Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

Canım tebrik ederim, Allah analı babalı buyutsun Çok mutlu oldum duyunca darısı başımıza

Ayyy nasıl bir duygu???Çok merak ediyorum sureci, oglusumu:))

oyoyoyyy maşallah canım büyük kızınaaa

al benden de o kadar bende inanılmaz huylanırım ama yapcak bişi yok alışcas güselim Allah yeterki sütümüzü bol etsin miniklerimiz içsin inşallah hayırlısıyla amiiinnnnn

gözünüz aydın canımm

amin canım
çok geçmiş olsun ben de eşimle kızımı sürekli uyarıyorum sakın hasta falan olmayın iyi giyinin dikkat edin diye annemler gelecek annem de grip olmuştu ona da iyileş öyle gel dedim valla minicik bebeğim söz konusuysa aman ayıp olur hasta masta kucaklarına vermeliyim diye falan düşünemem

emzirmek dünyanın eeennnn güzel duygusu emin ol ben de bebeğim olmadan önce tuhafıma gider,ay ben kendimi inek gibi hissederim derdim:) ama çoookk güzel birşey hele bebeğin emerkenki ifadesiii başkaları emzirirken bile gidip o bebekleri izlemek gelir içimden:)

benimde cuma 15-16 gün olmuş oluyor hayalim 700 gr alıp bebişin 2500 ü ulaşması kızlar dua edin çok uğraştım inşallah ulaşmıştır artık (
inşallaaahhh muhteşem sağlıklı sıhhatli güzel haberler alıcaksın inşallahhh

ya kızlar ben de mi problem var
akşam 9 dedin mi uykum geliyor hem de nasıl
evet gece uyanıyorum döneniyorum ama uyuyorum yine
ben bu uykuyla çocuğa nasıl bakacağım
babası mı emzirse acaba

fantezine seninn =)))))))

çeteresini de tutmuş milletinnn
=))))

gelmiş geçmiş olsun , yavvrumm benimmmm,
ben de dün akşam çok ağladım , bir türlü iyileşemedim , şimdi doğum yapsam nasıl bakıcam bebeğime , ne olacak böyle diye..

Son düzenleme:
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Canımmm tebrik ederim seni ve eşini. Allah analı babalı büyütsün inşallah... Maşallah Doruk Paşaya :)
Darısı başımıza gerçekten az kaldı artık günlerimiz sayılı...

Benim yaşadığım durum ablama özel sanırım. Eşimin ablası da aynı seninkiler gibi. Her türlü sevincimizi sıkıntımızı paylaştı sağolsun. Ne mutlu sana böyle ablalara sahip olduğun için:)

Doktorum değişecek diye hiç moralini bozma. İstanbul'da çok seçenek var ama normal doğum olduğunda mesela özel hastane de olsa kendi doktorun doğuma gelmeyebiliyor. Ya da benim bir arkadaşım var, geçen yaz doğum yaptı. Aynı senin durumun gibi doktoru doğum iznine ayrıldı. Sonra gittiği doktordan daha da memnun kaldı. Herşeyde vardır bir hayır. Üzme hiç kendini. Sağ salim doğumun gerçekleşir inşallah.

Çok iyi fikir. Doğumdan sonra da paylaşacak çok fazla şeyimiz olacak, daha çok ihtiyaç duyacağız birbirimize. Grup oluşturmak iyi fikir.

maşallah canım:) allah analı babalı büyütsün:) demekki artık yavaş yavaş böyle güsel haberler almaya başlıorus.kim bilir şu anda nasıl muhteşem duygular içerisindesindir.darısı hepimizin başına kızlar sağlıkla kucaklarımıza alalım meleklerimizi:)

amiiin cnm ınsaallah rabbım zamanı gelınce hayırlısıyla kurtarsın hepımızı...evet malesef...üzülerek söylüyorum. kurumlar arası gecıs ıcın ınanılmaz bır torpıl gerekıo..kı bu ımkansız.. hem kıd nerde çalısırkı. ya ptt. ya demır yolları..ya özelleşmeyen seker fabrıkaları kı özellesmeyen yer kalmadı. ya da MKE kurumları..anlıycan ben burda yaslancam.. oglumu burda yetıstırcem. belkı burdan ev sahıbı olcam kıra nereye kadar... ben buralı oldum kaldım yaaaaa

cnm cok haklısın her ıste bır hayır var da, benım hastanemde 4 kadın dogumcu var. en ıyısı benım dr.du. zaten ıkısı kafadan çatlak.. dıgerı de tecrübesız...gercı sezaryen cok afedersınız hemoroıt amelıyatı gıbı bıse onlara göre... cırt cırt cırt... bıde dıkıs...tamam.. cerez yanı..o yüzden korkma dıo cevremdekı herkes..ama ılk ya hanı...ınsan korkuyo elınde olmadan.. güven ıstıyo. tanıdık bıldık olsun dıo.. gönül neler dıo kıss

Kizlar facebook konusunda katiliyorum...

Görümcemden haber aldim, hersey normal gitmesine ragmen, suni sanci yedikce bebek yukari cikmis, o yüzden sezeryana almislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…