ben çatlak kremi olarak hep chiccoyu ''mama donna'' kullandım ama pek etkili değilmiş anlaşılan... bu çatlaklar iyice belirmeye başlayınca dün eczaneden badem yağı aldım, bakalım ona devam edicem. badem yağı kullanan var mı aranızda kızlarbirde bu badem yağının sanki bir acısı birde tatlısı oluyordu eskiden hafızamda kalmış, ama dün eczanede söyleyince yok canım acı tatlı diye bişi yok sadece badem yağı var dedi eczacı.. bende peki bu badem yağını ne için alıyorlar çatlak için alıyorlar mı dedim yooo sadece saçları güçlendirmek için alıyorlar dedi
ama yinede aldım
![]()
Canim genelde her aktarcida, kozmetik ürünleri satilan magazalarda ben hep tatli badem yaginla karsilastim. Hatta bende aldim bi sise tatli badem yagi bir sise kakao yagi. Hatta satici bana bir brosür verdi, orda hangi yagin neye ise yaradigi yaziyordu ve tatli badem yagi icin özellikle hamilelik catlaklarina iyi geldigi yaziyordu. Ben ikisini karistirarak kullandim uzun süre. Ama kakao yagi sert oldugu icin ve kullanmadan önce eritmek gerektigi icin zor geldi.