evet cnm ama ankaraya gitmekte hiç kolay değilmiş cidden bunuda anlamış oldum :) artık temelli gidiyorum ankaraya evimiz satıldığı için eşya toparlamak çok zor..bazen toplarken duygulanıp ağlıyorum eşimi bırakıp gittiğim için ankaraya gidecem dr. ve evi düzenleme derdim var tekrardan annemin evi zaten üst üste kardeşim yaza evleniyor onun bi ton eşyası bi debenimlikeronları ayarlayacaz gidince..son alışverişlerim kaldı onları halledecem. amin canım inş düzgün bir dr bulup güzel bir doğum gerçekleştiririm tabi hepimizin aynı şekilde olur inş...nete giremesemde aklım hep sizde olacak emin olun umarım ben yokken bebişleriniz yaramazlık yapmaz errken davranmaz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
cnm benim hiç sıkma canını biliyorum hamilelikle daha duygusal yaklaşıyoruz olaylara ama herkeste benzer sorunlar olabiliyor malesef benim ailemden yana bir sıkıntım yok ama bak senin kayınvaliden falan çok destek oluyormuş ne güzel bizimkiler destek olmayı bırak köstek oluyorlar resmen..yaşadığımız hiçbir sıkıntıdan haberleri yoktur..eşinde ne güzel anlayışlı ve destek oluyor sana kendinide eşinide üzme bebeğine odaklan onu da üzme cnm benim inş toparlarsın en kısa zmanda
güle güle sağlıklla kullanın inş...
ay kızlar size bişi itiraf edeceğim kimbilir ne kadar salak olduğumu düşüneceksiniz. ben 4 yıl öncesine kadar doğumda bebeğin arkadan geldiğini sanıyordum.ablam hamileyken onunla tartışıyordum, 3 gün sonra çocuk doğuracaksın daha nerenden çıkartacağını mı bilmiyorsun diye bide laf söylüyorudm.ablamda saçmalama arkadan çocuk çıkmaya kalkışsa boğulur diyodu. bende ee önden nasıl çıkıcak küçücük yer, hem ebeler boşunamı diyor ıkın ıkın diye.ben hiç çiş yapmak için önden ıkınıldığını duymadım, hem kabız olununca ıkınılır oda arkadan ıkınılır diyodum.ya kızım git konuşturma beni diyordu.ama annem kardeşimi doğurduğunda ben 10 yaşındaydım kardeşim tuvalet pisliği olmuştu.benim hafızamda hep yer etmişti Allahım kabız olunca tuvalette nasıl acı çekiyoruz, kimbilir annem kardeşimi doğurunca ne acı yaşamıştır diyodum. annem düz oturamıyordu bende iyice kanaat getirmiştim bebek kadının arkasından çıkıyor diye.
yanlış anlamayın amacım seviyesizleşmek değilde azıcık gülümsetebilmekti.
Bugün 34. haftamız da bitti. Doğuma gittikçe yaklaşıyoruz ama çok mutsuzum. Hamileliğimi baş belası bir öksürük yüzünden yaşayamamaya başladım. Daha önce de yazmıştım. Gördüğüm her öneriyi denedim, doğal yöntemlerin hepsini yaptım. Dün dahiliyeye gittik. Adam kitap çıkarıp vereceği antibiyotik bebeğe zararlı olur mu olmaz mı diye baktı. Sonra da tuzlu su gargarası ve vicks kremi önerdi. Onları da yaptım hiçbir değişiklik yok. Kendi doktoruma da gittim, bebeğimin durumunu sormak için. Çok şükür iyi sadece yorgun ben uyuyamadığım için. Ama doktoruma şikayetlerimi anlatınca (gece artan öksürük, gece terlemesi) "öyle bir anlatıyorsun ki tüberkülozdan şüphelendim" dedi.Göğüs hastalıklarından randevu aldık, yarın da ona gideceğiz. Hamileliğimin başından beri herşey güzel gidiyordu. Çok mutlu ve çok enerjiktim. Ama 1 haftadır çok kötüyüm. