Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

öle diolar canım doktorlar ama benim kadın doğumcumda 1 satte 140 2 satte 160 kadar çıkabilir arada çokta takma dedi bence sen inssülin başla valla korkmadan yersin bu arada sana şunuda söliyim benim de ilk kızımda yükselmişti şekerim hamileliğimde sonra en ufak bi üzüntüyle patlıyo şeker yani gizli şekeri olmayanın ilerde şeker hastası olmuycak kadının gebelikte şekeri çıkmaz oyüzden dğumdan sonrada dikkat et asla bişye fazla üzülme ve diete dikkat et çünkü 1 sene 2 sene bilemedin 10 sene sonra patlıyo şeker anladın

Kaşar peynir + yumurta + 1 dilim tam buğday ekmek + 6 adet zeytin + 1 büyük bardak süt + yeşillikli salata

1. saat: 179 çıktı acaba kaşarmı bu kadar yükseltti şoka girdim

ekmek yerine ceviz badem denesene birde Canan karatay sürekli onu söylüyor arada kahvaltılarda yapıyorum ben

canım gizli şeker çıkmadı 3 hafta önce yaptırdım haftaya tekara hemoglabin A1C yani gizli şeker istedi aslında 3 ayda bir bakılıyor ama Allah korusun sonrasında yaa babamdada şeker var insülün birden düşürür diye korkuyor diabetçi 1ay sonra doğum var zaten nasipse azda kaldı 1 aydaha idare etmek sorun değil bebeğim büyüsün en büyük isteğim o.

sizeozelcikolata.com u diyosun dimi canım, bu iki siteyi de yazdım kenara:):)
benm ev küçük,mevlüte gelenler en fazla 40-50 kişi olur. ben de 40 tane magnet aldım,140 adet çikolatadan ve 50 tane de mevlüt şekeri alcam. lohusa şerbeti için bardak süsü aldım pembe emzikli ama az aldım hastanede veririm ya da ilk günler bebeği görmeye gelenlere kalan çikolatadan ve süslü bardakta lohusa şerbeti veririm diye düşündüm. adet olarak bardak süs 30 tane aldım az mı acaba lohusa şerbeti ne zaman ikram ediliyor onu da bilmiom ki

canım 30 yeter o süsler bardaktan bardağa takılmıyormu zaten birinden çıkarır öbürüne takarsın aynı anda 30 kişiyemi vercen bende işte aynı senin gibi yapıcam ben öyle lohusa süs bardaktan almadım hastanede veriyorlar gelenlere mevlütte çok önemli değil yaa

Kaşar peynir + yumurta + 1 dilim tam buğday ekmek + 6 adet zeytin + 1 büyük bardak süt + yeşillikli salata

1. saat: 179 çıktı acaba kaşarmı bu kadar yükseltti şoka girdim

2. saat: 101 ne bu şimdi yaa 2. saatin bu kadar yüksekten düşmesine şaşırdım yani

evet canım doğru hakkında hayırlısı olsun inşallah doğum aynı zamana gelicek ozmaan.babanda varsa çocuğa geçmesi daha fazla sen yinede dikkat et tatlım benim çok sık şekerim düşürdi şeker olmadan gizli şeker belirtisiymiş o

canım tam anlamadım senin şekerin normaldemi düşerdi? benim şekerim normaldi hamilelik öncesi

bu arada arkadaşlar kolestrol olayına doktorum dediki ben sana başta söylemiştim o önemsiz ona bakmıyoruz niye yaptırdınki dedi.

evet canım şeker olamdan düşüerdi yani gizli şeker belirtilerinin çoğu vardıda ben anlamadım çünki benim ailemde kimsede yok şeker hiç beklemezdim şeker olmayı yani sana sölememin nedenide doğumdan sonrada dikkat bütün belirtilere canım inşallah çıkmaz tabikide ilk bebeğinmi olucak bu

benimde kolesterolum yuksek çıktı,
dr hamilelikte normal olduğunu doğumdan sonra düşeceğini söyledi
herhangi bir diyet falan önermedi

nasılsınız ,bebişler nasıl?
ben biraz nezlemsi gribimsi bir şey oldum
Allahtan bugün dersin yok
yatıp kalkıyorum ama yatmaktan da fenalık geliyor malum sol bacağımız çürümek üzere
kayınvalidem de dün ameliyat oldu çok şükür daha iyiye gidiyormuş tekrar teşekkür ederşm hepinize
haftaya perşembe son iş günüm o kadar mutluyum ki
gerçekten yoruluyorum artık
Allahım zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

benim ilk bebeğim canım ve tüp bebek doktorlar o yüzden daha bir tedirginler ben 3 ay deli gibi tatlı yedim ve şekerimin çıkacağınıda söyledim bekliyordum normal hayatımdada çok tatlı sever ve yerim. İnşallah kurtulurum çok zormuş tek güzel yanı kilo veriyorsun.

Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
sen dirayetli olmaya çalış tatlım

canım gözün aydın demek ameliyat olmak zorunda kaldı anjiyo yetmedimi? geçmiş olsun. Aynen öyle benimde sol taraf yüzüm kıpkırmızı oluyor.

allah sağ salim kucağına alamayı nasip etsin canım evet bende şekerden fazla kilo almıyorum iiide oluyo gerçi benim kolestrolüm iii şükür ama bende de yüksek tansiyon var idare edioruz işte

allah sağ salim kucağına alamayı nasip etsin canım evet bende şekerden fazla kilo almıyorum iiide oluyo gerçi benim kolestrolüm iii şükür ama bende de yüksek tansiyon var idare edioruz işte

Amin canım hepimizin inşallah, kolestrol hamilelikte oluyormuş ve önemsenmiyormuş ben zeytinyağının dışında ayçiçek bile kullanmıyorum buna rağmen çıktı tansiyonum çok şükür sıkıntı yok düşük

bebekle<rimizin sağlıkları iii olsunda bakalım gerisi boş biz nasıl olsa toplarız inşallah hayırlısı ile yinede soracağın bişi olursa sor tatlım özelden falan hadi görüşürüz kendine ii bak bebişinide bu arada cinsiyet ne

canım gözün aydın demek ameliyat olmak zorunda kaldı anjiyo yetmedimi? geçmiş olsun. Aynen öyle benimde sol taraf yüzüm kıpkırmızı oluyor.

çok sağol canım kalp kapakçığı değişti
şuan yoğun bakımda giderek iyiye gidiyormuş Allah'a şükür

var ya benım de sağ yanağım kıpkırmızı oluyor
solda bir şey yok sağ kıpkırmızı
neden ki acep?
çok komik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…