iyi akşamlar dr aradı aminosentez temiz çıkmış o kadar mutluyumki allah dualarımızı kabul etti şimdi sadece yarık dudak damak kaldı ama zihinsel bişey olmamasına o kadar sevindimki anlatamam
selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz
sağolun arkadaşlar.benim tsh hormonu çok çıkmıştı. ne zamandır böyle bilmiyorum.afedersiniz ama sinirimden adama başka şekilde hitap edemiyorum o öküz doktorum sadece 7. haftada kan tahlili istedi. başkada istemedi. sağlık ocağında şans eseri geçen hafta ebe bi kanına bakalım dedi de çıktı.yarın eskişehire gidicem orada 2 tane endokrin uzmanı varmış.burda dahiliyeciler var.bide orda kadın doğumcu bakacağım. daha önce izindeyken gittiğin doktor süperdi.adam herbişeyi ben sormadan izah ediyordu. kızlar ben çatı muayenesi vs ne bilmiyorum nezaman yapılır neden yapılır. bugün 32+2 yiz.bugün izne ayrıldım.aslında dün ayrılmış gözüktüm ama haybeden çalışmış oldum. artık edirne de bulabilirsek aklı başında doktor gelip doğumu burda yapacağım.ama kırklarelideyim ve bu öküze gitmek istemiyorum. bulamazsak napalım evimde değil eskişehirde olacağım. acaba diyorum normal doğum istediğimi söylediğim içinmi beni diskalifiye etti bu öküz. arkadaşımın birisi doktor gece gelipte saatlerce senin sancılarını vs takip etmek istemiyor.onun yerine istediği bir saatte gündüz vakti 15 dk da doğumunu yaptırıp parasını da almak istiyor demişti. adam da geceleri hastaneye gelmekten nefret ettiğini söylemişti. neyse hakkınızı helal edin 2 gündür daralıyorum. şimdi kuran-ı kerim açtık oğlumla dinliyoruz.gece yatarkende yarım saat klasik müzik dinleriz. dengeleriz inşallah.
iyi akşamlar dr aradı aminosentez temiz çıkmış o kadar mutluyumki allah dualarımızı kabul etti şimdi sadece yarık dudak damak kaldı ama zihinsel bişey olmamasına o kadar sevindimki anlatamam
Termessos bayıldım parti hazırlıklarına, eline sağlık arkaaşım. Ben de Ocakta yapmak istiyorum kısmetse, bebeğin pek eksiği kalmadı aslında ama olsun kendim için son bir partii hakediyorum sanırım :))
Kaancelil canım sen sanıyor musun ki tüm erkekler düşünceli pamuk gibi? Hiç takılma bunlara çünkü şimdi takmaya başlarsan lohusalıkta bu konu iyice depresyon halini alabilir. Şunu bil ki her evde yaşananlar benzer. Üzme kendini, erkekler doğduğunda değil ancak bebekler onları tanıyıp tepki vermeye başladığında anlayabiliyorlar baba olduklarını unutma.
Ceyzim ağrılar aynen bende de var, özellikle sağımda benim. Çok eziyetli her adımımda rahatsız oluyorum. Tamamen sinirlere gelen baskıdan kaynaklı diye düşünüyorum. Ayrıca yrm saat yatmışsam kalkmak işkence oluyor bacak aramdaki ağrıdan, sanki kemik kırığı.
