Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
haftasonu bebeğimizin küvetini,kovasını,maşrapasını,hastane çıkış takımını ve birkaç parça daha kıyafet aldık ablası kot pantolon bile aldı bu yaz giysin diye ben de kendime kışlık pijama aldım doğum yaptıktan sonra giymek üzere yani hamile giysisi şeklinde değil,doğumdan önce yani sancı sırasında ve doğumda hastanede gecelik giyilmiyor sanırım doktora sordum mavi bir önlük giyiyorlarmış hastaneye ait ilk kızımda kendi geceliğimi giymiştim ben her ihtimale karşı çantama eski geceliklerimden birini koyacağım yeni almayacağım çünkü hep kan olacak nasıl olsa... terliği internetten sipariş etmiştim bugün gelecek battaniye falan da almıştım pek bi eksik kalmadı gibi emziririm inşallag ama her ihtimale karşı bir de ufak biberon alayım diyorum.kızımın zamanında yoktu ya da biz bilmiyorduk hastane kapısına süsmüş,bebek şekeriymiş falan şimdi yapsam diyorum ama pahalı olsun da istemiyorum kendim yapsam diyorum araştırma içerisindeyim
beşik ablasının beşiği annemlerde duruyordu onu getirttim,annem içine yün yatak yaptı yeniden ve beşik küçük olduğu için uygun nevresim bulamadım annem dikip gönderecek
herkes bebeği için birşeyler örer,ben tek başıma örgüyü beceremediğimden ördüğüm kazak yarım kaldı:/ yeni havlular çıkarayım doğumdan sonra kayınvalidemler falan gelince iyi olur diye düşündüm evdeki bazı havlulara ince uçlar örüyorum
işte böyle şimdilik...

benim bebeğiminde herseyi hazır odası kıyafetleri heyecanla bekliyoruz bakıp bakıp duruyoruz:) insallah bi aksilik olmazda bebeğimizi kucağımıza alırız.sadece bebeğimiz eksik suan oda gelince tam olacak.

Canım senin adına çok sevindim,Allah eşini de en yakın zamanda kavuştursun,doğumdan sonra eşin gelecekti yanında değil mi, yoksa farklı bir ile mi taşınacaktınız? Bir yönden de üzülüyorum aile gibi olmuştuk burda Sıksık yaz bize olur mu?

AA inanmıyorum :) leylek getirdi diye bilsen daha iyiymiş canım yaa:)

Canım hiç üzülme başka şehirde olduğunu düşün..Çok şükür eşin sana destek bunun için dua et.Forumdaki çoğu arkadaşın ailesi yanında değil bende eşimle başbaşayım oda sağolsun herşeyime yardım ediyor.İnan benimde birsürü işim var ama hepsi öylece bekliyor camlar perdeler...Elimden gelirse yaparım yoksa bir kadın tutarım yapar diyorum hiç bunlar için üzme kendini.

Güle güle iyi günlerde kullanın.

Kamikaze bu kış gününde taşınmak toplanmak çok zordur hele karnın burnundayken ama unutma tebdil-i mekanda ferahlık vardır :))

Sana katılıyorum Lufleecim hepimiz akraba gibiyiz burda.Bu destekler doğumdan sonrada devem eder inşallah.

