Bizim bebeğimizin adı da Rüzgar olacak:) Çok fazla rastlanan bir isim değil ya şaşırdım görünce..
hadi ya adaş olacaklar desene evet çok fazla diil bende şaşırdım şimdi :))) adlarıyla yasasın bebişlerimiz inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bebeğimizin adı da Rüzgar olacak:) Çok fazla rastlanan bir isim değil ya şaşırdım görünce..
anasınıfı canım
Biz almadık ekdersleri henüz(Ama senin için kontrol edeyim,sınıf öğretmenisin değil mi?
46 saatse normaldir canımben aldım canim ama bi eksiklik yok benim ek dersim de gerci ek dersim az benim full almıyorum branşçıyım ama bizde bi sorun yok sınıfçı arkadaşlar 46 saat aldıklarını söylüyolardı bugun ögr.odasında ekim ayı için belki bi çıkarım yapabilirsin burdan
ben branş öğretmeniyim de eşim sınıfçı 365 tl aldı. bayram tatili kesintisi var bir de....
bu meslekte olanlar kadar eşleri içinde çok zor cidden...bizde bikaç gün önce üzücü bir olay yaşadık malesef...cidden insanın psikolojisi acayip etkileniyor...bundan çalışan kadar eş de etkileniyor Allah kolaylık sabır versin inş...off canım benim dikkat et kendine.. seni çok iyi anlarım inan, bende polis eşiyim, polislerin ne kadar stresli iş hayatları olduğunu biliyorum, daha az önce yine çok can sıkıcı bi gelişme oldu eşimin işyle ilgili.. müthiş moralim bozuldu ama belli etmemeye çalıştım eşimi sakinleştirmeye çalıştım. hamileliğinde çok az kilo almışsın. maş.. diyete çok güzel uyuyorsun demekki.. psikoloğa gitmekte çokk iyi yapıyrsun. bende bir ara burda bi olay sonucunda eşimi gitmesi konusunda çok emek vermiştim, ikna oldu ama bu şehirde psikolog bulamadık,,, devlette bi tane vardı oda eşimi hiç tatmin edemedi, hayat devam ediyor, unutmaya çalış o olayı felan demiş... sank biz bilmiyoruz.. hiç ilgilenmemiş... psikoloğa muhakkak devam et ve bu günlerin tadını çıkarmaya çalış. başka elimizden bişey gelmiyor..![]()
saolasın cnm gavisgon verdi bana da içmek istememe rağmen içmek zorunda kaldım dayanamayıp...ama nafile 10 dakika sonra yine aynıCanım benim midem de kötü olmuştu 2-3 hafta önce.Rennie Duo kullanıyorum ben. Çok faydasını gördüm. 3 kutu yazdı doktor son gittiğimde. Çok yanma olursa 2 ölçek de içebilirsin dedi. Mentollü bir tadı var. İstersen bir de bunu dene. Zaten tüm hamilelere ya gavisgon ya rennie duo veriyorlar. Yemek yer yemez yatma bir de yatarken yastığını yükselt.Ben 3 haftadır 2 yastıkla yatıyorum. Daha rahat ediyorum.
aziz bebe çok kalitelidir idil baby bi de fiyatlarıda yakındır...ben http://www.e-bebek.com/hastane_cikislari/funna_baby/funnababy_baloon_6li_set/FBA-3241 10lusunu aldım indirimden 70e gayet kaliteli tavsiye ederim...crazybaby ismi geçmiş cidden o da güzel ve uygun.netten ürürünü almıştım onun daha sonra başka bir marka alım o crazy kadar diildi kalite olarakKızlar hastane cıkısını aldınız mı aziz bebenın bıtane hastaner cıkısı var 20 parca tabıkı dıgerlerıne gore daha pahalı:) 134 tl, ama ıcınde sankı 2 takım varmıs gıbı herseyı var yanı ıkı takım alınacagına boyle 20 lı set alınabılır dıye dusundum, sızler ne aldınız
Aziz Bebe 20li Kz Hastane k(5043) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
cnm hoşgeldin...bende tetanozu geç yaptırdım 25-26 hafta arası bişiydi..tahlillerini devlette yaptırıp dr.una götürebilirsin eğer dr.un sorun yapmıyorsa...aslında ücret alınmaması gerek ama bazı özelle böyle malesefKizlaar ve sonunda Istanbul'a, evime ve esime kavustum
Ay Ay ay ben yokken neler konusulmus, neler yazilmis.
