- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Eki Görüntüle 599957 Eki Görüntüle 599957
kızlar bu tarz halılar nerede bulunur acaba?
ben henüz oda yapmayacağım ama çok beğendim ben bunu ve istiyoruummm
süperrrri, kendi beğendiğiniz bir şey olacak yani. çok iyi olmuş.böyle çok hora geçer valla
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
kızlar bebeğinizin doğum ağırlığına o kadar da takılmayın,sağlıklı olsun önemli olan bu
benim ilk kızım 37+3 de 50 cm ve 2830 gr doğdu ben iki yıl emzirdim 4 ay dolduktan sonra ek gıdalara da başladım yavaş yavaş
kızım şimdiye kadar maşallah sınıfının hep en uzunu oldu şimdi 8.sınıfta boyu 167,kilosu 73
yani doğduktan sonra nasıl beslendiği daha önemli bebekler annelerinin vücut yapısına uygun doğuyorlar,benim boyum 153 büyük kızıma doğuma gittiğimde 55 kiloydum (9 kilo almıştım)
ayrıca doktorlar,'tosuncuk' diye tarif edilen bebeklerin aslında sağlıklı olmadığı,ilerde obez adayı olduklarını düşünüyorlar hele ki gebeliğinde şekeri olan annelerin bebeklerinin irileşmesini risk olarak görüyorlar
bu arada, emzirme desteği için makineleri o kadar araştırdım ki, çift taraflıda amedayı, tek taraflıda medelayı önerdiler..ben de yedek parçası rahat bulunur ve çantada kolay taşırım diye medela aldım..bakalım kullanabilecek miyim o ayrı konu :) çünkü ben doğumdan falan değil, emzirmekten çok korkuyorum..inanılmaz huyluyumdur ben, ne yapıcam bilmiyorum
Kizlar simdi görümcemden haber geldi, dogum yapmis.
Kendisi G. Antepte, 40 haftalik tam, zaten bekliyorduk ama saat 1 bucukta doguma girmis, suni sanci da cektirmisler, simdi saat 5 bucuk ve sezeryanla dogum yapmis diye haber aldik.
Onca saat bosuna neden sanci cektirdiler madem bebek dönmemis anlamadim, ayrintilari alinca yazarim size.
CONFETTİ MOON 100X160 ÇOCUK ODASI HALISI GittiGidiyor'da 70646536
kızlar ben oğluşuma bunu aldım.perdesiyle lambasıyla fln çok uyumlu oldu:)
Canım görümcen doğum yaptı kv senin yanında değilmi? niye orda değil peki?
gözünüz aydın canımm
Oğluşum hasta gene, ben 1,5 aydır evdeyim o 1 aydır 3-4 gün hariç hastaydı. önce boğaz enf.nu geçirdi. dr çok tehlikeli, aman uzak durun size bulaşırsa hastanelik olursunuz dedi, sonra el ayak ağız hastalığı geçirdi oda bulaşıcı(allahtan yetişkinlere çok bulaşmıyor). geçen hafta 2 gün bu hafta 1 gün okula gitti,şimdi 39,5 derece ateşle evde. inş. bana bulaşmadan atlatırız. insan çocuğundan uzak duramıyor ki, zaten hasta olunca iyice anneci oluyorlar. bebiş gelince ona da taşıyacak yavrum okuldan,iki çocuğun zorluğu burada başlıyor galiba.allah hepsini korusun yavruşlarımızın.
bu arada, emzirme desteği için makineleri o kadar araştırdım ki, çift taraflıda amedayı, tek taraflıda medelayı önerdiler..ben de yedek parçası rahat bulunur ve çantada kolay taşırım diye medela aldım..bakalım kullanabilecek miyim o ayrı konu :) çünkü ben doğumdan falan değil, emzirmekten çok korkuyorum..inanılmaz huyluyumdur ben, ne yapıcam bilmiyorum
inşallaaahhh muhteşem sağlıklı sıhhatli güzel haberler alıcaksın inşallahhhbenimde cuma 15-16 gün olmuş oluyor hayalim 700 gr alıp bebişin 2500 ü ulaşması kızlar dua edin çok uğraştım inşallah ulaşmıştır artık(
ya kızlar ben de mi problem var
akşam 9 dedin mi uykum geliyor hem de nasıl
evet gece uyanıyorum döneniyorum ama uyuyorum yine
ben bu uykuyla çocuğa nasıl bakacağım
babası mı emzirse acaba
Bizim arkadaşın alt komşusu 1750 doğmuş ertesi gün geldiler dedi küvezde kalmadımı dedim yoo dedi belki 2 gün kalmıştır.
Bizim arkadaşın eşi 2,5 kilo doğdu 1 gün kalmış. 8 aylık dedi
Kuzenim 2,800 doğdu 1 gün kalmış. 38 haftada sezeryan
Arkadaş 3,200 doğdu 38 haftada küvez yok tabi normal doğum
Oğluşum hasta gene, ben 1,5 aydır evdeyim o 1 aydır 3-4 gün hariç hastaydı. önce boğaz enf.nu geçirdi. dr çok tehlikeli, aman uzak durun size bulaşırsa hastanelik olursunuz dedi, sonra el ayak ağız hastalığı geçirdi oda bulaşıcı(allahtan yetişkinlere çok bulaşmıyor). geçen hafta 2 gün bu hafta 1 gün okula gitti,şimdi 39,5 derece ateşle evde. inş. bana bulaşmadan atlatırız. insan çocuğundan uzak duramıyor ki, zaten hasta olunca iyice anneci oluyorlar. bebiş gelince ona da taşıyacak yavrum okuldan,iki çocuğun zorluğu burada başlıyor galiba.allah hepsini korusun yavruşlarımızın.
