evet canım farketmeden çekiyormuş demekkicnm senın polıs esı olduunu bılmıyodum ama sana bı sempatım vardı kısss:) demek çekıomus :)) kırıkkaledeyız. aranızda kırıkkalelı kardeslerım varsa lütfen alınganlık yapmasınlar.. cünkü kırıkkale büyüksehır olmadıı ıcın burda çalısan polısler kırıkkalelı degıller.. yanı buralı olan bı polıs, polıs okulu dısında bır bırımde yerde çalısamıyo..yanı memleketlerındekı polıslerın her bırı dıyar dıyar her yerden var..ama malesef ıste...küçük sehırde kocan cok olur derlerdı :))) ne demekse dıodum.. anladım sımdı. karısanın cok. sen nerdesın sen de yaz merak ettım ıstersen özelden yaz cnm
benimde cuma 15-16 gün olmuş oluyor hayalim 700 gr alıp bebişin 2500 ü ulaşması kızlar dua edin çok uğraştım inşallah ulaşmıştır artık(
Derya bunu beğendiii
açıkçası ben yanlış yorum yapmak istemıyorum
bebeğini kimsenin bebeği ile kıyaslama
doktorun ne dedi normal zayıf vs
önemli olan sağlıklı olsunlar
benım eşim 2750 doğmuş hem de zamanında
çok da sağlıklıymış
evet insan moralini bozuyor ama galiba önemli olan ideal kiloda olup sağlıklı olmaları
daha da alır ama merak etme
bol bol badem,kivi,muz ye
Eki Görüntüle 599957 Eki Görüntüle 599957
kızlar bu tarz halılar nerede bulunur acaba?
ben henüz oda yapmayacağım ama çok beğendim ben bunu ve istiyoruummm
Eki Görüntüle 599957 Eki Görüntüle 599957
kızlar bu tarz halılar nerede bulunur acaba?
ben henüz oda yapmayacağım ama çok beğendim ben bunu ve istiyoruummm
Çok teşekkür ederim doktor iyi diyor ama ben sanki daha kilolu olmalı diye düşünüyorum
İstediğin halı olsun gülüm buluruz
133X190 DÜNYA HARİTASI VE KITALAR DES.ÇOCUK HALI GittiGidiyor'da 63350656
cnm ben üç yıllık memurum ve burda kımsem yoktu.. halen de esımden ve yakın oldugunu sandıgım bı arkadasımdan baska kımsem yok.. o yüzden ve bıraz da fazla evcımen olmamdan dolayı sıkılmıyorum. yanı yalnızlık cok koymuyo.. sadce bakıma ıhtıyacım var ve gönül umduguna küsüyo.. yan yana bınalarda oturuyoruz bekarken aynı evde ıkı yıl kaldıgım arkadasımla. o hala bekar.. necısın demıyo öldün mü kaldın mı demıyo.. ıstesen canını da verır yanı de ... agzımızla ıstedıkten sonra... düşünce vesselam.......
lansınoh marka cıftlı pompanın ıı oldugunu duydum.. be tek gögüsü on dakıkada sagabılıyorsun.. teklı pompanın çalısan bı anne ıcın yeterlı olcagını düşünmüyorum cnm.. zamanla yarıştıgımız anlar olacak.. ben de süt pompası almak cok ıstıyorum ama su sıra cok acıldık. manuel bı pompayla bır ıkı ay ıdare etmem gerekıo. işe basladıgımda zaten mecbur alıcam..gögus yaralarını da hesaba katmak lazım.. kesınlıkle pompa ısterdım ben olsam
anaammmm kızzz nerdende buldun hemennn
eşim göndermiş bu fotoyu
ben de fellik fellik arıyorum
çok sağooll geellll öpücammm
büyük kızım doğduktan 13 gün sonra 17 ağustos depremi olmuştu o zamanlar Ankaradaydık ama hissetmiştik ülkece ne acı günlerdi(( eşimi aradım depremi hissedince öykü depremle geldi bu da mı öyle olacak yoksa diyor Allah bir daha yaşatmasın öyle acılar kimseye inşallah ((
kızlar bu gece bıraz endıselı ve kosturmaca ıcınde gectı. sabaha karsı 5te uykumda bırden su bosaldı bacaklarıma dogru. esımı kaldırdım hemen kadın doğumun acılıne gıttık.. ahhhhhhhhhh kırıkkale.........ımkanlarına o kadar sınır oluyorum kı yaaaaa. bu memlekette koskoca MKE gibi kurum varken. TÜPRAŞ varken, üniversite varken..halkı bu kadar zengınken ...nedır bu varlık ıcınde yokluk. ankaranın gölgesınde kalmıs ve 1 adım ılerlememıs...ilçelerden vasat burası..