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Öksürmekten yorgun düşüp 2 saat falan sızıp kalıyorum. Bu yorgunluk ve çaresizlik beni öldürecek. Korkuyorum tüberküloz ya da zatürre gibi hastalıklardan. Dün canım kocam akşam yemeğini hazırlamış bir de canım kek istiyor diye kek yapmış bana. Ben bu son hastalıkla kendimi çok yalnız hissediyordum. Ablamla aynı şehirdeyiz. Evlerimizin arası 15 dk mesafede. Hamile kaldığımdan beri bir kez arayıp bebeğin durumunu sormadı. Hatta toplasan 5 defa aramamıştır aylardır. Annem zaten 11 saat uzakta başka bir ilde. O da hastalığım boyunca birkaç kez aradı, 3-4 gündür o da aramıyor. İstiyorum ki ben "gelme" bile desem çıkıp kendiliğinden gelsin bana destek olsun. Ama yok, nerde öyle düşünecek insan. Son 1 haftadır kayınvalidem ve görümcem her gün arıyor, benimle birlikte çözüm bulmaya çabalıyor. Bazen sanırım benim gerçek ailem onlar diyorum, onlara sarılmalıyım sıkı sıkı diyorum. Ablamla eşimin yıldızları bir türlü barışmadı, 5 sene boyunca aralarını düzeltmek için çabaladım olmadı. Sonra yoruldum ben ve bıraktım uğraşmayı. Şimdi o da evlendi. Ama o hemen sırt çevirdi bana. Eşimle bir problemi olsa bile insan kardeşini aramaz mı, yeğenini merak etmez mi? Çok kırgınım çok. Burda yazmış bazı arkadaşlar, ablamın yanında doğum yapacağım, annem evimi temizliyor, bavulumu hazırlıyor falan diye. Benimkinin umrunda değil. Evi temizletmek falan gözümde büyüyor, perdeler falan ütülenecek, cam silinecek... bir sürü iş. Her şeyi düşünmek zorunda olmak çok yordu beni. Çok mutsuzum çok.
Dün nihayet internetten sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldii.
Eki Görüntüle 585223 Eki Görüntüle 585222 Eki Görüntüle 585221 Eki Görüntüle 585220
evet cnm ama ankaraya gitmekte hiç kolay değilmiş cidden bunuda anlamış oldum :) artık temelli gidiyorum ankaraya evimiz satıldığı için eşya toparlamak çok zor..bazen toplarken duygulanıp ağlıyorum eşimi bırakıp gittiğim için ankaraya gidecem dr. ve evi düzenleme derdim var tekrardan annemin evi zaten üst üste kardeşim yaza evleniyor onun bi ton eşyası bi debenimlikeronları ayarlayacaz gidince..son alışverişlerim kaldı onları halledecem. amin canım inş düzgün bir dr bulup güzel bir doğum gerçekleştiririm tabi hepimizin aynı şekilde olur inş...nete giremesemde aklım hep sizde olacak emin olun umarım ben yokken bebişleriniz yaramazlık yapmaz errken davranmaz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kızlar yazdıklarınızı okudum da, hepinizi ayrı ayrı seviyorum sanırım :)
Herkesin birbirine destek olma çabası, rahatlatmak için söylediği onca söz.. Burnumuzun dibindeki insanların hatta ailelerimizin yapmadığı şeyler, söylemediği sözler var yani.
Biz de burda kendi çapımızda akraba olduk galiba :)
demin gittim hurma aldım , günde 3-4 tane yemeye başlayayım bakalım. birçok kişi demişti ama kulak asmamıştım, şimdi senin linki okuyunca denemekten ne çıkar dedim. hadi hayırlısı ♥
aminnnn ♥ geri sayım başladıkça tırıs tırısıs zaten. .sürekli ya dua okuyorum yada aşk romanı okuyorum streslenmemek için :) minnakımın cicilerini yıkadım ütüleyeceğim, bu bile acaip heyecanlandırdı beni .
kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum, ne kadar içten dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. valla viksi doktora danışmadım, ayaklarımın altına çok az sürdüm nokta kadar ve çorap giydim. inş o kadarcıktan bişey olmaz diyerek sürdüm.
