Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Aslında vazgeçmezseniz kayıt altındadır telleri alırsınız parçaları sıradan bir markette başka bir ürünün etiketi var diye adam kasada kıyametleri koparıp 60 tl lik ürünü 20 ye alıp çıktığını duymuştum yani tüketici hakkı çok zorlarsanız alırsınız. Zaten kendi hataları olmasa hediye çeki vericez derler. Para iadesi yapmazlar.

Son düzenleme:

MAşallah kuzuna ama 1700 falan olması lazım canım 2 hafta önden gidiyor sanırım.

Canım travel anakucağı dahil demek sanırım

GRACO QUATTRO REVERSE TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI - GECKO incelemesi, özellikleri, yorumları.

mesela

Graco Quattro Reverse ift Ynl Bebek Arabas Gecko | Graco

buda travel yazmadan burdan iddia edebilirmisin?

Günaydın kızlar,
Bugün pek keyifli değilim.Ama gene de şükretme modundayım.Kızım ıyı ya gerisi boş.

Umarım sizde durumlar iyidir:)

Belfü hayırdır canım kötü bi durum yoktur inşallah. benm de hiç enerjim yok pilim bitmiş gibi hormonlar yüzünden

Belfüm kuzum neyin var iyimisin? canım.

Kaan Celil canım senin doktorun harbi odun çıkmış çünkü İstanbul'da devletede gitsen burda 1 saat muayene ediyor ve etmeden göndermek yasak istersen 1 hafta sonra git en azından çocuğun kalp atışını görmek zorunluluğu var.

Muayene olayına gelince 30. haftada 3 hafta sonra gel dedi 33 de gideceğim tahminim 35 te çağırır uzatmaz herşey normalse sonrası 10 gün sonra yada en fazla 37 de çağırır 38 - 39 doğum zaten nasipse, sen özeldemi yok nerde yaşıyon gülüm? ayrıca endokrin doktoru dediğine göre sende şekermi var?

Belfüm içimi rahatlattın canım öptüm seni

Işılayım bende seni öptüm kuzumm

Belfü hayırdır canım kötü bi durum yoktur inşallah. benm de hiç enerjim yok pilim bitmiş gibi hormonlar yüzünden

hayırdır belfü neyin var?

Ceyzim,Çağlam ,Işılayım çok teşekkürler öperim hepinizi bol bol :))
Ceyzim çikolata ye az hem sana hem meleğine iyi gelir :))

Terslikler üstüste geldi sadece.Evde herşey arızaya geçti ve yenileri alınmalı.Ne oluyor modundayım sadece:) Keyifsizim o kadar :) Yoksa kuzularımızdan gerisi boş :))

Canım 5 hafta sonra çok olmuş gerçekten. Bir de muayene etmeden rapor vermesi de çok sinir bozucu. Benim doktorum her gittiğimde muayene ediyor ve 32 haftadan sonra yani raporu aldıktan sonra artık daha sık geleceksiniz dedi. Hatta 10 gün kontrol süresi içinde olduğu için bir 10 gün sonra bir 15 gün sonra şeklinde gelin dedi.Bu şekilde muayene ücreti de bir ödeyip bir ödemiyoruz ama aynı şekilde muayene ediyor. Ben ayın 2'sinde gideceğim tekrar. Kan tahlili, idrar tahlili ve çatı muayenesi yapılacak. Çok haklısın gerçekten öküzmüş yani ama başka çaren yoksa kendini çok hırpalama.

Bu sana özel bir durum değil. Erkeklerin bir çoğu tv ve internet bağımlısı. Hamilelik dışında da artık bilgisayarı bırak da sohbet edelim dediğimde "sen konuş ben seni dinliyorum" derdi. Bir de sanırım bebek doğmadan kendilerini baba gibi hissedemiyorlar ki benim eşim gerçekten çok ilgilidir. Her şeyimle ilgilenir o olmasa ne yapardım diyorum. Üzme kendini onlar bizim gibi değil, biz sürekli bebeğimizle yaşıyoruz, ister istemez bebeğimize göre hareket ediyoruz. Ama onlar normal hayatına devam ediyor. En basitinden yemek alışkanlığı; ben herşeyi faydalı olsun diye yiyorum çok canım istese bile ama eşim canı ne isterse yiyor :)