anlatıyım..ıcapcı doktor yok..ebe adı altında uykusundan zorla güvenlık tarafından uyandırılan bı bayan..ultrason yok.. sadece NST.. alttan muayene ettı.acılma yok sabah polıklınıge gıt dedı.. acılma olmadan ınsanın suyu gelemez mı yanı... neyse.. kendı doktoruma gıttım durumu anlattım. kan tahlılı ıdrar tahlılı nst ve tansıyon nabız ıstedı..
muayene ettı. vajına da rahımde dar. en ufacık bı acılma yok dedı. bebegın suyu fazla bıle dedı. gelen sıvı muhtemelen bebegın baskısıyla baska bı kanaldan ınen sıvıdır hatta ıdrar bıle olabılır. cok su ıctıgınden rengı seffaftır dedı. nst. de sancılarım %80 i gösterdı. tahlıl sonuclarınla beraber ögleden sonra bı daha nst cektır gel dedı..
gıttım doktorum hamıle ve rahatsızlanmıs.. yoktu yerınde.. sonuclar yarın gösterilecek yazıyodu.cıktım geldım..
tabı sabah muayeneden sonra doğumumu kendısının yapıp yapmayacagını sordum.. senın muhtemel tarıhınde ben ızne ayrılmıs oluyorum dedı.. dogumum ıcın 40. haftaya uyumlu dedı. kendı 39. haftamda ayrılmıs olacakmıs... bı de sonucumda PLT denılen deger, yanı kanımın pıhtılasma oranının düşük olması doktoru dırekt ankaraya sevke yönlendırecek.. burda hematoloji bölümü yok. zekaı tahıre sevk edrım düşük cıkarsa doguma alamam 39. da dogum yapıp bana yetıssen de dedi...
basından berı hıkayemı bılıo. gecırdıgım operasyonları, kan uyusmazlıgımızı, pıhtılasma sorunumu vs. vs.. herseyden öte onunla basladım yola.. nasıl ne yapıcam ben sımdı... cok moralım bozuk...cok
evet canım farketmeden çekiyormuş demekkikader ortağıyız nede olsa.... kırıkkaledesin demekki, bende bingöldeyim, doğu görevindeyiz. artık günleri sayıyorum, küçük şehirde polisliğin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum canım, gerçi büyükşehirdede zor ama bu kadar olmaz inş... o piknik olayıda aynen canım, sadece piknikte değil eve misafir çağırıyoruz eşimin telefonu çalsa ödüm kopuyor işe gidecek diye, öyle çok misafir iptal etmişliğimiz varki, hatta bir kere yeni evimize girmişlerdi aradılar eşimi, misafirleri kapıdan döndürdük
inş 2500 olmuştur canım benim, o kiloları duyunca insanın içi rahatlıyor cidden
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Yuh diyorum sonra doktorlar niye dayak yiyor ooy oy özel hastane yokmu canım orda.
cnm ıkı tane özel hastane var. hatta özel muayenehanesıne gıttııgım ve tecrübesıne güvendıım deha bı doktorum var. o amelıyatlarını bu hastanelerden bırınde yapıo. 1500 tl hastane ve doktor. aslında parasında bıse yok. ınan bu anlamda maddıyat umurumda degıl.. ama ben özel hastaneye bu memlekette zerre güvenmıyorum.. bebegım sarılık olsa koyulacak küvezi yok. senı ya tıpa ya da kadın doğum devlete gönderıolar..ayrıca devlette yapılan teftısler , kalıte standartlarına uygunluk ve sterıl açısından hıc bır yerde yok. özel hastanelerde herseyın tarıhı gecmıs. malzemeler ucuzuna kacılmıs.. benım ablam özelde bı kürtaj oldu.. acısını kat kat kat cektı.. parcaladılar rahımı.. enfeksıyon da kaptı bı güzel.. büyük illerde özel hastanelere dıycek bıseyım yok.. ama burda guvenmem..
kolundan bı kan alacak, nerde atanamayan tecrubesız ıs bılmeyen varsa orda. delık desık edıyo her bı yanını... devletten baska çarem yok
Herkese günaydın... ya bu ilin valisi değişik bi adam ya 1 metre kar var öğrencilere tatil yaptı 3 gündür ama hamileler için tatil falan yok. eşim aracı çıkartamıyor taksiler çalışmıyor bu hamile halimle dolmuşa yürüyorum. yürümek sorun değilde kayarım diye korkuyorum offf ben bu memlekette çalışmak istemiyorum...tüm doğunun olumsuz şartlarını yaşıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?