Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
Var mı benzer durumlar yaşayan?
harfiyen sana katılıyorum canım aynı durumlar bende var maalesef... insanlara söylemiyorum artık bu tarz tepkileri yüzünden