slm kızlar.bayadır yazamamıştım benim taşınma telaşım vardı annem sağolsun evimi bi güsel yerleştirdi.her ne kadar çok yardım edemesemde ev taşımak gerçekten çok zor ya..buaraya taşınır taşınmaz hemen doğum yapacağım hastaneye gittim..central hospital kozyatağına gittim daha önceki belgelerimle birlikte.kadına sordu şeker ölçümü yaptınmı diye, şeker ölçümü yaptım normal çıktı dedim hatta doktorumun telini vereyim dedim.sanki ben öyle dememişim gibi tuttu bi daha idrar ve kan ölçümü istedi ya.sonra bebeğe baktı suyun baya az dedi bide bebeğimin göbeğinin çapı büyükmüş bikaç hafta önden gidio dedi renkli doopler istedi dahası renkli dooplerde akşam 18.30 dan sonra yapılıomuş saatlerce bekledim.beklemek bişey değil endişe içinde bekliosun neden göbeği büyük diye.sonra akşam 7 de renkli dooplere girdim hoş renkli bile değildi bildiğin siyah beyazdı bebeğimin yüzünü bile göremedim hadi beni geçtim eşim ve annem çok görmek istiodu.neyse sonuç olarak 5 dk bile doğru düzgün ayırmadan baktıntan sonra adam göbeği normal dedi.hatta 'genetik' dedi ya! e tabiiki genetik olucak dedim içimden bakkala benziycek hali yokya bu çocuğun ya anasına benziycek ya babasına genetik dedi ya şaka gibi.neyse şükürler olsun bebeimde bi sorun yok.ama suyun az dedi oda.bol bol su iç yat dinlen dedi.stresten ve yorgunluktan olabilir dedi.300 tl renkli dooplere verdim 60 tl de randevuya verdim.sonra anladımki aslında bunlar hastanenin kurmuş olduğu düzenek.hastaneler para kazanıcak diye nereden yolacaklarını şaşırıyolar ya.sonra ertesi gün doktorum beni bidaha aradı iki gün sonra yine gelmen lasım seni nstye bağlıycas dedi.bundan sonra tedbir olsun diye her hafta gelmen lasım dedi.henüz 32.haftayım her hafta gitmem için biras erken değilmi ya.üstelik bundan önceki doktorum hiç suyun az flnda dememişti..ay bilmiorum ya.neyse çook uzun yazmışım eheh öptüm hepinizi

canım ne hurması bu bildiğin domatesin turuncu gibi olanındanmı yoksa hani ramazanda yediğimiz zeytin gibi hurmalardanmı..eğer domates gibi olanındansa ben baya yiyorum ondan çok sevdiğim bi meyve sanırım kilo almamın sebebide oymuş:)baya kaloriliymiş çünkü

Canım çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah, hayırlısıyla herşey sağlıkla gelişsin inşallah bundan sonrasında canım, sen moralini yüksek tut yeterki annesi

canım sana da çok çok geçmiş olsunnnn

maşallah kuzum prensesine doğum için de bebeklerimiz ve bizim sağlığımız için hangisi hayırlı ise o olsun canım, sen hiç korkma nasılsa pamuk toplarımızı kucaklarımıza alınca herşeyi unutmuş olacağız kısmetse

hahahaaayyyyyy.... kopardı beni bu taklidin güselim yaaa... Allah içimize sindirsin inşallah, herşeyin hayırlısı olsun tatlımmmm

hadi gözün aydın güselimmmm hayırlı yolculukların olsun inşallah, bizi merakta bırakma, inşallah herşey gönlünce olur canımmmmm öpüyorummm kocamannnn hem seni hem miniğini

evet canım benimde birkaç tanıdığım baş ağrısı ile çok mücadele etmişti hatta bende bu yüzden direkt sezeryan istemiştim.. ama netten araştırırken epidural-spinal iki şekilde uygulama olduğunu ve spinal de baş ağrısının daha fazla görüldüğünü okudum, benim tanıdıklarım apidural demişlerdi ama belki onlarda spinal-epidural farkını bilemedikleri için bana da anlatamamışlardır çünkü ikiside normal doğum için bekleyip son anda sezeryana karar verilen vakalardı...

hıçkırık bizde de bolca var canım, sebebi de bebeklerimizin amniyon sıvısını yutmalarıymış... bizde dr.umuza sorduk ve gayet normal demişti

