bebekle<rimizin sağlıkları iii olsunda bakalım gerisi boş biz nasıl olsa toplarız inşallah hayırlısı ile yinede soracağın bişi olursa sor tatlım özelden falan hadi görüşürüz kendine ii bak bebişinide bu arada cinsiyet ne
teşekkürler canım benim erkek sen bu arada hamilelik takvimini eklememişsin. senin cinsiyet nedir?
zeynepilke hoşgeldin çook geçmiş olsun inşallah.hastalık adamı yıpratıyor.hamileliğimizi epeyce zorlaştırıyor malesef.inşallah bebeğinde bi sıkıntı bir sorun çıkmaz.Hayırlısıyla dertsiz keder Allah kucağına albilmeyi nasip etsin.
kızlar bu arada dün sabah açlık kan şekerimi ölçtüm 95 cicarı çıktı.sağlık ocağına gittim yarım saat içinde orda kan aldırdım bugün sonuçları aldım ve açlık kan şekerim 66 diyor.yarım saat içinde açlık bu kadar oynarmı.diyet yapayım derken budefa fazlamı düşürdüm ki sınır değeri 74-106 diyor.bakalım doktor görcek bugün.tsh 3.21 çıktı.benim öküz doktorum çok normal olabilir dedi. ama diğer doktor 2.5 üstü olmamalı dedi. sağlık ocağındaki doktor endokronoloji ye görünmen lazım kendi doktoruna sorma dedi.en sonunda kendim tıp okuyup kendime doktorluk yapacağım((
ışılay canım başın sağolsun, üzmemeye çalış kendini. birkaç gün arama onları istersenBaşsağlığı dileyen arkadaşlar Alalh razı olsun hamilelikte çok zor acımı bile yaşıyamıyorum melek gibi bir insan gitti benden hep dua istedi her aklıma geldiğinde ettim ama Rabbim vadesini bu kadar tutmuş melek yengeciğimin bir insan hiçmi bir insanı kırmaz hiçmi morali bozuk olur surat asmaz parçaladı yıllarca kendini insanlar için herşeyi taktı herşeyi taktı hep içinde yaşadı kanser oldu herkesin derdini düşündü kendinden başka Rabbim iinşallah sorgusuz sualsiz cennetine alsın benim hamileliğimi öğrendiğim gün İstanbul'a tedavi için çare aramaya gelmişti nasıl mutluydu düşünmek istemiyorum korkuyorum düşünürsem sancım tutacak diye dayımın eşiydi dayımı aradım dayıcım dedim hıçkırıklara boğuldum kapat kızım sonra ara dedi korktu oda kötü oldu kapamak zorunda kaldım arayıp kızlarıyla konuşmak istiyorum ama kötü oluyorum annem acil memlekete başsağlığına gitti Allah kötü haber yaşatmasın şu dönemde hiçbirinize.
maşallah sana bende 2 litre kadar içmeye çalışıyorum ama aynen yaa geceleri su içmemek için kendimi zor tutuyorum, özellikle gece wc ye kalktığımda ciğelerim kurumuş gibi hissediyorum ama içmiyorumsu konusunda ben kendimi çok aştım.hergün eve 5 lt lik su getiriyo eşim,nekadarını o içiyo nekadarını ben bilmiyorum ama en az 3 lt içiyorumdur.ama başka sıvı tüketmiyorum.2-3 bardak çay sadece.içim yanıyo sürekli.hararet basıyo.içmemek için uğraşıyorum akşamları wcye çok gidiyorum diye.ona bile zor dayanıyorum.
ceyzim gerçekten iyiki açmışsın bu sayfayı, burası olmasa ne yapardık bizz ssz görmesekte birbirimizi arkadaş, komşu gibi olduk..Ayy dedikoduya bayılırım:) ben de çook önce normal mi sezeryanmı diye tartışılan bir siteye düşüncelerimi yazmıştım. bikaç kişi resmen üstüme saldırdı. neymişte normalden korkanlara niye normal diye diretiyormuşum halbuki öle bişe yoktu,bu yaptığım çok yanlışmış vs vs. Ozaman ikilem içinde kalıp millete düşüncelerini sormak için topik açmayın kardeşim:)
Canımcım bence başka topiklere kaçma bak bizim yerimiz burası,genelde arasıra yazan kişilere aynı muamele yapılabiliyor:) aile ortamı olur ümidiyle hamileliğimizin başında bu sayfayı açmıştım iyiki de olmuş. Szileri bu kadar seveceğimi,bukadar tecrübe,bilgi kazanacağımızı ve dertleşeceğimizi düşünmemiştim doğrusunu söylemek gerekirseŞimdi ileriyi de görüyorum. Bazılarımız " ya benm bebeğim gece uyumuyor,benim bebeğimin gazı var" diye birbirimize anlatacaz inş.
