Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
biz daha kesemedik ya bu son bu son diye diye ama cok dikkat ediyoruz bide öyle sıklıkla degil .doktorla hiç bu konuyu konuşmadık kontrollerde sürekli yanımda birileri olur hiç giremedim o konuya

naaaapıyonuz elnare ! çocuğun kafası yerleşti aşşağıya canım yaaaaaaa

başımı alıp nere gidem beeeennnnnnnnnnn =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ne oldu kıııııııııızzzzzzzzzzz
biz daha kesemedik ya bu son bu son diye diye ama cok dikkat ediyoruz bide öyle sıklıkla degil .doktorla hiç bu konuyu konuşmadık kontrollerde sürekli yanımda birileri olur hiç giremedim o konuya
valla canım sanırım ben 34te iken yasaklamıştı
ama bizde ondan önce de pek bir ekşın yoktuu
ya kca göbekle hiç olmuyo ki yaaa
yapabilenlere bravoo

canım benım sata göre 3 şubat dğum
çok büyğk ihtimal 26 ocak olacak
p.tesi son bir kontrol var netleşecek

Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeee insallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım

Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Bakın bu da tipsiz kızım.Aynı babasına benziyorr :)

Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.

Kuzuu hayırdır ne oldu ?

Günaydın kızlar, saat 11:30 da randevum var çoook heyecanlıyım miniğini görücem diyeee insallah kilosu boyu iyidir keyfide yerindedir :18:
Gelince yazarım

:)) Haberlerini bekliyoruzz canım

Belfüm maşallah kuzuna yaa bizim doktor hiç böyle güzel yakalıyamıyor yaa gıcık ediyor bizi bebişe bir alışamadık onun yüzünden :))

maşallah canım sizee
ben de kıskandım bu da benim tipsiz oğlum

Aynı şekilde biz de... İlk 3 ay geçtikten sonra 1-2 kez denemiştik ama kafada dikkat etme düşüncesi olunca anlamsız oluyor. Eşim de sağolsun bir şey olacak diye endişeleniyorum dedi hep. Devam edenler için ben de bravo diyorum. Bu konuda bir doktor acile ilişki sırasında kesesi patlayan bir kadın geldiğini söylemişti. Allah korusun.

Benim de beklenen doğum tarihi 4 şubattı. 36. haftada çatı muayenesi yaptı doktor. Aslında normal doğum için bir problem yoktu ama ben bazı nedenlerden dolayı sezeryan istediğimi söyledim. O zaman 38+4 uygun demişti ama geçen gittiğimizde 39'u doldursun dedi akciğer gelişimi ve sarılık riski için. Sonuç olarak sancım falan olmazsa 28 ocakta oğlumu gelecek:))

Neresi tipsiz kuzunun? Maaşallah canım. Güzel yakalamış doktor. En son bizimki de yakaladı tarayıcımız olsa yüklerdim ben de.

Ayy maaşalllah
Ne kadar net görünüyor, bu renkli ultrason değil mi canım? Biz hiç baktırmadık renkli ile, o yüzden hiç bu kadar net göremedik:)

hepimizinkilere maşallah canım
evet renkli oluyor bu
hem siyah beyaz gösterip fotosunu veriyor hem de böylee

aaaaaa benım doktorum da aynı şeyi söyledi
bdt ye ne kadar yakın olursa doğum sarılık riski o kadar az olur dedi
benım de 26 ocak olacaksa38+6 olacak
kan uyuşmazlığımız da olduğu için son güne kadar bakıp günü öyle netleştirelim dedi

Maşallah yaa bizim ultrasonlarda bu kadar neti göremiyoruz hoşlanmıyoruz resmen belli suratı oyy yumuk yumuk doğunca bizim yerimizede ye canım :)

bizimki de hiç sevmiyor aslında biliyor musun eli hep yüzündeydi bugüne kadar
c.tesi günkü kontorlde usg yi karnıma koyar koymaz bu poz çıktı hemen çekmiş doktor
biraz daha kilo alsa oğlum aslında çok şükür sağlıklı ama inşallah 3ü biraz da olsa geçer
doğunca da yerim senin yerine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…