- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
naaasssıııı yaaa... ne biçim şey o öyle, etik diilki bi kere.. senin herşeyini o dr. bilio bide nöbetçi dr.a ne kadar güvenebilirsin ki.. enteresanmış canım.. özel mi peki bu dr.&hastane, özelse daha bi yuhhh yani..
canım bu çok can sıkıcı bir durum
ben de sırf bu yüzden yani kendi doktorum doğuma girsin diye parayı bayılacağım
inşallah denk gelirsiniz canım
hey Allahım yaaa, ne biçim dr. kızım bunlar..
slm kızlar geçmişi okudumda tek tek maşş şubat bebişleri sabırlı çıktı, ocağın son haftasınada girdik artık.. ben artık doğursam diyorum yaaa beklemek çok zormuş. zaten çatımda darmış be adam ver sene bi sezeryan tarihi bende planlarımı yapıyım.. yooo illa sancılar gelecek acile gidicem ordan birdaha çatıma bakılacak, aynı işkenceler.. sonra aa bu kızın çatısı dar hadi sezeryana diyeceklerde sezeryana alıncam.... hem normal doğum gibi sancılarını çek hem sezeryan ol ohhh
ah canım ya gerçekten çatın darsa ve zor doğum olacaksa neden böyle yapıyorlar
devlet hastanesi mi hastanen canım belki o nedenledir?
vaaayyy capitolcüler sizi gidiiiiiibenim içinde gez yawrucuk, zira nerdeyse her öğlen yemek bahanesi ile gittiğimiz ve benim "Allahım yaaa burayı görmeden bi günüm geçecek mi acep, baydı beni buraaaa" diye feryat ettiğim mekanı okka özledim ki anlatamammm... hele o atomun tostlarını Allaaaaaaammmmmm amerikanlı ege tostttttttt istioruuummmmmmmmmm
aslında kıs iyi dedin heee, nasılsa academic hosp.a gidiorum her c.tesi dr. kontrolüne bu hafta sonu dr. sonrası bi gidip yesem yaaaaaaayyy sizi seviyorum mehtapımmmmmmm ve minik kuzusuuuuuuu
evet canım malesef devlet hastanesi.. çünkü bulunduğum bu lanet şehirde sadece bir devlet bir özel hastane var, özel hastane hiç gelişmemiş durumda devletten beter.. mecburen devlete gidiyorum. burasıda çok karışık, doğumuma hangi doktor gireceği belli değil, kim nöbetciyse o giriyor.. doğumum ne şekilde olacak belli değil... vs vs.. aslında baştan beri normal doğumu çok istiyordum ama madem çatım darsa sezeryanımın tarihini bileyim ona göre hazırlanıyım, sezeryanın tek avantajını kullanıyım yani... hayırlısı artık ne yapalım, seninde bişey kalmadı doğuma heyecan durumu nasıll
slm kızlar:) gülücük koyduğuma bakmayın öyle bişey yaptımki kendime şu an sünnetlik çocuklar gibi bacaklar ayrık oturuorum
söylemesi ayıptır hani konuştuğumz konu vardı ya ağdamı yapcas jiletmi vs diye.işte bnm o bölge mantar olmuştu daha önce doktorumn verdiği kremi kullanıodum ama oda bitti mantar iyileşmedi kaşıntı vs vardı.sonra bende dün tüy dökücü krem aldım deniyim dedim bi yerinde.e buda sprey şeklindeydi püskürnce baya bi geniş alan kapladı derken benden bir ciyaklama sesi..hemen duşa girdim ama ne yaptıysam olmadı..şu an şişkin zonk zonk zonkluyo..dün gece saat 6.30 a kadar salonda acı içince kıvrandımsünnetlik bebeler gibi bacaklarım ayrık yürüorum tahammül edilemez bi acı yaşıorumm sitenin tekinde sirkeli suyla pamukla tampon önermişler uyguladım iyi gelirmi bilmem..2 gün sonra kontrolüm var doktora danışıcam o zaman
canım bir çok özel hastaneninçalışma prensibi bu şekilde artık
prensiplerini yiyim onların
sezaryende belki doktor hastasına kendi gününe gün veriri ama normal doğumda maalesef kim nöbetçiyse ve mesai saati içinde değilsen kim çıkarsa bahtına
bence de hiç ama hiç doğru değil
yok canım benım durumum farklı
benım doktorum hastane ile çalışmıyor emekli bir doktor muaye. var
bize masraflı olacak diye doğum yapacağım hastaneye gittim bir kez ordan devam edeyim diye ordaki sistemin de bu olduğunu öğrendim
ve kendi doktoruma döndüm
çünkü onu çok seviyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum o benı muayene ederken babam gibi
yanı benı doktorum hastaneye tamamen dışarıdan özel olarak gelecek
çok saol cnm..bazen akılsız başın cezasını sadece ayaklar çekmio işte :)Çok geçmiş olsun canım
Slm benim doğumun 01/Şubatta olur demişti geçen cmrtsi dr um.01/02/2013 güze bir doğum tarihi :)) kızımın yüzü tontiş kollar bacaklar tontiş ama göbek fit anlamadım gitti. geçen cmrtsi kilosu 2880 di az geldi bana dr normal diyo kemik yapısı iyi vs ama içim rahat değil sen takılma 3 kilo civarıdır dedi. eee madem 3 kilo civarı neden ölçümde 2880 çıkıyor aklım almıyor.
Slm benim doğumun 01/Şubatta olur demişti geçen cmrtsi dr um.01/02/2013 güze bir doğum tarihi :)) kızımın yüzü tontiş kollar bacaklar tontiş ama göbek fit anlamadım gitti. geçen cmrtsi kilosu 2880 di az geldi bana dr normal diyo kemik yapısı iyi vs ama içim rahat değil sen takılma 3 kilo civarıdır dedi. eee madem 3 kilo civarı neden ölçümde 2880 çıkıyor aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?