geçmiş olsun canım, seninle aynı zamanda izne başlıyoruz. bu haftada bitti çok şükür, önümüzdeki salıda tatil 4 günüm kaldı okulda, seninde 3 kalmış ne güzel. artık kendimize biraz vakit ayıralım. tabi erkenden gelmezse kuzucuklar Emir Bebeknasılsınız ,bebişler nasıl?
ben biraz nezlemsi gribimsi bir şey oldum
Allahtan bugün dersin yok
yatıp kalkıyorum ama yatmaktan da fenalık geliyor malum sol bacağımız çürümek üzere
kayınvalidem de dün ameliyat oldu çok şükür daha iyiye gidiyormuş tekrar teşekkür ederşm hepinize
haftaya perşembe son iş günüm o kadar mutluyum ki
gerçekten yoruluyorum artık
Allahım zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
sağol canım teşekkür ederimışılay canım başın sağolsun, üzmemeye çalış kendini. birkaç gün arama onları istersen
maşallah sana bende 2 litre kadar içmeye çalışıyorum ama aynen yaa geceleri su içmemek için kendimi zor tutuyorum, özellikle gece wc ye kalktığımda ciğelerim kurumuş gibi hissediyorum ama içmiyorum
ceyzim gerçekten iyiki açmışsın bu sayfayı, burası olmasa ne yapardık bizz ssz görmesekte birbirimizi arkadaş, komşu gibi olduk..
geçmiş olsun canım, seninle aynı zamanda izne başlıyoruz. bu haftada bitti çok şükür, önümüzdeki salıda tatil 4 günüm kaldı okulda, seninde 3 kalmış ne güzel. artık kendimize biraz vakit ayıralım. tabi erkenden gelmezse kuzucuklar Emir Bebek
canım benim de oluyorışılay başın sağolsun ...
insan nasılsa öyle anılıyor işte .insan ne yapıyosa eliyle onu götürüyo yanında
iyilik gibisi var mı...
şekerle uğraşan arkadaşlara allah kolaylık versin az kaldı inş.benimde kalbimde çarpıntılar oluyor arasıra ,sizlerdende olan var mı acaba normal birşeymi ki
şekerle uğraşan arkadaşlara allah kolaylık versin az kaldı inş.benimde kalbimde çarpıntılar oluyor arasıra ,sizlerdende olan var mı acaba normal birşeymi ki
çok sağol canım kalp kapakçığı değişti
şuan yoğun bakımda giderek iyiye gidiyormuş Allah'a şükür
var ya benım de sağ yanağım kıpkırmızı oluyor
solda bir şey yok sağ kıpkırmızı
neden ki acep?
çok komik oluyor
ay kızlar benim için dua edin.akşamüzeri benim öküze randevum var.aklı başında muayene etsin.bugün ona devam edip etmeyeceğime karar vereceğim artık.inşallah şuana kadar olan test kontrol vs sonuçlarımı verir.aslında bunlara gerek kalmadan biraz insancıl olmasını istiyorum.doktor değiştirmek usulen çok kolay ama mantıken okadar değil. burda en aklı başında hastane orası.diğerleri küçük ve yeni doğan ünitesiymiş vs yetersiz artı burdaki çocuk doktorunu iyi dediler.doğum anında çocuk doktoruda doğuma giriyormuş ve bebeğe hertürlü müdahale ona ait olacack.hayırlısı inşallah.noılur dua edin kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın bebeğimde.dahada aşırı büyümüş olmasın.raporumu almaya gittiğim günkü kadar üzülerek dönmek istemiyorum evime.hayırlısı artık duadan başka çare yok.
selam kızlar..
