İstedikleri kadar karşı çıksınlar o yasa çıkacaktır, moralinizi bozmayın bu yüzden bazı erkekler kadınların da onlar gibi okuyup mezun olup çalışmasını kaldıramıyor. Bir gün 30 yaşına kadar hiç çalışmamış serserilik etmiş ilk okulu zor bitirmiş biri bana erkekler kadınların çalışması yüzünden işsiz kalıyor demişti, sanki ben işi bıraksam o alıncak çalıştığım yere. Herkes hakettiğini elde eder.
Şimdi benim de aklımı karıştırdınız ben 18. haftada aşı oldum. 4. ayın içindeyken ilk doz yapılıyor diye biliyorum. ikinci doz da ilk aşıdan en az 4 hafta sonra. Ama erken yapılmıyorsa neden bana yaptılar
Öncelikle geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun canım. Bebeğin de cicilerini güzel günlerde güle güle kullansın.
Ya ben bunu hiç düşünmemiştim, geçen gün öğlen yakınında bir okul olan bir yere gittik yemeğe, okul saatiydi galiba çocuklar koşuyorlar ordan oraya birbirlerini kovalıyorlar ben de korktum gelip bana çarparlar diye. Eşime dikkat et bana çarpmasınlar dedim önümden yürüdü beni korumak için. Hamile öğretmenlerin işi zor bu konuda bence onlara nöbet tutturulmaması lazım, bunu da diğer öğretmenlerin düşünerek yapması gerek ama erkekler çok anlayışsız kızlar eşi hamile olan bile anlamıyor inanın.
Tesekkur ederis canim aminnn