Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
benim bebeğiminde kilosu o civarda doktor banada normal dedi ama bana çok zayıf geliyor nedense hatta geçen hafta gitmemde 2875gr dedi bu hafta 2725 dedi bende kilo vermişim üstelik doktor normal diyor ama orelim bozuluyor benimde

Bende minyon biri değilim bebişim neden minik bu makinalar mı yanlış ölçüyor acep.... son zamanlarım nekadar alırsa artık demekki 3 kg civarı doğacak kızım yapacak bişi yok ben elimden gelen bu:)) doğumdan sonraki muhabbet canımı sıkıyor aa benimki 4 kilo doğmuştu benim ki 3750 bilmem kimin ki 3500 aaa uzar gider.konuşacak olanlarda yabancı olmaz tahminlerim kesin tutar daha 2 ay evvelden bağzıları yanımda kilo muhabbetine girmişti bile(

hadi yaa çatısı dar dediler normal doğum mu yaptııı ne güzel yaa.. ben artık mümkün değil diye düşünüyorum

yaa cnm benim o söyleyenleri sallaman gerekiyor.dikkat edersen konuşmalarımızın arasında sayfalarda bebeklerin haftaları ve ideal kiloları var.orda ben daha hiç 3 kilo üzerinde yazanını görmedim. benim ablamda 4 kilo doğurdu yeğenimi ama şuan safinaz dalga geçiyo millet.dayımın oğlu da 4200 doğdu 16 yaşına geldi ve şuan sülalenin en kısası olarak kaldı.belki 20 sine kadar uzar diyoruz. ablası bile ondan çok daha küçük doğmuş ama daha uzun boylu. kısa vadeli düşünme bence. görümcemin eltisi de 2400 gr la doğum yaptı 5 ay önce ve doktor gayet sağlıklı endişelenecek hiç bişi yok demiş.annesi ağlıyomuş neden bu kadar küçük bu diye doktor kızmış ağlamaya devam edeceksen çık dışarı lütfen.bu annelerin kilo takıntılarına anlam veremiyorum.sağlıklı bir bebek dünyaya getirmişsiniz diyorum hala ağlıyorsun demiş. bizde ayrıntılı ultrasona gittiğimizde doktora kaç kilo olmuş diye sormuştum oda beni azarladı. napıcaksın kilosunu çok mu önemli ben burda kalbini mesanesi vs inceliyorum sağlıklı çalışıyormu organları ona bakıyorum kilosunun ne gibi bir önemi varda merak ediyosun dedi. hemen koltuğa oturduklarında sağlıklımı diye değilde kilosu nekadar onu soruyorlar.anlamıyorum sizi dedi.bende dedim doktor ilk bebeğim ve karnımda nekadar yer kaplamış kavuna mı benziyo kabağamı geceleri yatarken ben onu hayal ederek uykuya dalıyorum dedim.ha ozaman 400 gr olmuş demişti. gerçekten kilolara takılmayın sağlıklı olmasına bakın.annemde bana hep zayıfsın derdi marazlı derdi ama sıkıntım yoktu hiç.sadece kansızlık vardı.evlendikten sonra 85 kiloya çıktım annem hah şimdi olmuş işte şimdi kanlı canlı sağlıklısın diyor.eh be kadın nesi sağlıklı gene kansızlığım var nefes darlığı şeker tansiyon hepsini beraberinde getirdi.zayıfken çok mutluydum ben.