canım daha zamanımız var diye birşey söylememiştir dr.un sen içini ferah tut

canımmm, Allah şifalar versin inşallah, aklına kötü şeyler getirme lütfennnn.. ailelerle olan ilişkiler bu hassas dönemlerimizde daha bi yorabiliyo bazen, maalesef bizim psikolojimizi anlayamıyorlar ya da görmemezlikten gelmek daha kolaylarına geliyo ya da imkansızlıklar sebebi ile böyle görünmek istiyolar bilemiyorum artık ama bak maşallah, Allah nazarlardan korusun eşin yanında ve sıkı sıkı sahip çıkıyo sana sende ona sarıl sımsıkı eşlerimizin desteği, ilgisi, şefkati en büyük yoldaşımız aslında, hem biz çok şanslıyız zira Allahımıza şükürler olsun minik meleklerimizin gelişine çok kısa süreler kaldı.. Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip eylesin inşallah aminnnn öncelikle bunu düşün, eşin ve miniğinle gıpta edilecek bir mutluluk yaşayacaksınız inşallah ve ben inanıyorum ki ablan da anneciğin de minik kuzunu görmeye geldiklerinde misler gibi bi ortam oluşacak ve sen çektiğin tüm bu sıkıntıları unutacaksın inşallah güselim.. sen yeter ki moralini öncelikle bebeğin ve akabinde eşin için yüksek tut, ayrıca eşinin ailesi de destekçinmiş maşallah, az rastlanır bir durum bunun da kıymetini bil hoş muhakkak biliyosundur zaten hiç mutsuzluğa kapılma lütfen, senin asıl bundan sonra şen şakrak olman lazım kuzucuğun içinnnn

ayy maşallah, çok güseller çok ciciler, güzel ve sağlıklı günlerde kullanın canımmmm

ohhh maşallah canım güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah benim doğum yağacağım hastanede de hasta önlüğü giydiriyolarmış canım ama yine de eski bi gecelik almak mantıklı hem azıcık yer tutar zaten bende şekerlerimi kendim yağacağım kısmetse ama havaların fenalığından gidemedim henüz malzeme almaya, örgü konusunda en becerikli olmama rağmen bişey öremedim çünkü akrabalarımızdan bana bişey kalmadı, herkes sağolsun ben şunu yaptım ben bunu yapacağım dediği için ben bişey yapamadım henüz ama kısa süre içinde dışarı çıkabilirsem yün alıp hiç değilse bir şapka olsun öreyim diyorum...
havlu konusunda iyi düşünmüşsün canım, bende annemi bekliyorum gelsin de bi hurçları indirip bakalım çeyizliklerimin içinde neler varmış... evlendiğimizden beri hiç açmadım da kendilerini, sevmem çünkü dantelmiş beyza işmiş bilmem ne ama sanırım doğum sonrası için kullanmak icap edecek en azından beyaz işleri..

biz insanoğluna bunu mu reva gördün yani kaancelil ! orda hak yolu dururken bizi başka yollara mı layık gördün =))))))) bu düşüncenden dolayı affetmicem seni arkidişimmm=))))))))))))))))))))))))))

aha işte siz gülün diye kendimi feda ediyom.kendimi rezil ediyom. ama ben hala çok abes görmüyorum bunu.herkesin vardır buna benzer saçmalıkları saflıkları.çok ta büyük konuşmamak gerek.ablamın doğumuna kadar yanımda hiç öyle doğum mevzusu falan olmamıştı. yanımda cinsellik vs konuşuluncada ayıp der milleti sustururdum.demekki kulak kabartıp dinlemek lazımmış :))

bilba cım yeni eviniz huzur ve mutluluk getirsin inş.,hayırlı olsun. Hastane işi bana da para tuzağı gibi göründü, başka bir yere baksan daha iyi olmaz mı canım. Bir de ben cuma günü gittim en son muayeneme (3 hafta ara verdirmişti doktor), bir dahakini de 2 hafta sonra gelirsin dedi ki senden öndeyim hafta olarak. Belki dr. temkinli yaklaşıyor da olabilir cnm ona bişe diyemem tabi.nst ye filan da hiç girmedim ben

kızlar merhabalar, keyifler ve sağlıklar iyidir inşallah
biz geçen hafta kayınvalidemlerde kaldığımız için takip edemedim topiği, maşallahınız var hanımlar tam bi saatte okuyup cevap yazabildim
biz 32.haftada izne çıktık, evde oluşumuzun üzerinden bir hafta geçti ve hala alışamadık evde olmaya.. artık oturmaktan kalçama ağrılar giriyo ve tek başıma dışarı çıkmaya tırstığım için evde voltalar atıyorum
Allahtan oğluşumun odası 2 hafta rötar ve 1 hafta da yanlış takımın gelmiş olması akabinde nihayet gelebildi de azar azar sil-yıka-ütüle-yerleştir işlerine başlayabildik sonunda
hepimize sağlıklı ve güzel günler olsun bayanlar öpüyorus sizi ve meleklerinizi

