Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Bakın bu da tipsiz kızım.Aynı babasına benziyorr :)
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
:)) Haberlerini bekliyoruzz canım
Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Eki Görüntüle 607684
belfücüm haksızlık etme kızına çok da şeker maşallah.ne güzel 3 kiloyu da geçmiş,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar ben de doğumdan bi hafta önce içmeye başlayayım mı diye sormuştum doktorum hayır,bebek geldikten sonra içersin demişti.Yani süt hemen gelebilir dikkatli olmakta fayda var.zaten bildiğim kadarıyla içtikten sonra 24 saat içinde etkisini gösteriyor çay.
Sevocanım bizim doğum tarihlerimiz çok yakın.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Biz de yarın gitcez kontrole çok özledim bebişimi,gelince yazarım hepinize.
Kuzum tüm minikler yemeliktir zaten :) Allah hepsini kötülüklerden sakınsın ben kıyamadığımdan öyle takılıyorum :)
Belfüm maşallah kuzuna yaa bizim doktor hiç böyle güzel yakalıyamıyor yaa gıcık ediyor bizi bebişe bir alışamadık onun yüzünden :))
Işılayım bebelerinde sağı solu belli olmuyor , bizde 2 kere böyle yakalayabildik.
Doktora özellikle belirt az uğrassın
Yerim seni yakışıklı oğluşunuu
Neresi tipsiz kuzunun? Maaşallah canım.Güzel yakalamış doktor. En son bizimki de yakaladı tarayıcımız olsa yüklerdim ben de.
Kuzu telle çekip atma imkanın yok mu , ben öyle yapıyorum.
bayıldııım bayıldımmmm ikisine deekocamaaan bir diyorummm
Biz malesef böyle pozlar alamıyoruz en son 20 haftalıkken ayrıntılıda gördük bebişimizi..eliyle yüzünü kapatıyor :2: neyse doğunca orijinalini göreceğiz nasılsa
Kızlar süt olayı herkeste çok değişkenmiş gerçekten.
Bünyeyle alakalı.Herşey doğum sonrası deneyip göreceğiz bence
senin yakışıklına da maaşallah canım
Kızlar sabahtan doktora gittim. Kızım 400gr almış 2150 olmuş kilosu, 34+6 bugün. Yalnız diğer ölçümleri 35 haftadan geride görünüyor. Genel olarak 32 haftaya denk geliyor ölçümleri. İnşallah sıkıntı olmaz ama canım sıkıldı taktım kafaya bür kere neden böyle diye..
Kaşıntıyı sordum karaciğerle ilgili bazı testler istedi, yarın sabah aç karnına gidicem kan vermeye bakalım ne çıkacak. Ama testlerin sonucunu almak 1 hafta sürüyormuş yaklaşık.
NST ye sokmadı haftaya çarşamba dedi. Sonraki hafta pazartesi de gel doğumla ilgili konuşuyor olalım dedi. 36+4 olacağım o gün sanıyorum gerekiyorsa çatı muayenesini de yapacaktır.
Ay hem kafam karışık hem huzursuz oldum bu gerilikten dolayı. O kadar ağırlaşmış ve şişmiş hissediyorum ki kendimi artık kızımın kilosu falan herşeyi toparlasa da bir an önce doğsa diyorum. Hani normal doğum savunucusu olan bana, sezaryen yapalım dese göbek ata ata evet dicem nerdeyse adama o derece yani :))
Merhaba Kızlar,
Kontrolden geliyorum. Oglusumu gorduk babasıyla bize dil bile cıkardı agzını acıp kapattı, doktor masallah ne muntazam agzı burnu var dedi, yakısıklı oglusum benım:))
Bu arada ben bır haftadır birşey yıyemıyordum bebişimin boyu 1-2 santim kısa kalmıs, bu farkı kapatalım 2 haftada dedı. gunde 2 bardak süt+1 kase yogurt ye mutlaka bir tane de kalsiyum verelim dedi, cok kızdım kendıme oglusum alamamıs benden gereklı kalsıyumu((, ama azmettim 2 haftada oglusumu selvi boylu yapacagım ınsallah
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?????????
Bu arada kılomuz guzel 2600 gram olmus, guzel dedi:) hareketliydi oglusum hareketleri cok iyi dedi, nst ye de baglandık degerler gayet guzel dedı, pozisyonu da şimdilik uygun kafa asagıda insallah:))
Son olarak 2 haftadır ben hıc kılo almamısım 63 ile hamileydim 70 deyım hala +7 kilo almısım:))
dövcem heee bu son zamanlarda uyuzluk yapan herkesi aaa... yahu zaten ağzımızda karnımızda burnumuzda bide germesinler mümkünse bizi yaaaa hırrrrr
sen hiç sıkma güselim canını, sonuçta onlardan bişe beklemiyosun özelde yapıyosan kendi bütçene güvenip yapıosun he bide ayrıca bu minnoşlar bizim, bıraksınlarda bi mümkünse bizler annesi ve babası olarak karar verelim neyi nasıl yapacağımıza dimi ama.. aaa bak şirazem kaydı heee uçucaaaaammmm tepelerine tepelerine zaten sinir asap moral bozukluğu saçma sapan haller içindeyim...
