• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
İstedikleri kadar karşı çıksınlar o yasa çıkacaktır, moralinizi bozmayın bu yüzden bazı erkekler kadınların da onlar gibi okuyup mezun olup çalışmasını kaldıramıyor. Bir gün 30 yaşına kadar hiç çalışmamış serserilik etmiş ilk okulu zor bitirmiş biri bana erkekler kadınların çalışması yüzünden işsiz kalıyor demişti, sanki ben işi bıraksam o alıncak çalıştığım yere. Herkes hakettiğini elde eder.

Şimdi benim de aklımı karıştırdınız ben 18. haftada aşı oldum. 4. ayın içindeyken ilk doz yapılıyor diye biliyorum. ikinci doz da ilk aşıdan en az 4 hafta sonra. Ama erken yapılmıyorsa neden bana yaptılar :19:

Öncelikle geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun canım. Bebeğin de cicilerini güzel günlerde güle güle kullansın.

Ya ben bunu hiç düşünmemiştim, geçen gün öğlen yakınında bir okul olan bir yere gittik yemeğe, okul saatiydi galiba çocuklar koşuyorlar ordan oraya birbirlerini kovalıyorlar ben de korktum gelip bana çarparlar diye. Eşime dikkat et bana çarpmasınlar dedim önümden yürüdü beni korumak için. Hamile öğretmenlerin işi zor bu konuda bence onlara nöbet tutturulmaması lazım, bunu da diğer öğretmenlerin düşünerek yapması gerek ama erkekler çok anlayışsız kızlar eşi hamile olan bile anlamıyor inanın.

Tesekkur ederis canim aminnn :nazar:

Kizlar bende 48 kg ile hamile kaldim, ilk üc ayin sonunda 47 kg olmustum. DOktor acilen bi daha ki geldiginde 3 kilo almis ol dedi. Suanda 4. ayin sonunda 50 kg oldum, ki hayatimda daha önce hic olmamistim. Bakalim bi daha ki gittigimde kac olucam. Ama daha önce kilo almak icin o kadar ugrasan ben, fark ettim ki, hamileyken kilo almak gercekten cok koli aliyor ki öyle abartili sekilde yemek yemelerim abur cuburlarim, hamur isim, chipsim cikolatam hic yoktur. Hayatimda daha önce kilo almamak icin dikkat ediceksn deselerdi inanmazdim, etmeye basladim :56:
Ama kendi hesabime göre simdiye kadar 3-4 kilo alanlar icin, bundan sonra her ay 2 kilo alsak normal bence, ona göre kendinizi kontrol edin :49:

Son düzenleme:
genelde ilk üç ayda bulantı kusma yaşandığı için kilo veriliyor ama ben hiç bulantı kusma vs. yaşamadım ilk üç ayda zaten 4 kilo kadar almıştım yani, o zamanlar bu sayede bari biraz kilo alıyım da şu illet zayıflığımdan kurtuluyum diye kendimi zorlayarak yiyordum ne kadar yanlış düşünüyormuşum meğer... şimdi kendimi frenlemeye çalışıyorum. ömrümde ilk defa yediğimin hesabını yapıyorum, vicdan azabı duyuyorum, ne kadar zormuş. hep zayıflıktan şikayet ederdim ama hesap ede ede yemek, yediklerinden dolayı üzülmek vs.. daha zormuş yaa :18:

kızlar tartıda fazla çıkan kiloların çoguda vücutta toplanan su..
dogumda 3 kilo bebek olsa 3 kilo kadarda eşi ile beraber 6-7 kilo kadar otomatik gidecek zaten :)
sonraki 1 ay içinde eski kiloya inmek kolay oluyomuş zaten.. bakalım hayırlısı..
ama unutmayalımki şuan vücudumuz suda topluyor..

