ne oldu kıııııııııızzzzzzzzzzzbaşımı alıp nere gidem beeeennnnnnnnnnn =))))))))))))))))))))))))))))))))))))
valla canım sanırım ben 34te iken yasaklamıştıbiz daha kesemedik ya bu son bu son diye diye ama cok dikkat ediyoruz bide öyle sıklıkla degil .doktorla hiç bu konuyu konuşmadık kontrollerde sürekli yanımda birileri olur hiç giremedim o konuya
arkadaşlar şubat başı bekleyen bi kaç anne adayı sezeryan tarihi almışlar.. bende tarih falan yok daha ?? erken mi acaba?? sizde alanlar var mı ?? olamsı gereken ne ,doktoruma sorsam komik mi olur bu ne acele der mi ?? bilemedim fikir aliim dedim ??
başımı alıp nere gidem beeeennnnnnnnnnn =))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeeeinsallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım
başımı alıp nere gidem beeeennnnnnnnnnn =))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeeeinsallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım
Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Bakın bu da tipsiz kızım.Aynı babasına benziyorr :)
Eki Görüntüle 607684
belfücüm haksızlık etme kızına çok da şeker maşallah.ne güzel 3 kiloyu da geçmiş,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar ben de doğumdan bi hafta önce içmeye başlayayım mı diye sormuştum doktorum hayır,bebek geldikten sonra içersin demişti.Yani süt hemen gelebilir dikkatli olmakta fayda var.zaten bildiğim kadarıyla içtikten sonra 24 saat içinde etkisini gösteriyor çay.
Sevocanım bizim doğum tarihlerimiz çok yakın.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Biz de yarın gitcez kontrole çok özledim bebişimi,gelince yazarım hepinize.
Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
:)) Haberlerini bekliyoruzz canım
biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri kestik o işi benim canım hiç istemeyiverdi eşim de birşey olur falan diye çekindi,ben de istemeyince birşey demedi bir de iki defa ufak kanama olunca korktuk ayrıca durduk durduk bebek doğup lohusalık bitene kadar da dururuz artık
ama sanırım 37.haftadan sonra zaten ara vermek gerekiyor yine de doktorunuza sorun
arkadaşlar şubat başı bekleyen bi kaç anne adayı sezeryan tarihi almışlar.. bende tarih falan yok daha ?? erken mi acaba?? sizde alanlar var mı ?? olamsı gereken ne ,doktoruma sorsam komik mi olur bu ne acele der mi ?? bilemedim fikir aliim dedim ??
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
:)) Haberlerini bekliyoruzz canım
Ayy maaşalllah
Ne kadar net görünüyor, bu renkli ultrason değil mi canım? Biz hiç baktırmadık renkli ile, o yüzden hiç bu kadar net göremedik:)
Aynı şekilde biz de... İlk 3 ay geçtikten sonra 1-2 kez denemiştik ama kafada dikkat etme düşüncesi olunca anlamsız oluyor. Eşim de sağolsun bir şey olacak diye endişeleniyorum dedi hep. Devam edenler için ben de bravo diyorum. Bu konuda bir doktor acile ilişki sırasında kesesi patlayan bir kadın geldiğini söylemişti. Allah korusun.
Benim de beklenen doğum tarihi 4 şubattı. 36. haftada çatı muayenesi yaptı doktor. Aslında normal doğum için bir problem yoktu ama ben bazı nedenlerden dolayı sezeryan istediğimi söyledim. O zaman 38+4 uygun demişti ama geçen gittiğimizde 39'u doldursun dedi akciğer gelişimi ve sarılık riski için. Sonuç olarak sancım falan olmazsa 28 ocakta oğlumu gelecek:))
Maşallah yaa bizim ultrasonlarda bu kadar neti göremiyoruz hoşlanmıyoruz resmen belli suratı oyy yumuk yumuk doğunca bizim yerimizede ye canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?