Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
şimdi gördüm yazdıklarını cnm cok cok gecmıs olsun..rabbım hem saglık hem metanet hem de ferahlık versın içine.. at kafandan su erken dogum meselesını... allahın ıznıyle hıc bısey olmıcak...hem de 27. hafta ıtıbarı ıle ve allahın ıznıyle en zor dönemı atlatmıs bulunuyoruz.. bebeklerımız bıze erken de gelseler artık hayatta kalmaları ıcın cıgerlerı dısında herseylerı tamam:)) akcıgerler de olusmus durumda ama sadece doguma kadar bıtmek bılmeyen bır gelısım sürecı var cigerlerde.. yanı 40. haftaya kadar hala gelısımı söz konusu.. ola kı erken oldu.. küvezde kaldıgı süre ıcınde zaten doktorlar o tamamlayıcı evreyı ellerınden geldıgınce hızlandırıyorlar... sen sımdı rahat ol... evlatcıgını ve esını sevmeye, dua etmeye devam et... rabbım yanında sızınle olsun:))

tam bır teknolojı özürlü olarak sıze linkler koyamayorum bamanız ıcın.. affınıza sıgınıyorum..
bebek arabamız casualmarka. pasific model kızlar. nakıt 330 a aldık. nettekı gördüğümüz renklerden cok daha farklı ve 2012 ürün. o yüzden nette 300 lıra olan modellerın renklerın yenı sezonu oldugundan 330 a aldık. renk farketmez eskısı de olsa olur dersenız 290 a bıle verıyorlar nakıtte... pierre cardın den tutun da chiccoya kadar hepsıne tek tek deneyerek sürerek baktım kızlar... pıerre genel olarak cok agır ve hantal... hafıflerı de takur tukur ses cıkarıyo sallanıyo ...hem de cok kötü sekılde süreken tekerlerı ayaklarınıza carpıyo arabayı önden sürdügünüzde.. chicco da güzel modeller var ama 400 ve fazlasını gözden cıkarmanız gerekıo cift yönler için... bastonda ıse 300 luk var.. ama benım tercıhım olmadı..
kararsız kalan arkadaslara tavsıyem casual ... ısmı cok duyulmus degıl ama kızlar.. ben cok cok bekendım.. 7 kılo.. hem de cok sık... özellıklerını model ısmını yazın cıkar.. pusetı de sunny baby den aldım.SB 402 HONEY. pesın 90... gayet kullanıslı ve sık..
dogum cantası olarak da % 50 ındırımde MOLLY M-615 mavı renk aldım... 70 lıraya..
lınklerı koyamıyorum malum.. tek tek yazıp bakın kızlar.. fikir olur size bı görmüş olun.. bı de yorumlarınızı da yazarsanız sevınırım..

eşimi seviyorum çok geçmiş olsun canım.umarım meleğin zamanında doğar.benim ki hala küvezde.çok yavaş kilo alıyor.hergün düşünmekten ve ağlamaktan harap oluyorum.ama nasip böyleymiş.dualarınızı bekliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.

canım benim sütün azalır ağlayıp üzme kendini(demesi kolay biliyorum ama onun sana ihtiyacı var), sağlıklıysa kilo sorun değil. aklıma geldikçe bebişine dua ediyorum. inş. iyi olacak benim kuzenim 7 aylık doğdu şimdi 16 yaşında ama yaşıtlarına taş çıkarır maşallah. senin bebişin de iyi olacak.

canım güle güle kullanın fiyatı çok iyi.. marka önemli değil ismi duyulmasa da olur önemli olan bebişin ve annenin rahatlığı.. içine sindiyse kimseye bakma...

canım güle güle kullanın fiyatı çok iyi.. marka önemli değil ismi duyulmasa da olur önemli olan bebişin ve annenin rahatlığı.. içine sindiyse kimseye bakma...

dogru söylüyosun aslında .. ama ınsan acaba dıyo.. park yatagımızı da almıstık zaten.. cok şükür eksıkler gıt gıde azalıyo... darısı kararsız kalanlara..

ınsaallah bebısın bırden bıre hızla büyüyecek ve sasıcaksın nasıl oldu dıe.. sadce bır bılemedın ıkı ay daha.. sonrasında fark hızla kapanıyo ınan bana.. saglıklı olsun da kılo alır melegın meraklanma..rabbım yardımcın olsun