kızlar bilmiyorum bu forumu keşfettiniz mi ama keşfetmeyen varsa diye yazıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler-61.html bu forumu mutlaka inceleyin. gerçekten çok faydalı bilgiler vermişler sağolsunlar, hiç acele etmeden 1. sayfadan başlayıp okuyun hepsini. ben iyice sıkılana kadar okuyup kaldığım sayfayı sık kullanılanlara ekleyip ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum. çok faydalı bilgiler var

kimse kalmadı herhalde kendi kendime yazıyorum. :1: neyse görünce cevaplarsınız kızlar sizde bebeğinize bebek kurabiyeleri allmayı düşünüyormusunuz? yada bebek buzdolabı süsleri?? gelen konuklarınıza vermek için.. ben çok istiyorum, çok şeker oluyorlar üstünde bebikimizin ismi yazıyoo :21: ama malum doğuda onu bulmak ne mümkün... netten sipariş ederim diyorum ama öyle bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir site var mıı

kimse kalmadı herhalde kendi kendime yazıyorum. :1: neyse görünce cevaplarsınız kızlar sizde bebeğinize bebek kurabiyeleri allmayı düşünüyormusunuz? yada bebek buzdolabı süsleri?? gelen konuklarınıza vermek için.. ben çok istiyorum, çok şeker oluyorlar üstünde bebikimizin ismi yazıyoo :21: ama malum doğuda onu bulmak ne mümkün... netten sipariş ederim diyorum ama öyle bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir site var mıı

canım reklam sitesi vermek yasak sana özelden benim facede ekli site yolluyorum ordan sipariş verebilirsin ben İst.da olmama rağmen belki netten veririm

Günaydın kızlar,

bugun anneannemiz ve büyükbabamız gelecekler memleketten:))) Artık iş çıkışı eve gittiğimde hızlıca yemek yapmam ve ortalıgı toplamam gerekecek.

bebişleriniz de maaşallah buyumuşleri, gramlar baya artmış artık, ben de yarın ogrenecegım insallah boyunu posunu oglumun:)))

Dun de kadıkoy de tiyatroya gıttık, bebegim de arada tepikleriyle katıldı:)))

Bu arada dun kadıkoydeki sevi bebeye gittim hamile için kanvas ve kotları süper , yarın alacagım, fiyatlarda 60 civarı tavsıye ederım:)))

Günaydın kızlar,

Bugün bebeğim biraz sessiz :( arada ses veriyor neyseki ama çok hareketli olunca da neden azaldı diye korkuya kapılıyor insan:(

Günaydın kızlar,

Bugün bebeğim biraz sessiz :( arada ses veriyor neyseki ama çok hareketli olunca da neden azaldı diye korkuya kapılıyor insan:(

Bizimki de kafasına gore hareket ediyor sanki, yemek yada tatlı yiyorum oynasın diye bir bakıyorum bazen tık yok. Ama aç olup da sabahın 7 sinde başlıyor tekmelemeye, anlamadım ben yanı:D

Merhabalar herkese bebişinin gramını ögrenen varmı, 20.haftanın sonunda bebişim 290 gr dı ögrenen varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar...

benim erkeğim 19+4 de 391 gr.dı.

Günaydın kızlar,

günaydın canım

geçen gün eşim bişeye bağırdı yanımda,inanmazsınız bebek nasıl tekmeler attı. resmen duydu onun sesini. 2 gün önce biraz tartıştık eşimle bebeğim hiç oynamadı. çok korktum.ama dün ve bu sabah maşallah kıpır kıpır.. ve eminim artık sesleri duyuyorlar ve bizim psikolojimize göre hareket ediyorlar. eğer canın bişeye sıkıldıysa belki ondan sakin sakin duruyordur bebişin :34: sıkma canını tatlım,emin ol geçici bir durumdur:emir_bebek:

benim de 19+4 te 328 di canım

Masallah hepimizin bebi$lerine.

Yalniz ben 19+1 haftalikken 340 gram dedi doktor, ve haftasina gore az dedi doktor, 18+2 haftalik gibi gorunuyor dedi. Simdi sizinkilerin kilolarini göruyorum, sanki benimkinin kilosu normalmi$ gibi geldi.