edaa86 evet canım hemşire hem ilk gün hemde ikinci gün alttan muayene etmşti, açılma yok çok şükür. inş o kadar riskli durumum yok. benim en çok kafama takılan nstde 100 e yakın sancı çıkıyor ben zerre hissetmiyorum.. ben bi sancı hissediyorum karnımda tesadüf nst anında oluyorum ama nst de o sancı görünmüyor, yani nst ile bizim anladığımız sancı farklı kızlar, benim korkum belki şu an o riskli sancıyı yaşıyorumda farkında değilim. nasipte neyse onu yaşıycaz ne yapalım. artık sizinde dediğiniz için her gün fayda benim için. içimde ne kadar dursa o kadar iyi diyorum. salı günü sancım çıkmıştı bugün cuma oldu çok şükür. en azından 2 hafta daha dursun istiyorum, aslında baştan beri benim içimde hep 20 ocak vardı ama... hayırlısı kızlar çok teşekkür ediyorum hpinize tekrarnasıl rahatladım anlatamam burda sıkıntımı paylaşınca
gecmiş olsun canım bnde 33. haftamdaym 10 gün önce bas dönme burun kanamadan gittm hemen yatırdılar ciger geliştirici falan aynı dedigin gibi vurdular sabaha kadar 3 4 igne yedim ilac serum falan 10 gündür full yatıyorum cok sükür korkulan olmadı bugun kontrole gittm hersey normal cıktı cok sükür dikkat ettmiz sürece bişi olmaz sende korkma insalah zamanında dogacak tombiklerimiz allahın izniyle kendini kasma bana dr m stresten bile dogum başlar dedi sende stresten uzak dur dikkat et kendini erken doguma odaklama zamanında olcak die sartlandr inan stres yapmayınca kendini zamanında dogum yapcana inandırınca dikkatte edince görceksin o tehlike kalkacak insallah dualarm senle umarım bi aksilik olmaz oturup kalkarken kasma kendini yavas yavas yap rabbim hayırlı saglıklı dogum nasip etsin insalah
bütün hamişlere içi sırada bize
Kızlar ben de dün tatil olduğunu bilmediğim için işe gelmiştim,forumda yazdıktan hemen sonra izin alıp çıktım:) Allahtan anlayışlılar ve şanslıymşım bugünkü dr.randevuma da dün gittim hastane kalabalık değildi.Öğrendiklerimi yazayım, karnımızda toparlanma oluyor ya,hani bebişler sanki topgibi bi yere birikiyor.O kasılmaymış ben nerden biliyim vala saf gibi dr.u dinledim:) günde 4-5 kez oluyor dedim normalmiş. Cinselliği sordum artık son ay sakıncalıymış. Vajina kısmımdaki ağrı için idrar-kan tahlii yaptı çok şükür temiz çktı. Bebeğim de iyiydi annesinin kuzusu:) 2776 gr dı dün.bir de benm sata göre 2 hafta büyük çıkıor hangisine göre doğum oluyor genelde dedim.Yani 35 haftalk mı 33 haftalık mı şuan dedim. USD de 35 olmasına çok takılma son adet önemli dedi. Ozaman kaç kilo olur bebiş ya ben sezeryandan korkuyorum kızlar
aynen.. sezeryan diye tutturdu doktor , 25 ocak a da gün yazmış haspamay çok güldüm sinirden. ben normal istiyorum ama hiç yüreklendirmiyor beni normal için.. gözlerini kocaman kocaman açıyor , boncuk gibi, '' ama bebeği düşüüüüünnn , çoook rööskklööö , 4 hafta ileride seyrediyor gölöşömööö , gööl söönöö sözööryöön yopoloomm '' diyişleri rüyama giriyor artık!
sezeryan adı üstünde sezar yöntemi. zaten doğru yazımı da sezaryen. çok ürküyorum ! ''normal'' kelimesi bile kavram olarak içimi rahatlatıyor. neyse raconu uyacağız artık , acıysa acı , çığırmaysa çığırma :) normal bi çocuk olsun ,normal bir bünyem olsun yenilensin.
slm kızlar hasta olanlara sıkıntıları olanlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda alatırsınız inş.bende perşembe dr.a gittim ve uçuş raporumu aldım 25inde ankara yolcusuyum hayırlısıyla sizi çok özlicem ve merak edecem annemin netinde sıkıntı var onu halledemezsen çok giremicem muhtemelen nete.bu arada siz nst ye girmeye başaldınızmı dr. sadece ultrasonla baktıda bana
kızlar ağrı çekenleriniz erken doğum tehdidi yaşayanlarınız var çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun inş.
