Napak ya benm kız hala 7-8 aylıkmış gbi gelesi yok. Göbiş de yukarda aşağı inmiyor bi türlü. no problem yani.
Komik komik konuşuyorum kızlar ama çok tırsıyorum. Çok az kaldı bebişim yan duruyor.çoğunuza sezeryan tarihi verilmiş ama bizim dr hala bekletiyor.nstde sancı yok rahat rahat geziyorum. İnş doktor bidahaki kontrolde artık hazır olmamı doğum kanalına girdgni yada en azından döndğnü söyler.Günü geçecek gelmeyecek diye çok korkuyorum gece uyuyamıyorum hiç
Napak ya benm kız hala 7-8 aylıkmış gbi gelesi yok. Göbiş de yukarda aşağı inmiyor bi türlü. no problem yani.
Komik komik konuşuyorum kızlar ama çok tırsıyorum. Çok az kaldı bebişim yan duruyor.çoğunuza sezeryan tarihi verilmiş ama bizim dr hala bekletiyor.nstde sancı yok rahat rahat geziyorum. İnş doktor bidahaki kontrolde artık hazır olmamı doğum kanalına girdgni yada en azından döndğnü söyler.Günü geçecek gelmeyecek diye çok korkuyorum gece uyuyamıyorum hiç
Arkadaşlar 35+1 iken dr.gittim,kızım 3 kg olmuşama doktor bu bebek 3,5 gibi görünüyo dedi rejim yap dedi Bebek yüzdelik dilimde %97 dedi,birde 36+5 günlük görünüyo dedi.
Çok üzgünüm kızlar,bende şeker ölçümü 125 çıkmıştı ama sanırım bende şeker var ve bebek baya büyük.
Ama geceleri ayaklarım çok yanıyordu,hiç yorganın altında uyumadım,anlamalıydım
Ölçüm yapıyorum 120-110-90 çıkıyor,bir iki kezde 145 çıktı.
Şekeri olan arkadaşlar siz ne yapıyosunuz?
Ben çok üzgünümmmm
Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Bakın bu da tipsiz kızım.Aynı babasına benziyorr :)
Eki Görüntüle 607684
bu arada kızlar bebişleriniz çokkk tatlıı Allah nazarlardan saklasın. bizim oğluş bir kere gösterdi yüzünü bir daha göremedik maalesef..
günaydın kızlar.. nasılsınız? dün bizim de doktor randevumuz vardı ve her şey gayet güzel. haftasına uygun gidiyoruz. hala normal doğum istiyoruz ve şimdilik bir sıkıntı yok. sizlerin de güzel haberlerini okudum burda. bebişlerin güzel haberlerini alınca mutlu oldum. hepimize hayırlı sıkıntısız hayırlı doğumlar..
Günaydın kızlar,
Şimdi doktordan geldim.Herşey yolunda neyseki.Kızımın başı aşağıda doğum şeklini almış.Kilosu 3100.Sonraki kontrolümüz 10gün sonra.
Çatı muayenesi oldum.Çok iyi diyemem, gene lekelenme oldu ama bu sefer ki bildiğin kandı.Doktor olabilir demişti zaten.
3800 ve üstünü doğuramazsın çatın o kadar iyi değil dedi.Kızım o kadar olmaz diye düşünüyorum zaten.
Eki Görüntüle 607684
bu arada kızlar bebişleriniz çokkk tatlıı Allah nazarlardan saklasın. bizim oğluş bir kere gösterdi yüzünü bir daha göremedik maalesef..
çok sağol tatlımmm
kızlaaaaaaaarrrrr belim çok ağrıyooooorrrrrrr:18::18:
Slm kızlar gece 50 kere döne döne acıdan yada wc ve su ihtiycından uyanmakmı? yoksa uyumak çok tatlı geldiği halde bebek ıngalamalarından uyanmakmı? tercih sebebiniz olurdu :) ben şimdi onu düşünmeye başladım. Eşimede diyorum dün gece bak aşkım sessizliğidinle ne güzel 14 gün sonra burda sadece ınga sesleri olacak :)))
günaydın kızlar.. nasılsınız? dün bizim de doktor randevumuz vardı ve her şey gayet güzel. haftasına uygun gidiyoruz. hala normal doğum istiyoruz ve şimdilik bir sıkıntı yok. sizlerin de güzel haberlerini okudum burda. bebişlerin güzel haberlerini alınca mutlu oldum. hepimize hayırlı sıkıntısız hayırlı doğumlar..