Bizimki de kafasına gore hareket ediyor sanki, yemek yada tatlı yiyorum oynasın diye bir bakıyorum bazen tık yok. Ama aç olup da sabahın 7 sinde başlıyor tekmelemeye, anlamadım ben yanı:D

Selam kızlar benim bebişimde maşallah her yemek yediğimde mutlaka başlıyor ama dün enteresan birşey keşfettim söylemesi ayıp çilek yedim ama bir ittiriyor çok daha farklı ve hissettirici evvelsi günde yedim gene aynen daha hissettirici ilk defa çilekte farklı bir hareketlenme hissettim keşke hareketlerin anlamını anlayabilsek :)

kesinlikle canları isterse burdayız diyorlar sanırım :)

benim erkeğim 19+4 de 391 gr.dı.

günaydın canım

geçen gün eşim bişeye bağırdı yanımda,inanmazsınız bebek nasıl tekmeler attı. resmen duydu onun sesini. 2 gün önce biraz tartıştık eşimle bebeğim hiç oynamadı. çok korktum.ama dün ve bu sabah maşallah kıpır kıpır.. ve eminim artık sesleri duyuyorlar ve bizim psikolojimize göre hareket ediyorlar. eğer canın bişeye sıkıldıysa belki ondan sakin sakin duruyordur bebişin :34: sıkma canını tatlım,emin ol geçici bir durumdur:emir_bebek:

Bende durum biraz ters , geçen akşam üzülüp ağlamıştım ve o gün hiç yemediğim kadar tekme yedim.Sanki anne ben burdayım iyi ol der gibiydi :)
Normal rutini aç tok farketmiyor , genelde çok hareketli.Çok yaramaz bir kızım olcak sanırım.

mrb cnm...gittigidiyor.com duymuştum ben genelde büyükşehirdekilerde buradan sipariş veriyorlarmış...fiyatlarının piyasaya göre daha uygun olduğunu söylüyorlar hem bi bakın derim buraya ben hiç bakmadım daha
Günaydın kızlar,

günaydın belfüü ve diğer annelerimiz....cnm benimde öle günü gününü tutmuyor bazı günler çok hareketli bazı günler çok sessiz...kıyafetin üstünden bile belli oluyor hareketleri...

bu arada dün giremedim ama kilo muhabbeti olmuş...bende 55 ile hamile kaldım şuan 58-59 arasında oynuyor...sizinde dediğiniz gibi nereye gittiğini anlamıyorum...ama bence kilonuzu çokta kafaya takıp kontrol altında tutmaya çalışmayın...hamilelikte emzirme dönemi için depolama yapılıyor ve bunlar emzirdikçe gidiyor...yani depo, kilo artışı abartı olmamak kaydıyla iyi...zaten emzirdikçe gidiyor kilolar arkadaşım doğumdan sonra 12 kilo vermiş hemen, ki emzirdikçede gidiyor...47 kilodan 58e çıkmak çok kilo artışı gibi gözüküyor ama bence çok çok normal bir kilo ki görüntü olarakta bişi değimediğini söylüyorsun bence hiç dert etme

Günaydın kızlar,

aynen öyle canım
ama hepsini hissetmek mümkün değil
ve anladım ki doğru
çünkü detaylıya gittiğimde benım oğlan önce yüzüstü yatıyordu
doktro çıkolata verdi hooopp sırtüstü döndü ama ben hiç hissetmedim

Kızım 21+5 - 486 gramdı:emir_bebek::nazar:

benim de 21+5 te 400 gr 25.2 cm idi

aynen öyle canım
ama hepsini hissetmek mümkün değil
ve anladım ki doğru
çünkü detaylıya gittiğimde benım oğlan önce yüzüstü yatıyordu
doktro çıkolata verdi hooopp sırtüstü döndü ama ben hiç hissetmedim

benim de 21+5 te 400 gr 25.2 cm idi

Zamanla yerleri azalınca daha da az hissedeceğiz. Kimbilir nasıl manyaklaşırız :)) Sağlıkla büyüsünlerde kavuşalım valla:emir_bebek:
Yerim oğluşunu senin :)
Detaylı da elini yüzünü kapamıştı hiç resim bile alamadık:(

Maşallah kuzuna canım benim :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Zamanla yerleri azalınca daha da az hissedeceğiz. Kimbilir nasıl manyaklaşırız :)) Sağlıkla büyüsünlerde kavuşalım valla:emir_bebek:
Yerim oğluşunu senin :)
Detaylı da elini yüzünü kapamıştı hiç resim bile alamadık:(

Maşallah kuzuna canım benim :nazar::nazar:

hepimizin kuzularına maşalah canım
artık iyice heyacan artmaya başladı ben de zaman su gibi geçiyor baksana ekimin 4 ü oldu
sayılı gün işte

Son düzenleme:
Back
X