size bir sorum olacak kızlar,geçen gün karşı komşumuz doğum yaptı hem de 12 gün önce sezeryanle.epidural anestezi olmuş ve kafasını kaldıramıyordu ağrıdan.ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa tam anestezi mi istesem diyorum?Sizden böyle bişe duyan oldu mu?yarın hemen ilk iş çantamı hazırlıcam,erken doğumdan korkmaya başladım.
ya canım benimkide dün geceden beri hıçkırıp duruyo..neden hıçkırıyolar acaba merak ediyorum.buarada çok geçmiş olsun canım bendede vardı o migren ama hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.çok kötüdür bilirim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı.
arkadaşlar ben 32. haftaya girmeme ragmen doktorum hala normal doğum mu sezeryan mı bişey söylemiyor.birkaç problem vardı bebeğin eşi aşağıdaydı benim anal fissür problemim var ve boyum kısa olduğu için normal doğum zor diyodu ama son zamanlarda önce normal doğum deneriz olmazsa sezeryan yaparız diyo.öyle şey olur mu deneme tahtası mıyım ben hiç net konuşmuyosizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44:
Bugün 34. haftamız da bitti. Doğuma gittikçe yaklaşıyoruz ama çok mutsuzum. Hamileliğimi baş belası bir öksürük yüzünden yaşayamamaya başladım. Daha önce de yazmıştım. Gördüğüm her öneriyi denedim, doğal yöntemlerin hepsini yaptım. Dün dahiliyeye gittik. Adam kitap çıkarıp vereceği antibiyotik bebeğe zararlı olur mu olmaz mı diye baktı. Sonra da tuzlu su gargarası ve vicks kremi önerdi. Onları da yaptım hiçbir değişiklik yok. Kendi doktoruma da gittim, bebeğimin durumunu sormak için. Çok şükür iyi sadece yorgun ben uyuyamadığım için. Ama doktoruma şikayetlerimi anlatınca (gece artan öksürük, gece terlemesi) "öyle bir anlatıyorsun ki tüberkülozdan şüphelendim" dedi.Göğüs hastalıklarından randevu aldık, yarın da ona gideceğiz. Hamileliğimin başından beri herşey güzel gidiyordu. Çok mutlu ve çok enerjiktim. Ama 1 haftadır çok kötüyüm. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Öksürmekten yorgun düşüp 2 saat falan sızıp kalıyorum. Bu yorgunluk ve çaresizlik beni öldürecek. Korkuyorum tüberküloz ya da zatürre gibi hastalıklardan. Dün canım kocam akşam yemeğini hazırlamış bir de canım kek istiyor diye kek yapmış bana. Ben bu son hastalıkla kendimi çok yalnız hissediyordum. Ablamla aynı şehirdeyiz. Evlerimizin arası 15 dk mesafede. Hamile kaldığımdan beri bir kez arayıp bebeğin durumunu sormadı. Hatta toplasan 5 defa aramamıştır aylardır. Annem zaten 11 saat uzakta başka bir ilde. O da hastalığım boyunca birkaç kez aradı, 3-4 gündür o da aramıyor. İstiyorum ki ben "gelme" bile desem çıkıp kendiliğinden gelsin bana destek olsun. Ama yok, nerde öyle düşünecek insan. Son 1 haftadır kayınvalidem ve görümcem her gün arıyor, benimle birlikte çözüm bulmaya çabalıyor. Bazen sanırım benim gerçek ailem onlar diyorum, onlara sarılmalıyım sıkı sıkı diyorum. Ablamla eşimin yıldızları bir türlü barışmadı, 5 sene boyunca aralarını düzeltmek için çabaladım olmadı. Sonra yoruldum ben ve bıraktım uğraşmayı. Şimdi o da evlendi. Ama o hemen sırt çevirdi bana. Eşimle bir problemi olsa bile insan kardeşini aramaz mı, yeğenini merak etmez mi? Çok kırgınım çok. Burda yazmış bazı arkadaşlar, ablamın yanında doğum yapacağım, annem evimi temizliyor, bavulumu hazırlıyor falan diye. Benimkinin umrunda değil. Evi temizletmek falan gözümde büyüyor, perdeler falan ütülenecek, cam silinecek... bir sürü iş. Her şeyi düşünmek zorunda olmak çok yordu beni. Çok mutsuzum çok.