çok sağol tatlımmm
kuzu benm en korktuğum şey bel ağrısı ya bebişmi geliyor acepsırtına yastık koy dinlen cnm artarsa da hazırlıklı olmak lazım
kizlar cok sik giremiyorum hiziniza da yetisemiyorum facebook grup olayini kacirmisin bu gun farkettim bende katilmaya calistim ama kapatmissiniz sanirim icerik bulunamadi diyor. beni de alin aranizaaa... nasil katilacagim ben simdi gruba?
günaydınnnnn, sabah 4 te yattım, 8 de kalktım,oğlumu okula götürdüm, uykusuzluktan kahvaltı hazırlayamadım. işin kolayına kaçtım. oğluş salçalı ekmek,süt reçelli ekmek derken kendimi reçelli ekmeği götürürken buldum. ve rekor 1. saat 201, kafamı tutamıyorum. uykusuz ve şekerli bir hatun olarak sizlere günaydın deyip kendimi uykuya veriyorum. bu gece gene sabahlarım artıkın((
Slm kızlar gece 50 kere döne döne acıdan yada wc ve su ihtiycından uyanmakmı? yoksa uyumak çok tatlı geldiği halde bebek ıngalamalarından uyanmakmı? tercih sebebiniz olurdu :) ben şimdi onu düşünmeye başladım. Eşimede diyorum dün gece bak aşkım sessizliğidinle ne güzel 14 gün sonra burda sadece ınga sesleri olacak :)))
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Oh maşallah senin kuzuya da herşeyin yolunda olması süper canım.
çok sağol tatlımmm
Kuzu devam ederse ve kasılmada varsa dikkat et.
çok sağol tatlımmm
dün benimde çok ağrıdı. sık sık oturup dinlendim, hatta parol içtim bir tane. eskiden belimi yastıkla doldurup bacaklarımı koltuğa uzanınca rahatlardı. hiç birşey işe yaramadı dün gece. neyseki bugün daha iyi.sana da geçmiş olsun
Günaydın kızlar,
Eki Görüntüle 607684
Kızlar bu arada süt arttırıcı çayı sordum, doktorum olmaz dedi.ya gelmeye başlarsa ilk süt o zaman ne yapıcan dedi.Doğum sonrası ben diyorum zaten dedi.
Kuzuu hayırdır ne oldu ?
:)) Haberlerini bekliyoruzz canım
Kuzu devam ederse ve kasılmada varsa dikkat et.
Naber kızlar biz mayışık mayışık uzanıyoruz.sözde son kez kuaföre gidecektm artık cumartesi muayeneden önce giderm.bugun gözüm kesmiyor.bir de kv doğumdan sonra direk bize gelin 1hafta kalın demiş.benmde aklıma yattı ama2-3gun kalırım.eşimin çok akrabaları var ve babannede kv ile kalıyor.kendi evime gelsem göremezdi torunu.oyüzden kalcz eve gelincede kendi akrabalarımız gelir mevlütede iki taraf karışık gelck.annecim mahvolcak ama napalım
Tatlım kızlara katılıyorum nstde farklı çıkabiliyor.hem de genel olarak düşünmek lazım bebişin doğuma kadar baya kilo almış olacak inş cnm
Maşallah yakışıklıma.
Cnmcım valla sabrımız sınanıyor kimbilir lohusalıkta ne yapcz.borç için çok üzüldm keşke habernz olsaymış.Allahın izniyle hallolur cnm inş
ben de bikaç gün kala humana çaya başlamayı düşünüyorm.tabi kızım 5şubatı beklerse
Elnare belki tuhaf kaçacak ama bizde devam ediyor.kızım hala yukarlarda.ters dönse aşağı inse devametmeycz ama şuan ediyoruz
Belfüm ya kalktığımdan beri aklım sende.doğum pozisyonu almış çok tatlı bir kızın var başka ne istenirki.maşallah nazar değmesin.bu arada hepberaber ve senn resimler ne güzel yakalamış dr.bizim yok hiç.doğunca görcez artık
kızlar bunları aldım,nasıllar?
http://images.gittigidiyor.com/7350/KELEBEKLI-BEBEK-SEKERI__73509414_0.jpg pembe-lavantalı,üzerinde ÖYKÜ'MÜN KARDEŞİ RÜYA'M HOŞGELDİN yazıyor doğduktan sonra tarih ekleyeceğiz
http://images.gittigidiyor.com/6906/HOSGELDIN-BEBEGIM-OVAL-KECE-BEBEK-KAPI-SUSU__69065913_0.jpg
http://images.gittigidiyor.com/5254/BOGUMLU-BEBEK-SEKER-SEPETI-PEMBE-MAVI__52545429_1.jpg
pahalı şeyler alamadık malesefçok açıldık bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?