• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
Var mı benzer durumlar yaşayan?

harfiyen sana katılıyorum canım aynı durumlar bende var maalesef... insanlara söylemiyorum artık bu tarz tepkileri yüzünden:19: sanki ben 5. çocuğumu doğuruyormuşum gibi davranıyorlar. e ilk defa yaşıyorum bu rahatsızlıkları dile getirmem çok mu abes yani:41::19:

arkadaşlar sizin cinsel hayatınız ne durumda.eşim artık benimle abi kardeş gibi yaşamaya başladı.nadiren haftada 1; 10 günde bir anca oluyo.oda sanki öylesine.eskiden kurlaşırdık, şimdi o kur yapmaları falan kesildi.2-3 aydır hep ben istekli oluyordum ama artık bende sıkıldım.istenmediğim halde kendimi zorla birlikte olmaya sürüklüyo gibi hissetmeye başladım. zaten ben harekete geçmek istediğimde çoğu zaman beni durdurıyordu. bende artık ondan soğumaya başladım. zaten çokta ahım şahım değildi hayatımız.sağolsun kayın pederle kayınvalde bizi kardeş zannedip hep dizimizin dibinde durunca yalnız kalma şansımızda olmadı.daha 1 aylık evli iken adamlar kışı bizde geçirmeye kalktılar.evde hamile olduğum halde artık hizmetçi gibi hissediyorum.kocamın cinsellik hariç tüm ihtiyaçlarını görüyorum.ev işlerini yapmayı sevmez, tv karşısına geçer. kitap okur nete takılır. sabah kahvaltı bile sipariş edebiliyo.her önüne 2,500 lira koyuyorum ohh adam napsın gerisini. Ahh Alllaaahım ahhh.

Benimki de bazen oyle bi duruyo ki kaburgama cok fena baski yapiyo. Sığışamiyoruz :-) ama bi oturup kalkinca pozisyon degistiriyo oglusum.. Bazen de bi tepik atiyo, tuvalete zor yetisiyorum :) Kuzum beniimm iyi olsun da istedigi yeri tepikleyebilir :)

Çok tekmeledigi zaman karnima dokunuyorum biraz.. Htta krem suruyorum bazen çok rahatsiz oldugumda. Masaj gibi oluyo sakinlesiyo bebek de.. :)

yalnız ben pozisyonunu anlayamıyorum başı nerde poposu nerde bilemiyorum siz nasıl anlıyorsunuz ya da anlayabiliyor musunuz?:26::26:

Onu ben de anlayamiyorum ama benim genelde karnimin sag tarafi daha dolgunmus gibi geliyo. Daha sert. Muhtemelen sirti yada poposudur veya komple o kisimdir diye tahmin ediyorum.. Hep o tarafta duruyo.. Tekmeleri yumruklari da sol tarafa dogru hissediyorum. Bilmiyorum valla bana oyle geliyo :) 29.Haftadayim.

Benim bebiş sol tarafımda kafası altta ayakları midemde ters duruyor yani doktorum söyledi bende nereme vurursa ayaklarıylamı elleriylemi vuruyor anlıyorum. Bu arada doktoruma asıl duruş pozisyonu bumu olmalı dedi başaşağı yani evet doğru duruyor dedi. Hamileik takviminde gibi yani

Son düzenleme:
harfiyen sana katılıyorum canım aynı durumlar bende var maalesef... insanlara söylemiyorum artık bu tarz tepkileri yüzünden:19: sanki ben 5. çocuğumu doğuruyormuşum gibi davranıyorlar. e ilk defa yaşıyorum bu rahatsızlıkları dile getirmem çok mu abes yani:41::19:
aynı durum bende de var özellikle akşamları dayanamıyorum ağrısına::::(