Merhabalar bebeğim Rüya Duygu'm aramıza katıldı:) Dün sabah hastaneye geldik suni sancı verildi 3cm açıklığa dayanabildiğim sancılarla geldim ama 4 cm ye ulaşabilmesi yaklaşık 3 saat sürdü ve sancıların şiddetine dayanamıyordum epidural istedim anastezi uzmanı epidurali yaptı nst ye takalımtekrar dediler beniyi ki nstnin alt sınırını sormuştum 80-100ün altına düşmesi riskmiş bebeğimin nabzı 60lara düştü 200lere çıktı budengesizlik üzerine acil sezaryen kararı verildi ve epidural sezaryen yaptım ameliyathanede yaklaşık 1 saat kaldım artık tir tir titriyordum buz gibiydim ve 1 saat ısınıp kendime gelemedimanestezinin etkisi geçtiğinden itibaren de dikiş yerlerimde dayanılmaz ağrılarçekiyorum bebeğim 15:50 de doğdu gece 23 gibi ebe yürütmeye geldi yataktan kalkmak,ayağımı yere basmak tam bir ızdıraptı adım atamadım ve ebeye tutuna tutuna ayaklarımı sürüyerek az bi ilerleyip binbir güçlkle yattım şu an biraz daha yürüyebilsem de tek başıma yataktan kalkamıyor ve geri yatamıyorum gaz sancılarım da var sezaryenden dolayı tatsız tuzsuz çorba ve püre veriyorlar isteğe bağlı sezaryen kararı verenleri hiç anlamıorum normal yapılama yacaksa bile epidural normal doğum var normali de yaşamışbiri olaraksöylüyorum. Doğumdan sonra hemen iyileşip rahatça yatıp yürümek varken günlerce ağrıyla kıvranmak hiç akıl karı değil
Çok şükür bebeğim iyi,sütüm geliyor boyu 50cm kilosu 2840gr yarın taburcu olacağız
Şimdilik bizdenhaberler böyle görüşmek üzere hoşçakalın :80::80::80:

Son düzenleme:

Oyyy canım benim , hayırlı olsun kavuşmuşsun meleğine sağ salim:))

İnşallah ağrıların da en kısa zamanda geçer, hemencecik iyileşirsin.

Çok mutlu olsum güzel haber alınca böyle, bir garip hissettim.

Bu arada normal isteyen biri olarak verdiğin cesaret için çok teşekkürler Hayırlısı bakalım nasip neyse o olur.

öyküm, çok geçmiş olsun. bebeğine kavuştun ne güzel.hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun, bahtı açık olsun inşallah.. darısı bizlerin başına artık. ben de eli kulağında bekliyorum. normal doğum cesaretlendirmelerin için sağol, ben de normal doğum isteyenlerdenim. :) bebeşine ve kendine iyi bak..

gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun darisi bizlere insallah.

gözün aydın allah sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin maşallah ikinize de sağlıklı günler diliyorum :)))

teşekkür ederis canımmmm

kıs Allah seniiii.... aman diim daha da bişi yapma dr.una sormadan nolur yaaa, azıcık kaldı şunun şurasında mikropları azdırmayasın aman diimm... çok geçmiş olsun canımm

ayyy ne güzel ya Allah analı babalı büyütsün inşallah. çooook kk geçmiş olsun cnm.işte sezeryan yada normal kumar artık. bende senin durunda olmaktan korktuğum için acaba sezeryanmı olsam direk diyorum.yani onca acının sonunda bide sezeryana dönmek zor olmuş.hayırlısı artık

maşallah canım ikinize de, Allah analı babalı büyütsün inşallah, ağrıarın da bi an evvel geçsin inşallah,
sütünün gelmesi de ne güzel olmuş, inşallah bizimde gelir hemencik sütümüz amiinnn
gözünüz aydın olsun canımmm, darısı hayırlısı ile başımıza inşallah amiiiinnnn

ayyyyyyyyyyyyyneeeennnnnnnnnn

öyküm Allah analı babalı büyütsün, yaşı uzun olsun.
Söylediklerinden sonra korkmaya başladım.Bende epidural olucam

Son düzenleme:
bende hiçç tuzlu yemedim hiç canm cekmedi ama buzamana kdr otur otur son 1aydır sürekli geziyorum ondsnmıdır acba

Öykümm okurken heyecandan titredim :) Büyük kavuşma olmuş ne mutlu canım benim.Sağlıkla kocaman kız olacak daha miniğin oyy.İkinizde sağlıklısın ne mutlu.Acılarda yok olup gidecektir canım benim.Bebeğinin sağlığı için sezeryan olmak durumunda kalmışsın , daha da iyi olucaksın inşallah.

benim bebeğiminde kilosu o civarda doktor banada normal dedi ama bana çok zayıf geliyor nedense hatta geçen hafta gitmemde 2875gr dedi bu hafta 2725 dedi bende kilo vermişim üstelik doktor normal diyor ama orelim bozuluyor benimde
aslında yeni dogulan bebek için ideal kilo 2800 3200 gr arasıdır gecen okudum .tbi biz yeyep yeyıp yaylanyoruz diye bebeklermiz kilolu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…