canım ben fiyat konusunu düşünüyorum bana fiyat için ocağın son haftası arayın demişlerdi şimdi fiyat verecek gene değişecek bakalım yarın bir konuşayım yarın sabah kardiyoloji randevum var öğleden sonra kadın doğum randevum nst falan ordan çıkıp eşime doğum hediyemi aldırmak için kuyumcu bakacağımyemek yiyeceğiz yetişirsek hastaneye gideceğiz hatta vaktim kalsa şu çikolatacıya bile uğramak istiyorum ama kalmaz ordanda haftalık market alışverişi o yüzden gidebilirmiyim acaba düşünüyorum canım.
ne 3500 ü ayol , ssk yokmu? o kadar para verilir mi!!
şaka gibi !
başka alternatif bi hastahane yok mu? araştırın bence, insanı keriz yerine koyanlardan neffret ediyorumm
tatlım benim doktor bu paraya ek 2500 alacak adam acıbadem grubuyla çalışıyor 10-15 binlik hastanelerle düşün ben + hastane vereceğim en ucuz hastanesi buözel sigorta olmamasının zararı bu benim için tabi çağlanın doktor dahil para
Çok işin var desene neyse canım vakit bulursun inşallah ya başka fotoğrafçı kabul edeceklermi bakalım. Fiyat suan 3300 muhtemelen 3500-3600 olabilirmiş. Tahmini söylediler tabi.
Buarada hangi cikolataciya bakacaksin
Kızlar hastane rakamları oldukça uçuk
Işılayım bi de doktora mı para vericen
evet canım doktora 2500 onun haricinde bu ayda muayene ücreti 1000 tlyi bulacak gibi şimdiden 500 ü buldu
şaka gibi !
başka alternatif bi hastahane yok mu? araştırın bence, insanı keriz yerine koyanlardan neffret ediyorumm
Ben de geçenlerde Göztepe Echomar dan sgklı fiyat almıştım 3700 normal 4200 sezaryen demişlerdi. Ha içine ne dahil ne değil net bilmiyorum ama bence de çok yüksek, kaldı ki muhteşem bi hastane de sayılmaz. Ama fiyatlar hep bu seviyelerde.
Memorial, şifa, amerikan fln dediğin zaman zaten ışılayın dediği gibi 10000e dayanıyor çıkacak fatura.
Özel sigorta bu işler için kesinlikle şart.
evettt, yenidoğan üniesi fevkalade mühim. ben evime yakın diye medical parka gidiyordum ama anlatmıştım ya baka meşhur bir doktora gittim bikaç kere.. nst yenidoğan servisinin içinde bağlanıyordu. ben de sürekli içerde olduğum için doğum yapanları, onların ailelerine yapılan muameleleri, konuşma tarzı üslubu davranışı herbişeyi gözlemledim. ve medical park seçeneğine geri döndüm. hiç aça hiç sevmem ahbap - çavuş ilişkisini ! sırf doktoru muhteşem diye o hastaneye gidemicem o ebelerle ve çalışanlarla muhattap olamicam.. hadlerini bilmiyorlar
ve bi araştırdım ki , antalyanın en meşhur yenidoğan servisi medical parktaymııışş :))) yani baştan beri doğru hastaneye gitmişim hep. doktorum sezeryancı olmasa daha iyiydi ama zaten ben de mecbur sezeryan olmak zorundayım büyük ihtimalle ..
yeni doğan servisi kadar fevkalade önemli olan diğer şey ise doktor ! sezeryanda içi iyi temizliyor mu.. dikiş mevzuları nasıl.. vs vs..
evet bence de bir süre her yorumun yanında parantez içinde nicklerimiz yazılı olsun.
selam kızlar.. aranıza yeni katıldım. yazdıklarınızı okuyordum deminden beri. hastane ile ilgili yazdıklarınıza ben de bir şeyler eklemek isterim. yarın kontrolüm var ve 37 haftalık raporumu alacağım. dün eşimin ayağı için gitmiştik hastaneye o zaman odaları falan ziyaret etme şansımız oldu. benim gideceğim hastane de özel hastane. odaları fena değil. hepsi tek kişilik, refakatçi kanepesi ve banyo wc var. ayrıca iki tane de özel odası var. onun fiyatı normal paket fiyata + 70 lira imiş. ben normal doğum düşünüyorum. normal doğum 1500 lira dediler. bunun içinde yatak, refakatçi, bebeğin ilk muayenesi, ilk aşısı, zeka testi, kalça usg si de varmış. yenidoğan yoğun bakım ünitesi de yeni açıldı hastaneye. tabi burda okudukça sormayı unuttuğum şeyler olduğunu görüyorum. :)
daha önceki konularınız arasında yazmışsınız ama ben yine de birşey soracağım sizlere. her şeyimiz hazır hastane çantamız vs. bir tek biberon ve emzik almadık daha.. ne tavsiye edersiniz. benim ilk bebeğim..biraz araştırdım ama alanlar varsa sizlerin de fikrini almak isterim. teşekkürler şimdiden..:)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ya ben bebek çantası alacagım da nasıl birşey alayım?nerden bakılır bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
kızlar facee rumuz yazmayanlar var belfü, ceyz, hepberaber nerdesiniz ??
Aşağı yukarı özel hastaneler bu fiyat demekki tabi acıbadem florance nightingale amerikan hariç oralar lufleenin de dediği gibi 10000 falan.
Medikalparkta doğum yapacak varmı orası nasıl acaba
bebeğim son yarım saat 45 dakikadır acayip hareketli ierde resme dans ediyor,kayıyor ordan oraya,tekmeleyip duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?