- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Çağla'cım benim gibi yapsana tanesi 50 kuruştan balon satıyor çiçekçiler benim gibi şişir kapıya as ben öyle yapcam hiç yoktan iyi ama dimi hatta bulabilirsen hoşgeldin bebek yazısı stafor mu ne dedikleri ondan yapıştırırsın ben mesela hoşgeldin bebek yazısının çıktısını alcam uhuyla kapıya yapıştırıcam balonlarıda asıcam bana kurdele lazım şimdi birde çift taraflı bant bulabilirsem
Ben geldimmmmm, pardon biz geeellldiiikkk :))
Şükürler olsun iyi haberlerle geldim, miniğim 2400 gr boyu da 44 cm olmus. Tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu. Köfte dudaklı bi kızım olcak kalın kalın dudişleri bittimmmBaşı aşağıda tam normal doğum pozisyonunu almış, yeri daraldı diye galiba mutsuz gibi köfte dudakları sarkıtmış çok tatlıydı :)) Benimki de elleriyle yüzünü kapatanlardan pek göremiyoruz yüzünü bir acıyor bir kapatıyor elleriyle :) 2 hafta sonra nstye gireceğiz. Bizden bu kadar teyzeleri
Maşallah ne tatlı bunlar yaaaa bizim hastanede renkli ultrason yok artık doğduğunda görcez minik hanfendiyi :) Tekrar maşallah canım nazar değmesin...
Şu hareketleri deneyebilirsin ben her akşam olmasada gün aşırı yaptım.
Yanında eşin olmalı ve 10dk geçmemeli.
Eki Görüntüle 609083
ve hamile kadınlar için yoga hareketleri
Bu resimden özellikle 2.sırada soldaki ve 3.sıra sağdaki şekil çok faydalı.
Yoga hocası her akşam 10kere yap demişti.
Eki Görüntüle 609089
kıssss bunlar nasıl hareketler amaniiiinnnnn :18:
ben nasılsa sezaryen olcas diye o kadar hımbıllaştım ki bırak bu hareketleri artık yürümekte bile zorlanıyorum.. doğum sonrasında ne halt edeceğim acaba çok merak ediyorum...
Sabah aclik sekerim yuksek nasil.dusurcem yaaa. Gece cikolata yiyip yatiyorum sabah 89 cikio yemeden yatiyorum 102 bu ne yaman celiski ya. Yesem dert yemesem dert ya. Bu gidisle sabahlari insulin vercek doktor.
kizlar cok sik giremiyorum hiziniza da yetisemiyorum facebook grup olayini kacirmisin bu gun farkettim bende katilmaya calistim ama kapatmissiniz sanirim icerik bulunamadi diyor. beni de alin aranizaaa... nasil katilacagim ben simdi gruba?
Sabah aclik sekerim yuksek nasil.dusurcem yaaa. Gece cikolata yiyip yatiyorum sabah 89 cikio yemeden yatiyorum 102 bu ne yaman celiski ya. Yesem dert yemesem dert ya. Bu gidisle sabahlari insulin vercek doktor.
Ben ıngalama sesleri duymak istiyorum artık yaa...
kuzu benm en korktuğum şey bel ağrısı ya bebişmi geliyor acepsırtına yastık koy dinlen cnm artarsa da hazırlıklı olmak lazım
Işılayım biliyor o işleri canım, gelince yardımcı olacaktır.
Kötü yapmışsın be kuzuAman dikkat şeker bu.
Valla kuzulara özlem ve sabırsızlık arttı be canım.Dün doktor bile git vakrtin varken gez toz dedi :))
günaydın kızlar.. nasılsınız? dün bizim de doktor randevumuz vardı ve her şey gayet güzel. haftasına uygun gidiyoruz. hala normal doğum istiyoruz ve şimdilik bir sıkıntı yok. sizlerin de güzel haberlerini okudum burda. bebişlerin güzel haberlerini alınca mutlu oldum. hepimize hayırlı sıkıntısız hayırlı doğumlar..
Oh maşallah senin kuzuya da herşeyin yolunda olması süper canım.
Kuzu devam ederse ve kasılmada varsa dikkat et.
ay kızlar korkyum bakdün benimde çok ağrıdı. sık sık oturup dinlendim, hatta parol içtim bir tane. eskiden belimi yastıkla doldurup bacaklarımı koltuğa uzanınca rahatlardı. hiç birşey işe yaramadı dün gece. neyseki bugün daha iyi.sana da geçmiş olsun
dinlenince geçti şimdi biraz ayakta durum yıne başladı
iğne batmalrı da arttı sanki
bir de şu kasılma ne ben çözemıyoum nerem kasılcak kasığım mı
oyy maşallah sana elma yanak
yaaa bizim yok hiç bööle fotomuz ama yaaa...
aslı geliyor zaten boşver fotokopiyi
Şu hareketleri deneyebilirsin ben her akşam olmasada gün aşırı yaptım.
Yanında eşin olmalı ve 10dk geçmemeli.
