Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
midem o kadar yaniyo ki rennie bile fayda etmiyo artik.. doguma bu kadar az kalmisken hala neden yaniyo bu mide
ben daha şimdi şimdi çözüyorum mide yanmasını sebebini ..megerse bana dokunan kamposta meyve suyu ve meyveymiş .onları yemedigim zaman baya rahat oluyorum yedigim zaman midem çok fena yanıyor bogasıma agrılar saplanıyor .sende bi bak gör sana dokunan ne onu yemegi bırak

buarada benim gbi baçakları ayakları şişen varmı .kızlar dizimden aşagı bi şişmiş ki anlatamam eşim dalga geçiyor bacaklarımla arı sokmuş diyor :98:noolucak bu halim masaj yaptırmaktan bıktım igne soksam patlıycak gbiler bide bugun fark etdim ellerimde şişmiş yüzük parmagmı sıkıyor .

bizim de babamız iş seyahati için iki güncük yanımızda olmayacak.. inşallah babalarımız yokken doğurmayız :18:
Allah kavuştursun inşallah hepimizi canımmmm, aminnn

Saol canım senin de Allah kavustursun.

Bizim bir gecemiz kaldı ayrı inşallah, bugun iş çıkışı arkadasımda capitol de takılacagız son rahat zamanlar ya:))) Alısverıs belkı sınema

ben ilk başlarda korkardım şimdi bi rahatlık çöktü ki üzerime .kendimden korkuyorum

Benim de aynı şekilde bir rahatlık var üzerimde, hayır olsun

Başa gelince çekilir diye düşünüyorum ondan kaynaklanıyor galiba , bir de deneyim olmadıgı için bir cahillik var Boşuna cahil cesareti dememişler))

ewet bu kesin olabilir,hala hamileyim hasta deglim modunda hep ayaktayim,aksamlari guzel sofralar kurayim falan diye zamanim mtfakta ayakta geciyor, artik dinlenmeye zaman ayirsam iyi olacak

ewet bu kesin olabilir,hala hamileyim hasta deglim modunda hep ayaktayim,aksamlari guzel sofralar kurayim falan diye zamanim mtfakta ayakta geciyor, artik dinlenmeye zaman ayirsam iyi olacak

Canım bizim seninle tarihlerimiz aynı mu gozukuyor:)))Senin normal mı sezeryan mı olacak

kızlar geçenki kontrolümde bir şey öğrendim doktorum mesai saatleri dışında ve nöbet dışında girmiyormuş doğuma nöbetçi doktor giriyormuş moralim bozuldu ya
okadar git sen sıra bekle doktorunla ünsiyet kur sonra hayda...
ne anladım ben özel doktordan o zaman
allah denk getirsin inş. dua edin kızlar

canım bu çok can sıkıcı bir durum
ben de sırf bu yüzden yani kendi doktorum doğuma girsin diye parayı bayılacağım
inşallah denk gelirsiniz canım

Canım ben Çamlıca Erdem Hastanesine gidiyorum, orada da aynı şekilde mesai saati dışında olursa nöbetçi 2 doktor varmış onlardan biri giriyormuş. Başka çok üzülmüştüm ama dogum yapan bir iki kişi buldum, onlar ebeler ve hemşireler daha onemli o kadar zor gecmedi falan dediler rahatladım biraz. Hastane ortamın ebeler hemşireler yeterliyse korkma bence:)) Doktorun asıl işi dogum anında zaten, emin ol o zamana gelince kimin dogurttugu çok onemli olmayabilir:))

kızlar 26 ocak c.tesi 13.30 da hisar hospital de doğum öncesi semineri varmış ilgilenenler olur belkiii

ohooo ben alyans takmayı bırakalı çoook oldu şekerim yaaa...
ellerimi görsen baya bildiğin balon balığı, ayaklarım çok uzun ayakta kalırsam şişiyo yoksa iyiler ama ayak bileklerimde ödem yapmış geçenlerde bi botumu giyemedim meselaaaa kapanmadı fermuarı Allahtan kimse görmedi da dalgaya maruz kalmadımmm benim şişkinliğim bilindiği gibi tuzdan ötürü değil ama, çünküüüü hiiç aça hiç tuz tüketmiyorum saaadece azıcık yemeklere dokunduruyorum okkaa.. benimkisi baya bariz bildiğin protein patlaması.. yımırtayı bıraktım şuara gayet mutlu mesudum en azından artık balon gibi değil ellerim, o karıncalanmalar filan olmuyo çok şükür..

günaydın nasılsınız doğum yaklaştıkça çok korkuyorum
ben de korkuyorum ya bir aksilik olacak falan die çok enişeleniyorum,normal doğum düşünen arkadaşlar epiduralmi istiyor acaba bizim hastane epidural yapıyormuş dr sordum tamamen normal yapmıyormusunuz die 4-5 cm den sonra kimse dayanamıyor bağırmaya başlıyorlar dedi canımı sıktı azıcık moral verse ne olcak sanki.aslında epidural kolay oluyormuş ama olumsuz bir etkisi olursa die çok korkuyorum((Allah yardımcımız olsun

canım bende buyüzden dr değiştirmiştim 5 aylıkken ama genelde bir çok hastanede aynı sistem var bizimkide mesai saatleri dışında olursa ve kendi dr nöbetçi olmazsa ve kendi drunu istersen bir miktar fark veriyorsun bizde o şekilde yapıcaz inş.ama arkadaşların dediği gibi ebeler çok önemliymiş normal doğumlarda hayırlısı inş.

Saol canım senin de Allah kavustursun.

Bizim bir gecemiz kaldı ayrı inşallah, bugun iş çıkışı arkadasımda capitol de takılacagız son rahat zamanlar ya:))) Alısverıs belkı sınema

vaaayyy capitolcüler sizi gidiiiiii benim içinde gez yawrucuk, zira nerdeyse her öğlen yemek bahanesi ile gittiğimiz ve benim "Allahım yaaa burayı görmeden bi günüm geçecek mi acep, baydı beni buraaaa" diye feryat ettiğim mekanı okka özledim ki anlatamammm... hele o atomun tostlarını Allaaaaaaammmmmm amerikanlı ege tostttttttt istioruuummmmmmmmmm
aslında kıs iyi dedin heee, nasılsa academic hosp.a gidiorum her c.tesi dr. kontrolüne bu hafta sonu dr. sonrası bi gidip yesem yaaaaaa ayyy sizi seviyorum mehtapımmmmmmm ve minik kuzusuuuuuuu

naaasssıııı yaaa... ne biçim şey o öyle, etik diilki bi kere.. senin herşeyini o dr. bilio bide nöbetçi dr.a ne kadar güvenebilirsin ki.. enteresanmış canım.. özel mi peki bu dr.&hastane, özelse daha bi yuhhh yani..

eller ve yüzde şişiyorsa tansiyon takibi yapmak lazım. benim de bacaklar ve ayaklar çok şişiyor. karın büyüdükçe bacaklara giden dolaşımı yavaşlatıyor o yüzden şişiyor bacaklar. sabah benim eller şişiyor o da hareketsizlikten oluyormuş. gün içinde geçiyor ama bacaklar hep çok şiş. koltuğun izi çıkıyor koltuğa uzanınca. ben de arada tansiyonuma bakıyorum nolur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…