tabiyanın siteminden sonra dikkat ettim de bu kızlar nerde yaaa
doğurdular mu acaba?
ay doğurmak çok kaba bir laf vazgeçtim
doğum yaptılar mı acaba?
domusssscukkkk gibiyim, doğuramadım daha
2-3 gündür bişi yazmamışım buraya dimi..aslında hergün giriyorum, okuyorum, layklıyorum yada ohhaaalıyorum =)) sonra çıkıyorum
genelde herkes face de ya bide
hiç aklıma gelmedi merak edileceğim, çok özür dilerim kuzuuu ♥
belfü sen neden izne çıkmadın canım 38 oldun
Kaancelil valla canım cuma günü göreceğim sezaryan nasıl bir şey
belki hemen yazamam ama birkaç güne yazarım mutlaka
sağlıklı ve kolay bir doğum olacak inanıyorum
ayrıca benım de iğne batmalarım var ve aynen seninki gibi oğlum hareket ettikçe daha çok oluyor
canım Allah kolaylık versin, hayırlı doğumlar dilerim sana. epidural mi olacak sezeryanın yoksa spinal mi?
sezeryan yaptıracaklar belirlediniz mi anestezi tipini? hangisi ve neden yazar mısınız?
hormonlar ayakta unutmatabiiya'yı yiyem =)) tribal enfeksiyonlu hatunn =))) nasıl da atar yapmış öyleee , hayatım boyu sevgilime yapamadım ya ben böyle atar =)))))))))))))))))))))))
al şimdi bunu okicak, gene atar yapcak =))))))))))))
canım Allah kolaylık versin, hayırlı doğumlar dilerim sana. epidural mi olacak sezeryanın yoksa spinal mi?
sezeryan yaptıracaklar belirlediniz mi anestezi tipini? hangisi ve neden yazar mısınız?
hormonlar ayakta unutma
sağol canım
epidural olacak
doktoruma spinal ile farkını sordum
epiduralde ağrı kontrolü sağlanıyor dedi
yanı katater mı ne birşey takıyorlarmış doğumdan sonra da kalıyormuş o ve oradan ilaç verip ağrıyı kesebilyoruz dedi
en büyük avantajı buymuş
ama spinalin de iğnesi daha inceymiş
benımki de direkt epidural dedi
yaa yokmu kimse muhabbet edecek sıkıldım valla kıssslae nerdesinissssss
tamam o zaman barısalım:)) yaaa saka bı tarafa ben 4 gundur ıı degılım ve zor gunler gecırıyorum. buraya sızlere haber veremedım hıcbırınızle ıletısıme gecemedım ...aklım hep sızdeydı ve benı merak edıp ne yaptıgımı düsünüp endişelenmıslerdır.. doguma alındıgımı bıle düsünüp panık olmuslardır dıe evham bıle yaptım.. ama neyse.. cok fazla yer edınememısım..
annemler geldı..geldıler ama ben ankaraya tedavı ıcın gıtmek zorunda kalınca onlar da benımle ankaraya abımlere geldıler..
numunede plt degerım 90 bın cıktı. 50 bın üzerı rısk sayılmaz heryerde doğuma alınırsın ama senı bu degerle doguma almayacagını söyleyen dr kendıne guvenmıyosa sen de ona güvenme rısk alma ankarada dogum yapmanı tavsıye ederım dedı
bunun rısklı olmadıını raporlandırmasını rıca ettım yazamam dedı
benım dr bunlara soru seklınde yazıcakmıs o da cevaben rısklı olmadıını yazarmıs.. nos kagıda ben ne yazıım dedı
ben de ben 38 haftadayım yolda mı doğurayım yanı aranızda gıt gel cocuk oyunu mu alt tarafı ıkı satır yazı yazacaksınız dedım
ba ısımı ögretme bızde böyle bı uygulama yok yazmıyorum dedı
bana tavır yapacagına senı son 10 gunde ortada bırakan dr a al tavrını dedı
bız de zekaı tahıre gıttık.hacettepeye özel nedenlerden dolayı gıdemedık.
orda dr ban merak etme alırız burda doğuma dedı.. sancılarım 100lerı görüyo kızlar.. cok fazla..20 dk cekılen nst bende 1.5 saat sürdü.. bır metre uzunlugundaydı kagıt.. hemsıre cıkarmadı.. dr bı daha yollıcak gıtme barı dedı
bebegın suyu olması gerekenden cok fazlaymıs
bu da cok sancı yapıomus
ama suyun fazla olmasının baska rısklerı var
okudukca daha da sınırım bozuldu.
bebegın yemek borusunun sıkıntılı olablecegı anlamına gelıyomus
kordon dolanması olabılır. bebegın hareketlerını cok ıı takıp et sende hareketın azalmaması gerekıo cunku suyu cok. rahat hareket eder yerı daralmaz dedı
ben de psıkolojık mı ne..
ıkı gundur cok az hısseder oldum
28 ocak sabahı ac gel alalım sezaryene dedı.
bebek harketlerıne dıkkat.. bebegı karnında oldurme falan dedı
bu gun de hafta sonu.. özel hastaneler öglen 12ye kadar alıo.. esımı sabah 5te ıse cagırdılar. su an hala yok... allah belasını versın su halden anlamaz amırlerının..
yarın tatıl gunu kadın dogumcuların.. acıle kesınlıkle gıtmem.. burda ultrason yok..acılde yanı.. tas devrınden kalma yöntemle pecetey sılın kanamana bakalım denılen bı yer..
esım de yanım da yok.. su an o kadar cnm sıkkın kı.. bebeımın sıkıntılı dogması korkusu benı cok üzüyo
Günaydın kızlar
biraz önce eşimi yolcu ettim, iş seyahatı için hollandaya gidiyor dort günlüğüne
Şİmdiden çok ozledim((
Slm kızlar göz kapağım mikrop kaptı kaşıdım sivilce gibi bişey çıktı sabunla yıkıyorum bitkisel bir tarifiniz varmı....?:26:
Kızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)
günaydın kızlarrr
nasılsınız
benım şafak 4
haberi dinlemedim ben bu arada ama hangi bakandı hatırlamıyorum olumlu bakmıyormuş
kadın çalışan istihdamını azaltacağı düşüncesindeymş
güselim geçmiş olsunnn, nasıl oldunnnn :26:
ya kızlar makatta böyle bir acı mı desem baskı mı desem çok hafif rahatsız etmeyecek ama hissettirecek kadar bir şey oluyor
sizde de var mı
kızlar bu ıkı gundur belımde ve kasıklarımda agrılar var daha erken doğum ıcın bırde bebek cok gerılıyor karnımda normalmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?