Geldigimden beri oku, oku anca bitirdim :)
Üc haftadir Almanya'da ailemin yanindaydim, gelirken beni yolcu eden komsularimiz bissürü bebek giyisileri hediye ettiler, saolsunlar neredeyse sayelerinde hic bi eksigimiz kalmadi
Cumartesi geldim ve dün renkli dobler icin randevumuz vardi. Bebegimizi gördük, 23+5, 639 gr, iyi dedi doktor. kalbine, kemiklerine vs. bakti ve hersey yolundaymis
şeker için diyetmi yapıyorsun cnm eğer öleyse nesquiktede şeker var diye hatırlıyorum içeriğine bi bak istersen...bide bal yada muzda koyabilirsin sade içemiyorsanya kızlar bide ben sütü içine bişey katmadan ve şekeriz içemiyorum
şimdi şekersiz süt içmem gerekiyo
kakaoyla falanda acı oluyo biraz
nesquik koysam zararı olur mu sizce az bi miktar
karan benim arkaşımın kardeşinin adı güzel isim anlamını tam bilmiyorum anlamlıysa bence karan :)kızlar bu arada sizden fikir istiycemmm
isim hakkında
aklımdaki isimler : gurur , çınar, demir, karan
şimdi aklımda KARAN ismi var..
benim için bi anlamıda varki ben eşimle sevgiliyken ona Karam diye hitap ederdim :)
şimdi oğluma karan ismini koymak istiyoruım..
sizce nasıl bir isim pek duyulmadığı için annem begenmedi bende çabuk etkileniyorum sizce kötümü![]()
kızlar pekmez kan ilacı alıp bunlardan fayda görmüyorsanız bunun sebebi yedikleriniz olabilir çay süt ürünleri bunlardan baya zman sonra alın bu tarz şeyleri derin yoksa faydasını göremezsiniz buna dikkat edinPedagog aynen ben de şimdi doğal artırıcıları okuyordum netten. Hergün pekmez yiyorum ama artmamış hiç.Bunları da not aldım cnm.Sonuçlarını alınca paylaş olurmu.
cnm onlar varis değil göbekte varis hiç duymadım bi de ben :))hepsi hamilelik belirtisi benim de bütün damarlarım dışarı fırladı bacağımda kılcal damarlar çatladı varisler çıktı ayakta kalmama rağmen...bunlar doğumdan sonra geçen şeyler çoğunlıukla...şuan kan daha çok pompalanııyor kan hacmimizde arttı damarlarda o yüzden belirginleştiHoşbulduk cnm evet artık ağırlaşmaya başladık göbüşler büyüdü :)) bişey sorucam size benim popomun yanlarında ve göbeğimin kenarında mor damar şeklinde minik minik bişeyler oluşmuş varise çok benziyor sizde böyle şeyler oluştumu ? doğumdan sonra geçermi acaba![]()
cnm inş güzel çıkar kötü bişi yoktur en kısa zmanda üniversite hastanesine git bence için rahatlasın güzel şeyler duyacaksın hayırlısıyla....anneler ve yavruları merhaba;
ben baya bir önce online olmuşum okadar çok yazmışsınız ki:)
son sayfaları okuyabildim şeker raporlarına baktım bizde yaptırdık çünkü.sonuçlarımız gayet iyi ama 2 farklı sonuç var.parmaktan ve koldan alınan kan arasında 40 değer kadar fark olduğu için tekrarlanacak bakalım .hiçte güzel olmasada
benim bir sorum olacak anneler size.biz ayrıntılı 3d ultrason yaptırdık.midemiz var ama silik dedi dr.normal takip eden drumuzda 3-4 haftadır bakıyor ama mideyi göremiyorum tekrar ayrıntılı ultrason istiyorum dedi ve üniversiteye yönlendirdi.madem üniversiteye sevk edecektiniz neden özele gönderip 200 küsür lira verdirdiniz dediğimde de laf geveledi. drumuzla ilişkimizi tekrar gözden geçirip değiştirme kararı aldık eşimle tek vakamız bu değildi çünkü.neyse sizde de mide silik teşhisi konan var mı?okadar tedirginim ki.ne yapacağım ben şimdi?
