Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
çok geçmiş olsun canım. amniyosentezin temiz çıkmasına çok sevindim. Allah çözümsüz dert vermesin.

kızlar hasta olanlara acil şifalar olsun. inşallah çabuk atlatırsınız. benimde doktorum en son gittiğimde ateşli hastalığa yakalanmak yasak dedi öğrencilerin içinde olunca tedirgin oluyo insan ama inşalah atlatırız bişey olmadan.

tam toparlandım diyordum dün eşim süpriz yaptı fena bir grip getirdi dünden beri içmediğim ve içirmediğim kalmadı ilaç içmemeye çalışıyorum ama başağrısı dayanılmaz 1 parol alıyorum bugün 4. parolu içtim. Allah herkese acil şifalar versin.

Kızlar 32. haftanın içindeyim ve 3 gündür kızımın hareketleri % 80 oranında azaldı:( çok endişeliyim,aynı durumu yaşayan varmı?

benimde azaldı korkma canım o büyüdüğü için azalıyormuş annemde dedi 31+5 benimde

Aynen kızlar benim de azaldı. Eskiden beni yerimden oynatırdı hareketleri şimdi ise daha minik minik. Bi bu akşam kudurdu, o da sinirimden bi miktar çikolata yedim diye sanırım :)) yerleri daralıo ışılayın dediği gibi.

Işılayım sana ve diğer hasta arkadaşlra geçmiş olsun diyorum bu arada. Bir an önce toparlayın inşallah, acil şifalar.

:)) Canım çok teşekkür ederim. Ayva yaprağını da deneyeceğim.Aslında ben epeydir reflü için renni duo kullanıyorum. 1 ölçek bile içsem hemen geçiyor. Benim boğaz enfeksiyonu oldu, antibiyotik de kullanıyorum. Boğaz acısı geçti ama öksürük kaldı:( Çok sorunlu bir hamilelik geçirmiyorum derken, az kaldı diye sevinirken öksürük canıma okudu. Bu günlerin kıymetini bilin çok uyuyun diyorlar ama uyumak ne mümkün. Öksürmekten yorgun düşüp 3-4 saat sızıyorum her gece. Çok kötü.

aynı dert bendede var canım mahvoldum kaç gündür öksürükten akşam bi başlıyor tamam uyku uyumak ne mümkün kesinlikle uyutmuyor eh bide göbüşlerde büyüdükçe rahat etmek dahada zor tam 2 saat 15 dk da bir sabaha kadar kalkıyorum şaka gibi bende reflü var rennie çineme tableti şurular hiç biri fayda etmediği gibi bide öksürük başladı nacaz bilmiyorum bende balla zencefili denedim geçmedi off offff

Reflüsü olan arkadaşlar Rennie Duo yerine bir de Gaviscon şurup deneyin. Gaviscon anında kesiyor ama Rennie fayda etmiyor bana. Belki sizde de benzer durum vardır. Bende ölçü falan kalmadı zaten artık Gaviscon kafaya dikilerek içiliyor :)

off kızlar mrb ben çok üzgünüm :( buraya çok fazla girip konuşamıyorum ama beni en iyi siz anlarsınız sanırım doktorum kısalma olduğunu ve erken doğum olabilecegini söyledi çok korkuyorum

Günaydın, canım kaçıncı haftandasın, nasıl şikayetlerin vardı. Bol bol dinlen ani hareketler vs yapma canım çalışıyorsan izne ayrıl bence.

bende kotuyum kızlar esım ızıne ayrıl dıyor
gunduz superım hıc bısey yok ısteyken aksam bel agrısından dogrulamıyorum artık asagıya baskı yapıyor,cumartesı dr kontrolum var bakalım.

Günaydın arkadaşlar.Öksürüğü olanlar için bal ve limon karışımını tavsiye ederim.Bala iyice su gibi olana kadar limon sıkın ver karıştırın sabah akşam yiyebilirsiniz.
Mide bulantısına gelince herhalede kimse benim çektiğimi çekmemiştir.5.aya kadar iki günde bir serum yedim 7.aya kadarda her sabah çıkarttım.Şimdide ara ara oluyor.Bu sabah bütün yediklerimi çıkarttım.Geceler uykusuz geçiyor.4-5 gibi uyanıyorum bacak ağrısı kalça ağrısı derken sabah oluyor.Ama az kaldı sabredeceğiz.

Dün kontrolümüz vardı.32.hafta raporumu aldım.Raporu sat'a göre verdi.Ölçümlerde önden gidiyoruz.Bebiş 2kilo 80 gram olmuş.bende 70 kilo olmuşum. Yemeğe dikkat etmek gerekiyor artık.

Kızlar benim evim 10. kat yüksekte biraz ya bu gece kıyamet gibiydi nasıl rüzgar nasıl ötüyor o camlar delirdim yaa ben saat başı uyanıyorum ama su ve wc çok sıkıntılı bir geceydi bende baş ağrısından kurtulamıyorum bir parol rahatlatıyor ama günde bir parol benide korkutuyor 4 gün içtim içmek istemiyorum :(

Kızlar benim evim 10. kat yüksekte biraz ya bu gece kıyamet gibiydi nasıl rüzgar nasıl ötüyor o camlar delirdim yaa ben saat başı uyanıyorum ama su ve wc çok sıkıntılı bir geceydi bende baş ağrısından kurtulamıyorum bir parol rahatlatıyor ama günde bir parol benide korkutuyor 4 gün içtim içmek istemiyorum :(

ya dün gece neydi öyle gerçekten, bu kış çok mu soğuk olacak ne,daha şimdiden böyleyse Allah kışın gelecek olan tüm bebeklere yardım etsin. Canım parol ben de mecbur kalınca içmiştim mecburen ama dr.sor mutlaka olur mu.

Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk,şirketle ilgili dedikodular var toplantı da oldu. Bizim firma ülkere bağlı ve bazı bölümler ayrılıp farklı firma olacakmış,benimde bulunduğum satış-pazarlama da ülker bünyesinde başka bir firmaya bağlanacakmış yılbaşından sonra.Herşeyin hayırlısı ama çalışabilir raporum 8 ocakta bitiyor,bu geçişler ben izindeyken olacak. Çok tedirginim :( Yeni geçtikleri yerden memnun olmayanlar tazminat vs tüm haklarını alıp çıkıcaklar ama ben 4 ay sonra geldiğimde memnun değilim desem kendi isteğimle çıkmış olduğum için hak talep edemem dimi:( Belki ayrılmayacam ama en kötüsü geliyor aklıma:(

ya dün gece neydi öyle gerçekten, bu kış çok mu soğuk olacak ne,daha şimdiden böyleyse Allah kışın gelecek olan tüm bebeklere yardım etsin. Canım parol ben de mecbur kalınca içmiştim mecburen ama dr.sor mutlaka olur mu.

Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk,şirketle ilgili dedikodular var toplantı da oldu. Bizim firma ülkere bağlı ve bazı bölümler ayrılıp farklı firma olacakmış,benimde bulunduğum satış-pazarlama da ülker bünyesinde başka bir firmaya bağlanacakmış yılbaşından sonra.Herşeyin hayırlısı ama çalışabilir raporum 8 ocakta bitiyor,bu geçişler ben izindeyken olacak. Çok tedirginim :( Yeni geçtikleri yerden memnun olmayanlar tazminat vs tüm haklarını alıp çıkıcaklar ama ben 4 ay sonra geldiğimde memnun değilim desem kendi isteğimle çıkmış olduğum için hak talep edemem dimi:( Belki ayrılmayacam ama en kötüsü geliyor aklıma:(

Tatlım izinlide olsan görüşmeye git bence durumu kontrol et her işte hayır vardır unutma bu bebeğinin şansıdır bence şer değil hayır oalrak görmelisin iş sonuca bağlanınca anlıycaksın korkma dua et hakkında hayırlısı olması için.

kızlar bahsetmiştim size 20 lik dişimin ağrısına dayanamıyorum artık diye
15 gündür her gece uykudan uyanıp ağlıyorum :(
doktorlar ameliyatla alınacagını son 3 ay erken doguma neden olabieceği için çok acil bir durum olmadıkça almadıklarını söylüyorlar..
kuzenim diş doktoru şimdi onu aradım
bana antibiyotik kullanmamı söyledi.
ağrı kulagıma vurdugu için iltihap olduğunu penisilin içmemi söyledi.doktorunla görüş başla ve sakın dişini aldırma şuan dedi.
antibiyotik ağrınıda azaltır dedi

şimdi kızlar antibiyotik kullanacagım mecburen
bir zararı olurmu bebege??? :44:
kuzenim olmaz bebek gelişimini tamamladı tehlikeli dönemi geçtin dedi.
ben parolu korkarak içerken şimdi antibiyotik beni korkutuyor ama dayanılacak gibi değil ağrım :(:14::14:

kızlar bahsetmiştim size 20 lik dişimin ağrısına dayanamıyorum artık diye
15 gündür her gece uykudan uyanıp ağlıyorum :(
doktorlar ameliyatla alınacagını son 3 ay erken doguma neden olabieceği için çok acil bir durum olmadıkça almadıklarını söylüyorlar..
kuzenim diş doktoru şimdi onu aradım
bana antibiyotik kullanmamı söyledi.
ağrı kulagıma vurdugu için iltihap olduğunu penisilin içmemi söyledi.doktorunla görüş başla ve sakın dişini aldırma şuan dedi.
antibiyotik ağrınıda azaltır dedi

şimdi kızlar antibiyotik kullanacagım mecburen
bir zararı olurmu bebege??? :44:
kuzenim olmaz bebek gelişimini tamamladı tehlikeli dönemi geçtin dedi.
ben parolu korkarak içerken şimdi antibiyotik beni korkutuyor ama dayanılacak gibi değil ağrım :(:14::14:

Tatlım sana zararlı olmayanı verecekler Allah yardımcın olsun ama ben doğumu tetikkliycenide sanmıyorum

arkadaşlar mrb ben bişey sormak istiyorum pzt rapor alıcam 3 haftaya kadar çalışabilir raporu bunun için fotoğraf vs gerekli belgeler varmı

Reflüsü olan arkadaşlar Rennie Duo yerine bir de Gaviscon şurup deneyin. Gaviscon anında kesiyor ama Rennie fayda etmiyor bana. Belki sizde de benzer durum vardır. Bende ölçü falan kalmadı zaten artık Gaviscon kafaya dikilerek içiliyor :)

aynen bende gaviscon içiyorum o mide yanması ne kötü yaaa ama içince hemen kesiyo benim bi arkadaş hamileliği boyunca 30 şişe gavisconu devirmiş walla

Back
X