mailde G7W001GCOGCK Graco Quattro Reverse Travel Bebek Arabası Gecko diye geçiyor yani travel olarak. sipariş detayına girdiğimde hiçbir içerik yazmıyor sadece 'Siparişinizde yer alan ürünlerin marka kampanyası 17.12.2012 - 20.12.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.
Ürünlerin sevkiyatı kampanya bitiminden sonraki 1 hafta içerisinde yapılacaktır.' yazıyor. limangonun sitesine baktığımda benim aldığım travel sistem yok hiç çıkmıyor ama ben linki kaydetmiştim onda düzeltme yapmışlar bugün Graco Quattro Reverse Bebek Arabası Gecko şeklinde çıkıyor yani sadece bebek arabası olarak https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597539
işte bugünde eşimi arayıp bir hata olduğunu sadece bebek arabasının fiyatının o olduğunu istersek iade edebileceğimizi söylemişler.eşimde o benim sorunum değil ben nasıl aldıysam o şekilde isterim demiş tekrar arıyacaklar ama daha aramadılar.olmadı iptal edecem ama şikayette edecem baştan adam gibi kontrol edip sisteme koysunlar
merhaba kızlar bugün kontrolumüz vardı gitik kızım 2150 gr olmuş 31+3 günlük çıktık kendi hesabıma göre 1 hafta önce gidiyor maşallah çok şükür herşeyimiz normal çıktı sizler nasılsınız
mailde G7W001GCOGCK Graco Quattro Reverse Travel Bebek Arabası Gecko diye geçiyor yani travel olarak. sipariş detayına girdiğimde hiçbir içerik yazmıyor sadece 'Siparişinizde yer alan ürünlerin marka kampanyası 17.12.2012 - 20.12.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.
Ürünlerin sevkiyatı kampanya bitiminden sonraki 1 hafta içerisinde yapılacaktır.' yazıyor. limangonun sitesine baktığımda benim aldığım travel sistem yok hiç çıkmıyor ama ben linki kaydetmiştim onda düzeltme yapmışlar bugün Graco Quattro Reverse Bebek Arabası Gecko şeklinde çıkıyor yani sadece bebek arabası olarak https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597539
işte bugünde eşimi arayıp bir hata olduğunu sadece bebek arabasının fiyatının o olduğunu istersek iade edebileceğimizi söylemişler.eşimde o benim sorunum değil ben nasıl aldıysam o şekilde isterim demiş tekrar arıyacaklar ama daha aramadılar.olmadı iptal edecem ama şikayette edecem baştan adam gibi kontrol edip sisteme koysunlar
Günaydın kızlar,
Bugün pek keyifli değilim.Ama gene de şükretme modundayım.Kızım ıyı ya gerisi boş.
Umarım sizde durumlar iyidir:)
Günaydın kızlar,
Bugün pek keyifli değilim.Ama gene de şükretme modundayım.Kızım ıyı ya gerisi boş.
Umarım sizde durumlar iyidir:)
Belfüm içimi rahatlattın canım öptüm seni
Belfü hayırdır canım kötü bi durum yoktur inşallah. benm de hiç enerjim yok pilim bitmiş gibi hormonlar yüzünden
hayırdır belfü neyin var?
Belfüm kuzum neyin var iyimisin? canım.
Kaan Celil canım senin doktorun harbi odun çıkmış çünkü İstanbul'da devletede gitsen burda 1 saat muayene ediyor ve etmeden göndermek yasak istersen 1 hafta sonra git en azından çocuğun kalp atışını görmek zorunluluğu var.
Muayene olayına gelince 30. haftada 3 hafta sonra gel dedi 33 de gideceğim tahminim 35 te çağırır uzatmaz herşey normalse sonrası 10 gün sonra yada en fazla 37 de çağırır 38 - 39 doğum zaten nasipse, sen özeldemi yok nerde yaşıyon gülüm? ayrıca endokrin doktoru dediğine göre sende şekermi var?
selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz
maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..
