benim için bebeğin hastanede yıkanıp yıkanmadığı,hemen anne yanına verilip verilmediği konuları çok önemli bugün aradım ve aldığım cevaptan hiç memnun kalmadım,yıkayıp,pudralayıp,giydirip getiriyorlarmış anne yanına kesinlikle kabul edemem yabancı siteler de dahil araştırdım
doğumda bebeğin vücudunda bulunan verniks tabaka çok koruyucuymuş en az 24 saat kalmalıymış,ayrıca göbek kordonu ıslanırsa enfeksiyon kapma riski var,anne ve bebeğin birbirlerinin kokusuna alışmaları için en az 3-4 kez emzirmiş olunması gerekiyormuş doğumdan sonra,pudranın bebeğin ciğerlerinde birikme riski var koskoca hastaneler bunlara neden dikkat etmezler anlamıyorum ilk kızımı devlet hastanesinde doğurmuştum ve göbeği düşene kadar banyo yaptırmamıştık üç günde düşmüştü siliyorduk başını,vücudunu falan göbek kordonunu da batikonla siliyorduk.bir de kanuni eğ.araş.hastanesini aradım orda yıkamıyorlarmış gidip odalara falan da bakıp yüzyüze de göreceğim sırf bu nedenle bile orda yapabilirim doğumumu zaten kendi doktorum da tavsiye etmişti orayı çok iyidir diye
benim için bebeğin hastanede yıkanıp yıkanmadığı,hemen anne yanına verilip verilmediği konuları çok önemli bugün aradım ve aldığım cevaptan hiç memnun kalmadım,yıkayıp,pudralayıp,giydirip getiriyorlarmış anne yanına kesinlikle kabul edemem yabancı siteler de dahil araştırdım
doğumda bebeğin vücudunda bulunan verniks tabaka çok koruyucuymuş en az 24 saat kalmalıymış,ayrıca göbek kordonu ıslanırsa enfeksiyon kapma riski var,anne ve bebeğin birbirlerinin kokusuna alışmaları için en az 3-4 kez emzirmiş olunması gerekiyormuş doğumdan sonra,pudranın bebeğin ciğerlerinde birikme riski var koskoca hastaneler bunlara neden dikkat etmezler anlamıyorum ilk kızımı devlet hastanesinde doğurmuştum ve göbeği düşene kadar banyo yaptırmamıştık üç günde düşmüştü siliyorduk başını,vücudunu falan göbek kordonunu da batikonla siliyorduk.bir de kanuni eğ.araş.hastanesini aradım orda yıkamıyorlarmış gidip odalara falan da bakıp yüzyüze de göreceğim sırf bu nedenle bile orda yapabilirim doğumumu zaten kendi doktorum da tavsiye etmişti orayı çok iyidir diye
Ben yıkadım canım, çorap eldiven gibi minik parçalar için file aldım, filenin içine atıp öyle yıkadımkızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı şu çoraplarla eldivenleri de makineye mi attınız çok minicikler de makinenin bi tarafına kaçar mı diye düşünüyorum :26:
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Doktor 31 ocaktan sonra istedigin bir gün seç dedi senin sezeryanmi normalmi olacak.
bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için arkadaşlar.Gene 39 la uyudu minik paşam.
hmmm evet özellikle yenidoğan bakım ünitesini sorun kızlar
bence ALah korusun ama olmalı hastanede
bir de ters bir durumda ekstra ücret alınır mı onu da sorun
ben sordum almıyorlarmış
kimse kullanmak zorunda kalmasın o ayrı unutmuşum yazmayı
kizlar face e ben henüz katilmadim ama diyosunuzya nerden tanicaz diye herkes yazdigi yorumun basina parantez icinde burdaki nickini yazarsa yavas yavas herkes birbirini tanimaya baslar diye düsünüyorum,
nasılsınız bakalım
yine sıradan bir gün
aman doğurayım demeyin haa
vajinal demeeee
normal denormal, çok çok çok normal bir doğum
ben büyük ihtimalle anormal doğum yapıcam ama.. :s hayırlısı bakalım
kızlar facee rumuz yazmayanlar var belfü, ceyz, hepberaber nerdesiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?