alnın göz çevrense sinüzit ağrısı olabilir mi canım aceppp ???
elnare seninki iyi gene benimki 30. haftadan sonra 37 de çağırdı.ben gene de gittim 34. haftada ayrı mesele. benimki çok ilgisiz öküzün biri ama.sözde özel hastane.
kızlar 36+6 yız bugün.doktora gittik. bu sefer hemşirenin de surat 5 karıştı.ya bende mi sıkıntı var.adamla muhabbet etmek için takla atıyoruz.bu sefer ablamda geldi gördü doktoru bu ne ya mıymıy mıy.ne dediği anlaşılmıyo.gülmüyo dedi.oğlum feci kilo almış yorum yapmıyo. 20 gün önce 2134 gr olduğunu söylemişti, bu gün de 3370 gr dedi. doktor bey fazla almamışmı normalmi bu kadar alması diyorum. e normal tabi bu haftalarda ortalama 150-250 gr arası alır bebekler dedi.adam çok normal konuşunca o an kendimden şüphe ettim galiba ben yanlış hesaplıyorum diye ama hiç te yanlış değil. 20 günde 1250 gr.haftalık 420 gr ediyor. ama artık bugün gerçekten içime oturdu ilgisizliği içimden hep Allah senin belanı versin demek geliyo ama Allahından bulsun tutuyorum kendimi. nasıl doğum istiyosun dedi.doğumlar hakkında bilgim yok kulaktan dolma bilgilerim var kimi sezeryanı iyi diyo kimi normal doğumu iyi diyo dedim.sen hangisini istiyosun dedi.siz hangisini tavsiye ediyorsunuz hangisi oğlum ve çocuğum için daha sağlıklı olur dedim.onu ben bilemem sen karar vericeksin dedi.sanki iki cümle bilgi verse olmaz. kulaktan dolma bilgilerle normal doğum daha uygun gibi geliyo ama bilemiyorum tabi dedim. net bişi söyle bana dedi.iyi normal olsun dedim.hah işte dedi bilgisayara normal yazdı.eşimde nerden biliyosa normal daha iyi normal ol diyo. delircem doktora dedim bebek fazla büyümemişmi normal doğum zor olmazmı bu gidişata göre nasıl değerlendiriyorsunuz kafası sizin verdiğiniz sınırda.3 hafta içinde sizin verdiğiniz değeri geçmezmi dedim.zamanla görces dedi başka yerlere bakıp oflayarak. ya başka gittiğim özel hastane doktorlaı ayağa kalkıp hoşgendiniz diye tokalaşanları bile oluyor.bizimki bilgisayarına çakılmış gözünü ordan ayırmıyor.dışarda bi yerde bulsam harbi adamı dövmek istiyorum.eşim de rahat adam bezmiş napsın hergün hep hasta görüyo.normal sağlıklıyım diye muhabbete gelen yokturki diyo.ona da dalıcam bi gün zaten.
neyse nst ye girdik sancılar hakkında sadece iyi normal herşey dedi.benim kağıdı okuyabildiğim kadarıyla 20-55 arasında gidip geliyordu.oğlumun kalp atışları da 150 civarıydı.
çatı muayenesi yapar diye okadar jiletle 1 saat uğraştım yapmadı.vücudum normal doğuma elverişlimi doktor bey dedim onu bilemeyizzz, doğumda belli olvcak diyo.1 hafta sonra gene gidicez belki ozaman aklına gelir yapar öküzün daniskası.
yaa tbi son kontrolden tam 10 gecmişti eşimin arkadaşının eşiyle bi gidelim dedik doktor tanıdıkmış hani bu bizim kız ona iyi bak hesabı.. doktor bana 3 4 gun oldu dha geleli neden erken geldin gelmene gerek yok demezmi tartıştım orda zaten doktorla kontrol etmeden yolladı turp gibisiniz deyipbende hafta 1 gidenlerdenim, doktor her hafta nst yapiyor. bence kesinlikle kendin takip edip en azindan 10 gunde 1 gitmelisin. doktor ihmal etmis olabilir, gozden kaciriyor olabilir ama artik doguma 1 ay bile kalmamisken takibi elden birakmamak lazim. artik son zamanlarimiz doguma cok az kaldi allah korusun ufak puruzler buyuk sorunlara yol acabilir..