Bizde de tam doğuma iki hafta kala babamın bankalara 50 bin tl borcu olduğunu ve bu ayın 22 sinde ödenmezse yasal takip aşamasına gelindiğini öğrendik... var yaaa uçucammmm baba filan dinlemeyip... yaa senin kızın bankacı sen nasıl bu hale düşüyosun be adam, bi gel borç büyümeden bi konuş, borç kapama triklerini biliyorus heralde dimi yok düdük kafalıııı... şimdi annem duysa zaten kendisi depresif meyilli yani kadını kurtaramayız ya boşanırlar ya annem toparlanamaz Allah korusun yaa bizim suçumuz ne ama yaaa hele bide bu durumda benim şuan anneme çok ama çok ihtiyacım var duymaması lazım ama icra gelirse... offff... duacımız olun kıslar nolur bi çıkar yol bulalım Allahın izniyle.. geceleri uykusuzluktan çıldırcam zaten iyicene ağlamaktan napcas diye düşünmekten migren atağı gelmezse iyi ama yapmamammmmm lazııımmm yawrumu düşüncemmm ben bana ne yaaa ... olmuyo ama...
kendimi kaybettim kıslar kusura bakmayın uzun yazdım... helal edin hakkınızı...
Ben doktora sorup son 1 hafta içmeyi düşünüyorum bir kişi içmiş bir hafta sütü iyi gelmiş
Elnare belki tuhaf kaçacak ama bizde devam ediyor.kızım hala yukarlarda.ters dönse aşağı inse devametmeycz ama şuan ediyoruzbiz daha kesemedik ya bu son bu son diye diye ama cok dikkat ediyoruz bide öyle sıklıkla degil .doktorla hiç bu konuyu konuşmadık kontrollerde sürekli yanımda birileri olur hiç giremedim o konuya
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeeeinsallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
masallah size bizimki artık göstermiyor yüzünü arkasini dönüyor resmen
Canım çok guzeller. Çok pahalı olmamasına hepimiz özen gösteriyoruz artık. Paralar suyunu çekti.kızlar bunları aldım,nasıllar?
http://images.gittigidiyor.com/7350/KELEBEKLI-BEBEK-SEKERI__73509414_0.jpg pembe-lavantalı,üzerinde ÖYKÜ'MÜN KARDEŞİ RÜYA'M HOŞGELDİN yazıyor doğduktan sonra tarih ekleyeceğiz
http://images.gittigidiyor.com/6906/HOSGELDIN-BEBEGIM-OVAL-KECE-BEBEK-KAPI-SUSU__69065913_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/5254/BOGUMLU-BEBEK-SEKER-SEPETI-PEMBE-MAVI__52545429_1.jpg
pahalı şeyler alamadık malesefçok açıldık bu aralar
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
aaaaaa benım doktorum da aynı şeyi söyledi
bdt ye ne kadar yakın olursa doğum sarılık riski o kadar az olur dedi
benım de 26 ocak olacaksa38+6 olacak
kan uyuşmazlığımız da olduğu için son güne kadar bakıp günü öyle netleştirelim dedi
canım şubat başı ise sata göre doğum önümüzdeki haftaya veriyorlarevet bugun ben sormadan doktorum söledi sanırım önümüzdeki hafta olacak büyük bi ihtimalle :)) birazcık tırstım mı ne)!!! ama ozmn ocak oluoo ?? nese hayırlısı allahtan dielimm :)
pahalı olmasına hiç gerek yok canımkızlar bunları aldım,nasıllar?
http://images.gittigidiyor.com/7350/KELEBEKLI-BEBEK-SEKERI__73509414_0.jpg pembe-lavantalı,üzerinde ÖYKÜ'MÜN KARDEŞİ RÜYA'M HOŞGELDİN yazıyor doğduktan sonra tarih ekleyeceğiz
http://images.gittigidiyor.com/6906/HOSGELDIN-BEBEGIM-OVAL-KECE-BEBEK-KAPI-SUSU__69065913_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/5254/BOGUMLU-BEBEK-SEKER-SEPETI-PEMBE-MAVI__52545429_1.jpg
pahalı şeyler alamadık malesefçok açıldık bu aralar
valla canım günü kan uyuşmazlığına göre vermeyecekBizim de kan uyuşmazlığımız var. Doğumda bebeğin kanına bakıp gerekirse iğne yapacağız sana dedi doktorum. Ama günü neden kan uyuşmazlığına göre belirliyor doktorun ben onu anlamadım. Nedenini biliyorsan benim de yarın randevum doktora sorayım ben de.
Bizim doktor özel belirlediğimiz tarih yoksa 39. haftan bitsin demişti ama yarın tekrar nst sonucuna göre değerlendirilecek
canım benım şekerim yokArkadaşlar 35+1 iken dr.gittim,kızım 3 kg olmuşama doktor bu bebek 3,5 gibi görünüyo dedi rejim yap dedi Bebek yüzdelik dilimde %97 dedi,birde 36+5 günlük görünüyo dedi.
Çok üzgünüm kızlar,bende şeker ölçümü 125 çıkmıştı ama sanırım bende şeker var ve bebek baya büyük.
Ama geceleri ayaklarım çok yanıyordu,hiç yorganın altında uyumadım,anlamalıydım
Ölçüm yapıyorum 120-110-90 çıkıyor,bir iki kezde 145 çıktı.
Şekeri olan arkadaşlar siz ne yapıyosunuz?
Ben çok üzgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?