• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
selam kizlar ben sizin SIKI takipcinizim :)))
bir kac kere yazdim ama genelde okuyorum topigi. ben yurtdusindayim ve cok tanidim yok sizlerin neler yasadiginizi okuyarak bilgiler ediniyorum.
hepinizin masallah bebisleri kipir kipir. benimkini tam olarak hissetmiyorum hissediyorumda ben mi fark etmiyorum bilmiyorum.ben biraz kiloluyum sanirim o yüzden diyorum. ins baska problem yoktur.
cinsiyetimizi henüz ögrenmedik sali günü kontrol var o zaman ins.
bi kac sorum var aslinda deneyimlerinizle bana cevap vereceginizi umuyorum
ilk olarak tetenoz asisimi oluyosunuz burda ben böyle bisi duymadim iki dogum yapmis bir ablaya sordum asi falan olmadim hic dedi. bide bu seker yüklemesi falanda hic duymadim ben buralarda. bunlar cok gerekli seylermi ki.
ikincisi dedigim gibi ben azcik kiloluyum azcik dedigime bakmayin :)))
79 kilo ile hamile kaldim ilk iki ay iki kilo kadar verdim hemen hemen iki aydir da 79 da devam ediyorum burdaki arkadaslar kilo almislar bende korktum acikcasi acaba bebek büyümüyormu diye. hatta bebege birsey falan oldu diyede korktum iki hafta önce kontrol vardi sükür bebisimin kalbi atiyodu. kontrol detayli degildi doktor sadece basi ve kalbine bakti normal dedi. detayli olan sali günü ama merak iste kilo almamam benim icin iyi tabi bebis icin sorun yoksa. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
uzun yazdim kusura bakmayin

Beyazcım merhaba Allah sağlıkla ve zamanında yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Tetanoz aşısı devletin tüm hamilelere koyduğu bir uygulama ama mecbur koşamıyor genede benim doktorum kızıyor mesela çünkü köyde doğuda çok kötü şartlarda doğum yaparak mikrop kapma riski olan bir hastayla burda en iyi şartlarda steril bir ortamda özel bir hastanede doğum yapacak insanı aynı kefeyı koyup basıyor tüm türkiyeye aşıyı dıyor tetanoz kapma riskine karşı eline paslı birşeyde batabılır tabıkı hamıle değilken nasıl riski varsa hamileykende o yanı ben yaptırmayabılırdım kımısının doktoru kesınlıkle ızın vermıyor ama benım doktorum yaptırabılırsın dedı ve ben yaptırdım yaptırmana gerek yok korkma bu konuda

kilon 79 almaman çok çok iyi kimisi kilo vererek doğum yapıyor bu kıloya almadığına dua et bence çok zorlanacağız çunku bende 72 ile başladım 77-78 lerdeyım şu anda 22. haftada bebeğin zaten çok az kilo aldığı için sen kılo verıyorsundur korkma bu konuda

cinsiyetıde Allah gönlune göre versın.

aa iyiymiş bu sanal kart bende internet bankacılıgı kullanıyorum aslında ama hiç denemedim sanal kart bi araştırıyım :)

bu sabah tartıldım toplam 4 kilo almışım sanırımm ilk günden bu yana :14:
böyle gidersen acaba 12.5 dan fazla kilo alırmıyım sizce

Canımcım gene iyi kilo almışın bende şimdi vermeye çalışcam dikkat edersen çok almazsın.

Canım bişe soracam, biberon alırken yenidoğan için aldığını mı belirttin yoksa özel olarak emzik kısmını biz mi seçip alıryoruz. Dar, geniş vs. bikaç çeşiti var galiba. Bu arada güzel günlerde kullansın bebişin.

Canım bende birgün öncesınde chıconun bıberonunu aldım 2 boy standart zaten vardı küçük 22,5 büyük 24,5 idi ikisinide 20 TL ye bırakıyordu bende büyük aldım bir tane

Daha önce bir tane alıştırma biberobu almıştım onu sorarsan biberon alırken yardımcı olurlar sana

Braxton Hicks kasılmalarım oluyor gün içinde birkaç kez bir süredir
önceleri bebeğim karnımın altına baskı yapıyor,ayaklarını itiyor sanıyordum ama sonradan aklıma geldi:)
ilk kızımda bu kadar erken ve şiddetli başlamamıştı ama zaten ikinciler daha erken ve şiddetli olurmuş
hatta son aylarda gerçek doğum sancısıyla bile karıştırılabilirmiş :27:

Oykum bu kasilmalar regl agrisindaki gibi mi? Nasil taif edersin? Benim de 2 haftadir fln kramp seklinde agrilarim oluyor kisa sureli. Braxton Hicks midir emin olamiyorum.

Kizlar biberon olarak herkes Chicco'ya yoneliyor gibi ama bir de Dr.browns var. Bu biberon ozellikle kolik bebisler icin mucizevi. Benim birkac arkadasim yalnizca bunlari kullanarak gaz sorununu cozduler kuzucuklarinin.
İcinde kamis gibi bi mekanizma var, o mekanizma bebek emerken olusan havayi hapsediyor. Zaten bunu bulan doktorun bebegi cok gazliymis onun uzerine bu biberonu icat etmis.

