- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
aynen öyle inşallah hepimizin hemen gelir ve doyurucu olur bebeleri
Nazlı bir cimcime olacak desene :) Maşallah güzelliğebizim cimcime kaç haftadır ya eliyle kapatıyor tatlı yüzünü ya da arkasını dönmüş oluyor doğuma kadar sabredin demek istiyor herhalde nazlı kızım
Naber kızlar biz mayışık mayışık uzanıyoruz.sözde son kez kuaföre gidecektm artık cumartesi muayeneden önce giderm.bugun gözüm kesmiyor.bir de kv doğumdan sonra direk bize gelin 1hafta kalın demiş.benmde aklıma yattı ama2-3gun kalırım.eşimin çok akrabaları var ve babannede kv ile kalıyor.kendi evime gelsem göremezdi torunu.oyüzden kalcz eve gelincede kendi akrabalarımız gelir mevlütede iki taraf karışık gelck.annecim mahvolcak ama napalım
Tatlım kızlara katılıyorum nstde farklı çıkabiliyor.hem de genel olarak düşünmek lazım bebişin doğuma kadar baya kilo almış olacak inş cnm
Maşallah yakışıklıma.
Cnmcım valla sabrımız sınanıyor kimbilir lohusalıkta ne yapcz.borç için çok üzüldm keşke habernz olsaymış.Allahın izniyle hallolur cnm inş
ben de bikaç gün kala humana çaya başlamayı düşünüyorm.tabi kızım 5şubatı beklerse
Elnare belki tuhaf kaçacak ama bizde devam ediyor.kızım hala yukarlarda.ters dönse aşağı inse devametmeycz ama şuan ediyoruz
Belfüm ya kalktığımdan beri aklım sende.doğum pozisyonu almış çok tatlı bir kızın var başka ne istenirki.maşallah nazar değmesin.bu arada hepberaber ve senn resimler ne güzel yakalamış dr.bizim yok hiç.doğunca görcez artık
kızlar bunları aldım,nasıllar?
http://images.gittigidiyor.com/7350/KELEBEKLI-BEBEK-SEKERI__73509414_0.jpg pembe-lavantalı,üzerinde ÖYKÜ'MÜN KARDEŞİ RÜYA'M HOŞGELDİN yazıyor doğduktan sonra tarih ekleyeceğiz
http://images.gittigidiyor.com/6906/HOSGELDIN-BEBEGIM-OVAL-KECE-BEBEK-KAPI-SUSU__69065913_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/5254/BOGUMLU-BEBEK-SEKER-SEPETI-PEMBE-MAVI__52545429_1.jpg
pahalı şeyler alamadık malesefçok açıldık bu aralar
Canim güzel haberlerle gelirsin inşallah.
masallah size bizimki artık göstermiyor yüzünü arkasini dönüyor resmen
Canım çok guzeller. Çok pahalı olmamasına hepimiz özen gösteriyoruz artık. Paralar suyunu çekti.
maşş kızına canım benim... çatınada tam olarak dar dememiş, iri olursa sıkıntı olur demiş. seninde dediğin gibi bebeğin iri olmayacak gibi gözüküyor. gerçi ultrasnda görünen kilolara nasıl tam güvenicez bilemiyorum, inş bir avazda normal doğum nasip olur..
Arkadaşlar 35+1 iken dr.gittim,kızım 3 kg olmuşama doktor bu bebek 3,5 gibi görünüyo dedi rejim yap dedi Bebek yüzdelik dilimde %97 dedi,birde 36+5 günlük görünüyo dedi.
Çok üzgünüm kızlar,bende şeker ölçümü 125 çıkmıştı ama sanırım bende şeker var ve bebek baya büyük.
Ama geceleri ayaklarım çok yanıyordu,hiç yorganın altında uyumadım,anlamalıydım
Ölçüm yapıyorum 120-110-90 çıkıyor,bir iki kezde 145 çıktı.
Şekeri olan arkadaşlar siz ne yapıyosunuz?
Ben çok üzgünümmmm
Arkadaşlar 35+1 iken dr.gittim,kızım 3 kg olmuşama doktor bu bebek 3,5 gibi görünüyo dedi rejim yap dedi Bebek yüzdelik dilimde %97 dedi,birde 36+5 günlük görünüyo dedi.
