ya bende geceleri öyleyim ama aşırı saç diplerim boynum ve göğüs aram aşırı terliyor geceleri ter içerisinde uyanıyorum kombiyi kapayıoruz buna rağmen böyle anlamadım gitti demekki yalnız değilim
canım özel mesaj hakkım yok.kızım iyi çok şükür.bu hafta çıkabiliriz küvezden.ama çok küçük.çok korkuyorum.ne olur dua et.rabbim yardımcın olsun
kızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacakdoktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..
canımm benimm, inşallahh hayırlısıyla çok kısa süre sonra koklicaksın yavrunu , çok çok çok maaşallah diyorum sana, Allah gücüne güç versin, şu yaramaz kızı biranönce alıver kollarına ,bu günleri çarçabuk unutup cimcimenin saçlarını öreceğin günler gelsin inşallahh ♥canım özel mesaj hakkım yok.kızım iyi çok şükür.bu hafta çıkabiliriz küvezden.ama çok küçük.çok korkuyorum.ne olur dua et.rabbim yardımcın olsun
kızlarr benm bir oglum var dünya tatlısı 1.5 yasında.carsamba günü ameliyat günü alcam insalah subat 1 veya 2 olur herhalde.ben cok üzülüyorum ya cok duygusallastm esimi oglumu bırakıp nasıl gitcem ameliyathaneye düşündükce cok aglıyorum ya ben cok duygusalım yada gercekten vedalasmak zor gelio hele oglum annemmm deynce içim gidio yaa nasıl oglumu bırakacam yaaa ameliyat korkumda cok fazla onamı üzüleyim oglumamı yoksa gelen oglumamı sevineyim karmakarısık duygular içindeyim yaaa
ablamın eşi oda öyle .annesini 3yaşındayken kaybetdi sonra kız kardeşini ..en son arkadaşının hanımı dogum sırasında hayatını kaybetdii eniştem cok tuhaflaştı son zamanlarda sürekli ablama sende ölceksin beni bırakıp gitceksin dyip duruyor sürekli ablamın dibinde tuvaletden gec cıksa adam tedirginleşiyor cok feci birşey bu:26:canımm benimm, inşallahh hayırlısıyla çok kısa süre sonra koklicaksın yavrunu , çok çok çok maaşallah diyorum sana, Allah gücüne güç versin, şu yaramaz kızı biranönce alıver kollarına ,bu günleri çarçabuk unutup cimcimenin saçlarını öreceğin günler gelsin inşallahh ♥
senin erkek versiyonun da eşim. günlerdir adam panikatak dolanıyor ben evde sancılandıkça.. bugün artık döktü için.. ''ya sana bişi olursa ya ölürsenn '' demez mi .. ohhhaaaaaa dedimm..günlerdir kurdeşen döküyor zavallı
neyyyydaha ne bebeler doğurcam ben kocişimeeeee ♥ daha ne ameliyatlar olucaaam, efendime söyliim silikonudurr, estetiğidirr =))))
Ayy ca nım benim yarın melekler yanınızdan hiç ayrılmasın.mis kokuluna kavuşcksın ne güzeliyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
Canım aynen ya nasıl gececek bugünler.Ağrı benm de çok var.sizin bebiş hareketleri bikini bölgesinde de oluyormu kızlar.2Gundur baya korkuyorumay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık([/QUOTE
Valla al bendende o kadar. O kipirdadikca ben kucagima almak istiyorum bebegimi.nasil gecicek 20 gun bilmiyorum. Agrilarimda giderek artiyor.gece uyku muyku kalmadi gunduzde ayni sekilde agrili( sizdede cok oluyormu agri kizlar ?
kızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacakdoktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..
