Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım kafanı karıştırmayım ben senin yaa
bana dedi son ana kadar bakayım kan uyuşmazlığınız var
sonra gün belirleriz dedi ama günü kan uyuş. göre vereceğim demedi ayy anlatabildim mi canım
bebğin kanına bakılacakmış eğer pozitifse hemen iğne yapılacak bize
ve iğne 200tl

aynen öyle inşallah hepimizin hemen gelir ve doyurucu olur bebeleri

İnşallah canım benim.Sıkıntısız atlalım inşallah ilk günlerimizi

bizim cimcime kaç haftadır ya eliyle kapatıyor tatlı yüzünü ya da arkasını dönmüş oluyor doğuma kadar sabredin demek istiyor herhalde nazlı kızım
Nazlı bir cimcime olacak desene :) Maşallah güzelliğe

Senin kuzu da nazlı kızlardan desene ceyzimm :) Sürpriz yapacak size demek ki :) Sağol kuzum , darısı sana inşallah.
Sende ctesi gideceksin , inşallah dönmüştür prensesin güzel haberler getirirsin bize

Öyküm çok güzeller canım, çok para harcanmadan da güzel şeyler var bak ne güzel.Dediğin gibi açıldık yeterince zaten

Çağlam balon işini ne yaptın canım

Evet canım ultrason çok değişken oluyor ne kaar sağlıklı kimbilir
Hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

aslinda sekerin yok canim cok normal sekerin 145 i bile ciddiye almadi benim doktorum.
bende seker var aslinda ama sükür simdiye kadar hep haftasina uyumlu cikti bebek. cok dikkat etmiyorum aslinda ben yediklerime dikkat ettigim zaman stresmi yapiyorum anlamiyorum hep yüksek cikiyo. ama hareket yürüyüs cok iyi geliyo sekere.
ama ne bilim senin degerlerin cok cok iyi gibi geldi bana.

bu arada bebisi dönmeyen iki kisi mi kaldik burda. benimki hala dönmedi sanirim hala hareketlerini ayni yerde hissediyorum pazartesi randevum var dönmezse sezeryan tarihi vercek sanirim.

Kızlar bizim de 22. Haftadan beri düzgün resmimiz yok. Küçük keçi göstermio yüzünü eli hep önünde. Çıkınca tanışıcaz küçük hanımla :)
Sex konusuna gelince hormonlar beni baya kötü etkiledi, libidom sıfırlandı resmen. Kociş iyi dayanıo bence. Ama heralde doğumdan sonra herşey yoluna girince fln ufak çapta bi saldırı olabilir diye düşünmüo diilim.
Belfüüüümm maşallah kuzumm Afra'yaaaaa. Çay konusu için sağol, ben de doğuma kadar içmemeye karar verdim.
Bebişlerinden iyi haberler alanların hepsine maşallah diyorummmmm, doğum tarihi almış olanlara saygılarımı sunuyorum. Ben artık çok tırsıyorum yaaaa.
Haaa bi de dün gece nasıl kasılmam vardı anlatamam. Ortalama 15 dk da bir yaklaşık yarım dakika süren kasılmalarım oldu ve toplamda 1-1,5 saat fln sürdü ama sonra geçti. Hiç canım yanmadı ama yalancı sancıdır diye düşünüp paniklememeye çalıştım. Haftaya nst ye girince görücez sanırım durumu.

maşşallahhhhhhhhh küçük insancıklara bakın helee, maşşallah maşşallahh , tombim de böyle bi poz verse son zamanlarında, çok iyi olacak. yüzünü kapıyor elleriyle, ama biyerlerini açıyor sere serpe karpuz kafalım

çeyz de davşan çıktı demek :) idolümsünüzzzzzzz ♥

Canım benim şekerim var ama bebiş hiç ilerde olmadı gününde gitti diete başlayınca 1 hafta geriledi 35 + 0 2250 idi. Sen hemoglabin A1C testi yaptır hemen son 3 aylık şekerine baksınlar git devlet hastanesi dahiliyeye bakıyorlar hemen 2 saat sonrada sonucu veriyorlar.