Bu arada hanimlar 29 ekimde havuzluhan acik mi bileniniz var mi?

ben de bebeğime DR. Browns aldım içinde havayı dışarı çıkaran bir mekanızma var da inşallah işe yarar. erkek bebekler çok gazlı olurmuş ben de onu düşünerek aldım...

Bende ole dusundum cam daha saglikli iyi olur diye aldim diyince sana da bi sorayim dedim canim tesekkurler :)

Benim bir alıştırma biberonum vardı minik bir tane chicco büyük cam aldım zaten daha alacağımda ne alacağımı araştıracaktım Dr. Browns alırım bende teşekkürler.

dar ağız doğal akış geniş ağız falan hangısını alacağız peki

Son düzenleme:
Ya kizlar size bir sorum olacak. Ben Meltem mobilyanin takimlarini cok begendim, modokoda gidip baktik esimle, onun de icine sindi. Biz evimize yeni tasindik sayilr ve kizimizin odasi tum ev gibi sampanya rengi. Yani krem gibi ama sari degil.. Yerler de parke. Mobilyasini beyaz mi secsem krem mi secsem emin olamiyorum. Sanki beyaz secersem siritacak gibi geldi ama bazi fotolarda krem rengi boyanin byeaz mobilyayla kullanildigini da gordum. Sizden de fikir alabilir miyim?

Benim bir alıştırma biberonum vardı minik bir tane chicco büyük cam aldım zaten daha alacağımda ne alacağımı araştıracaktım Dr. Browns alırım bende teşekkürler.

İste onu bende kestiremedim. Bu yuzden internetten siparis vermeyi gozum yemedi. Sanirim en iyisi e-bebek fln gibi bu konuda uzman magazalardaki satis danismanlaindan destek almak. Ya da tecrubeli annelerden :))

hayatım o suyu içmek zor değilki hem bir dilim baklava onun 2 katı zararlıymış şeker yüklemesinden korkmayın dıyor nette limon sıkılırmı hiç vücudun şekeri alması lazımki şekerin yuksekmı değilmi orataya çıksın :)

bana dr um limonda getir yanında dedi

Ben bi yerde okumustum yeni dogan icin genis agizli gerekiyormus anne gogsune benzedigi icin diye ama yinede bi arastirmamiz lazim

cahilliğime verin de yenıdoğan bebek biberon kullanır mı?:17:
ben almayı düşünmüyordum şahsen ;ama alayım dedim sizi okuyunca
bu dr Browns denilen adamın biberonları:1:İZmir'de nerde vardır ki acep:26::27:

cahilliğime verin de yenıdoğan bebek biberon kullanır mı?:17:
ben almayı düşünmüyordum şahsen ;ama alayım dedim sizi okuyunca
bu dr Browns denilen adamın biberonları:1:İZmir'de nerde vardır ki acep:26::27:

canım nette var zaten ilk başlarda su için alıştırma biberonu yeterli diye düşünüyorum

bana dr um limonda getir yanında dedi

canım belki kan alma sonrası için tansiyonun çıkar dıye demiş olabilirmi? ilk defa duydum

Arkadaşlar yazının sonunu koumuşum daha önce bu ilk sayfa farketmeyen falan olduysa diye

Biberon alırken nelere dikkat etmeli? - Pudra.com

canım nette var zaten ilk başlarda su için alıştırma biberonu yeterli diye düşünüyorum

canım belki kan alma sonrası için tansiyonun çıkar dıye demiş olabilirmi? ilk defa duydum

Arkadaşlar yazının sonunu koumuşum daha önce bu ilk sayfa farketmeyen falan olduysa diye

Biberon alırken nelere dikkat etmeli? - Pudra.com

canım su da vermeyın diyorlar bebeğe çok zorda kalınırsa da çay kaşığı ile veriliyor
neyse ben de alayım dursun kenarda
bunu büyük mü alacağız hani minicikler var onlardan mı

8 yıldan sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım iğneler ilaçlar korunma derken 9 kilo aldım insanlar çok kilo almışsın diyip canımı sıkıyo vitamin ve demir ilacıda kullanıyorum ilk üç ayda fazla mide bulantım olmadı bu insanlar canımı sıkıyo sanki şişko olmak hoşuma gidiyo

8 yıldan sonra 3. tüp bebekle hamile kaldım iğneler ilaçlar korunma derken 9 kilo aldım insanlar çok kilo almışsın diyip canımı sıkıyo vitamin ve demir ilacıda kullanıyorum ilk üç ayda fazla mide bulantım olmadı bu insanlar canımı sıkıyo sanki şişko olmak hoşuma gidiyo

kilon kaç ki canım bende yıllardır folik asit aldığım için vücut alıştı sanırım artık vitaminlerden kilo almıyorum hormon iğneleri yiyerek 5 kg verdim sonrasında geri aldım şimdi o 5 kiloyu iştah açıldığı için

ben dar ağız aldım yenidoğanda kullanmak zorunda kalırsam tıkanma falan olmasın diye. eğer başlarda kullanmazsam emzik kısmını geniş alırım diye düşündüm.

Back
X