Tatlım bende kızlarla aynı fikirdeyim.insan hemen sezeryan fikrine alışamıyor ama riskede atma bence.güzel haberlerle gelin inş
kızlarr benm bir oglum var dünya tatlısı 1.5 yasında.carsamba günü ameliyat günü alcam insalah subat 1 veya 2 olur herhalde.ben cok üzülüyorum ya cok duygusallastm esimi oglumu bırakıp nasıl gitcem ameliyathaneye düşündükce cok aglıyorum ya ben cok duygusalım yada gercekten vedalasmak zor gelio hele oglum annemmm deynce içim gidio yaa nasıl oglumu bırakacam yaaa ameliyat korkumda cok fazla onamı üzüleyim oglumamı yoksa gelen oglumamı sevineyim karmakarısık duygular içindeyim yaaa
Allah bağışlasın cnm.hersey güzel olacak inş hiç olumsuz düşnme.ilk günler geçince düzene girecek nasılsa.yanında olan annen kardeşin vs varmı.yoksa bile eşlermiz en büyük yardımcımız zaten
canımm benimm, inşallahh hayırlısıyla çok kısa süre sonra koklicaksın yavrunu , çok çok çok maaşallah diyorum sana, Allah gücüne güç versin, şu yaramaz kızı biranönce alıver kollarına ,bu günleri çarçabuk unutup cimcimenin saçlarını öreceğin günler gelsin inşallahh ♥
senin erkek versiyonun da eşim. günlerdir adam panikatak dolanıyor ben evde sancılandıkça.. bugün artık döktü için.. ''ya sana bişi olursa ya ölürsenn '' demez mi .. ohhhaaaaaa dedimm..günlerdir kurdeşen döküyor zavallı
daha ne bebeler doğurcam ben kocişimeeeee ♥ daha ne ameliyatlar olucaaam, efendime söyliim silikonudurr, estetiğidirr =))))
Ayy ca nım benim yarın melekler yanınızdan hiç ayrılmasın.mis kokuluna kavuşcksın ne güzel
Canım aynen ya nasıl gececek bugünler.Ağrı benm de çok var.sizin bebiş hareketleri bikini bölgesinde de oluyormu kızlar.2Gundur baya korkuyorum
Tatlım bende kızlarla aynı fikirdeyim.insan hemen sezeryan fikrine alışamıyor ama riskede atma bence.güzel haberlerle gelin inş
Allah bağışlasın cnm.hersey güzel olacak inş hiç olumsuz düşnme.ilk günler geçince düzene girecek nasılsa.yanında olan annen kardeşin vs varmı.yoksa bile eşlermiz en büyük yardımcımız zaten
Ceyzcim benim bikini bolgesinde hareketler oluyor. Bir de ic camasirlarim sikmaya basladi. Ordanda anliyorum.henuz 36 haftaligim ama cevremdeki hamileler gunlerinden 2-3 hafta once dogum yaptlar. Sanki haftaya bebis gelicek gibi. Tabi Allah bilir. Yavrularimiz saglikli olsunda.
allah kolaylık versin canım aynı durum bende de var , 4yaşında bir oğlum var ya bana birşey olursa diye ağlamaklıyım sürekli ,duygusalım,aklıma gelmeyen şey yok kısacasıkızlarr benm bir oglum var dünya tatlısı 1.5 yasında.carsamba günü ameliyat günü alcam insalah subat 1 veya 2 olur herhalde.ben cok üzülüyorum ya cok duygusallastm esimi oglumu bırakıp nasıl gitcem ameliyathaneye düşündükce cok aglıyorum ya ben cok duygusalım yada gercekten vedalasmak zor gelio hele oglum annemmm deynce içim gidio yaa nasıl oglumu bırakacam yaaa ameliyat korkumda cok fazla onamı üzüleyim oglumamı yoksa gelen oglumamı sevineyim karmakarısık duygular içindeyim yaaa
Slm kızlar indiirm varmış sizce bu nasıl bir araba fikri olanvarmı?
Hauck Shopper Travel Sistem Bebek Arabası Brown - e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?