Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

çift taraflı bantı kırtasiyeden aldık canım bis, heryerde bulunuyomuş.. bide bi yerde görmüştüm dediğin gibi yazıyı çıktı almış altına karton yapıştırmış ve harfleri çerçeveleyerek kesmiş ve marker kalemler varya hani kocaman kocaman renkli onlarla da üstlerinden gölgelemiş inanılmaz güzel duruyodu, ben öyle yapıcaktım ama saolsun büyükbabamız halletmiş tüm süslerimizi Allah razı olsun

ohh maşallah size bayanlar kıs desene bi angelina jolieeee geliooooo

Maşallah ne tatlı bunlar yaaaa bizim hastanede renkli ultrason yok artık doğduğunda görcez minik hanfendiyi :) Tekrar maşallah canım nazar değmesin...

yaa bisim hast.de de yok anlamıyorum bu işi he hem 6000 tl alıyolar çatır çatır hemde bi hastaneye renkli ultr. cihazı alamıyolar bide vakıf hast. olacak...

kıssss bunlar nasıl hareketler amaniiiinnnnn :18:
ben nasılsa sezaryen olcas diye o kadar hımbıllaştım ki bırak bu hareketleri artık yürümekte bile zorlanıyorum.. doğum sonrasında ne halt edeceğim acaba çok merak ediyorum...

Sabah aclik sekerim yuksek nasil.dusurcem yaaa. Gece cikolata yiyip yatiyorum sabah 89 cikio yemeden yatiyorum 102 bu ne yaman celiski ya. Yesem dert yemesem dert ya. Bu gidisle sabahlari insulin vercek doktor.

Canım bu hareketler ters bebek döndürmek için.Doğum şeklini alabilsinler diye :)
Sonrasında topluca spora başlarız zaten, bunun kilo verme dönemi var daha :)

Sabah aclik sekerim yuksek nasil.dusurcem yaaa. Gece cikolata yiyip yatiyorum sabah 89 cikio yemeden yatiyorum 102 bu ne yaman celiski ya. Yesem dert yemesem dert ya. Bu gidisle sabahlari insulin vercek doktor.

Canım ya çok enteresan gerçekten, doktoruna anlat bu durumu

kizlar cok sik giremiyorum hiziniza da yetisemiyorum facebook grup olayini kacirmisin bu gun farkettim bende katilmaya calistim ama kapatmissiniz sanirim icerik bulunamadi diyor. beni de alin aranizaaa... nasil katilacagim ben simdi gruba?

cnm grup açık şuan sana mailde attım ordan giriş yap kapatıcaz sonra

cnm işte çikolata yiyince birden yükselip düşüyor demekki benimde bu ara 100 lerde bisküvi yiyorum akşam kahveyle kaşınıyorum cihazdada hep farklı çıkıyor 2 farklı elden dene istersen bu değere insülün verilmiyor merak etme :)

Belfüm çkk saol inş.işe yarar bazıları çok zor yahu.mesela namazda secdeye gidermiş gibi bi hareket var ben onu yapsam bebiş boğulur Allah krusun senin önerdiklerine başlayım bugün.

Öncelikle tüm Şubat ayında doğum bekleyen hamile anne adaylarına ve bebişlerine sağlık diliyorum :)Bugün 39. haftaya girdim, doktorum regl tarihine göre 1 şubat tarihini söyledi.
Bakalım hayırlısı bekliyorum heyecanla .Ama birkaç gündür ağrım var ve göbek çevremde acı, sanki yanık acısı gibi. Dün NTS ve kontrolüm vardı,doktorum normal dedi bebeğin baskısı ile damarlar ve deri yapar bu acıyı dedi. Benim gibi bu tür acı yaşayan varmı onu sormak istedim ve ne yapıyorsunuz varsa ?

yaaa zaten beni gaza getirin noooluurrr... yoksa varya halim harap...