Dün nihayet internetten sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldii.
Eki Görüntüle 585223 Eki Görüntüle 585222 Eki Görüntüle 585221 Eki Görüntüle 585220
haftasonu bebeğimizin küvetini,kovasını,maşrapasını,hastane çıkış takımını ve birkaç parça daha kıyafet aldık ablası kot pantolon bile aldı bu yaz giysin diyeben de kendime kışlık pijama aldım doğum yaptıktan sonra giymek üzere yani hamile giysisi şeklinde değil,doğumdan önce yani sancı sırasında ve doğumda hastanede gecelik giyilmiyor sanırım doktora sordum mavi bir önlük giyiyorlarmış hastaneye ait ilk kızımda kendi geceliğimi giymiştim ben her ihtimale karşı çantama eski geceliklerimden birini koyacağım yeni almayacağım çünkü hep kan olacak nasıl olsa... terliği internetten sipariş etmiştim bugün gelecek battaniye falan da almıştım pek bi eksik kalmadı gibi emziririm inşallag ama her ihtimale karşı bir de ufak biberon alayım diyorum.kızımın zamanında yoktu ya da biz bilmiyorduk hastane kapısına süsmüş,bebek şekeriymiş falan şimdi yapsam diyorum ama pahalı olsun da istemiyorum kendim yapsam diyorum araştırma içerisindeyim
beşik ablasının beşiği annemlerde duruyordu onu getirttim,annem içine yün yatak yaptı yeniden ve beşik küçük olduğu için uygun nevresim bulamadım annem dikip gönderecek
herkes bebeği için birşeyler örer,ben tek başıma örgüyü beceremediğimden ördüğüm kazak yarım kaldı:/ yeni havlular çıkarayım doğumdan sonra kayınvalidemler falan gelince iyi olur diye düşündüm evdeki bazı havlulara ince uçlar örüyorum
işte böyle şimdilik...
biz insanoğluna bunu mu reva gördün yani kaancelil ! orda hak yolu dururken bizi başka yollara mı layık gördün =))))))) bu düşüncenden dolayı affetmicem seni arkidişimmm=))))))))))))))))))))))))))
slm kızlar.bayadır yazamamıştım benim taşınma telaşım vardı annem sağolsun evimi bi güsel yerleştirdi.her ne kadar çok yardım edemesemde ev taşımak gerçekten çok zor ya..buaraya taşınır taşınmaz hemen doğum yapacağım hastaneye gittim..central hospital kozyatağına gittim daha önceki belgelerimle birlikte.kadına sordu şeker ölçümü yaptınmı diye, şeker ölçümü yaptım normal çıktı dedim hatta doktorumun telini vereyim dedim.sanki ben öyle dememişim gibi tuttu bi daha idrar ve kan ölçümü istedi ya.sonra bebeğe baktı suyun baya az dedi bide bebeğimin göbeğinin çapı büyükmüş bikaç hafta önden gidio dedi renkli doopler istedi dahası renkli dooplerde akşam 18.30 dan sonra yapılıomuş saatlerce bekledim.beklemek bişey değil endişe içinde bekliosun neden göbeği büyük diye.sonra akşam 7 de renkli dooplere girdim hoş renkli bile değildi bildiğin siyah beyazdı bebeğimin yüzünü bile göremedim hadi beni geçtim eşim ve annem çok görmek istiodu.neyse sonuç olarak 5 dk bile doğru düzgün ayırmadan baktıntan sonra adam göbeği normal dedi.hatta 'genetik' dedi ya! e tabiiki genetik olucak dedim içimden bakkala benziycek hali yokya bu çocuğun ya anasına benziycek ya babasına genetik dedi ya şaka gibi.neyse şükürler olsun bebeimde bi sorun yok.ama suyun az dedi oda.bol bol su iç yat dinlen dedi.stresten ve yorgunluktan olabilir dedi.300 tl renkli dooplere verdim 60 tl de randevuya verdim.sonra anladımki aslında bunlar hastanenin kurmuş olduğu düzenek.hastaneler para kazanıcak diye nereden yolacaklarını şaşırıyolar ya.sonra ertesi gün doktorum beni bidaha aradı iki gün sonra yine gelmen lasım seni nstye bağlıycas dedi.bundan sonra tedbir olsun diye her hafta gelmen lasım dedi.henüz 32.haftayım her hafta gitmem için biras erken değilmi ya.üstelik bundan önceki doktorum hiç suyun az flnda dememişti..ay bilmiorum ya.neyse çook uzun yazmışımeheh öptüm hepinizi
demin gittim hurma aldım , günde 3-4 tane yemeye başlayayım bakalım. birçok kişi demişti ama kulak asmamıştım, şimdi senin linki okuyunca denemekten ne çıkar dedim. hadi hayırlısı ♥
aminnnn ♥ geri sayım başladıkça tırıs tırısıs zaten. .sürekli ya dua okuyorum yada aşk romanı okuyorum streslenmemek için :) minnakımın cicilerini yıkadım ütüleyeceğim, bu bile acaip heyecanlandırdı beni .
