Evet ben de öğretmenim:) Benim doğum da şubat başı. Ben doğuma 3 hafta kalana kadar devam edip önceki 5 haftayı doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. İzin bittiğinde biraz da raporla idare edersem sadece seminer döneminde gitmem gerekir diye düşünüyorum. Yani kabataslak planım bu, tabi eğer doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kalmazsam.
scarlet82, earwen84, esimiseviyorum ve ben:)) Sevindim meslektaşlarımın da bu başlıkta olmasına. Hamilelik boyunca okulla ilgili konularda da fikir verebiliriz birbirimize.
merhaba öncelikle bütün öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. bende öğretmenim izinlerimi bende senin gibi doğuma 3 hafta kala izne ayrılmayı düşünüyorum. mayıs-haziran ayından kalan günleri rapor yada heyet raporuyla idare edip inşallah bir daha ki eylüle kadar bebeğimle birlikte olayım diyorum.
bir de bugün md. yrd mız milli eğitim tüberküloz testi istiyormuş bütün öğretmenlerden. okul çıkışı ben sordum veremle savaş dispanserine röntgen falan dedi. tabii hamile olduğumdan ben çektiremem. size böyle bir bilgi verildi mi?
Selam kızlar,aranızda aşı olan var mı?
16.haftadan sonra tetanoz aşısı vuruluyomuş,aile hekimleri sağlık ocağında yapıyolarmış,
Ben gebelik takibi başlattım,ararız sizi dediler,daha hiç aramadılar,ablam da hamile o söyledi bana aşıyı,
Sizin haberiniz var mı bundan?
benim sağlık ocağım 20 haftalıkken yapılıyor biz arayacağız dediler.
kızlar bir şey soracağım
hani ultrasonda doktor bebğin boyunu söylüyor ya
o baştan popya mı?yoksa baştan ayak ucuna kadar mı?
baştan popoya kadar ölçüyorlar canım.
merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?
hayırlı olsun canım. sağlıcakla kucağına al bebeğini. seni çok iyi anlıyorum. benim de bebeğim tüp bebek. 3. tedavimde kavuştum inşallah yavruma :)) bundan sonra sende eşinde hatta çevrendeki herkesin dikkatli olması lazım çok zor elde ettik çok çile çektik. çok değerli onlar bizim için. ama korkma birşey olmamıştır Allah ın izniyle. ağrın ya da kanaman yoksa endişe etme canım.
bende 5 kilo aldım ama karnım büyüdü soruyorlar ikiz mi diye :)) yavaş yavaş büyüyecekler inşallah.
ben kıpırtıları yaklaşık 3 haftadır hissediyorum. sürekli değil ama bir oluyor. özellikle yemeği iştahlı yiyorsam hemen bir hareketini hissediyorum :)
rabbim hepimizin evladını bağışlasın. sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.