• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Nihalcim crazyde fiyat yazmıyor nasıl aldın?

tatlım,unnadoda crazy baby ürünleri vardı,sanırım kampanya süresi sona erdi,tekrar gelirse takip edin diye söyledim.bir de sanırım bazı şehirlerde satış merkezleri var,ürünleri çok beğendim.

mrb güzel anneler ve minik bebecikleri umarım hepiniz iyisinizdir..

biz miniğimle bugün dr.a gittik oğlum 1400 gr. olmuş:nazar: boyu da 38 cm miş :) çok özlemişim kuzumu ama yüzünü yandan gösterdi, büyüdüğü için net görülmemeye başladı aman olsun profil görüntüsü bile yeter:9:

Maşallah canım bebeğine:nazar: bende çok özledim oğluşumu. içimde kıpır kıpır hareket ettikçe diyorumki büyüyor bi nebze rahatlıyorum:emir_bebek:

Selam kızlar umarım bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir bebeğimin son günlerde daha da büyüdüğünü farkettim öyle bi dönüyor tekme atıyor ki delicek gibi oluyor göbeğim dans ediyor resmen :)) şu sıralar burun kanaması kalp çarpıntısı bel sırt ağrısı yaşıyorum en çokta kalp çarpıntısı sıkıntı yaratıyor sanki ölücek gibi oluyorum :( siz ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? 29 kasım da randevum var nasıl geçicek bakalım.. kızımı çok özledim ve kilosunu çok merak ediyorum :)

Evet artık çok hareket ediyorlar bazen baya bi sert tekmeler yiyorum bende. inşallah sıkıntıların geçer. benim ilk başlarda bel ağrım bacak ağrım oldu. sonra sanırım tempoya alıştım biraz azaldı. geçen gecede uyurken ters bi dönüş yaptım sanırım baldırıma kramp girdi neyseki uzun sürmedi. hepimize kolaylıklar versin Allah. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ben. ve derslerimde genelde 4. katta sürekli merdiven inip çıkıyorum haliyle yoruyor. inşallah dayanabilirim

canım benim ya süpersin cidden ve çok iyi olur çok mutlu olurum çünkü çok kararsızım :16::16:

Canim ebebekte yokmus maalesef jokerde bulursunuz ama uzak durun bence kalitesiz ve kullanisi rahat olmayan bebegin icinde rahat edemeyecegi bi urun dedi satis gorevlisi..ama biliosun bazen kendi urunlerini satabilmek icin boyle yanlis bilgilerde verebiliolar o yuzden adam dogru mu soyluyo pek bilemedim canim. Yardimci olamadim sana kusura bakma olur mu...

Günaydın Sevgili Anneler ve Tatlı Melekleri:9:

Size de gunaydin guselimm :))

günaydın kızlar :) biz geldik oğlumla.sağolsun geceleri uyutmuyo anneyi doğuncada böyle olur herhalde şimdiden alıştırıyo :D grip oldum 3 gündür çekiyorum ve çekerim gibi görünüyo :(inşallah kuzum etkilenmez bu durumdan

günaydın ciciş anneler:16:
Bebeğimizin alışverişini yavaş yavaş bitiriyoruz bugün bebek yatağımızı almaya gideceğiz.Yatağın bebek için çok önemli düşünüyorum o yüzden çok ucuza kaçmamak lazım.Orta halli bi yatak bulduk işbir yataktan uzmanlar lateks öneriyormuş.Sizler aldınız mı bebişlerinizin yatağını?

Bebeğimizin alışverişini yavaş yavaş bitiriyoruz bugün bebek yatağımızı almaya gideceğiz.Yatağın bebek için çok önemli düşünüyorum o yüzden çok ucuza kaçmamak lazım.Orta halli bi yatak bulduk işbir yataktan uzmanlar lateks öneriyormuş.Sizler aldınız mı bebişlerinizin yatağını?