ben de kayınvalidelerle ilgili yazdığınız hoş şeyleri okurken şaşkınlıkla ve gıptayla okuyorumşükret haline bebeğim ya, ben de yapayanlızım, annem elinden geleni yapıyor ama o çok hasta ve ben ona destek oluyorum çoğu zaman.
aşırı heyecanlı bişey dimi ♥ o eşyaları yerleştirmek , hazırlamak.. demin konuşuyorduk eşimle, sanki askerden yada gurbetten oğlumuz gelecek gibi .. yani o hep vardı ama biyerlerdeydi , şimdi yuvaya dönüyor , kollarımıza dönüyor gibi ♥
bu arada rekor hala bende mi :) 22 kiloyu geçtim an itibariyle :))))
ay kızlar size bişi itiraf edeceğim kimbilir ne kadar salak olduğumu düşüneceksiniz. ben 4 yıl öncesine kadar doğumda bebeğin arkadan geldiğini sanıyordum.ablam hamileyken onunla tartışıyordum, 3 gün sonra çocuk doğuracaksın daha nerenden çıkartacağını mı bilmiyorsun diye bide laf söylüyorudm.ablamda saçmalama arkadan çocuk çıkmaya kalkışsa boğulur diyodu. bende ee önden nasıl çıkıcak küçücük yer, hem ebeler boşunamı diyor ıkın ıkın diye.ben hiç çiş yapmak için önden ıkınıldığını duymadım, hem kabız olununca ıkınılır oda arkadan ıkınılır diyodum.ya kızım git konuşturma beni diyordu.ama annem kardeşimi doğurduğunda ben 10 yaşındaydım kardeşim tuvalet pisliği olmuştu.benim hafızamda hep yer etmişti Allahım kabız olunca tuvalette nasıl acı çekiyoruz, kimbilir annem kardeşimi doğurunca ne acı yaşamıştır diyodum. annem düz oturamıyordu bende iyice kanaat getirmiştim bebek kadının arkasından çıkıyor diye.
