- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
Bacım sen polistin bide dimi :))) ahhah çok güldüm ya kız hiçmi okulda konusu geçmedi veya türk filmlerindeki bacaklarını ayır sıcak su getir görüntüsünü izlemedin :))senin kardeşin kakası bulaşmış demek :)) ehehh iyiydi ya :)
canım ben 1 senelik memurum daha zaten olmaz olaydım.bide eğitimle bunların ne alakası varki.köydeki ilkokul mezunu kızlar bile biliyo bunları.ben 5 sene önce öğrendim. sürekli hastalık dert keder konuşuyoruz 2 dk gülme molası olsun demiştim ama biraz pişman oldum.
sabah aç karnına şeker ölçtüm 107 çıktı.kahvaltıdan 1 saat sonra 195 oldu ki öyle çok ahım şahım değildi.bal tereyağı ve peynir.yanınada şekersiz çay içmiştim. 2 saat sonra 170 çıktı. eşim diyete daha bi sarılarak devam ediyosun dedi.öyle canım çekti diye misafirlikte yolda falan kaçamak yapmak yok.unut artık dedi.haklıda.ben iniyo sanıyordum ama inmeyormuş.normalde daha 4 kilo aldım toplamda.33+1 olduk bugün.çok yemiyorum ama gene rejimin rejimini yapmak ne zormuş.acaba strestenmi oldu diyorum.sabah aklıma bir olay geldi.çok sinirlendim.elime ne geçtiyse dağıttım bardakları fırlattım kırdım döktüm sonrada onları temizlemeye çalıştım o yüzdenmi çıktıki. hani derler ya çok kızdı şekeri fırladı diye. benimdemi öyle olduki.cuma günü kahvaltıdan 1 saat sonra 150 idi ben artık sinire bağladım.kaçamak yapabilirim dimi arada sırada,en azında günde 3 meyve fazladan yiyeyim yaa(
canım ben 1 senelik memurum daha zaten olmaz olaydım.bide eğitimle bunların ne alakası varki.köydeki ilkokul mezunu kızlar bile biliyo bunları.ben 5 sene önce öğrendim. sürekli hastalık dert keder konuşuyoruz 2 dk gülme molası olsun demiştim ama biraz pişman oldum.
sabah aç karnına şeker ölçtüm 107 çıktı.kahvaltıdan 1 saat sonra 195 oldu ki öyle çok ahım şahım değildi.bal tereyağı ve peynir.yanınada şekersiz çay içmiştim. 2 saat sonra 170 çıktı. eşim diyete daha bi sarılarak devam ediyosun dedi.öyle canım çekti diye misafirlikte yolda falan kaçamak yapmak yok.unut artık dedi.haklıda.ben iniyo sanıyordum ama inmeyormuş.normalde daha 4 kilo aldım toplamda.33+1 olduk bugün.çok yemiyorum ama gene rejimin rejimini yapmak ne zormuş.acaba strestenmi oldu diyorum.sabah aklıma bir olay geldi.çok sinirlendim.elime ne geçtiyse dağıttım bardakları fırlattım kırdım döktüm sonrada onları temizlemeye çalıştım o yüzdenmi çıktıki. hani derler ya çok kızdı şekeri fırladı diye. benimdemi öyle olduki.cuma günü kahvaltıdan 1 saat sonra 150 idi ben artık sinire bağladım.kaçamak yapabilirim dimi arada sırada,en azında günde 3 meyve fazladan yiyeyim yaa(
patates,pirinç,havuç yasak salep ne kadar tatlı oluyor tabii ki yükseltir şekeriben de kaçamak olarak arada bir azcık hamur işi,tatlı yemiyor değilim ama mesela o domatese benzeyen hurmayı çok severim ağzıma sürmedim daha doktorum yasak demişti meyve kuruları da yasaklar arasında unutmayın az kaldı sabredeceğiz ne yapalım
sonunda park yatağımızıda aldık.Ama içine nasıl yatak alıcam alan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 586245
o domates gibi olana burda amme diyorlar, cennet meyvesi diyorlar , aşşırı yedim ben de bu yazbizim bahsettiğimiz hurma , hani ramazanda oruç açtığımız hurma var ya , ondan.. kurutulmuş olan. ama minik olanları en iyisiymiş, kocaman kocaman olanları değil
ben visco aldım. tavsiye edebilirimsonunda park yatağımızıda aldık.Ama içine nasıl yatak alıcam alan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 586245
bak kaancelil,ben diyet listesi aldım ve doktor da söyledi (dahiliyeci) kahvaltı 7.30-8 arası 10-11 arası ara öğün (meyve,süt,galeta,ceviz gibi) 13 öğle yemeği,15 ara öğün akşam yemeği 18.30-19 arası bir de 22 gibi gece öğünü var
bana en zor gelen de sabah o saatte kahvaltı yapmak,kalkıyorum ama kahvaltı istemiyor canım bir de hafta sonlarını ayarlamak zor oluyor
ışılaycım sağolasın.demin bayağı acıktım aç karnına 86 çıktı.şimdi 1 kepçe çorba 2 tahta kaşığı bulgur 1 dilim kepek ekmeği yedim.Allahtan kendimi bayağı acıktırmışımda hemen doyurdu beni. zaten normalde bulgur pilavını çok severim.aman yok hayatta bisküvi kaçamağı bal kaçamağı yok.oğlum bugün kıpırdamadı diye ödüm koptu.yemek yerken çok şükürki tansiyon hastası değilim yoksa bide bu yemekleri tatsız tuzsuz yicektim.çok şükür yaa.bide doktorun biri bana düzenli yatıp kalmaya çalış.kahvaltı saat 10 geçmesin çünkü düzensiz öğün ve uyku saatleri de şekeri yükseltir demişti.
bak kaancelil,ben diyet listesi aldım ve doktor da söyledi (dahiliyeci) kahvaltı 7.30-8 arası 10-11 arası ara öğün (meyve,süt,galeta,ceviz gibi) 13 öğle yemeği,15 ara öğün akşam yemeği 18.30-19 arası bir de 22 gibi gece öğünü var
bana en zor gelen de sabah o saatte kahvaltı yapmak,kalkıyorum ama kahvaltı istemiyor canım bir de hafta sonlarını ayarlamak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?