Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Ne kadar da çok şey paylaşmışsınız,yarısına kadar okulda okudum kalan yarısı daha yeni bitti.
facebook grubumuz hayırlı olsun,ben de istek gönderdim kabul edersen sevinirim termessos:)
İsmim malum zaten nickimde de var:)
Kızlar hastane konusunda sizlere katılıyorum kesinlikle bu tür soruları sormalı ve başımıza ne geleceğini az çok tahmin edebilmeliyiz.Öbür türlü daha büyük hayalkırıklığı yaşarız.
Arka sayfalardan birinde tabi nerde olduğunu bulamadım mehtappathem stylo çanta sormuş.Canım ben stylo aldım ve kesinlikle tavsiye ederim.hem içi çok geniş hem de gayet şık.fermuarları da çok kaliteliydi.hatta hastaneye bedbeğin tüm eşyalarını ona koyarak götüreceğim(hastane çıkışı hariç)
Almadıysan henüz düşünebilirsin canım.
neyse kızlar hepinize uykulu güzel geceler diliyorrum:))

Çok işin var desene neyse canım vakit bulursun inşallah ya başka fotoğrafçı kabul edeceklermi bakalım. Fiyat suan 3300 muhtemelen 3500-3600 olabilirmiş. Tahmini söylediler tabi.
Buarada hangi cikolataciya bakacaksin

şaka gibi !
başka alternatif bi hastahane yok mu? araştırın bence, insanı keriz yerine koyanlardan neffret ediyorumm

şaka gibi !
başka alternatif bi hastahane yok mu? araştırın bence, insanı keriz yerine koyanlardan neffret ediyorumm

tatlım benim doktor bu paraya ek 2500 alacak adam acıbadem grubuyla çalışıyor 10-15 binlik hastanelerle düşün ben + hastane vereceğim en ucuz hastanesi buözel sigorta olmamasının zararı bu benim için tabi çağlanın doktor dahil para

Son düzenleme:

Ben de geçenlerde Göztepe Echomar dan sgklı fiyat almıştım 3700 normal 4200 sezaryen demişlerdi. Ha içine ne dahil ne değil net bilmiyorum ama bence de çok yüksek, kaldı ki muhteşem bi hastane de sayılmaz. Ama fiyatlar hep bu seviyelerde.
Memorial, şifa, amerikan fln dediğin zaman zaten ışılayın dediği gibi 10000e dayanıyor çıkacak fatura.
Özel sigorta bu işler için kesinlikle şart.

Antalya da yaşadığım için şükretmediğim gün yok arkadaşım ya...
Fevkalade yüksek bu rakamlar bence.. kalp yada beyin ameliyatı mı bu ..aaa.. rayicinden fahiş olunca bişiler , çok sinir bozucuu

Çok işin var desene neyse canım vakit bulursun inşallah ya başka fotoğrafçı kabul edeceklermi bakalım. Fiyat suan 3300 muhtemelen 3500-3600 olabilirmiş. Tahmini söylediler tabi.
Buarada hangi cikolataciya bakacaksin

çok diyorlar benim hastane biraz düşecek ama ne kadar bilmem doktor hariç olduğu için ama keşke 3500 e hallolsa benimde herşeyin başı sağlık tabi ne yapalım yüzdük kuyruğuna geldik

Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen Club Ürünler

bu çikolatacı abidin pak öğretmen evinin ordaymış uğramak istiyordum canım

şaka gibi !

Aşağı yukarı özel hastaneler bu fiyat demekki tabi acıbadem florance nightingale amerikan hariç oralar lufleenin de dediği gibi 10000 falan.
Medikalparkta doğum yapacak varmı orası nasıl acaba

ışılaycığım kanuni eğ.ar.hastanesi için yazdıkların için teşekkürler bu söylediklerin de çok önemli ne yapacağımı şaşırdım

termessos ant.da o bahsettiğin diğer hastane hangisiydi? An-deva olmasın lütfeeen

ben uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucunda bu tip şeylerin tamamını avent aldım arkadaşım.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ya ben bebek çantası alacagım da nasıl birşey alayım?nerden bakılır bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

lullaby marka aldım hello baby'den, 3 ayrı gözü var, bebişin hastaneye götürülecek herşeyi sığdı içine, valiz gibi oldu resmen ben biraz pahalı almışım ama bu sitede daha uygun fiyatı, benimki kırmızı-lacivert, aynısı yok gerçi ama bi bak istersen.

Lullaby Lullaby Zarifi Çanta | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bebeğim son yarım saat 45 dakikadır acayip hareketli ierde resme dans ediyor,kayıyor ordan oraya,tekmeleyip duruyor :)

Aşağı yukarı özel hastaneler bu fiyat demekki tabi acıbadem florance nightingale amerikan hariç oralar lufleenin de dediği gibi 10000 falan.
Medikalparkta doğum yapacak varmı orası nasıl acaba

Medical park göztepe ye gidiyorum canım.
Normal 2800, sezeryan 3200.Özel sigortam var neyseki içim ondan rahat.

bebeğim son yarım saat 45 dakikadır acayip hareketli ierde resme dans ediyor,kayıyor ordan oraya,tekmeleyip duruyor :)

Maşallah kuzuna öykümm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…