Allah aşkına bu yastığın adı ne bir türlü bulamadımslm kızlar bikaç gündür giremiyordum bi uğrayım dedim geçmişi bikaç sayfa okuyabildim anca akşam devam edecem geri, kalanına eşim işe gidince.kızlarbişi soracam bu yatağı kullanan memnun kalan veya faydalı olduğunu duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum.ben yatak almıyacam annemin evi müsait diil buraya gel git durumum olduğu için yaza kadar yatak almaktan vazgeçtim. bu üründe 0-6 ay diyor tam beni idare eder yani ama ben bu ürünü hiç yakından görmedim doğal olarak nası bişi pek yorum yapamıyorum düşünceleriniz lütfennnn
cnm bende bu kilolar nereye gidiyor diye merak edip araştırırken bu siteye ulaştım içinde çok yararlı bilgilerde var
gebelikte alnan kilolar doumdan sonra nereye gidiyor doum kilolar nasl yok olur
ne süper hastaneymiş yawww hangi şehirdesin...büyük şehirlerde bu imkanlar ve fiyat bir hayallll((((
belfü senin yazını eklemeyi unutmuşum çok kötü olduğumda süt içiyorum cnm o biraz rahatlatıyor ama çok kısa süre sonra yine başlıoyr(
Allah aşkına bu yastığın adı ne bir türlü bulamadım
hadi ya adaş olacaklar desene evet çok fazla diil bende şaşırdım şimdi :))) adlarıyla yasasın bebişlerimiz inşallah canım
anasınıfı canım
46 saatse normaldir canım
ben 437 aldım yaa bu ekders şehirden şehire değişiyor resmen.. sinir oluyorum yaaa![]()
cnm bunu mu soruyorsun bebefox uyku yatağı diye aratırsan google çıkıyo... bu ürünü görüp yorum yapabilecek biri yok muuu
Kızlar bebefix'ten alışveriş yapıp memnun kalan var mı?uygun geldi bazı şeyler,örneğin arzum ateş ölçer 49.90 bir de şu oyun parkı çok hoşuma gitti nasıl sizce?
Crest 70x110 Haneden Lx Oyun Park Mavi Oyun Park Yata HEDYE(CR-228) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
cnm bunu mu soruyorsun bebefox uyku yatağı diye aratırsan google çıkıyo... bu ürünü görüp yorum yapabilecek biri yok muuu
Günaydın Kızlar ve minik melekler:)
Bugün artık tam anlamıyla eğilemediğimi gördümAni hareketler can yakıcı oluyor
Çok zor bir gün geçirmişsinÇok çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyisindir.
Hangi Medicalpark a gidiyorsun ve doktorun kim acaba
Kızlar bebefix'ten alışveriş yapıp memnun kalan var mı?uygun geldi bazı şeyler,örneğin arzum ateş ölçer 49.90 bir de şu oyun parkı çok hoşuma gitti nasıl sizce?
Crest 70x110 Haneden Lx Oyun Park Mavi Oyun Park Yata HEDYE(CR-228) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Canım benim 187 çıktı en yüksk benim diet yapıyorum birde hergün yarımsaat yürüyüş 20 gün sonra 100 lük yüklenecek inşallah düşecek sanada geçmiş olsun
Ayy benim aradığım yatak odası beşiği canım nerde kaça? lütfen yaz.
Hoşgeldin cnm hayırlı doğumlar nasip olsun sanada beniimde şerker konusunda ilk defa duydum son 3 gün bol tatlı yersen zaten çıkmazmı? tekrar
benim son 2 haftadır dikkatimi çekmeye başladılar canım öyle tabi kalıcı olursa yapcak bişey yok sağlık olsun :)Canım emin ol her anne adayında var onlar ilk aydan beri.Vücudumuzun kan depolama vs işleri hamilelik döneminde artırıyor.Buna benzer bir sürü değişiklikler oluyor vücudumuzda.Varis değil onlar merak etme,geçici hepsi.Ben de o damarlar çatlar diye korkuyordum ama olursa da yapacak bişe yok:)
cnm onlar varis değil göbekte varis hiç duymadım bi de ben :))hepsi hamilelik belirtisi benim de bütün damarlarım dışarı fırladı bacağımda kılcal damarlar çatladı varisler çıktı ayakta kalmama rağmen...bunlar doğumdan sonra geçen şeyler çoğunlıukla...şuan kan daha çok pompalanııyor kan hacmimizde arttı damarlarda o yüzden belirginleşti
kızlar bebek nevresımlerınızı neler aldınız?? ben days in colorstan bı tane aldım lila inekli cok sırın bısey:) fıyatıda cok uygun 40 tl:)
bırde yorgan alacagım pamuklu daha saglıklıymıs annem oyle dıyor dısarda hazır satılanlar sanırım elyaf,siz ne dıyorsunuz
benim son 2 haftadır dikkatimi çekmeye başladılar canım öyle tabi kalıcı olursa yapcak bişey yok sağlık olsun :)
göbeğimde 1-2 damar minicik canım çoğunluk popo bölgem de var zaten ilk defa böyle bişey yaşayınca insan anlayamıo ne olduğunu :) bişey daha sorcam sizleree dr.sormaya unuttum bikini bögemize ağdayı en son kaçıncı haftaya kadar yaptırabiliriz acaba ?