ancak fırsat buldum, genelde düzenlemeyle ilgili olanları yükleyeceğimEki Görüntüle 580138 Eki Görüntüle 580139 Eki Görüntüle 580140 Eki Görüntüle 580141 Eki Görüntüle 580142 Eki Görüntüle 580143 Eki Görüntüle 580144 Eki Görüntüle 580145 Eki Görüntüle 580146 Eki Görüntüle 580147 Eki Görüntüle 580148 Eki Görüntüle 580149 Eki Görüntüle 580150 Eki Görüntüle 580151 Eki Görüntüle 580152 Eki Görüntüle 580153 Eki Görüntüle 580154 Eki Görüntüle 580155 Eki Görüntüle 580156 Eki Görüntüle 580157 Eki Görüntüle 580158 Eki Görüntüle 580159 Eki Görüntüle 580160 Eki Görüntüle 580161 Eki Görüntüle 580162 Eki Görüntüle 580163 Eki Görüntüle 580164 Eki Görüntüle 580165 Eki Görüntüle 580166 Eki Görüntüle 580167 Eki Görüntüle 580168 Eki Görüntüle 580169 Eki Görüntüle 580170 Eki Görüntüle 580171 Eki Görüntüle 580172 Eki Görüntüle 580173 Eki Görüntüle 580174 Eki Görüntüle 580175
Terslikler üstüste geldi sadece.Evde herşey arızaya geçti ve yenileri alınmalı.Ne oluyor modundayım sadece:) Keyifsizim o kadar :) Yoksa kuzularımızdan gerisi boş :))
Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim benbogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti
Braun kulaktan ateş ölçer aldım.Ablam yeğenimde kullandı şuan 7 yaşında ve hala onu kullanıyor hiç bir şey olmadı
Işılayım bende seni öptüm kuzumm
Ceyzim,Çağlam ,Işılayım çok teşekkürler öperim hepinizi bol bol :))
Ceyzim çikolata ye az hem sana hem meleğine iyi gelir :))
Terslikler üstüste geldi sadece.Evde herşey arızaya geçti ve yenileri alınmalı.Ne oluyor modundayım sadece:) Keyifsizim o kadar :) Yoksa kuzularımızdan gerisi boş :))
Aslında vazgeçmezseniz kayıt altındadır telleri alırsınız parçaları sıradan bir markette başka bir ürünün etiketi var diye adam kasada kıyametleri koparıp 60 tl lik ürünü 20 ye alıp çıktığını duymuştum yani tüketici hakkı çok zorlarsanız alırsınız. Zaten kendi hataları olmasa hediye çeki vericez derler. Para iadesi yapmazlar.
saol cnm ya baya ilgilendin evet iade edebilirsiniz yada sadece bebek arabası alırsanız size 30 tllik hediye çeki verellim falan demişler hala eşime dönüş yapmadılar şimdi ben arayıp konuşacam çamaşırlarımı asıyım :) travel içinde oto koltuğu anakucağıda vardı hatta portbebe yağmurluk ayak örtüsü bile vardı diğerlerini geçtim ama oto koltuğunu bile vermiyorlar...mailde travel geçiyor ve onu göndermek zorundasınız diye konuşacam bakalım umarım alabilirim tam şekilde saolasın cnm benim ayrıcaCanım travel anakucağı dahil demek sanırım
GRACO QUATTRO REVERSE TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI - GECKO incelemesi, özellikleri, yorumları.
mesela
Graco Quattro Reverse ift Ynl Bebek Arabas Gecko | Graco
buda travel yazmadan burdan iddia edebilirmisin?
Kizlaaar gunaydiiin.. Cok hastayim benbogazim basim felaket agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. Çok halsizim.. Çok ac hissediyorum kendimi ama hic istahim yok yataktan kalkacak halim yok.. Yemek yemem lazim bebegim hareketsizlesti
Braun kulaktan ateş ölçer aldım.Ablam yeğenimde kullandı şuan 7 yaşında ve hala onu kullanıyor hiç bir şey olmadı
Ben o hastanede hamile oldugumu ogrenmistim :)
Ben hastaneyi (medipol) hic degistirmedim. Remedy (eski ozkan hast) Pendik in ilk ozel hastanelerindendir. Bir kackez gittim ama hizmeti nasil cok bilgim yok. Ben dogma buyume Pendik li oldugum icin biliyorum :)
Bunlar sans aslinda umarim haklarimizda hayirlisi
saol cnm ya baya ilgilendin evet iade edebilirsiniz yada sadece bebek arabası alırsanız size 30 tllik hediye çeki verellim falan demişler hala eşime dönüş yapmadılar şimdi ben arayıp konuşacam çamaşırlarımı asıyım :) travel içinde oto koltuğu anakucağıda vardı hatta portbebe yağmurluk ayak örtüsü bile vardı diğerlerini geçtim ama oto koltuğunu bile vermiyorlar...mailde travel geçiyor ve onu göndermek zorundasınız diye konuşacam bakalım umarım alabilirim tam şekilde saolasın cnm benim ayrıca
Rica ederim Tatlım hepsini vermiyorsa eğer komple iade ettir hatta bu durumu şikayetvar.com'a da yazacağını belirt en iyisi temiz istediğin biryerden al.
canım takma kafana bosver tek önemli şey minnaklarımız...
benimde dün epey sancım oldu cok korktum aslında cok yorgunda degildim ama sancıdan ayaga bile kalkamadım az kalsın hastaneye gidicektim neyse dinlenince daha iyi oldum oglusumda tüm gün tekmeledi durdu valla geliyo sandım ödüm koptu şükür iyiyim bugun ama hemen tüm hazırlıkları bitirme kararı aldım hersey hazır olsun da nolur nolmaz :)
Canım evde birşey arıza olunca evet insan ifrit oluyor birde bebeğimize odaklandık ya şimdi tüm masrafları ona odakladık ekstra başka şeylere insanın siniri bozuluyor bende öyleyim sıkma canını sağlığımız yerinde olsun gerisi boş şeker :)
konuştum müşteri hizmetleriyle ellerinde yokmuş ihraç edilmiyormuş artık travel sistemi onun yerine aynı fiyata travel sistem seçmem için 3 seçenek sundular laciverti eledim siyah ve yeşil arasında kararsız kaldım sizce hangisi kızlar
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597486
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597484
bu ürünleri tabi kargoyla 408 tlye alacam bu fiyata diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?