Canımmm tebrik ederim seni ve eşini. Allah analı babalı büyütsün inşallah... Maşallah Doruk Paşaya :)kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
cnm bnm üzüldüm bunları okuyunca..haklısın.. sonucta arkadas asla kardes gıbı olmuyo.. arkadasa her tür hayırsızlık cukkk dıe oturuyo.. ama kardes farklı.. benım ablam hamıle. düşük tehdidi var. mersınde yasıyo. 1 ay heyet raporu vermısler. o da haftaya yanıma gelıcek ucakla.. annem ıkımıze bırden bakar diyo ben ezilmeyım dıe.. halbukı bılıyorum benım ıcın gelıyo. hemsıre kendısı..dıger ablam da okullar tatıl olunca hemen gelıcek.. k. marastan.. cok sükür ailemden yana bı sıkıntım yok.. ama fazla mı hassaslastık ne.. ınsan kapı komsusundan bı tas corba gözler olunca acizlık hat safhalara yükselınce... ıste ne bılııım amaaannn
kızlar bu gece bıraz endıselı ve kosturmaca ıcınde gectı. sabaha karsı 5te uykumda bırden su bosaldı bacaklarıma dogru. esımı kaldırdım hemen kadın doğumun acılıne gıttık.. ahhhhhhhhhh kırıkkale.........ımkanlarına o kadar sınır oluyorum kı yaaaaa. bu memlekette koskoca MKE gibi kurum varken. TÜPRAŞ varken, üniversite varken..halkı bu kadar zengınken ...nedır bu varlık ıcınde yokluk. ankaranın gölgesınde kalmıs ve 1 adım ılerlememıs...ilçelerden vasat burası..
anlatıyım..ıcapcı doktor yok..ebe adı altında uykusundan zorla güvenlık tarafından uyandırılan bı bayan..ultrason yok.. sadece NST.. alttan muayene ettı.acılma yok sabah polıklınıge gıt dedı.. acılma olmadan ınsanın suyu gelemez mı yanı... neyse.. kendı doktoruma gıttım durumu anlattım. kan tahlılı ıdrar tahlılı nst ve tansıyon nabız ıstedı..
muayene ettı. vajına da rahımde dar. en ufacık bı acılma yok dedı. bebegın suyu fazla bıle dedı. gelen sıvı muhtemelen bebegın baskısıyla baska bı kanaldan ınen sıvıdır hatta ıdrar bıle olabılır. cok su ıctıgınden rengı seffaftır dedı. nst. de sancılarım %80 i gösterdı. tahlıl sonuclarınla beraber ögleden sonra bı daha nst cektır gel dedı..
gıttım doktorum hamıle ve rahatsızlanmıs.. yoktu yerınde.. sonuclar yarın gösterilecek yazıyodu.cıktım geldım..
tabı sabah muayeneden sonra doğumumu kendısının yapıp yapmayacagını sordum.. senın muhtemel tarıhınde ben ızne ayrılmıs oluyorum dedı.. dogumum ıcın 40. haftaya uyumlu dedı. kendı 39. haftamda ayrılmıs olacakmıs... bı de sonucumda PLT denılen deger, yanı kanımın pıhtılasma oranının düşük olması doktoru dırekt ankaraya sevke yönlendırecek.. burda hematoloji bölümü yok. zekaı tahıre sevk edrım düşük cıkarsa doguma alamam 39. da dogum yapıp bana yetıssen de dedi...
basından berı hıkayemı bılıo. gecırdıgım operasyonları, kan uyusmazlıgımızı, pıhtılasma sorunumu vs. vs.. herseyden öte onunla basladım yola.. nasıl ne yapıcam ben sımdı... cok moralım bozuk...cok
Umarım doğumdan sonra da iletişim kurabiliriz böyle herkesle,aslında facebookta bir grup da kurabiliriz diye düşünüyorum,iletişim açısından daha kolay olur,herkese açık da olmaz,burası herkese açık olunca tedirgin olunabiliyor.merak ediyorum hepimizin de bebişlerini
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
off canım yaa ne kadar ilgisizler. wala benim burdaki durumumdan betermiş cidden. Allah yardımcın olsun, inş muhtaç olmazsın birdaha, kolay doğumla kurtulursun canım
nasıl yani??? o şehirden hiç ayrılamıycakmısınn. aman Allahım öyle şey mi olur ya
Benim yaşadığım durum ablama özel sanırım. Eşimin ablası da aynı seninkiler gibi. Her türlü sevincimizi sıkıntımızı paylaştı sağolsun. Ne mutlu sana böyle ablalara sahip olduğun için:)
Doktorum değişecek diye hiç moralini bozma. İstanbul'da çok seçenek var ama normal doğum olduğunda mesela özel hastane de olsa kendi doktorun doğuma gelmeyebiliyor. Ya da benim bir arkadaşım var, geçen yaz doğum yaptı. Aynı senin durumun gibi doktoru doğum iznine ayrıldı. Sonra gittiği doktordan daha da memnun kaldı. Herşeyde vardır bir hayır. Üzme hiç kendini. Sağ salim doğumun gerçekleşir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?