Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ya kızlar ben de mi problem var
akşam 9 dedin mi uykum geliyor hem de nasıl
evet gece uyanıyorum döneniyorum ama uyuyorum yine
ben bu uykuyla çocuğa nasıl bakacağım
babası mı emzirse acaba

babası kıskanıp ben de emıcem demesın de:) bu uykuyu doya doya tatlandır.. bunları cok arıycaz.. gözün düşecek ıkı damla uyumaya dıo ablam.. uyu kısss. ohh

süperrrri, kendi beğendiğiniz bir şey olacak yani. çok iyi olmuş.böyle çok hora geçer valla

Ne güzel, muhtemel doğum tarihi 14 şubat dediğimde herkes "ooo tam bir aşk çocuğu bu" diyordu :) ama sanırım benim şubatın ilk haftası alınır

Bende birşekilde tuvalete çıkıyordum ama dün 1,5 saat kalınca wc de ağladım resmen hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım.

inş. bi daha yaşamazsın. ben çokkkk ağladım öyle. ne çıkabiliyorsun wc den ne rahatlayabiliyorsun. neyse bu son olur inş. senin için de

Son haftalarda ölçümü tam yapamıyorlar bebek sıkıştığı için, kilolar tahmini oluyor. biraz fazla ya da azolabiliyor doğum ağırlığı.

İlk bebeğimiz hoşgeldi :) maşallah, umarım bizimkiler de böyle tosuncuk olur :) adıyla yaşasın, şanslı, sağlıklı ve mutlu olsun hep...

hepberaber, canım benim tercihim gibi oldu ama hani üniversitede zorunlu seçmeli dersler vardır ya, güya seçmelidir ama başka şansın olmadığından seçersin, izin durumum öyle oldu işte :)

bu arada hasta anne adayları kervanına ben de katıldım, üç gündür kaburgalarım bile ağrıyor, kulaklarım, boğazım beni çok yordu, uyuyamıyorum, yiyemiyorum..okulda da iyice zorlanıyorum dolayısıyla..son bir haftam kaldı, dayanmalıyım..

kızlar bebeğinizin doğum ağırlığına o kadar da takılmayın,sağlıklı olsun önemli olan bu
benim ilk kızım 37+3 de 50 cm ve 2830 gr doğdu ben iki yıl emzirdim 4 ay dolduktan sonra ek gıdalara da başladım yavaş yavaş
kızım şimdiye kadar maşallah sınıfının hep en uzunu oldu şimdi 8.sınıfta boyu 167,kilosu 73
yani doğduktan sonra nasıl beslendiği daha önemli bebekler annelerinin vücut yapısına uygun doğuyorlar,benim boyum 153 büyük kızıma doğuma gittiğimde 55 kiloydum (9 kilo almıştım)

ayrıca doktorlar,'tosuncuk' diye tarif edilen bebeklerin aslında sağlıklı olmadığı,ilerde obez adayı olduklarını düşünüyorlar hele ki gebeliğinde şekeri olan annelerin bebeklerinin irileşmesini risk olarak görüyorlar

Son düzenleme:
Oğluşum hasta gene, ben 1,5 aydır evdeyim o 1 aydır 3-4 gün hariç hastaydı. önce boğaz enf.nu geçirdi. dr çok tehlikeli, aman uzak durun size bulaşırsa hastanelik olursunuz dedi, sonra el ayak ağız hastalığı geçirdi oda bulaşıcı(allahtan yetişkinlere çok bulaşmıyor). geçen hafta 2 gün bu hafta 1 gün okula gitti,şimdi 39,5 derece ateşle evde. inş. bana bulaşmadan atlatırız. insan çocuğundan uzak duramıyor ki, zaten hasta olunca iyice anneci oluyorlar. bebiş gelince ona da taşıyacak yavrum okuldan,iki çocuğun zorluğu burada başlıyor galiba.allah hepsini korusun yavruşlarımızın.

bu arada, emzirme desteği için makineleri o kadar araştırdım ki, çift taraflıda amedayı, tek taraflıda medelayı önerdiler..ben de yedek parçası rahat bulunur ve çantada kolay taşırım diye medela aldım..bakalım kullanabilecek miyim o ayrı konu :) çünkü ben doğumdan falan değil, emzirmekten çok korkuyorum..inanılmaz huyluyumdur ben, ne yapıcam bilmiyorum

cnm dogru dıyosun da bızım oğlus nıe kısa o zaman:) ana uzun baba uzun.. oglumun bacak boyu kısa.. bu da türkıye standartlarına göre max 165 demek oluyo dedı doktorum:) gercı oğlum dayılarına cekmıs napalım:) bız 6 kardesız. evımızde annem babam abım ablalarım gepsı benden kısa. sülalenın en uzun kız cocuguyum. boyum 169 bu arad. uzunum dedıysem sülün de degılım...saglıklı olsunlar da .. napalım.. varsın oglum dayılarına ceksın

cnm cok gecmıs olsun rabbım şifasını versın.. sana da metanet... kıyamaıyosun dı mı.. ben ne hassas olmusum yaaa. okuyunca aglamak geldı ıcımden kıyamam ona ben yavrummm

Allah şifa versin canım bol ıhlamur içki koru kendini canım çok geçmiş olsun oğluşuna.

off canım yaa ne kadar ilgisizler. wala benim burdaki durumumdan betermiş cidden. Allah yardımcın olsun, inş muhtaç olmazsın birdaha, kolay doğumla kurtulursun canım

nasıl yani??? o şehirden hiç ayrılamıycakmısınn. aman Allahım öyle şey mi olur ya

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

aaayyyyyy hoşgeldin doruk paşamızzzzz, forumumuzun ilk bebişi Allah sağlını sıhhatini ve bahtını güzel eylesin inşallah canım, gözünüz aydın olsun
spinal şu baş ağrısı yoğun olan mıydı, omuriliğin içine mi enjekte ettiler ilacı, çok sorularımız var sana edaa

face çok mantıklı bence deeeeee

Kizlar simdi görümcemden haber geldi, dogum yapmis.
Kendisi G. Antepte, 40 haftalik tam, zaten bekliyorduk ama saat 1 bucukta doguma girmis, suni sanci da cektirmisler, simdi saat 5 bucuk ve sezeryanla dogum yapmis diye haber aldik.
Onca saat bosuna neden sanci cektirdiler madem bebek dönmemis anlamadim, ayrintilari alinca yazarim size.

canım kar yağdığında hamileler ve özürlüler idari izinli sayılıyo zaten.. sen neden kasıyosun ki, iş yerindekiler mi anlayışsız yoksaaa :26:

zazziiiii nerelerdesin sennnn hoşgeldin

Canım görümcen doğum yaptı kv senin yanında değilmi? niye orda değil peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…