Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
tabiyanın siteminden sonra dikkat ettim de bu kızlar nerde yaaa
doğurdular mu acaba?
ay doğurmak çok kaba bir laf vazgeçtim
doğum yaptılar mı acaba?

domusssscukkkk gibiyim, doğuramadım daha

2-3 gündür bişi yazmamışım buraya dimi..aslında hergün giriyorum, okuyorum, layklıyorum yada ohhaaalıyorum =)) sonra çıkıyorum

genelde herkes face de ya bide

hiç aklıma gelmedi merak edileceğim, çok özür dilerim kuzuuu ♥

maşallah domuzcuk gibiysen
ya tabiyadan sonra dikkat ettim de özür dilemene gerek yok yavrum
iyiysen güzel sorun yok

yaa yokmu kimse muhabbet edecek sıkıldım valla kıssslae nerdesinissssss

tabiiya'yı yiyem =)) tribal enfeksiyonlu hatunn =))) nasıl da atar yapmış öyleee , hayatım boyu sevgilime yapamadım ya ben böyle atar =)))))))))))))))))))))))

al şimdi bunu okicak, gene atar yapcak =))))))))))))

canım Allah kolaylık versin, hayırlı doğumlar dilerim sana. epidural mi olacak sezeryanın yoksa spinal mi?

sezeryan yaptıracaklar belirlediniz mi anestezi tipini? hangisi ve neden yazar mısınız?

canım Allah kolaylık versin, hayırlı doğumlar dilerim sana. epidural mi olacak sezeryanın yoksa spinal mi?

sezeryan yaptıracaklar belirlediniz mi anestezi tipini? hangisi ve neden yazar mısınız?

Ben eger seseryan olursam spinal anastezi olacakmis. Bugun doktor bilgilendirme kagidi verdi orda oyle yaziodu. Bide internetten inceledim benim hastanede sezeryan olanlar hep spinal olmus yani. Hangisi daha iyi bilemiyorum ama secme sansim yok.

tabiiya'yı yiyem =)) tribal enfeksiyonlu hatunn =))) nasıl da atar yapmış öyleee , hayatım boyu sevgilime yapamadım ya ben böyle atar =)))))))))))))))))))))))

al şimdi bunu okicak, gene atar yapcak =))))))))))))
hormonlar ayakta unutma

sağol canım
epidural olacak
doktoruma spinal ile farkını sordum
epiduralde ağrı kontrolü sağlanıyor dedi
yanı katater mı ne birşey takıyorlarmış doğumdan sonra da kalıyormuş o ve oradan ilaç verip ağrıyı kesebilyoruz dedi
en büyük avantajı buymuş
ama spinalin de iğnesi daha inceymiş
benımki de direkt epidural dedi

evet bende o ağrı pompasından dolayı epidural istiyordum zaten.

canımmmm hiç üzülme nolur, senin moral bozukluğun bebeğini de etkiliyo biliyosun.. Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.. dr.un dediğine de hööhh yani.. hiç kafana takma sen, bebeğin sağlıkla gelecek inşallah annesiii

Günaydın kızlar

biraz önce eşimi yolcu ettim, iş seyahatı için hollandaya gidiyor dort günlüğüne

Şİmdiden çok ozledim((

bizim de babamız iş seyahati için iki güncük yanımızda olmayacak.. inşallah babalarımız yokken doğurmayız :18:
Allah kavuştursun inşallah hepimizi canımmmm, aminnn

anaaammm... rüyamm doğmuştur o zaman şuan itibariyle
Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklısınızdır inşallah ikinizde canımmm,
gözünüz aydın olsun

Allahım günlerimiz ne kadar azaldı yahuu... ilk zamanlarımızı hatırlıyorum da cinsiyetlerini bekliyoduk ne zaman belli olacak acaba diye, şimdiyse kuzularımıza kavuşmak için şafak sayıyoruz Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşalah, miniklerimizi sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririz inşallah aminnnn
bu arada o olumsuz bakanı var yaaa.................... öpücemmm

kızlar bu ıkı gundur belımde ve kasıklarımda agrılar var daha erken doğum ıcın bırde bebek cok gerılıyor karnımda normalmıdır

güselim geçmiş olsunnn, nasıl oldunnnn :26:

Daha iyi canım çayda iyi geldi sanki teşekkürler. Ağrı geçti gibi bir görüntü var işte

ya kızlar makatta böyle bir acı mı desem baskı mı desem çok hafif rahatsız etmeyecek ama hissettirecek kadar bir şey oluyor
sizde de var mı

Birikikere hissettim sanki öne eğilincemi ne oldu galiba

kızlar bu ıkı gundur belımde ve kasıklarımda agrılar var daha erken doğum ıcın bırde bebek cok gerılıyor karnımda normalmıdır

cnm karnının gerilmesi yorulduğunu ve dinlenmen gerektiğine işaret imiş. birinden duymuştum 3 sene önce doğum yapan bende de çok oluyor.karnım çatlayacakmış gibi oluyor.merdiven çıkarken falan kendimi zorlamam lazımmış.o zaman bebekte geriliyormuş.kendini işlerde falan fazla zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…