- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
midem o kadar yaniyo ki rennie bile fayda etmiyo artik.. doguma bu kadar az kalmisken hala neden yaniyo bu mide
ben daha şimdi şimdi çözüyorum mide yanmasını sebebini ..megerse bana dokunan kamposta meyve suyu ve meyveymiş .onları yemedigim zaman baya rahat oluyorum yedigim zaman midem çok fena yanıyor bogasıma agrılar saplanıyor .sende bi bak gör sana dokunan ne onu yemegi bırakmidem o kadar yaniyo ki rennie bile fayda etmiyo artik.. doguma bu kadar az kalmisken hala neden yaniyo bu mide
bizim de babamız iş seyahati için iki güncük yanımızda olmayacak.. inşallah babalarımız yokken doğurmayız :18:
Allah kavuştursun inşallah hepimizi canımmmm, aminnn
midem o kadar yaniyo ki rennie bile fayda etmiyo artik.. doguma bu kadar az kalmisken hala neden yaniyo bu mide
ben ilk başlarda korkardım şimdi bi rahatlık çöktü ki üzerime .günaydın nasılsınız doğum yaklaştıkça çok korkuyorum
ben ilk başlarda korkardım şimdi bi rahatlık çöktü ki üzerime .kendimden korkuyorum
ben ilk başlarda korkardım şimdi bi rahatlık çöktü ki üzerime .kendimden korkuyorum
cnm karnının gerilmesi yorulduğunu ve dinlenmen gerektiğine işaret imiş. birinden duymuştum 3 sene önce doğum yapan bende de çok oluyor.karnım çatlayacakmış gibi oluyor.merdiven çıkarken falan kendimi zorlamam lazımmış.o zaman bebekte geriliyormuş.kendini işlerde falan fazla zorlama
ewet bu kesin olabilir,hala hamileyim hasta deglim modunda hep ayaktayim,aksamlari guzel sofralar kurayim falan diye zamanim mtfakta ayakta geciyor, artik dinlenmeye zaman ayirsam iyi olacak
kızlar geçenki kontrolümde bir şey öğrendim doktorum mesai saatleri dışında ve nöbet dışında girmiyormuş doğuma nöbetçi doktor giriyormuş moralim bozuldu ya
okadar git sen sıra bekle doktorunla ünsiyet kur sonra hayda...
ne anladım ben özel doktordan o zaman
allah denk getirsin inş. dua edin kızlar
kızlar geçenki kontrolümde bir şey öğrendim doktorum mesai saatleri dışında ve nöbet dışında girmiyormuş doğuma nöbetçi doktor giriyormuş moralim bozuldu ya
buarada benim gbi baçakları ayakları şişen varmı .kızlar dizimden aşagı bi şişmiş ki anlatamam eşim dalga geçiyor bacaklarımla arı sokmuş diyor :98:noolucak bu halim masaj yaptırmaktan bıktım igne soksam patlıycak gbilerbide bugun fark etdim ellerimde şişmiş yüzük parmagmı sıkıyor .
ben de korkuyorum ya bir aksilik olacak falan die çok enişeleniyorum,normal doğum düşünen arkadaşlar epiduralmi istiyor acaba bizim hastane epidural yapıyormuş dr sordum tamamen normal yapmıyormusunuz die 4-5 cm den sonra kimse dayanamıyor bağırmaya başlıyorlar dedi canımı sıktı azıcık moral verse ne olcak sanki.aslında epidural kolay oluyormuş ama olumsuz bir etkisi olursa die çok korkuyorumgünaydın nasılsınız doğum yaklaştıkça çok korkuyorum
canım bende buyüzden dr değiştirmiştim 5 aylıkken ama genelde bir çok hastanede aynı sistem var bizimkide mesai saatleri dışında olursa ve kendi dr nöbetçi olmazsa ve kendi drunu istersen bir miktar fark veriyorsun bizde o şekilde yapıcaz inş.ama arkadaşların dediği gibi ebeler çok önemliymiş normal doğumlarda hayırlısı inş.kızlar geçenki kontrolümde bir şey öğrendim doktorum mesai saatleri dışında ve nöbet dışında girmiyormuş doğuma nöbetçi doktor giriyormuş moralim bozuldu ya
Saol canım senin de Allah kavustursun.
Bizim bir gecemiz kaldı ayrı inşallah, bugun iş çıkışı arkadasımda capitol de takılacagız son rahat zamanlar ya:))) Alısverıs belkı sınema
buarada benim gbi baçakları ayakları şişen varmı .kızlar dizimden aşagı bi şişmiş ki anlatamam eşim dalga geçiyor bacaklarımla arı sokmuş diyor :98:noolucak bu halim masaj yaptırmaktan bıktım igne soksam patlıycak gbilerbide bugun fark etdim ellerimde şişmiş yüzük parmagmı sıkıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?