slm kızlar.bayadır yazamamıştım benim taşınma telaşım vardı annem sağolsun evimi bi güsel yerleştirdi.her ne kadar çok yardım edemesemde ev taşımak gerçekten çok zor ya..buaraya taşınır taşınmaz hemen doğum yapacağım hastaneye gittim..central hospital kozyatağına gittim daha önceki belgelerimle birlikte.kadına sordu şeker ölçümü yaptınmı diye, şeker ölçümü yaptım normal çıktı dedim hatta doktorumun telini vereyim dedim.sanki ben öyle dememişim gibi tuttu bi daha idrar ve kan ölçümü istedi ya.sonra bebeğe baktı suyun baya az dedi bide bebeğimin göbeğinin çapı büyükmüş bikaç hafta önden gidio dedi renkli doopler istedi dahası renkli dooplerde akşam 18.30 dan sonra yapılıomuş saatlerce bekledim.beklemek bişey değil endişe içinde bekliosun neden göbeği büyük diye.sonra akşam 7 de renkli dooplere girdim hoş renkli bile değildi bildiğin siyah beyazdı bebeğimin yüzünü bile göremedim hadi beni geçtim eşim ve annem çok görmek istiodu.neyse sonuç olarak 5 dk bile doğru düzgün ayırmadan baktıntan sonra adam göbeği normal dedi.hatta 'genetik' dedi ya! e tabiiki genetik olucak dedim içimden bakkala benziycek hali yokya bu çocuğun ya anasına benziycek ya babasına genetik dedi ya şaka gibi.neyse şükürler olsun bebeimde bi sorun yok.ama suyun az dedi oda.bol bol su iç yat dinlen dedi.stresten ve yorgunluktan olabilir dedi.300 tl renkli dooplere verdim 60 tl de randevuya verdim.sonra anladımki aslında bunlar hastanenin kurmuş olduğu düzenek.hastaneler para kazanıcak diye nereden yolacaklarını şaşırıyolar ya.sonra ertesi gün doktorum beni bidaha aradı iki gün sonra yine gelmen lasım seni nstye bağlıycas dedi.bundan sonra tedbir olsun diye her hafta gelmen lasım dedi.henüz 32.haftayım her hafta gitmem için biras erken değilmi ya.üstelik bundan önceki doktorum hiç suyun az flnda dememişti..ay bilmiorum ya.neyse çook uzun yazmışımeheh öptüm hepinizi
bilba cım yeni eviniz huzur ve mutluluk getirsin inş.,hayırlı olsun. Hastane işi bana da para tuzağı gibi göründü, başka bir yere baksan daha iyi olmaz mı canım. Bir de ben cuma günü gittim en son muayeneme (3 hafta ara verdirmişti doktor), bir dahakini de 2 hafta sonra gelirsin dedi ki senden öndeyim hafta olarak. Belki dr. temkinli yaklaşıyor da olabilir cnm ona bişe diyemem tabi.nst ye filan da hiç girmedim ben
bilba cım yeni eviniz huzur ve mutluluk getirsin inş.,hayırlı olsun. Hastane işi bana da para tuzağı gibi göründü, başka bir yere baksan daha iyi olmaz mı canım. Bir de ben cuma günü gittim en son muayeneme (3 hafta ara verdirmişti doktor), bir dahakini de 2 hafta sonra gelirsin dedi ki senden öndeyim hafta olarak. Belki dr. temkinli yaklaşıyor da olabilir cnm ona bişe diyemem tabi.nst ye filan da hiç girmedim ben
yeni bebeğe yeni ev desenehayırlı olsun canım yeni evşn yeni düzenin
hastanelerin klasik tabir edebileceğimiz oyunları işte.. sen hiç moralini bozma kuzum ama istersen başkaca bi dr. ya da hastane bak ne dersin.. çünkü hafta da bir kontrol için henüz erken sanki, hoş belki suyun az dediği için önlem olsun diye de öyle söylemiş olabilir ama ben yine de ikinci bir dr. kontrolü olmanı tavsiye ederim imkan varsa canımmm
eet canım bebekimiz yeni evde doğucak inşallah ,her nekadar zamanlama ev almak için ters olsada aldık bi kere ..teşekkür ederim :)
benim kuzenimdede aynı şey olmuş afedersin kıçlarından bi sürü şey uydurmuşlar testler dooplerler vs gittikten sonra bişiyin yok demişler.insanı nasılda telaşlandırıolar ya.hastaneleri para kazanıcak diye biz telef oluyoruz resmen.hem suyum az olsa bebek içerde çok hareket edemezki benimki mübarek durmuyo maşşalah.hatta matkap gibi dönerken organlarımı biçiyo oğluşumo hareket ettikçe tekmeledikçe içim rahatlıyo bak suyu varki rahat rahat hareket edio diye..e tabi içtiğim suyun haddi hesabı yok o ayrı:)
canım ne hurması bu bildiğin domatesin turuncu gibi olanındanmı yoksa hani ramazanda yediğimiz zeytin gibi hurmalardanmı..eğer domates gibi olanındansa ben baya yiyorum ondan çok sevdiğim bi meyve sanırım kilo almamın sebebide oymuş:)baya kaloriliymiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?