- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
günaydın kızlarrrr

ebebektede var yastık benzer
yok cnm ben reflü diilde normalde yatırmak için böyle taşıması kolay küçük bişi düşünüyorum...yoksa buldum nette satan yerler isim yazınca çıkıyor teşekkür ederim
Baby Jem Reflü Yastığı - e-bebek.com
saolasın cnm ya benim görebileceğim biyer yok malum nettende pek anlayamadım...beşiy yatak falan almıyacağım için şırnak ankara arasındada götürmem rahat olur diye bunu alıyım diyorum...ama bbüyüklüğü nasıl ilk 6 ay idare edermi dersin netten öle yazıyor ama küçük gibi duruyo:44:Günaydın kızlar.
canım bunu görmüştüm dün, bebeğin sırtını çok iyi destekler diye düşünüyorum.Ama kullananlar varsa onların yazdıklarını önemse derim cnm:)
Bu doğum izniyle ilgili benm de ümidim yok.Olumlu-olumsuz bir açıklama da yapılmıyor. Ben de bugün aklıma gelen gazetelere mail atacağım.
:)) kucağa alınabilmeside güzelmiş bunla...vipdükkanda var şuan alırsan kargo bedava ama başka sitelerde daha uygunada satılıyor...kargo parasını çıkarmışlar resmen diğer ürünlerdede fiyatları şişirmişler...sen yakından görmüşsün bu ürünü sürekli bunda yatırılabilirmi 6 ay idare edermi cnm bu ürün benim yakından görme imkanım yokuyku yatağıı oh beee
canım ben bir arkadaşımda gördüm bebği bununla kucağıma aldım zaten 1 haftalıktı bebek o kadar rahat tutuluyor kii
ben alacağım bunda hem uyuyor üstüne hem de kucağa almak çok kolay oluyor
ben minik bebeği almaya korkarım kucağıma hele de eşim için iyi olur sanırım o 3 ay alamaz kucağına![]()
nevresim dünyası diye bir site var kızlar orada indirimlerde oluyo ayrıca kargo bedava bakarsanız eğer ben oradan alacamda...yorganda kayınvalidem yün diktircek yastıkta yaptırırmı bilmiyorum yaptırmazsa netten alacam onudakızlar bebek nevresımlerınızı neler aldınız?? ben days in colorstan bı tane aldım lila inekli cok sırın bısey:) fıyatıda cok uygun 40 tl:)
bırde yorgan alacagım pamuklu daha saglıklıymıs annem oyle dıyor dısarda hazır satılanlar sanırım elyaf,siz ne dıyorsunuz