Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

belfücüğüm maaşallah bebişin pek tatlı:) kilosu falan da çok iyi

kızlar ben ilk bebeğimde hiç öyle süt artırıcı çay may içmemiştim önyargılı olmayın belki de bol sütünüz olur suyu bol için bir de ben pirinçli süt çorbası çok içmiştim doğumdan sonra onun da fydası oldu sanırım

az kaldı kendileri geliyor artık nasılsaa

Kızlar süt olayı herkeste çok değişkenmiş gerçekten.
Bünyeyle alakalı.Herşey doğum sonrası deneyip göreceğiz bence

bizim cimcime kaç haftadır ya eliyle kapatıyor tatlı yüzünü ya da arkasını dönmüş oluyor doğuma kadar sabredin demek istiyor herhalde nazlı kızım

Naber kızlar biz mayışık mayışık uzanıyoruz.sözde son kez kuaföre gidecektm artık cumartesi muayeneden önce giderm.bugun gözüm kesmiyor.bir de kv doğumdan sonra direk bize gelin 1hafta kalın demiş.benmde aklıma yattı ama2-3gun kalırım.eşimin çok akrabaları var ve babannede kv ile kalıyor.kendi evime gelsem göremezdi torunu.oyüzden kalcz eve gelincede kendi akrabalarımız gelir mevlütede iki taraf karışık gelck.annecim mahvolcak ama napalım

Tatlım kızlara katılıyorum nstde farklı çıkabiliyor.hem de genel olarak düşünmek lazım bebişin doğuma kadar baya kilo almış olacak inş cnm

Maşallah yakışıklıma.

Cnmcım valla sabrımız sınanıyor kimbilir lohusalıkta ne yapcz.borç için çok üzüldm keşke habernz olsaymış.Allahın izniyle hallolur cnm inş

Ben doktora sorup son 1 hafta içmeyi düşünüyorum bir kişi içmiş bir hafta sütü iyi gelmiş

ben de bikaç gün kala humana çaya başlamayı düşünüyorm.tabi kızım 5şubatı beklerse
biz daha kesemedik ya bu son bu son diye diye ama cok dikkat ediyoruz bide öyle sıklıkla degil .doktorla hiç bu konuyu konuşmadık kontrollerde sürekli yanımda birileri olur hiç giremedim o konuya
Elnare belki tuhaf kaçacak ama bizde devam ediyor.kızım hala yukarlarda.ters dönse aşağı inse devametmeycz ama şuan ediyoruz

Belfüm ya kalktığımdan beri aklım sende.doğum pozisyonu almış çok tatlı bir kızın var başka ne istenirki.maşallah nazar değmesin.bu arada hepberaber ve senn resimler ne güzel yakalamış dr.bizim yok hiç.doğunca görcez artık

evet bugun ben sormadan doktorum söledi sanırım önümüzdeki hafta olacak büyük bi ihtimalle :)) birazcık tırstım mı ne )!!! ama ozmn ocak oluoo ?? nese hayırlısı allahtan dielimm :)

bi de süt arttırıcı çaya başliim mi dedim başlayabilirsin dedii benm doktorum ... bilginize :)

Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeee insallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım

Canim güzel haberlerle gelirsin inşallah.

maşallah canım sizee
ben de kıskandım bu da benim tipsiz oğlum
Eki Görüntüle 607728
masallah size bizimki artık göstermiyor yüzünü arkasini dönüyor resmen

Canım çok guzeller. Çok pahalı olmamasına hepimiz özen gösteriyoruz artık. Paralar suyunu çekti.

maşş kızına canım benim... çatınada tam olarak dar dememiş, iri olursa sıkıntı olur demiş. seninde dediğin gibi bebeğin iri olmayacak gibi gözüküyor. gerçi ultrasnda görünen kilolara nasıl tam güvenicez bilemiyorum, inş bir avazda normal doğum nasip olur..

Bizim de kan uyuşmazlığımız var. Doğumda bebeğin kanına bakıp gerekirse iğne yapacağız sana dedi doktorum. Ama günü neden kan uyuşmazlığına göre belirliyor doktorun ben onu anlamadım. Nedenini biliyorsan benim de yarın randevum doktora sorayım ben de.
Bizim doktor özel belirlediğimiz tarih yoksa 39. haftan bitsin demişti ama yarın tekrar nst sonucuna göre değerlendirilecek

KIZLAR POSTA GAZETESİNDE GÖRDÜM PAYLAŞIYIM DEDİMM

Gebelikte gün ışığı, göz için de gerekli
Ana rahmine ışık düşmesiyle bebeğin sağlıklı göz gelişimi arasında önemli bir bağlantı olduğu keşfedildi
17 Ocak 2013 - 13:23

BBC'nin haberine göre; Amerikalı bilim insanlarının fareler üzerinde yaptığı araştırmada, gebeliklerini tamamen karanlıkta geçiren farelerin bebeklerin gözlerinin gelişiminde bozukluk tespit edildi.

Sonuçları Nature dergisinde yayımlanan araştırma, çok küçük miktarda ışığın, gözün içindeki damarların gelişiminin kontrol edilmesi için gerekli olduğuna işaret etti.

Araştırmanın sonuçlarının, göz bozukluklarının nedeninin anlaşılmasına yardım edeceği umuluyor.

California Üniversitesi ve Cincinnati Çocuk Hastanesi Tıp Merkezi'nden bilim insanları, normalde yapılanması sırasında retinanın beslenmesine yardım etmek için hiyaloid damar ağının oluştuğunu, bu damarların daha sonra yok olduğunu, gözde kalmaları durumunda görüşü engelleyeceklerini söyledi.

Bilimciler, hamileliğin tamamen karanlıkta geçirilmesi durumunda bu sürecin yaşanmadığını kaydetti

Arkadaşlar 35+1 iken dr.gittim,kızım 3 kg olmuş ama doktor bu bebek 3,5 gibi görünüyo dedi rejim yap dedi Bebek yüzdelik dilimde %97 dedi,birde 36+5 günlük görünüyo dedi.
Çok üzgünüm kızlar,bende şeker ölçümü 125 çıkmıştı ama sanırım bende şeker var ve bebek baya büyük.
Ama geceleri ayaklarım çok yanıyordu,hiç yorganın altında uyumadım,anlamalıydım
Ölçüm yapıyorum 120-110-90 çıkıyor,bir iki kezde 145 çıktı.
Şekeri olan arkadaşlar siz ne yapıyosunuz?
Ben çok üzgünümmmm

evet bugun ben sormadan doktorum söledi sanırım önümüzdeki hafta olacak büyük bi ihtimalle :)) birazcık tırstım mı ne )!!! ama ozmn ocak oluoo ?? nese hayırlısı allahtan dielimm :)
canım şubat başı ise sata göre doğum önümüzdeki haftaya veriyorlar
benım de öyle olacak

pahalı olmasına hiç gerek yok canım
önemli olan içine sinsin
hepsi çok güzeller
iyi günlerde kullanın

valla canım günü kan uyuşmazlığına göre vermeyecek
sadece son ana kadar göreyim dedi
sarılık için geç olursa iyi olur dedi
yanlış ifade ettim heralde
dediğim gibi 26 ocak olursa kesin 38+6 olacak

canım benım şekerim yok
kızlar yardımcı olurlar
sağlıkla doğsun bebğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…