Sevgili dostlar 2013 yılı hepimiz için yeni bir dönüm noktası hemen hemen hepimizin ilk annelik duygusunu yaşayacağı ve ömrümüzden silip atamayacağımız bir sene olacak dilerim tüm anne adaylarımız yavrularına sağ salim ve zamanında sağlıkla, mutlulukla, bereketle karşılarlar hepimizin yavruları ailemize huzur katsın, neşe katsın. Rabbim alın yazılarını çok güzel yazsın, sağlıklı bebekler olsunlar anneye, babay, vatana, millete hayırlı evlatlar olsunlar, akıllı olsunlar, nur yüzlü olsunlar, umut dolu olsunlar, erkek evlatlarımızın askerlik kaderleride güzel olsun inşallah ve hep sevinç haberleri paylaşalım sırayla Rabbim bir nefeste doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. Neşe ile hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra gelsin bebişler ülkemiz huzurlu olsun, savaşlar olmasın, Rabbim olmayanlara bizim yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz yatşadığımız çatı gibi 1000 katını nasip etsin inşallah halimize şükürler olsun. Rabbim bugünlerimizi aramatmasın yeni yılınız sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para sevgi getirsin hepinizi öpüyorum ve seviyorum.....
Allahım ne güzel dilekler bunlar.Ağzına gönlüne sağlık bebeişim:) Herkese hayal bile edemeyeceği güzel bir yıl diliyorum. Buna vesile olacak mucizeler de geliyor az kaldı:)
cnm benım bı arkadasımın gece yarısı suyu gelmıs. kalmıs bı güzel dus almıs. temızlıgını yapmıs. 45 dk sonra hastanede olmus. normal dogum yaptı.gayet de kolay bı dogum oldu. ben de suyum gelınce dus alıp cıkmak ıstıyorum.. evım zaten hastaneme yürüyerek 5 dk:))
Ne şanslısınız ya eviniz yakın ne güzel

Canım benm korkum aslında şu, amniyon sıvısı gelince hemen gitmek gerekirmiş hastaneye. duş filan alır hazırlanırım o zaman ama su gelmeden sancı gelirse ben evde çekmek istiyorum. Evin içinde yürürüm banyoya girerim, ya o sırada banyodayken su gelirse anlamazsam hala evde sancının 5 dk da 1e inmesini beklersem diye korkuyorum

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkürler, sayenizde biraz moral buluyorum.
Insallah dediginiz gibi bebegimiz kismetiyle gelir, zaten suanda hayatimda bi mucize olmasi gerekiyor. Bazen üzüldügüm zaman tekmelemeye basliyor, onu da üzdügüm icin daha cok üzülüyorum. Bebekler anne karninda gercekten cok etkileniyorlar. Ben en cok ilk üc ay ve bu son üc ay cok kötü günler gecirdim, yani bebegin en etkilendigi dönemler, insallah yansimaz.
SIzi de daha fazla üzmek istemiyorum, olumlu seyler olursa yazarim size, onun disinda bebeklerimizle ilgili konusmaya devam edelim, güzel konusalim, güzel olsun.
Hepimize hayirli, saglikli, mutlu ve güzel haberli yil olur insallah
Yeni yiliniz kutlu olsun![]()
Canım biz burda aile olduk dost olduk artık. Herşeyimizi paylaşıyoruz,sadece olumlu şeyleri değil herşeyi paylaşmalıyız ki birbirimize destek olalım. Oy üzden bizi üzdüğünü düşünüp seni üzen şeyleri sakın içine atma. O daha kötü canım.
Evinizden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inş. Çok öpüyorum.