Eki Görüntüle 609083
ve hamile kadınlar için yoga hareketleri
Bu resimden özellikle 2.sırada soldaki ve 3.sıra sağdaki şekil çok faydalı.
Yoga hocası her akşam 10kere yap demişti.
Eki Görüntüle 609089
Canım bu hareketler ters bebek döndürmek için.Doğum şeklini alabilsinler diye :)
Sonrasında topluca spora başlarız zaten, bunun kilo verme dönemi var daha :)
Canım ya çok enteresan gerçekten, doktoruna anlat bu durumu
Öncelikle tüm Şubat ayında doğum bekleyen hamile anne adaylarına ve bebişlerine sağlık diliyorum :)Bugün 39. haftaya girdim, doktorum regl tarihine göre 1 şubat tarihini söyledi.
Bakalım hayırlısı bekliyorum heyecanla .Ama birkaç gündür ağrım var ve göbek çevremde acı, sanki yanık acısı gibi. Dün NTS ve kontrolüm vardı,doktorum normal dedi bebeğin baskısı ile damarlar ve deri yapar bu acıyı dedi. Benim gibi bu tür acı yaşayan varmı onu sormak istedim ve ne yapıyorsunuz varsa ?
Belfüm çkk saol inş.işe yarar bazıları çok zor yahu.mesela namazda secdeye gidermiş gibi bi hareket var ben onu yapsam bebiş boğulur Allah krusunsenin önerdiklerine başlayım bugün.
Öncelikle tüm Şubat ayında doğum bekleyen hamile anne adaylarına ve bebişlerine sağlık diliyorum :)Bugün 39. haftaya girdim, doktorum regl tarihine göre 1 şubat tarihini söyledi.
Bakalım hayırlısı bekliyorum heyecanla .Ama birkaç gündür ağrım var ve göbek çevremde acı, sanki yanık acısı gibi. Dün NTS ve kontrolüm vardı,doktorum normal dedi bebeğin baskısı ile damarlar ve deri yapar bu acıyı dedi. Benim gibi bu tür acı yaşayan varmı onu sormak istedim ve ne yapıyorsunuz varsa ?
yaaa zaten beni gaza getirin noooluurrr... yoksa varya halim harap...
kızlar p.tesi günkü kontrolüm yrına alındı sayemde
doktoru aradım bel ağrısı ve iğne batmalarını söyledim bunlar çağırması için yeterli olmaz diye bir de makatta hafif ağrı oluyor dedim
o da sabah on on buçuk gibi gel dedi
Allah gönlüne göre nasip etsin canım doğumu inşallah
ben partimdeki banner ları öyle yaptım , çok da harika oldular.çift taraflı bantı kırtasiyeden aldık canım bis, heryerde bulunuyomuş.. bide bi yerde görmüştüm dediğin gibi yazıyı çıktı almış altına karton yapıştırmış ve harfleri çerçeveleyerek kesmiş ve marker kalemler varya hani kocaman kocaman renkli onlarla da üstlerinden gölgelemiş inanılmaz güzel duruyodu, ben öyle yapıcaktım ama saolsun büyükbabamız halletmiş tüm süslerimizi Allah razı olsun
slm cnm , haydi hayırlısı , çok az kalmış maaşallahÖncelikle tüm Şubat ayında doğum bekleyen hamile anne adaylarına ve bebişlerine sağlık diliyorum :)Bugün 39. haftaya girdim, doktorum regl tarihine göre 1 şubat tarihini söyledi.
Aslannsın sennnnnnnnn kaplansın sennnnnnnnnnnn 2 parendeyi üstüste atıp üstüne de bi üçlü salto çekersinnn canım benimmmm, haaayde bre yiğidiimm!!!!yaaa zaten beni gaza getirin noooluurrr... yoksa varya halim harap...
maşallah bebekler büyüyor resimler ne güzeller yüzleri görünüyor :))rahatsızlıkları ola arkadaşlar allah şifa versin inşallah sonuna ciddi bir problem olmadan gider herşey.
bir şey paylaşmak istiyorum arkdaşlar haftasonu bir arkadaş doğum yaptı dün görüştük hastaneden çıkmışlar bebek sarılık olmuş hastanedeler şimdi.bebek ilk doğduğu gün pek emmemiş doktor demiş o yüzden bebeğin kan şekeri düştü o yüzden sarılık oldu demiş bana da hastaneye giderken her ihtimale karşı yanında mama olsun dedi ben de sizlerle paylaşmak istedim aklınızın bir köşesinde olsun die.
bununla beraber bişey sormak istiyorum bir haftadır sürekli burnum tıkanıyor geceleri uyuyamıyorum ne yerken ne içerken keyif alamıyorum bir öneriniz var mı???
cnm işte çikolata yiyince birden yükselip düşüyor demekki benimde bu ara 100 lerde bisküvi yiyorum akşam kahveyle kaşınıyorum cihazdada hep farklı çıkıyor 2 farklı elden dene istersen bu değere insülün verilmiyor merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?