slm kızlar hasta olanlara sıkıntıları olanlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda alatırsınız inş.bende perşembe dr.a gittim ve uçuş raporumu aldım 25inde ankara yolcusuyum hayırlısıyla sizi çok özlicem ve merak edecem annemin netinde sıkıntı var onu halledemezsen çok giremicem muhtemelen nete.bu arada siz nst ye girmeye başaldınızmı dr. sadece ultrasonla baktıda bana
cnm sanırım ben üşüütmüşüm şimdi daha iyiyim. bende ayırdım eşimle o yorgan örtüyor ben battaniye :) çünkü yorganla çok terliyorum ve gece sık wcye kalktığımdan terim üstümde soğuyup hasta oluyorum. bide ev topluyorum çok üşüyorum ufoyu peşimde taşımam sıkıntı oluyor.çok geçmiş olsun sanada inş toparlarsın sende
nerdesin sen ama bişey yapmalı böyle nasıl dayanacaksın ile gitme şasnsın yokmu
şırnaktayım cnm.burada ha deyince dr.a gidemiyorsun eşim çok yoğun çalışıyor hava kararıncada tehlikeli 25 inde ankaraya gidiyorum dişimi sıkacam o zmmana kadar
cnm geçmiş olsun çok alemsin ayrıca :)))
cnm benim kaç gündür nete giremiyorum çok çok geçmiş olsun yeni gördüm ve çok üzülldüm...kendini çok mu yordun hırpaladın acaba...beni arkadaşım uyarmıştı bu konuda evi düzenlemiş o zman kendini baya yormuş ve nstde sancısı yüksek çıkmış. 2 hafta dinlenme vermiş dr. Allahtan annen geldi sen yat hiç kalkma dinlen sürekli off bende çok korkuyorum evi topluyorum dinlene dinlene artık...şuan bebek için çok erken ne kadar kilosu falan iyi olsada.arkadaşımda 36. haftasındaydı dr. riskli demiş ona bile 38 e kadar dayanmak gerekiyormuş...inş sende vaktinde doğurursun...dualarımız seninle sende strese sokma kendini vaktinde gelecek oğlun...öpüyorum seni çok geçmiş olsun

Canim ne zamandir su Ankara'ya bi ayak atsaydim gerisi kolay diyordun, demek sonunda geldi catti o tarih. Hadi bakalim hayirlisi, umarim istedigin gibi bi doktor ve hastane bulursun bir an önce. Senin adina cok sevindim, Allah esinede tez zamanda kavusturur insallah. Kendine iiyi bak, özletme, havadislerden mahrum birakma bizi.

kızlar ağrı çekenleriniz erken doğum tehdidi yaşayanlarınız var çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun inş.
size bir sorum olacak kızlar,geçen gün karşı komşumuz doğum yaptı hem de 12 gün önce sezeryanle.epidural anestezi olmuş ve kafasını kaldıramıyordu ağrıdan.ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa tam anestezi mi istesem diyorum?Sizden böyle bişe duyan oldu mu?yarın hemen ilk iş çantamı hazırlıcam,erken doğumdan korkmaya başladım.

İnsallah sikintisiz atlatirsin yasa takilmayin ben 36 yasimdayim ve ilk bebegim :)

ya canım benimkide dün geceden beri hıçkırıp duruyo..neden hıçkırıyolar acaba merak ediyorum.buarada çok geçmiş olsun canım bendede vardı o migren ama hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.çok kötüdür bilirim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı.

benim 4-5 arkadaşım epiduralle sezaryen yaptı, hiç birinde bir yan etki duymadım aksine çok memnunlardı, yalnız dün dr.umla konuştuk, "spinal olunca çok baş ağrısı yapabiliyor ancak epiduralde de tam olarak uyuşamayan hisseden çıkıyor, bünyeye göre değişir tabii" dedi. hatta birini öyle uyuşmadığı için sonradan genel anestezi yapmak zorunda kalmış onu anlattı ama ben yine de epidural istiyorum:)

Epidural degilde spinal olmus olabilir ikiside belden yapiliyor o yan etki bildigim spinalde oluyor

canım ben kullandım antibiyotik hatta benim hamile bi arkadaşımda kullanmıştı.bende aynı senin gibi diş ağrısı sebebiyle gittim hatta dişimide çektirmiştim ama son 3 ayıma girmemiştim sanırm çok hatırlamıyorum neyse işte doktor bana antibiyotik verdi aynı senin gibi korka korka içmiştim bende.

canım kötü düşünme böyle.doktorum bana klamoksin vermişti hemde 1000 mg bende eşimde alırken çok endişe etmiştik ama sonuç olarak hem kadın doğumcum hemde diş doktorum bişey olmaz dediği için kullandım

Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.

bugün kontrolümüz vardı,artık her hafta göreceğim dedi doktorum şeker çıktığı için bende
nst ye 2 hafta önce gittiğimde girmiştim bugün de girecektim kalabalıktı,pazartesi akşamı gireceğim
haftasıyla uyumlu dedi bebeğime ama geçen hafta başka bir hastanedeki ağırlığından biraz daha az çıktı ağırlığı canım sıkıldı,ultrason cihazına göre değişiyor mudur acaba? :44:

Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.

Biz eşimle gittik ama maalesef bişi alamadan çıktık.Akıl karı değil inanılmaz bir kasa kuyruğu vardı ayakta beklememiz imkansız.Çok çok yoğun hayret ettim karnı burnunda kadınlar fırıl fırıl geziyor vede kasa kuyruğunda bekliyorlardı.En az bekleme süresi rahat 50 dak.hesap edin sürekli anons veriyorlardı tüm hafta indirimlerimiz devam edecek diye bizde çıktık:))

Canım gerçekten çok büyük indirim varmıydı,yoksa reklammı? birde adresini bulamadım oranın,özelden tarif edebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…