merak etme canım benimkide öle birisi nezaman gitsem yanına doktor hanımın ya ailevi sorunları var ya hastanede kontrol var ya aşırı neşeli kımseyle ugraşamıycak kendisi bide baş hekimelnare seninki iyi gene benimki 30. haftadan sonra 37 de çağırdı.ben gene de gittim 34. haftada ayrı mesele. benimki çok ilgisiz öküzün biri ama.sözde özel hastane.
kızlar 36+6 yız bugün.doktora gittik. bu sefer hemşirenin de surat 5 karıştı.ya bende mi sıkıntı var.adamla muhabbet etmek için takla atıyoruz.bu sefer ablamda geldi gördü doktoru bu ne ya mıymıy mıy.ne dediği anlaşılmıyo.gülmüyo dedi.oğlum feci kilo almış yorum yapmıyo. 20 gün önce 2134 gr olduğunu söylemişti, bu gün de 3370 gr dedi. doktor bey fazla almamışmı normalmi bu kadar alması diyorum. e normal tabi bu haftalarda ortalama 150-250 gr arası alır bebekler dedi.adam çok normal konuşunca o an kendimden şüphe ettim galiba ben yanlış hesaplıyorum diye ama hiç te yanlış değil. 20 günde 1250 gr.haftalık 420 gr ediyor. ama artık bugün gerçekten içime oturdu ilgisizliği içimden hep Allah senin belanı versin demek geliyo ama Allahından bulsun tutuyorum kendimi. nasıl doğum istiyosun dedi.doğumlar hakkında bilgim yok kulaktan dolma bilgilerim var kimi sezeryanı iyi diyo kimi normal doğumu iyi diyo dedim.sen hangisini istiyosun dedi.siz hangisini tavsiye ediyorsunuz hangisi oğlum ve çocuğum için daha sağlıklı olur dedim.onu ben bilemem sen karar vericeksin dedi.sanki iki cümle bilgi verse olmaz. kulaktan dolma bilgilerle normal doğum daha uygun gibi geliyo ama bilemiyorum tabi dedim. net bişi söyle bana dedi.iyi normal olsun dedim.hah işte dedi bilgisayara normal yazdı.eşimde nerden biliyosa normal daha iyi normal ol diyo. delircem doktora dedim bebek fazla büyümemişmi normal doğum zor olmazmı bu gidişata göre nasıl değerlendiriyorsunuz kafası sizin verdiğiniz sınırda.3 hafta içinde sizin verdiğiniz değeri geçmezmi dedim.zamanla görces dedi başka yerlere bakıp oflayarak. ya başka gittiğim özel hastane doktorlaı ayağa kalkıp hoşgendiniz diye tokalaşanları bile oluyor.bizimki bilgisayarına çakılmış gözünü ordan ayırmıyor.dışarda bi yerde bulsam harbi adamı dövmek istiyorum.eşim de rahat adam bezmiş napsın hergün hep hasta görüyo.normal sağlıklıyım diye muhabbete gelen yokturki diyo.ona da dalıcam bi gün zaten.
neyse nst ye girdik sancılar hakkında sadece iyi normal herşey dedi.benim kağıdı okuyabildiğim kadarıyla 20-55 arasında gidip geliyordu.oğlumun kalp atışları da 150 civarıydı.