Terslikler üstüste geldi sadece.Evde herşey arızaya geçti ve yenileri alınmalı.Ne oluyor modundayım sadece:) Keyifsizim o kadar :) Yoksa kuzularımızdan gerisi boş :))

canım takma kafana bosver tek önemli şey minnaklarımız...
benimde dün epey sancım oldu cok korktum aslında cok yorgunda degildim ama sancıdan ayaga bile kalkamadım az kalsın hastaneye gidicektim neyse dinlenince daha iyi oldum oglusumda tüm gün tekmeledi durdu valla geliyo sandım ödüm koptu şükür iyiyim bugun ama hemen tüm hazırlıkları bitirme kararı aldım hersey hazır olsun da nolur nolmaz :)

Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim ben bogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti

Çoook geçmiş olsun. Ben de pazar gece acildeydim. Serum verdiler. Şimdi antibiyotik kullanıyorum mecburen. Öksürük beni de mahvetti, omuzlarım sırtım çok ağrıyor. Bu öksürük salgın mıdır nedir, ne yapsam geçmiyor da. Denemediğimiz şey kalmadı bizim. Bal, karabiberli pekmez, ıhlamur, limon... şimdi de turp-bal tarifi bulduk internetten onu deniyoruz. Biraz faydası var gibi. Turpu rendeledik, tülbentin içene koyduk, üzerinden de bal ilave ettik. Bardağa suyu süzülecek ve her 2 saatte içilecekmiş. Dünden beri içiyorum.Tamamen kesmedi ama birazcık iyi geldi gibi.

Braun kulaktan ateş ölçer aldım.Ablam yeğenimde kullandı şuan 7 yaşında ve hala onu kullanıyor hiç bir şey olmadı

İnşallah hiç ihtiyaç duymazsınız kullanmaya. Biz de Braun aldık. Benim görümcem de çok memnun.

QUOTE=icesun;27830496]Ben o hastanede hamile oldugumu ogrenmistim :)
Ben hastaneyi (medipol) hic degistirmedim. Remedy (eski ozkan hast) Pendik in ilk ozel hastanelerindendir. Bir kackez gittim ama hizmeti nasil cok bilgim yok. Ben dogma buyume Pendik li oldugum icin biliyorum :)
Bunlar sans aslinda umarim haklarimizda hayirlisi[/QUOTE]

Biz de Pendik'teyiz bu yıl 6. yılımız. Pendik'li değiliz ama tayin yüzünden burdayız. Remedy'de bir arkadaşın tanıdığı doğum yaptı. Memnun kaldıklarını söylemişlerdi ama ben Emsey'e gidiyorum.

Canım evde birşey arıza olunca evet insan ifrit oluyor birde bebeğimize odaklandık ya şimdi tüm masrafları ona odakladık ekstra başka şeylere insanın siniri bozuluyor bende öyleyim sıkma canını sağlığımız yerinde olsun gerisi boş şeker :)

saol cnm ya baya ilgilendin evet iade edebilirsiniz yada sadece bebek arabası alırsanız size 30 tllik hediye çeki verellim falan demişler hala eşime dönüş yapmadılar şimdi ben arayıp konuşacam çamaşırlarımı asıyım :) travel içinde oto koltuğu anakucağıda vardı hatta portbebe yağmurluk ayak örtüsü bile vardı diğerlerini geçtim ama oto koltuğunu bile vermiyorlar...mailde travel geçiyor ve onu göndermek zorundasınız diye konuşacam bakalım umarım alabilirim tam şekilde saolasın cnm benim ayrıca

Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim ben bogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti

Çoook geçmiş olsun. Ben de pazar gece acildeydim. Serum verdiler. Şimdi antibiyotik kullanıyorum mecburen. Öksürük beni de mahvetti, omuzlarım sırtım çok ağrıyor. Bu öksürük salgın mıdır nedir, ne yapsam geçmiyor da. Denemediğimiz şey kalmadı bizim. Bal, karabiberli pekmez, ıhlamur, limon... şimdi de turp-bal tarifi bulduk internetten onu deniyoruz. Biraz faydası var gibi. Turpu rendeledik, tülbentin içene koyduk, üzerinden de bal ilave ettik. Bardağa suyu süzülecek ve her 2 saatte içilecekmiş. Dünden beri içiyorum.Tamamen kesmedi ama birazcık iyi geldi gibi.