Çok üzgünüm kızlar,bende şeker ölçümü 125 çıkmıştı ama sanırım bende şeker var ve bebek baya büyük.
Ben çok üzgünümmmm
Canım benim şekerim var ama bebiş hiç ilerde olmadı gününde gitti diete başlayınca 1 hafta geriledi 35 + 0 2250 idi. Sen hemoglabin A1C testi yaptır hemen son 3 aylık şekerine baksınlar git devlet hastanesi dahiliyeye bakıyorlar hemen 2 saat sonrada sonucu veriyorlar.
Bunun dışında bu değerlerin çok güzel şekerin yok bunlara bakarsak bebeğin yediklerinden iyi beslenmiş olabilir benim kızkardeşimde 4250 doğmuştu mesela. Ama gizli şeker hemoglabin a1c den belli oluyor sanırım. Tek yapman gereken bu test için rahatlar.
maşşallahhhhhhhhhküçük insancıklara bakın helee, maşşallah maşşallahh , tombim de böyle bi poz verse son zamanlarında, çok iyi olacak. yüzünü kapıyor elleriyle, ama biyerlerini açıyor sere serpe karpuz kafalım
çeyz de davşan çıktı demek :) idolümsünüzzzzzzz ♥
Belfucum bolanlari gosterdim eşime çok beğendi gider aliriz dedi ama öyle kaldı lafta. Kocis hastalandı boğazları iltihaplanmis işten geliyor garibim kıyamıyorum bende gidelim diyemiyorum. Azicik yakın olsa
Öyle deme neresi tipsiz yaa çok tatlı bu kız annesi, maşallahGünaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Bakın bu da tipsiz kızım.Aynı babasına benziyorr :)
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
:)) Haberlerini bekliyoruzz canım
Maşallah ne tatlı bunlar yaaaa bizim hastanede renkli ultrason yok artık doğduğunda görcez minik hanfendiyi :) Tekrar maşallah canım nazar değmesin...
Ben çok üzgünümmmm
Maşallah ne tatlı bunlar yaaaa bizim hastanede renkli ultrason yok artık doğduğunda görcez minik hanfendiyi :) Tekrar maşallah canım nazar değmesin...
hoşgeldin bebeğim yazılı kapı süsünden bizde aldık :)) iyi günlerde güle güle kullanın hepsi çok tatlıııı :)kızlar bunları aldım,nasıllar?
http://images.gittigidiyor.com/7350/KELEBEKLI-BEBEK-SEKERI__73509414_0.jpg pembe-lavantalı,üzerinde ÖYKÜ'MÜN KARDEŞİ RÜYA'M HOŞGELDİN yazıyor doğduktan sonra tarih ekleyeceğiz
http://images.gittigidiyor.com/6906/HOSGELDIN-BEBEGIM-OVAL-KECE-BEBEK-KAPI-SUSU__69065913_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/5254/BOGUMLU-BEBEK-SEKER-SEPETI-PEMBE-MAVI__52545429_1.jpg
pahalı şeyler alamadık malesefçok açıldık bu aralar
ayy ben onu hiç düşünmedim:18:vallanaaaapıyonuz elnare ! çocuğun kafası yerleşti aşşağıya canım yaaaaaaa
demin doktorumu aradım cinsellikle ilgili sordum .dogru pozusyonu kullandıkca 37 38haftaya kadar sana izin veriyorum dedi proplem yok dedi .ama ben eşime artık doktor izin vermiyor dedim.ve ilişkiyi kesicemize karar verdik bugunden itibaren.eşimde anlayışla karıladı tbine oldu kıııııııııızzzzzzzzzzz
valla canım sanırım ben 34te iken yasaklamıştı
ama bizde ondan önce de pek bir ekşın yoktuu
ya kca göbekle hiç olmuyo ki yaaa
yapabilenlere bravoo
canım benım sata göre 3 şubat dğum
çok büyğk ihtimal 26 ocak olacak
p.tesi son bir kontrol var netleşecek
maşşallahhhhhhhhhküçük insancıklara bakın helee, maşşallah maşşallahh , tombim de böyle bi poz verse son zamanlarında, çok iyi olacak. yüzünü kapıyor elleriyle, ama biyerlerini açıyor sere serpe karpuz kafalım
çeyz de davşan çıktı demek :) idolümsünüzzzzzzz ♥
Ne davşan çıktılar hem deeeeeeee.. Utanıom kendimden kızımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?