Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
sayfayi her actigimda heyecanlaniyorum yeni bir dogum haberi var mi diye:)
zamanin azaldigini anladikca da korkuyorum kendi adima :/

Ben de hep terli uyanıyorum yaa( Saç baş kokmuş

canım özel mesaj hakkım yok.kızım iyi çok şükür.bu hafta çıkabiliriz küvezden.ama çok küçük.çok korkuyorum.ne olur dua et.rabbim yardımcın olsun

cnm benim kilosuna üzülme hiç.sağlıklımı ona dikkat et.maşallah çok metanetli güçlü bir insansın.inşallah kızında sana çekmiştir de çarçabuk toplar kendisini. dua etmez olurmuyum hiç.hele bebğini kaybeden insanların sayfasını okudukça canım yanıyo.inşallah bu arkadaşlarımız tez zamanda bebk sahibi olurlar. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.bu hafta derken haftasonuna mı gelecek haftayamı.ayy canım ya hadi gözün aydın..

kızlarr benm bir oglum var dünya tatlısı 1.5 yasında.carsamba günü ameliyat günü alcam insalah subat 1 veya 2 olur herhalde.ben cok üzülüyorum ya cok duygusallastm esimi oglumu bırakıp nasıl gitcem ameliyathaneye düşündükce cok aglıyorum ya ben cok duygusalım yada gercekten vedalasmak zor gelio hele oglum annemmm deynce içim gidio yaa nasıl oglumu bırakacam yaaa ameliyat korkumda cok fazla onamı üzüleyim oglumamı yoksa gelen oglumamı sevineyim karmakarısık duygular içindeyim yaaa

kızlaaar yaa bitürlü annelik piskolojisine giremiyorum kendimi anne gbi hisedemiyorum hala..:18: dogumdan sonra budurum düzelirmi .karnım sürekli kıpır kıpır saglıgımız cok şukur yerinde bebek için tüm eşyaları aldım bihzat hepsini kendim seçtim fakat hala anne gbi hisedemiyorum kendimi aklım hala 5karış havada liseli modundan cıkamıyorum bitürlü..bazen hamile bayanlarla muhabbet ediyorum dha 2 ya 3 aylarındalar kendilerini 40 yıllık anne gbi hisediyorlar 40 yıllık anne gbi konuşuyorlar :44:ben... tık yok sadece şişen karnım ...bebegimi hisedemedigim içinde karnımın büyüklügünden dolayı bazen piskolojim bozuluyor .bebegi kucagma alınca düzelirmi budurum varmı benim gbi hisedenler:26:

Nasıl yani doktor yarın gel dediği halde pazartesimi gideceksin. Tatlım adam kakasını yapması riskinden bahsediyor sen işin ciddiyetini bilmiyorsun galiba Allah esirgesin kaka yiyebiliyor bebekler gerisini söylemek istemiyorum. Bu yüzden doktorum 38+0 da alacak beni sakın haa eğer okuyorsan doktorun dediğinden çıkıp kafana göre hareket etme lütfen. Allah kurtarsın.

canım özel mesaj hakkım yok.kızım iyi çok şükür.bu hafta çıkabiliriz küvezden.ama çok küçük.çok korkuyorum.ne olur dua et.rabbim yardımcın olsun
canımm benimm, inşallahh hayırlısıyla çok kısa süre sonra koklicaksın yavrunu , çok çok çok maaşallah diyorum sana, Allah gücüne güç versin, şu yaramaz kızı biranönce alıver kollarına ,bu günleri çarçabuk unutup cimcimenin saçlarını öreceğin günler gelsin inşallahh ♥

senin erkek versiyonun da eşim. günlerdir adam panikatak dolanıyor ben evde sancılandıkça.. bugün artık döktü için.. ''ya sana bişi olursa ya ölürsenn '' demez mi .. ohhhaaaaaa dedimm..günlerdir kurdeşen döküyor zavallı

ablamın eşi oda öyle .annesini 3yaşındayken kaybetdi sonra kız kardeşini ..en son arkadaşının hanımı dogum sırasında hayatını kaybetdii eniştem cok tuhaflaştı son zamanlarda sürekli ablama sende ölceksin beni bırakıp gitceksin dyip duruyor sürekli ablamın dibinde tuvaletden gec cıksa adam tedirginleşiyor cok feci birşey bu:26:

daha ne bebeler doğurcam ben kocişimeeeee ♥ daha ne ameliyatlar olucaaam, efendime söyliim silikonudurr, estetiğidirr =))))

iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
Ayy ca nım benim yarın melekler yanınızdan hiç ayrılmasın.mis kokuluna kavuşcksın ne güzel

oyyy kıyamam. oh olsun ona zavallım mavallım deme.seni kaybetme korkusunu yaşasında değerini daha iyi anlasın..

daha ne bebeler doğurcam ben kocişimeeeee ♥ daha ne ameliyatlar olucaaam, efendime söyliim silikonudurr, estetiğidirr =))))

Ameliyat hobinmi var kızım senin ben sana dedim ama gelin kaynana toprağından olurmuş diye kınama sakın kabul et bunu :)

ceyz canım 37 + 0 daha bikiniye inmedi haeketler sanırsam yukarda bugun kontrolüm var daha net görürürüm hem bugun ağdaya gittim ordada hissederdim aşağıda olsa sanırım senin rahim kanalına yaklaştı yada indi doktorun ne diyor?

allah kolaylık versin canım aynı durum bende de var , 4yaşında bir oğlum var ya bana birşey olursa diye ağlamaklıyım sürekli ,duygusalım,aklıma gelmeyen şey yok kısacası
allah kavuştursun sağlıkla inş. tüm bebişlerimize...

Slm kızlar indiirm varmış sizce bu nasıl bir araba fikri olanvarmı?

Hauck Shopper Travel Sistem Bebek Arabası Brown - e-bebek.com

Bem bunu canli inceledim portbebesi olmadii icin tercih etmemistim. Ama tr de zaten portbebesiz oluyo traveller. Pek fena degil aslinda ama araba koltugu bebek arabasina takilinca dik duruyo. Benimkide oyle ama bana bide sirt destegi gondermislerdi dik durmamasi icin. O varmi icinde bilmiyorum seninkinde. Onun disinda araba.koltugu yerdeyken yada arabadayken normal. Benim deneyimlerim bunlar.

Selam kizlar kontrolden geldim şimdi.. 37+5 teyim.. Doktor herseyin younda oldugunu soyledi masallah :) artik 3000 gr cok normal kilosu dedi.. İri olmasin zaten haftasina gore çok ideal dedi.. Bana biraz zayif gibi geliyo da dedim... Nstde de sanci falan yok.. sadece idrar yollarinda biraz iltihaplanm olmus tahlil verdim tekrar ogleden sonra cikacak.. Dogum tarihi icin de 13 subat dedi.. Normal doğum gorunuyo simdilik bu tarihi de tahmini olarak verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…