yaa gülmekten yarıldım burda resmennn:))))))) allahta seni güldürsün emiii

yeni bebeğe yeni ev desene hayırlı olsun canım yeni evşn yeni düzenin
hastanelerin klasik tabir edebileceğimiz oyunları işte.. sen hiç moralini bozma kuzum ama istersen başkaca bi dr. ya da hastane bak ne dersin.. çünkü hafta da bir kontrol için henüz erken sanki, hoş belki suyun az dediği için önlem olsun diye de öyle söylemiş olabilir ama ben yine de ikinci bir dr. kontrolü olmanı tavsiye ederim imkan varsa canımmm

teşekkür ederim canım benim:) aynen bende senin gibi düşünüorum bunun için henüz çok erken tabiiki herkes gibi bende bebeim yeterki sağlıklı olsun diorum ama körü körünede bi ton para dökmek saçma gelio.heleki şu ana kadar hiç bi rahatsızlığım olmadı çok şükür olsa tamam diycem.işte ilk defa gittiğim için bu yeni doktoruma bilemiosun tabi.annelik çok hassas bi duygu olduğu için bazıları bunu sömürüyo gibime gelio.her hafta gidecek kadar bişeyim yokki benim.dediğin gibi bakalım başka bi yere daha görünmeyi düşünüorum acıkcası canım ya

Bacım sen polistin bide dimi :))) ahhah çok güldüm ya kız hiçmi okulda konusu geçmedi veya türk filmlerindeki bacaklarını ayır sıcak su getir görüntüsünü izlemedin :))senin kardeşin kakası bulaşmış demek :)) ehehh iyiydi ya :)

eet canım bebekimiz yeni evde doğucak inşallah ,her nekadar zamanlama ev almak için ters olsada aldık bi kere ..teşekkür ederim :)
benim kuzenimdede aynı şey olmuş afedersin kıçlarından bi sürü şey uydurmuşlar testler dooplerler vs gittikten sonra bişiyin yok demişler.insanı nasılda telaşlandırıolar ya.hastaneleri para kazanıcak diye biz telef oluyoruz resmen.hem suyum az olsa bebek içerde çok hareket edemezki benimki mübarek durmuyo maşşalah.hatta matkap gibi dönerken organlarımı biçiyo oğluşum o hareket ettikçe tekmeledikçe içim rahatlıyo bak suyu varki rahat rahat hareket edio diye..e tabi içtiğim suyun haddi hesabı yok o ayrı:)

olsun güselim, alınmış alınmıştır ve iyi ki de almışsınız bence kuzucuk yeni evinizde neşe içinde büyüycek inşallah
heh aynen canım bence de günde en az 10 efa kıpırdıyosa kuzucun sorun yokmuş hem benim dr.um hemde aile hekimliğindeki hemşire ablamız aynı şeyi söylemişti, he sen yine de tedbiri elden bırakma suyunu iç bol bol

o domates gibi olana burda amme diyorlar, cennet meyvesi diyorlar , aşşırı yedim ben de bu yaz bizim bahsettiğimiz hurma , hani ramazanda oruç açtığımız hurma var ya , ondan.. kurutulmuş olan. ama minik olanları en iyisiymiş, kocaman kocaman olanları değil

hafta sonu hello babynini açılışna gittim ama okadar saat beklediğim kuyrukta kasada yaşadığım sonuç şaka gibiydi.Nasıl bi düzendi zaten anlamadım belirli şeylerde indirim var ve ürün fiyatına kasaya sorup öğreniyorsun.Yılmadım gidip sordum zaten partk yatak için gitmiştik sorduğumuzdafiyatını sorduğumuz da 176 dediler beğendik aldık sıraya girdik ve 5 saat bekledğimiz kuruk sonucu park yatağın fiyatı 280 çıktı güya bize söyledikleri fiyat 100 tl hediye çeki düşülmüş haliymiş falan filan birde 250 tlyi tamamlayıp 100 tl içinda ayrıca birçok şey almıştım Yani kandırmacadan başka birşey yok sadece birkaç birşey alıp çıktım okadar saat sonucu.

kızlar ayrıca bebemax adresinden alışveriş yapan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…