Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canikoom biz takıldık sana bozulmadın demii :)
Merak etme ve lüfen kafaya takma, döner kızın. Bol bol yürüyüş yap. Eğer yapabiliyorsan yüzme çok tavsiye ediliyor. Bir de birkaç yoga pozisyonu var bebeğin dönmesine yardımcı, profesyonel destekle deneyebilirsin canım.
Stres yapmaaaaa, sonuçta öyle ya da böyle doğacak bu minişler :))

Ceyzim stres yapma canım benim. Bizde de durum ayniydi yoga hocasıyla konuşmuştuk stres etkiler demişti.
Bırak kararı o versin donmezse de onu secimi demişti
Ayrıca yoganin dönmede etkisi olabiliyormuş bu hafta gel bence rahatlarsın
Gecen hafta yoga yaparken ağladım tarihe geçtim yani :)

bende de şeker var. bebek hep 2 hafta öndeydi. sordum sürekli iri mi diye. hayır çok iyi gelişmiş, 2 hafta önde olması normal sınırda bizim içn dedi. 3 hafta önde olursa iri sayılırmış, 2 hafta önde olursa iyi gelişmiş. niye bu kadar farklı yorum yapıp bizimde kafamızı karıştırıyorlar ki?
nasıl 3,5 tahmininde bulundu acaba. sonuçta ultrasonda baş çevresi,karın çevresi, femur boyu ölçüyor ve ultrason bir formüle göre hesaplayıp kilo tahmini veriyor. int. sitelerinde bile var o formül. söylediğim değerleri ult.çıktısında varsa kendin bile hesaplarsın.(belli bir yanılma payı var).
o zaman yaptığı ölçümler mi çelişkili?

öyküm çok güzel cicileriniz, önemli olan içinize sinmesi.bizler de beğendik, en güzel günlerinizde kullanın kızlarınla:))

Slm kızlar gece 50 kere döne döne acıdan yada wc ve su ihtiycından uyanmakmı? yoksa uyumak çok tatlı geldiği halde bebek ıngalamalarından uyanmakmı? tercih sebebiniz olurdu :) ben şimdi onu düşünmeye başladım. Eşimede diyorum dün gece bak aşkım sessizliğidinle ne güzel 14 gün sonra burda sadece ınga sesleri olacak :)))

günaydınnnnn, sabah 4 te yattım, 8 de kalktım,oğlumu okula götürdüm, uykusuzluktan kahvaltı hazırlayamadım. işin kolayına kaçtım. oğluş salçalı ekmek,süt reçelli ekmek derken kendimi reçelli ekmeği götürürken buldum. ve rekor 1. saat 201, kafamı tutamıyorum. uykusuz ve şekerli bir hatun olarak sizlere günaydın deyip kendimi uykuya veriyorum. bu gece gene sabahlarım artıkın((

kizlar cok sik giremiyorum hiziniza da yetisemiyorum facebook grup olayini kacirmisin bu gun farkettim bende katilmaya calistim ama kapatmissiniz sanirim icerik bulunamadi diyor. beni de alin aranizaaa... nasil katilacagim ben simdi gruba?

günaydın kızlar.. nasılsınız? dün bizim de doktor randevumuz vardı ve her şey gayet güzel. haftasına uygun gidiyoruz. hala normal doğum istiyoruz ve şimdilik bir sıkıntı yok. sizlerin de güzel haberlerini okudum burda. bebişlerin güzel haberlerini alınca mutlu oldum. hepimize hayırlı sıkıntısız hayırlı doğumlar..

Ben ıngalama sesleri duymak istiyorum artık yaa...

kizlar cok sik giremiyorum hiziniza da yetisemiyorum facebook grup olayini kacirmisin bu gun farkettim bende katilmaya calistim ama kapatmissiniz sanirim icerik bulunamadi diyor. beni de alin aranizaaa... nasil katilacagim ben simdi gruba?

Işılayım biliyor o işleri canım, gelince yardımcı olacaktır.

Kötü yapmışsın be kuzu Aman dikkat şeker bu.

Valla kuzulara özlem ve sabırsızlık arttı be canım.Dün doktor bile git vakrtin varken gez toz dedi :))

Şu hareketleri deneyebilirsin ben her akşam olmasada gün aşırı yaptım.
Yanında eşin olmalı ve 10dk geçmemeli.
Eki Görüntüle 609083

ve hamile kadınlar için yoga hareketleri
Bu resimden özellikle 2.sırada soldaki ve 3.sıra sağdaki şekil çok faydalı.
Yoga hocası her akşam 10kere yap demişti.

Eki Görüntüle 609089

maşallah kuzuna ayrıca da hiç de tipsiz diilmiş şirineeee

Kötü yapmışsın be kuzu Aman dikkat şeker bu.

Valla kuzulara özlem ve sabırsızlık arttı be canım.Dün doktor bile git vakrtin varken gez toz dedi :))

Kuzu devam ederse ve kasılmada varsa dikkat et.

valla dün gece ben de çok bel ağrısı çektim ve gece kasılmalarım arttı. önce uykum kaçmıştı sonra 20 dak.da bir kasılmaya başladığımı farkettim.
korktum bu defa takip edeyim sıklaşacak mı diye sabah 4 te yatabildim .gündüz yine saatte 1 e düştü. bu yalancı sancılarda korkutuyor insanı. ilk bebekte hiç olmamıştı. başına ne geleceğini bilmemek ne kötü. sabahta biraz yorgunluk biraz moral bozukluğundan kahvaltıda saçmaladım. yorgunken ve moralim bozuk olduğu zaman uyamıyorum diyetime hiç.

aynen ceyzim, amin canım inşallahhhh halledebiliriz bi kriz yaşanmadan aminnnn

çok güselmiş öykü' mün kardeşi rüya'm ın cicileri canımmmm, güsel günlerde sağlıkla gelsinler inşallah amiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…