slm kızlar yine bikaç gün ara verdim buraya ama şimdi okumaya başladım geçmişi..bu arada kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim kalldırdım. dalinin lavantalı granül sabun tozunu aldım çok güzel kokusuda çok hoş ve kesinlikle yumuşatıcıya gerek yok.zaten üzerindede yazıyor bende yumuşatıcı karşıtı biri olarak tam benlik yani tavsiye ederim herkese.
selamlar...
ben de nefes problemi yaşıyorum:25: son iki gündür grip sebebiyle iyice kötüleştim:43: kuş gibi ağzı açık geziyorum resmen. bu akşam yemek yerken bile zorlandım. bebiş de nefessiz kalacak diye korkmuyor değilim.:18::18:
geçmiş olsun cnm umarım toparlamışsındır...
58 kıloyla hamıle kaldım ve 72 kıloyum canlar yaaa. ayrıca bacaklarımın on ve arka kısımları mor mor harıta gıbı. daha göbegımde o kadar yok allaha sukur.. ben lıerac aldım ama kızlar zerre nemlenmıyo.yagsız bı jel mı kı bunun özellıgı.. vazelın kullanmaya devam edıcem. bosuna 40 lıra verdım o jele..
gecelerı genelde sagıma soluma dönemıyorum. acayıp şışkınlıklerım ve afedersınız gazım oluyo.. karnım agrıyo.. halsızım... ama oğlusum cok ıı allaha sukur..
hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsaallah...
süt pompası almayı düşünüyorum.. markada kararsızım... sızlerde önerıler var mı:?
cnm genelde karın nemlendirilip bacaklar ihmal ediliyor ve çatlıyor malesef..bacaklarını nemlendirmeyi ihmal etme...bende duştan sonra bacaklarıma vaseline sürüyorum ama karnımı hergün nemlendiriyorum...süt poompası çok araştırmadım ama lansinohta düşünebilirsin...
guatrım var demişsin öncelikle geçmiş olsun nodülmü var yoksa sadece tiroid değerinmi yüksek kalbim benimde çok fazla atıyor hamileliğimden öncede böleydi hap kullanıyorum düşürdük ama yinede korkuyorum
benim tsh değeriim düşük 5-6 tane nodülümde var cnm ben ilaç kullanmıyorum hamilelik öncesi nodülleri küçültmek için ilaç kullandım tsh değerim daha da düştü çarpıntım oldu kalbimde o yüzden bıraktım...şimid çok efor sarfetme dedi dr. ayda bir kan değerime baktırıyorum ama benim çok dengesiz bir gün normalse ertesi gün düşüyor garip biraz...ama hamilelikle oluşan bişi diil normal eskisi gibi devam ediyor...yüksek olması bebeklerde zeka geriliğine sebeep olduğu için ilaç kullanmak gerek ihmal etme sakın...düşük olmasıda bebek düşüklerine sebep oluyor ama çok şükür yaşamadım
arkadaşlar merhaba öncelikle tüh anne adaylarına Allah kolaylık versin,hepimizi sağsalim bebişlerimize kavuştursun inşallah...ben aslında mart annesiyim muhtemel doğum tarihim 4 mart ama şubatın son haftasıda doğum yapabilisin dedi doktor...şuan 24 haftalık hamileyim...sizleri uzun zamandır takip ediyorum,yazmak yeni nasip oldu...bende sizlerin arasına katılmak istiyorum...sizlere bir konuda danışacaktım yorumlarınız gerçekten çok önemli...benim oğlum olucak ve adını Berke Buğra düşünüyoruz,sizce nasıl bir isim yorum yaparsanız çok sevinirim...
hoşgeldiin cnm aramıza sağlılla alırsın inş bebeğini kucağına...isimin anlamları ne bilmiyorum ama güzel anlamlı bişiyse güzel ama ben hep tek isim taraftarıyım...bide buğra için sanırım erkek deve diye yorum yapmış bir arkadaş eğer öleyse cidden ben koymak istemem bu ismi...
Kızlar bu arada biz de ufaktan park yatak,puset arayışlarına başladık.Bugün yakın bir ilçeye gidip birkaç mağazaya baktık ve şunlar hoşumuza gitti sizce nasıl?
http://www.civcivbebe.com/u/1009/Pierre-Cardin-Park-Yatak-Ps180-(Yatak-Hediyeli)
PİERRE CARDİN PS-313 ÇİFT YÖNLÜ ARABA
Bir de radyatör almayı düşünüyoruz.Evimiz kaloriferli,iyi de yanıyor ama banyodan çıktıktan sonra ve kaloriferlerin yanmadığı zamanlarda lazım oluyormuş,ufolar çok kullanışlı olmuyor dediler.