çatı muayenesi yapar diye okadar jiletle 1 saat uğraştım yapmadı.vücudum normal doğuma elverişlimi doktor bey dedim onu bilemeyizzz, doğumda belli olvcak diyo.1 hafta sonra gene gidicez belki ozaman aklına gelir yapar öküzün daniskası.
selam kızlar artık gün sayıyoruz inş.bir şey merak ettim bebişi erken gelen bir arkadaş vardı durumları nasıl acaba belki haberiniz vardır ben çok fazla takip edemiyorum sayfaları
birde göbek deliği benim gibi iyice dışarı doğru patlayan varmı
merhaba arkadaşlar.geçmişi okudum biraz bebişlerimiz iyi maşallah.benim meleğim hala küvezde.bugün 46.günümüz.çok şükür durumu iyi.haftaya belki alırız.ben de sizin gibi gün sayıyor olacaktım.ama hayırlısı olsun.en erkenci benim sabırsız kızım oldu.bir de arkadaşlar park yatak aldınız mı?memnun musunuz?ben de alayım artık diyorum.kızım erken gelince hazırlık yapmaya bile korktum.dualarım sizinle.siz de unutmayın beni....Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş...
Benimde göbek deliğim resmen dışarda ve aşırı belirgin, doktorum normal dedi merak etme sende :)
merhaba arkadaşlar.geçmişi okudum biraz bebişlerimiz iyi maşallah.benim meleğim hala küvezde.bugün 46.günümüz.çok şükür durumu iyi.haftaya belki alırız.ben de sizin gibi gün sayıyor olacaktım.ama hayırlısı olsun.en erkenci benim sabırsız kızım oldu.bir de arkadaşlar park yatak aldınız mı?memnun musunuz?ben de alayım artık diyorum.kızım erken gelince hazırlık yapmaya bile korktum.dualarım sizinle.siz de unutmayın beni....Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş...
ışılaycım eskişehirden döndüm. eşimi yanımda istiyorum.evimde doğum yapmak istedim.eşim ancak 2 gün sonra yanımda olabilir en erken.ozaman ben doğumu yapıp eve gelmiş olurdum.burda başka hastanelerin doktorları var gayet iyiler ama birinin yeni doğanı bilmem nesi iyi değil.birinin hastanesi kaliteli değil.hastanesi kaliteli diye gidiyoruz. eşim de bu adama bezgin bekir adını taktı. ağzından laf alamıyoruz dediklerini anlayamıyorum. Allahından bulsun köpek ne diyeyimki..20-25 milyarı kendisi almıyor sanki.
Belfüm evet cnm yarın doktordayım ben de hepberaber gbi.inş guzel haberler alırız.
Cnm acaba o akıntı neden olabilir dr bişe demedimi. Bende normal istiyrm daha çatı muayenesi yapılmadı . Allah hepimizn gönlüne göre versin inş.
selam kızlar.. bizim kuzu bu sabah bizi heyecanlandırdı. sabah 8 civarı lavaboya gittiğimde hafif pembemsi bir akıntı geldi hemen doktorumu aradım. gel bir bakalım dedi hemen gittik nst de sancılarımız çok yoktu doktorum muayene etti açılma var mı diye çatı muayenesi aynı zamanda. çok hafif bir açılma var ama henüz bebek gelmez ama tetikte ol dedi. biz artık beklemedeyiz yani..:)) bu arada çatı muayenesi benim de korktuğum bir şeydi ama korkulacak bir şey yok. bir dakika bile sürmedi. kendinizi kasmadığınız sürece acı hissetmiyorsunuz... Allah hepimize kolay, rahat, acısız, bir doğum nasip etsin. görüşmek üzere.. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..