Allah gönlüne göre nasip etsin canım doğumu inşallah

kızlar p.tesi günkü kontrolüm yrına alındı sayemde
doktoru aradım bel ağrısı ve iğne batmalarını söyledim bunlar çağırması için yeterli olmaz diye bir de makatta hafif ağrı oluyor dedim
o da sabah on on buçuk gibi gel dedi

Belfüm çkk saol inş.işe yarar bazıları çok zor yahu.mesela namazda secdeye gidermiş gibi bi hareket var ben onu yapsam bebiş boğulur Allah krusun senin önerdiklerine başlayım bugün.

Ceyzim toplu hareketlerin olduğu zaten hamileler için yavaş yavaş yap kuzum.İnşallah faydalı olur canım benim.
Yarın doktor günün dimi?

Hoşgeldin canım.Sağlıkla kavuştursun seni de bebeğine inşallah.
Arada gerilim oluyor acıtıcı hemem kremliyorum.

Kuzumm zaten birbirimizi gaza getircez yoksa halimiz harap, ilk zamanları atlatalım düzeni kuralım.
Sonra gitsin kilolar :)

Ohh ohh süper :)) Hemen yaz yarın canım durumu bildir.

Hoşgeldin canım.Sağlıkla kavuştursun seni de bebeğine inşallah.
Arada gerilim oluyor acıtıcı hemem kremliyorum

Hoşbulduk canım. Amin, inşallah hepimize nasip etsin Allahım inşallah :) Bende bol bol badem yağı sürüyorum biraz hafifliyor sonra yine başlıyor. İnan canımın acısından bugün yemek bile yapmadım, sürekli yatar haldeyim Doktorum yanık felan için Be.. ile başlayan yanık,deri kremi önermişti elim yandığında zararı yok demişti. Ondan sürsem geçermi acaba diyorum.

maşallah bebekler büyüyor resimler ne güzeller yüzleri görünüyor :))rahatsızlıkları ola arkadaşlar allah şifa versin inşallah sonuna ciddi bir problem olmadan gider herşey.
bir şey paylaşmak istiyorum arkdaşlar haftasonu bir arkadaş doğum yaptı dün görüştük hastaneden çıkmışlar bebek sarılık olmuş hastanedeler şimdi.bebek ilk doğduğu gün pek emmemiş doktor demiş o yüzden bebeğin kan şekeri düştü o yüzden sarılık oldu demiş bana da hastaneye giderken her ihtimale karşı yanında mama olsun dedi ben de sizlerle paylaşmak istedim aklınızın bir köşesinde olsun die.
bununla beraber bişey sormak istiyorum bir haftadır sürekli burnum tıkanıyor geceleri uyuyamıyorum ne yerken ne içerken keyif alamıyorum bir öneriniz var mı???

ben partimdeki banner ları öyle yaptım , çok da harika oldular.

slm cnm , haydi hayırlısı , çok az kalmış maaşallah
o dediğin acı göğüs altımda vardı benim. bebek baskıısndn dolayı demişti bana da
Aslannsın sennnnnnnnn kaplansın sennnnnnnnnnnn 2 parendeyi üstüste atıp üstüne de bi üçlü salto çekersinnn canım benimmmm, haaayde bre yiğidiimm!!!!

geçmiş olsun , deniz suyu satılıyor eczanelerde, bana çok iyi geldi , 10 gün çile çekip horlamaktan ve kocamın gece beni kameraya çektiği horlama görüntülerinden sonra deni suyuna aşık oldum. kış boyu sıkıcam ben devam edicem..

Son düzenleme:

Valla nerdeyse butun parmaklari deniyorum :) napim o zaman gece yatmadan tatlimi yiyim :) doktor iki hafta once bakti degerlerime gun icinde.iyi ama aclik boyle devam.ederse sabahlari insulin kullanman gerekcek.dedi. bebek.suan icin normal insulinin acelesi yok ama iki hfta sonra da boyle devam ederse veririz demisti. Iki hafta.bitio.iste sali gunu kontrol var. Hayirlisi bakalim.ya sukur bebek.etkilenmedi bugune kadar sekerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…