma baskı yapıyo.ayaklarımın altına yastık, bacaklarımın altına yastık belime yastık.yatağın içi yastık doldu.artık eşimle ayrı yorganlarda yatıyoruz bizde

Benim de mide bulantılarım geri döndü işkence gibi yaaa (

selam kızlar nasılsınız
birkaç gündür bakamadım annem geldi yaa keyif çatıyorum
35.haftaya giriyorum yaa inanaıyorumm
c.tesi kontorlümüz var çok heyecanlıyım miniğim umarım sağlıklıdır kilo almıştır boyu uzamıştır
ve umarım sezeryan içiin gün verir doktor

ben de ben de yarın 35.haftam cumartesi kontrol var çook heyecanlıyım:) 2500 kiloyu geçtimi acaba,ayın 1inde 2 kilo 9 grdı. inş. sağlıklıdır keyfi iyidir hepsinin de.
Çatı muayenesi yada nst ne zaman yapılıyor kızlar ya, ben hala rutin kontorllerdeyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…