merhaba arkadaşlar bu sabah kontrolümüz vardı suyum alt seviyeye inmiş pazartesiye yatış verdi doktor,eğer sancın gelmezse suni sancı veririz normal olursa normal olmazsa sezaryene alırız dedi suyun azalması önemli bir sorunmuş,bebek kakasını yapabilir,kordon dolanabilir falan dediçok canımız sıkıldı nst ye girdim sancı bir defa 57 ye çıktı onun dışında normaldi eşime kalsa hemen bugün yatmamı istedi ama bu gittiğim doktor da baştan beri gittiğim doktorum da haftabaşı yat daha iyi dedi.toplamda 5 kilo ancak adığım için doktor yağ yok,su yok karnındakilerin hepsi bebek dedi.şekerden dolayı yaptığım diyetin kalorisini çok düşük buldu (1800 kal) 28.haftada falan 1800-2000 kaloriyle başlar gebelik ilerledikçe kaloriyi artırırız dedi diyetisyeninize siz de sorun diyetinizin kaç kalorilik olduğunu ben üstelik diyetteki ekmek miktarının hepsini yiyemiyorum da,beyaz ekmek olsa çok yeniyor da esmer ekmekleri fazla yiyemiyorum.
neyse,anlayacağınız ben pazartesi sabah erkenden yatıyorum hastaneye dua edin bebişim ve benim için teyzeleri[/QUOcanım sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
yalnız bir şey soracağım su azalması demiş ya
senden su geldi mi,gelmediyse bu su nereye gidiyor?TE]
aman canım dikkat edinselam kızlar.. bizim kuzu bu sabah bizi heyecanlandırdı. sabah 8 civarı lavaboya gittiğimde hafif pembemsi bir akıntı geldi hemen doktorumu aradım. gel bir bakalım dedi hemen gittik nst de sancılarımız çok yoktu doktorum muayene etti açılma var mı diye çatı muayenesi aynı zamanda. çok hafif bir açılma var ama henüz bebek gelmez ama tetikte ol dedi. biz artık beklemedeyiz yani..:)) bu arada çatı muayenesi benim de korktuğum bir şeydi ama korkulacak bir şey yok. bir dakika bile sürmedi. kendinizi kasmadığınız sürece acı hissetmiyorsunuz... Allah hepimize kolay, rahat, acısız, bir doğum nasip etsin. görüşmek üzere.. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..
benım sıpa da dayanmış aşağıya nasıl batıyor anlatamam
tetikte olalım
canım benım minik tam 1 hafta önce 2746 gr dı bu hafta 3413 gr olmuşslm kızlar,biz bugün muayeneye gittik oğluşumla.her hafta kilosu önden giden bebeğim bu hafta normale dönmüştü hatta babası bekledğinden düşük çıkınca kilosu hayalkırıklığı yaşadı.çünkü hep benim tombiş oğlum diye seviyo bebişi.
34+6daydık sata göre.kilosu 2500 boyu da 45cm
Bana öyle meyvesuları sütler yumurtalar yedirirken bebişin az kilo alması babasını endişelendirdi.Bu hafta çekeceğim var elinden,artık tüm meyveleri zorla yedirtir bana
kızlar bu hafta ben 3 haftada 1 kilo almışım yani kilo almam çok yavaşladı.çok mu az olmuş 3 haftada 500 gr bebiş için?Uff ya Luflee seni çok iyi anlıyorum şu an,bazen ne yaparsak yapalım bebiş çok kilo almıyor.Neyse sağlıklı olsunlar da inş aradaki farkı kapatırlar.
süt yoğurt ve kiviyi arttırdım bu hafta
bir de tam 1 hafta değil ama keçiboynuzu pekmezi tükettim bir çorba kaşığı
merhaba arkadaşlar.geçmişi okudum biraz bebişlerimiz iyi maşallah.benim meleğim hala küvezde.bugün 46.günümüz.çok şükür durumu iyi.haftaya belki alırız.ben de sizin gibi gün sayıyor olacaktım.ama hayırlısı olsun.en erkenci benim sabırsız kızım oldu.bir de arkadaşlar park yatak aldınız mı?memnun musunuz?ben de alayım artık diyorum.kızım erken gelince hazırlık yapmaya bile korktum.dualarım sizinle.siz de unutmayın beni....Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş...[/QUOTEcanım bebeğin sağ salim gelecek evinize hiç merak etme]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?