bugün aynı arabayı bende inceledim netten güzel bişiye benziyor...kilosu 6,9muş ağırmı acaba diye düşündüm diğğer bebek arabaları ez aşağı kaç kilo acaba

Merhaba kızlar, herkese iyi haftalar

Cumartesi 100 lük şeker yüklemesini yaptırdım ve maalesef yine çıktı. 1.saat 211 2.saat:162 3.saat 71
ama resmen mahvoldum öyle zor bişey ki, son saat artık midem ve başımın dönmesinden bayılacak gibi oldum, kollarım delik deşik oldu.
haftaya cumartesi dahiliye doktoruna gidicem, diyet ya da insülin dedi ama diyetle olur gibime geliyo çünkü 1saat çok yüksek ama diğerleri o kadar değil.
Kısmet artık yapacak bişey yok. Daha önce diyetisyen deneyimim olduğu için hem kendi bildikelrime göre hemde internette gördüklerime göre diyet yapıyorum.
Çok aşırı yemesemde artık elveda tatlılar ...
geçmiş olsun cnm inş toparlarsın en kısa zmanda
Kızlar ya bu göbek deliğinin altından başlayıp aşağı doğru inen dik çizgi varya o herkeste var mı. Annem h.sonu karnımı gördü şaşırdı.Eskiler cinsiyeti şu şekilde anlarlarmış,sadece oğlu olanlarda çizgi olur ve göbek deliği aşağı doğru dönük olurmuş.Ama benm prensesim olacak. Siz de durumlar nasıl
bendede var o çizgiden benimde kız ilk defa duydum annemin yanında olsaydım belki bende duyardım daha önce :(
başım çatlıyor 6. aydayım parol kullansam bişey olurmu kızlar?
baş ağrın kalmamıştır bu vakte ama içebilirsin cnm :))ben ilk 3 ay da çok kullanmak zorunda kaldım migrenim olduğu için:(
Hepinize iyi akşamlar kızlar,
forumu okumakla epey zaman harcadım.Çok güzel alışverişler yapılmış.Concord Neo yu ben de çok beğendim ve kesinlikle kullanışlı olduğunu dşünüyorum ama çok pahalı.Eşim 3 çocuk olursa hepsini büyütür diyo ama ben nedense çekimserim bu konuda.
Kızlar benim göğüs bölgemde yavaş yavaş çatlamalar başladı,tüm moralin alt üst oldu:(Neyseki diğer bölgelerde yok,hemen yağlanmaya başlayacağım,zaten yapıyodum ama çok da önemsemiyordum açıkçası.Bu arada aranızda kramp yaşayan yok mu?Ben magnezyumu 1-2 gün içmesem hemen bacağımda krampla uyanıyorum.Onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.Size tavsiyem mümkün olduğunca yürüyün,evde de yürüme egzersizi linkleri verilmişti,ordan takip edebilirsiniz.
geçen benimde bacağıma ilk kez kramp girdi felaket bişiydi bi daha olmaz inş

Kizlar objektif fikirlerinize ihtiyacim var.
Tardu Berk dusunuyoruz oglumun ismini sizce nasil tardu ismini duyanlarib yorumu canimi siktI da bide sizlere danismak istedim

Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
ahhh bu etraftakilerin konuşması yokmu deli oluyorum resmen cidden sanki biz bi tarafımızdan uyduruyoruz yada kime naz yapıyoruz...cnm benim kızında hareketleri çok şiddetli oluyor bazen yerimden oynuyorum resmen afedersin makatımda bile hissediyorum bazen şiddetini ama hareketleri yukarda aşağıda diil...her bebek farklı geçenlerde 2 gün az hareket etti endişelendik eşimle iyimi acaba diye eşim bir arkadaşına söylemiş şaşırmış biz hiç hissetmiyorduk öle hareketlerini demiş...her bebek farklı farklı işte :))
arkadaşlar sizin cinsel hayatınız ne durumda.eşim artık benimle abi kardeş gibi yaşamaya başladı.nadiren haftada 1; 10 günde bir anca oluyo.oda sanki öylesine.eskiden kurlaşırdık, şimdi o kur yapmaları falan kesildi.2-3 aydır hep ben istekli oluyordum ama artık bende sıkıldım.istenmediğim halde kendimi zorla birlikte olmaya sürüklüyo gibi hissetmeye başladım. zaten ben harekete geçmek istediğimde çoğu zaman beni durdurıyordu. bende artık ondan soğumaya başladım. zaten çokta ahım şahım değildi hayatımız.sağolsun kayın pederle kayınvalde bizi kardeş zannedip hep dizimizin dibinde durunca yalnız kalma şansımızda olmadı.daha 1 aylık evli iken adamlar kışı bizde geçirmeye kalktılar.evde hamile olduğum halde artık hizmetçi gibi hissediyorum.kocamın cinsellik hariç tüm ihtiyaçlarını görüyorum.ev işlerini yapmayı sevmez, tv karşısına geçer. kitap okur nete takılır. sabah kahvaltı bile sipariş edebiliyo.her önüne 2,500 lira koyuyorum ohh adam napsın gerisini. Ahh Alllaaahım ahhh.
cnm eşlerde en azından benimkindede var o mesafe durumu bişi olacak diye çok korkuyor ben bunu çok normal karşılıyorum çünkü beni ve bebeği düşündüğü için bu yaklaşımı bundan eminim.haftada 1-2 devam ediyor şuan...biz kv kp çok uzağız o yüzden başbaşaydık hep ama yakın olsaydık kesin bizimkilerde zırt pırt gelirdi...Allah kolaylık versin sinir bozucu cidden...ben senin kadar sabırlı olamazdım da herhalde az çok belli ederdim :17::17:eşinlede konuşmayı dene istersen artık daha çok zorlanırsın iş güç yardımcı olsun bence

Kizlar objektif fikirlerinize ihtiyacim var.
Tardu Berk dusunuyoruz oglumun ismini sizce nasil tardu ismini duyanlarib yorumu canimi siktI da bide sizlere danismak istedim

tardu anlamı güzelmiş önceki yorumundan hatırladığım kadarıyla ama alışık olmadık bir isim akılda tutmasıda zor..berk güzel anlamı ne bilmyorum ama benim için anllamı önemli

benim tsh değeriim düşük 5-6 tane nodülümde var cnm ben ilaç kullanmıyorum hamilelik öncesi nodülleri küçültmek için ilaç kullandım tsh değerim daha da düştü çarpıntım oldu kalbimde o yüzden bıraktım...şimid çok efor sarfetme dedi dr. ayda bir kan değerime baktırıyorum ama benim çok dengesiz bir gün normalse ertesi gün düşüyor garip biraz...ama hamilelikle oluşan bişi diil normal eskisi gibi devam ediyor...yüksek olması bebeklerde zeka geriliğine sebeep olduğu için ilaç kullanmak gerek ihmal etme sakın...düşük olmasıda bebek düşüklerine sebep oluyor ama çok şükür yaşamadım

ilaç kullanıyorum dahiliye doktorum eşliğinde beenim tsh değerim yüksekti ama ALLAH'a şükür tarama testlerimizde bişey çıkmadı, inşALLAH vaktinde sağ salim alırız kuzucukları kucağımıza

tardu anlamı güzelmiş önceki yorumundan hatırladığım kadarıyla ama alışık olmadık bir isim akılda tutmasıda zor..berk güzel anlamı ne bilmyorum ama benim için anllamı önemli

Yorumun icin tesekkur ederi i an disardan birinin tardu icin olumlu sozler etmesi cok guzel berk : guclu dayanikli demek

Günaydın kızlar

Benm bebişin duruşunu eskiden şıp diye anlardım ama artık anlayamıyorum çünkü heryeri tekmeliyor.Bir de içerde çok fazla dönüp duruyor.Akşamları elimi koyunca, kafası bacağı poposu elimi oynatıyor. Korkuyorum ya o öyle dönerken Allah korusun kordon boynuna dolanmasın. :(

Back
X