Bunun dışında bu değerlerin çok güzel şekerin yok bunlara bakarsak bebeğin yediklerinden iyi beslenmiş olabilir benim kızkardeşimde 4250 doğmuştu mesela. Ama gizli şeker hemoglabin a1c den belli oluyor sanırım. Tek yapman gereken bu test için rahatlar.

Belfucum bolanlari gosterdim eşime çok beğendi gider aliriz dedi ama öyle kaldı lafta. Kocis hastalandı boğazları iltihaplanmis işten geliyor garibim kıyamıyorum bende gidelim diyemiyorum. Azicik yakın olsa

Canım hiç bilmiyordum bu A1C testini Bilgi verdiğin için teşk.hemen yaptırıcam,bak iyiki böyle bi site var dimi! ne çok bilgi paylaşıyoruz.

Ne davşan çıktılar hem deeeeeeee.. Utanıom kendimden kızımmmmm

Belfucum bolanlari gosterdim eşime çok beğendi gider aliriz dedi ama öyle kaldı lafta. Kocis hastalandı boğazları iltihaplanmis işten geliyor garibim kıyamıyorum bende gidelim diyemiyorum. Azicik yakın olsa

Çağla'cım benim gibi yapsana tanesi 50 kuruştan balon satıyor çiçekçiler benim gibi şişir kapıya as ben öyle yapcam hiç yoktan iyi ama dimi hatta bulabilirsen hoşgeldin bebek yazısı stafor mu ne dedikleri ondan yapıştırırsın ben mesela hoşgeldin bebek yazısının çıktısını alcam uhuyla kapıya yapıştırıcam balonlarıda asıcam bana kurdele lazım şimdi birde çift taraflı bant bulabilirsem

Ben geldimmmmm, pardon biz geeellldiiikkk :))

Şükürler olsun iyi haberlerle geldim, miniğim 2400 gr boyu da 44 cm olmus. Tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu. Köfte dudaklı bi kızım olcak kalın kalın dudişleri bittimmm Başı aşağıda tam normal doğum pozisyonunu almış, yeri daraldı diye galiba mutsuz gibi köfte dudakları sarkıtmış çok tatlıydı :)) Benimki de elleriyle yüzünü kapatanlardan pek göremiyoruz yüzünü bir acıyor bir kapatıyor elleriyle :) 2 hafta sonra nstye gireceğiz. Bizden bu kadar teyzeleri

Öyle deme neresi tipsiz yaa çok tatlı bu kız annesi, maşallah :)

benim şekerim var canım gebelikten önceden beri ve benim hergün 250lere çıkıyo benim bebişim bile haftasına göre gidio sende bence şeker falan yok ama sen yinede hba1c yi ölçtür arakadaşın dediği gibi

Maşallah ne tatlı bunlar yaaaa bizim hastanede renkli ultrason yok artık doğduğunda görcez minik hanfendiyi :) Tekrar maşallah canım nazar değmesin...

canım maşalah senin de kızına iyi haberlerle geldin şükür
ben muayenehaneye gidiyorum hastneye değil o nedenle renkli usg var
hastanelerde pek olmuyor bildiğim kadarıyla

hoşgeldin bebeğim yazılı kapı süsünden bizde aldık :)) iyi günlerde güle güle kullanın hepsi çok tatlıııı :)

demin doktorumu aradım cinsellikle ilgili sordum .dogru pozusyonu kullandıkca 37 38haftaya kadar sana izin veriyorum dedi proplem yok dedi .ama ben eşime artık doktor izin vermiyor dedim.ve ilişkiyi kesicemize karar verdik bugunden itibaren.eşimde anlayışla karıladı tbi

Son düzenleme:

Ne davşan çıktılar hem deeeeeeee.. Utanıom kendimden kızımmmmm

Napak ya benm kız hala 7-8 aylıkmış gbi gelesi yok. Göbiş de yukarda aşağı inmiyor bi türlü. no problem yani.
Komik komik konuşuyorum kızlar ama çok tırsıyorum. Çok az kaldı bebişim yan duruyor.çoğunuza sezeryan tarihi verilmiş ama bizim dr hala bekletiyor.nstde sancı yok rahat rahat geziyorum. İnş doktor bidahaki kontrolde artık hazır olmamı doğum kanalına girdgni yada en azından döndğnü söyler.Günü geçecek gelmeyecek diye çok korkuyorum gece uyuyamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…