Kızlar benim mide bulanılarım geri döndüüüüü
senin adına çok mutlu oldum cnm.darısı başıma inşallah.bizimkinde de bir sıkıntı olmasa bari.aynı şekilde görüntüsünü heleki sadece yarık dudak gibi estetikle hallolacak şekilde olan görüntü bozuklukları umrumda değil.yeterki sapasağlam olsun.Allah herkesin evladını korusun inşallah.
slm kızlar herkes iyidir umarım biz kötü bir gece geçirdik hatta 2 gündür böyleyim otururken çok sorunum yok ama yatarken resmen ağlıyorum acıdan. eşim yardım ediyor o şekilde yatabiliyorum kaburgamın alt kısımlarında sırt tarafıda dahil sol tarafımda daha fazla olmak üzere bir ağrı oluyor resmen bıçak saplanıyor venefes alamıyorum.yatarken hareket ettiğimde yine canım yanıyor ve nefes alamıyorum.sanki bebek kaburgamın içinde.esneme afedersiniz geğirme bile canımı yakıyor nefesim kesiliyor sizde de var mı böyle bir durum bana normal gelmiyor hamileliktenmi başka bişiden mi anlamadım
ilkokul gözün aydın cnm çok şükür güzel çıkmış sonucun ne mutlu sana...yarık dudakta güzel bir operasyonla geçecek inş Allah'ım çaresiz dert vermesin
İlkokul cok sevindim sonuclarin iyicikmasina
slm kızlar herkes iyidir umarım biz kötü bir gece geçirdik hatta 2 gündür böyleyim otururken çok sorunum yok ama yatarken resmen ağlıyorum acıdan. eşim yardım ediyor o şekilde yatabiliyorum kaburgamın alt kısımlarında sırt tarafıda dahil sol tarafımda daha fazla olmak üzere bir ağrı oluyor resmen bıçak saplanıyor venefes alamıyorum.yatarken hareket ettiğimde yine canım yanıyor ve nefes alamıyorum.sanki bebek kaburgamın içinde.esneme afedersiniz geğirme bile canımı yakıyor nefesim kesiliyor sizde de var mı böyle bir durum bana normal gelmiyor hamileliktenmi başka bişiden mi anlamadım
ilkokul gözün aydın cnm çok şükür güzel çıkmış sonucun ne mutlu sana...yarık dudakta güzel bir operasyonla geçecek inş Allah'ım çaresiz dert vermesin
doktorunu aradınmı neden oluyoki çok geçmiş olsun canım
bende anlatamam mutluluğumu
Günaydın kızlar, ya sabah sabah doğum hikayelerini okuyasım geldi. Şimdi de ağlıyorum hemen etkileniyorumKeşke şu haftalar çabuk geçse biz de anlatsak hikayelerimizi. İnş. zamanında ve sağlıklı şekilde gelirler,o en güzel duyguyu yaşatırlar bizlere.
Benim de mide bulantılarım geri döndü işkence gibi yaaaTermessos bayıldım parti hazırlıklarına, eline sağlık arkaaşım. Ben de Ocakta yapmak istiyorum kısmetse, bebeğin pek eksiği kalmadı aslında ama olsun kendim için son bir partii hakediyorum sanırım :))
Kaancelil canım sen sanıyor musun ki tüm erkekler düşünceli pamuk gibi? Hiç takılma bunlara çünkü şimdi takmaya başlarsan lohusalıkta bu konu iyice depresyon halini alabilir. Şunu bil ki her evde yaşananlar benzer. Üzme kendini, erkekler doğduğunda değil ancak bebekler onları tanıyıp tepki vermeye başladığında anlayabiliyorlar baba olduklarını unutma.
Ceyzim ağrılar aynen bende de var, özellikle sağımda benim. Çok eziyetli her adımımda rahatsız oluyorum. Tamamen sinirlere gelen baskıdan kaynaklı diye düşünüyorum. Ayrıca yrm saat yatmışsam kalkmak işkence oluyor bacak aramdaki ağrıdan, sanki kemik kırığı.
Kızlar benim mide bulanılarım geri döndüüüüü
selam kızlar nasılsınız
birkaç gündür bakamadım annem geldi yaa keyif çatıyorum
35.haftaya giriyorum yaa inanaıyorumm
c.tesi kontorlümüz var çok heyecanlıyım miniğim umarım sağlıklıdır kilo almıştır boyu uzamıştır
ve umarım sezeryan içiin gün verir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?