az önce doktordan geldik. oğlum 32+5 çok iyi gördü doktor. kıpır kıpırdı. vee bize dil çıkardı :))) o kadar güzeldi kii... valla günleri sayar oldum. kilosu 2550 gr mış. bu arada bağkurlu olduğum için rapor yazdırdım doktora. çünkü bağkura 4 ay boyunca ödeme yapmıycam. gece kasık ağrılarım çok oluyo deyince nst ye bağladılar fakat bişey çıkmadı. birde 15-20 şubat arası doğumum gerçekleşicekmiş nasipse.. sezeryan olucak,tüp bebek olduğu için riske atmıyor doktor hiç bi şekilde. hayırlısıyla kucağımıza alalımda yavrularımızı ... 1.5 ayımız kaldı yani :)))
selam kızlar..
az önce doktordan geldik. oğlum 31+5 çok iyi gördü doktor. kıpır kıpırdı. vee bize dil çıkardı :))) o kadar güzeldi kii... valla günleri sayar oldum. kilosu 2550 gr mış. bu arada bağkurlu olduğum için rapor yazdırdım doktora. çünkü bağkura 4 ay boyunca ödeme yapmıycam. gece kasık ağrılarım çok oluyo deyince nst ye bağladılar fakat bişey çıkmadı. birde 15-20 şubat arası doğumum gerçekleşicekmiş nasipse.. sezeryan olucak,tüp bebek olduğu için riske atmıyor doktor hiç bi şekilde. hayırlısıyla kucağımıza alalımda yavrularımızı ... 1.5 ayımız kaldı yani :)))
Kaşar peynir + yumurta + 1 dilim tam buğday ekmek + 6 adet zeytin + 1 büyük bardak süt + yeşillikli salata
1. saat: 179 çıktı acaba kaşarmı bu kadar yükseltti şoka girdim
kızlar slm bende şubat annesiyim çoktan beri okuyorum yazdıklarınızı ama bugüne nasip oldu yazmak normalde doğum 17 şubat ama 1 veye 2 şubat gibi sezeryanla alıncak çünki 2senedir şeker hastasıyım bu benim ikinci çocuğum ve ilaçla idare ediodum insülin kullancamı bile bile hamile kaldım istiyerek ve idare edebilirim sandım ama hiçte idare edemiorum edemedim yani hergün illa 1 öğün iki öğün 250 vurdu şeker artı gün içinde 35 lere kadar düşmüşlüğüde oldu şekerimin ve bu aya kadar geldik bakalım ne olucak şimdi siz öle şekerden falan bahsedince bide benim yaşadıklarımı okuyun istedim oyüzden fazla kafaya takmayın günde 10 geçik bazen şeker ölçtüğüm oluyo benim parmkalar tutmuyo artık acıdan herşeye razıyımda çocuğumu sağlıkla bi kucağıma alsaydım başkada bişi istemiyom açıkçası artı doktor herşey iii dio ama allah bilir kapalı kutu çıkınca anlıcaz ve görücez artık 1 ay sonra bu kadar yükselen ve düşün şekerlerle çocuğum ne kadar iii allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin
Sadece diyetle mi kont. etmeye çalışıyorsun?Dahiliye ya da endokrine gidiyor musun? Kaşarda şekeri yükseltecek bir şey yok yağlı biraz sadece. O da kilo alımını etkileyebilir. Belki diyet yetmiyordur. Son haftalarda bebeğin insülin ihtiyacı artıyor ve annenin ürettiği bizim gibi şekerli annelerde yetmiyor diye biliyorum. İnsülin yetmeyince de şeker yükseliyor. Ben pazartesiye end. den randevu aldım.Bu arada diğer yediklerinde de yükseltecek bi şey yok aslında.
öle diolar canım doktorlar ama benim kadın doğumcumda 1 satte 140 2 satte 160 kadar çıkabilir arada çokta takma dedi bence sen inssülin başla valla korkmadan yersin bu arada sana şunuda söliyim benim de ilk kızımda yükselmişti şekerim hamileliğimde sonra en ufak bi üzüntüyle patlıyo şeker yani gizli şekeri olmayanın ilerde şeker hastası olmuycak kadının gebelikte şekeri çıkmaz oyüzden dğumdan sonrada dikkat et asla bişye fazla üzülme ve diete dikkat et çünkü 1 sene 2 sene bilemedin 10 sene sonra patlıyo şeker anladın
maşallah canım bebeğin ilerde gidiyor benimde 31 +5 1800 gr geride kaldı 1 hafta şeker dieti yüzünden yalnız 15-20 şubat senin normal doğum haftan 10-15 gün önce alınacak bebek benimle aynısın benimde tüp ve doktor 5-6 şubat en geç dedi benim tahminim 1 şubatta alacaklar nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?