selam kizlar ben sizin SIKI takipcinizim :)))
bir kac kere yazdim ama genelde okuyorum topigi. ben yurtdusindayim ve cok tanidim yok sizlerin neler yasadiginizi okuyarak bilgiler ediniyorum.
hepinizin masallah bebisleri kipir kipir. benimkini tam olarak hissetmiyorum hissediyorumda ben mi fark etmiyorum bilmiyorum.ben biraz kiloluyum sanirim o yüzden diyorum. ins baska problem yoktur.
cinsiyetimizi henüz ögrenmedik sali günü kontrol var o zaman ins.
bi kac sorum var aslinda deneyimlerinizle bana cevap vereceginizi umuyorum
ilk olarak tetenoz asisimi oluyosunuz burda ben böyle bisi duymadim iki dogum yapmis bir ablaya sordum asi falan olmadim hic dedi. bide bu seker yüklemesi falanda hic duymadim ben buralarda. bunlar cok gerekli seylermi ki.
ikincisi dedigim gibi ben azcik kiloluyum azcik dedigime bakmayin :)))
79 kilo ile hamile kaldim ilk iki ay iki kilo kadar verdim hemen hemen iki aydir da 79 da devam ediyorum burdaki arkadaslar kilo almislar bende korktum acikcasi acaba bebek büyümüyormu diye. hatta bebege birsey falan oldu diyede korktum iki hafta önce kontrol vardi sükür bebisimin kalbi atiyodu. kontrol detayli degildi doktor sadece basi ve kalbine bakti normal dedi. detayli olan sali günü ama merak iste kilo almamam benim icin iyi tabi bebis icin sorun yoksa. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
uzun yazdim kusura bakmayin
Beyazcım merhaba Allah sağlıkla ve zamanında yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Tetanoz aşısı devletin tüm hamilelere koyduğu bir uygulama ama mecbur koşamıyor genede benim doktorum kızıyor mesela çünkü köyde doğuda çok kötü şartlarda doğum yaparak mikrop kapma riski olan bir hastayla burda en iyi şartlarda steril bir ortamda özel bir hastanede doğum yapacak insanı aynı kefeyı koyup basıyor tüm türkiyeye aşıyı dıyor tetanoz kapma riskine karşı eline paslı birşeyde batabılır tabıkı hamıle değilken nasıl riski varsa hamileykende o yanı ben yaptırmayabılırdım kımısının doktoru kesınlıkle ızın vermıyor ama benım doktorum yaptırabılırsın dedı ve ben yaptırdım yaptırmana gerek yok korkma bu konuda
kilon 79 almaman çok çok iyi kimisi kilo vererek doğum yapıyor bu kıloya almadığına dua et bence çok zorlanacağız çunku bende 72 ile başladım 77-78 lerdeyım şu anda 22. haftada bebeğin zaten çok az kilo aldığı için sen kılo verıyorsundur korkma bu konuda
cinsiyetıde Allah gönlune göre versın.
aa iyiymiş bu sanal kart bende internet bankacılıgı kullanıyorum aslında ama hiç denemedim sanal kart bi araştırıyım :)
bu sabah tartıldım toplam 4 kilo almışım sanırımm ilk günden bu yana
böyle gidersen acaba 12.5 dan fazla kilo alırmıyım sizce
Canımcım gene iyi kilo almışın bende şimdi vermeye çalışcam dikkat edersen çok almazsın.
Canım bişe soracam, biberon alırken yenidoğan için aldığını mı belirttin yoksa özel olarak emzik kısmını biz mi seçip alıryoruz. Dar, geniş vs. bikaç çeşiti var galiba. Bu arada güzel günlerde kullansın bebişin.
Canım bende birgün öncesınde chıconun bıberonunu aldım 2 boy standart zaten vardı küçük 22,5 büyük 24,5 idi ikisinide 20 TL ye bırakıyordu bende büyük aldım bir tane
Daha önce bir tane alıştırma biberobu almıştım onu sorarsan biberon alırken yardımcı olurlar sana