Ben merdiven kullanamıyorum çünkü çıkarken çok nefes nefese kalıyorum zorlanıyorum hatta bununla ilgili test falan yapıldı, inerken de başım dönüyor düşmekten korktuğum için mümkün olduğunca merdiven kullanmıyorum.
Allah korusun, eğer kendini iyi hissetmiyorsan zaten hiç gerek yok. Benim doktorum egzersiz anlamında önermişti, dediğin gibi hissetsem ben de kesinlikle kullanmam. Zaten bir tek işyerinde kullanıyorum. Evimiz 5. katta, fazla iddialı bir hareket olur benim için :)

bu arada hamile kalır kalmaz sağlık ocağına kaydımı yaptırmışım. bu gidişimde tekrar kontrol ettiler. tam 5 kilo almışım. hemşire çokmu kustun dedi,hayır 1 hafta kustum sadece dedim. çok iyi kilo almışsın dedi. inşallah doğuma kadarda böyle devam ederim. fakat artık çok çabuk acıkıyorum. sizde durumlar nasıl ? meyveyle ,cevizle durumu idare edeyim diyorum ama oda pek tutmucak gibi beni :)))
 bu arada hamile kalır kalmaz sağlık ocağına kaydımı yaptırmışım. bu gidişimde tekrar kontrol ettiler. tam 5 kilo almışım. hemşire çokmu kustun dedi,hayır 1 hafta kustum sadece dedim. çok iyi kilo almışsın dedi. inşallah doğuma kadarda böyle devam ederim. fakat artık çok çabuk acıkıyorum. sizde durumlar nasıl ? meyveyle ,cevizle durumu idare edeyim diyorum ama oda pek tutmucak gibi beni :)))
		 eşimde oldu bu arada
eşimde oldu bu arada

birde onlar sezeryan oldular yine bana sen normal yapamazsın diolar dediklerinin hep tersi çıkıyor
birde onlar sezeryan oldular yine bana sen normal yapamazsın diolar dediklerinin hep tersi çıkıyor