Braun kulaktan ateş ölçer aldım.Ablam yeğenimde kullandı şuan 7 yaşında ve hala onu kullanıyor hiç bir şey olmadı

İnşallah hiç ihtiyaç duymazsınız kullanmaya. Biz de Braun aldık. Benim görümcem de çok memnun.

Biz de Pendik'teyiz bu yıl 6. yılımız. Pendik'li değiliz ama tayin yüzünden burdayız. Remedy'de bir arkadaşın tanıdığı doğum yaptı. Memnun kaldıklarını söylemişlerdi ama ben Emsey'e gidiyorum.

Rica ederim Tatlım hepsini vermiyorsa eğer komple iade ettir hatta bu durumu şikayetvar.com'a da yazacağını belirt en iyisi temiz istediğin biryerden al.

Rica ederim Tatlım hepsini vermiyorsa eğer komple iade ettir hatta bu durumu şikayetvar.com'a da yazacağını belirt en iyisi temiz istediğin biryerden al.

konuştum müşteri hizmetleriyle ellerinde yokmuş ihraç edilmiyormuş artık travel sistemi onun yerine aynı fiyata travel sistem seçmem için 3 seçenek sundular laciverti eledim siyah ve yeşil arasında kararsız kaldım sizce hangisi kızlar
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597486
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597484
bu ürünleri tabi kargoyla 408 tlye alacam bu fiyata diil

Valla benimde korkum hazır olmamak, artık herşeyimizin hazır olması şart kuzum.Belli olmaz kuzuların durumları :)

Kesinlikle doğru söylüyorsun ışılayım:) En önemlisi sağlık.Çözümsüz dert olmasın yeter ki.
Sağlıkla kavuşalım kuzulara :)

canımcım üye olmak lazım açılmıyor sen isimlerini yazarsan başka siteden görebiliriz normalde kaç tl mişki birde uğraşınca alıyor insan işte

sağolun arkadaşlar.benim tsh hormonu çok çıkmıştı. ne zamandır böyle bilmiyorum.afedersiniz ama sinirimden adama başka şekilde hitap edemiyorum o öküz doktorum sadece 7. haftada kan tahlili istedi. başkada istemedi. sağlık ocağında şans eseri geçen hafta ebe bi kanına bakalım dedi de çıktı.yarın eskişehire gidicem orada 2 tane endokrin uzmanı varmış.burda dahiliyeciler var.bide orda kadın doğumcu bakacağım. daha önce izindeyken gittiğin doktor süperdi.adam herbişeyi ben sormadan izah ediyordu. kızlar ben çatı muayenesi vs ne bilmiyorum nezaman yapılır neden yapılır. bugün 32+2 yiz.bugün izne ayrıldım.aslında dün ayrılmış gözüktüm ama haybeden çalışmış oldum. artık edirne de bulabilirsek aklı başında doktor gelip doğumu burda yapacağım.ama kırklarelideyim ve bu öküze gitmek istemiyorum. bulamazsak napalım evimde değil eskişehirde olacağım. acaba diyorum normal doğum istediğimi söylediğim içinmi beni diskalifiye etti bu öküz. arkadaşımın birisi doktor gece gelipte saatlerce senin sancılarını vs takip etmek istemiyor.onun yerine istediği bir saatte gündüz vakti 15 dk da doğumunu yaptırıp parasını da almak istiyor demişti. adam da geceleri hastaneye gelmekten nefret ettiğini söylemişti. neyse hakkınızı helal edin 2 gündür daralıyorum. şimdi kuran-ı kerim açtık oğlumla dinliyoruz.gece yatarkende yarım saat klasik müzik dinleriz. dengeleriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…