ayy bir tek bunlar kaldı benimde (park beşik yatak vs.) gerisi tamam. bi alsam bunlarıda içim rahatlayacak ama beğenemedik bir türlü... ne alırsan paylaş canım bizimle. beşiğini aldınız mı

ayy bir tek bunlar kaldı benimde (park beşik yatak vs.) gerisi tamam. bi alsam bunlarıda içim rahatlayacak ama beğenemedik bir türlü... ne alırsan paylaş canım bizimle. beşiğini aldınız mı

evet aldık canım alegnonun dümen karyolasını ve şifonyerini aldık.Yatağını da işbirin şu yatağını düşünüyoruz bide bunun açelya modeli var oda olabilir
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed

evet aldık canım alegnonun dümen karyolasını ve şifonyerini aldık.Yatağını da işbirin şu yatağını düşünüyoruz bide bunun açelya modeli var oda olabilir
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed

oo iyi halletmişsiniz. darısı başıma o zaman :3: işbir yatak banada mantıklı geldi şimdi. düşünebilirim. ben aslında visco düşünüyordum ama pek önerilmiyormuş sanırım, visco yataklar konusunda bilgin varmı :31:

tatlım ben hala korkuyorum almaya off bişey olur üzülürüm falan diye bakıyorum bakıyorum üzüle üzüle eve dönüyorum geri :(((((

günaydın kızlar :) biz geldik oğlumla.sağolsun geceleri uyutmuyo anneyi doğuncada böyle olur herhalde şimdiden alıştırıyo :D grip oldum 3 gündür çekiyorum ve çekerim gibi görünüyo :(inşallah kuzum etkilenmez bu durumdan

Geçmiş olsun bende 2 gün nezle gibiydim limon kivi zencefille hallettim

tatlım ben hala korkuyorum almaya off bişey olur üzülürüm falan diye bakıyorum bakıyorum üzüle üzüle eve dönüyorum geri :(((((

içini ferah tut canım iyi şeyler düşünelim iyilikler bulsun bizleri. sağsalim bebeklerimize kavuşucaz inşallah:nazar:. bana da çok erken gibi geliyodu ama eşim de hevesli olunca nerdeyse herşeyini aldık. ufak tefek alınacaklar kaldı o kadar. şu bi gerçek yanlız aldıkça ne kadar çok masraf çıktığınıda görüceksin bi yerden başlamak iyi oluyor.

benim kızımdan kalma bi yatak var ama onumu kullanırım yenimi alırım karar veremedim. ilk 6 ay yatak odasında beşikte yatırıcağım için şimdilik erteliyorum. ama internetten bakarken işbirin yatakları benimde hoşuma gitti.

oo iyi halletmişsiniz. darısı başıma o zaman :3: işbir yatak banada mantıklı geldi şimdi. düşünebilirim. ben aslında visco düşünüyordum ama pek önerilmiyormuş sanırım, visco yataklar konusunda bilgin varmı :31:
visco yatak vucudun şeklini alıyor canım bebeğin omurgası yumuşak olduğu için hiç sağlıklı değil diye biliyorum ama nedense daha çok satılıyormuş anlam veremedim.Uzmanlar yarı ortopedik orta sertlikte ve lateks öneriyor..

Bi yerden başlamak lazım ben yapım gereği çok sabırsızım bu hem iyi hem kötü biraz garanticiyim galiba hemen her şey olsun bitsin hazır olsun istiyorum ve çok araştırıyorum rüyalarıma bile giriyor eşim hasta olacaksın düşünmekten akışına bırak diyor :27:bebişin kıyafetlerini hallettim hatta 6 9 aylıklardan bile aldım.Bebek arabamızı karyolasını şifonyerini de aldık.Bi yatağı kaldı..

benim kızımdan kalma bi yatak var ama onumu kullanırım yenimi alırım karar veremedim. ilk 6 ay yatak odasında beşikte yatırıcağım için şimdilik erteliyorum. ama internetten bakarken işbirin yatakları benimde hoşuma gitti.
İşbir hakkında çok olumlu yorumlar duydum canım

Canim ebebekte yokmus maalesef jokerde bulursunuz ama uzak durun bence kalitesiz ve kullanisi rahat olmayan bebegin icinde rahat edemeyecegi bi urun dedi satis gorevlisi..ama biliosun bazen kendi urunlerini satabilmek icin boyle yanlis bilgilerde verebiliolar o yuzden adam dogru mu soyluyo pek bilemedim canim. Yardimci olamadim sana kusura bakma olur mu...
Size de gunaydin guselimm :))

yok cnm olurmu hiç öle şey çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter...dün bir bayanla başka bir topikte aynı model bebek arabası üzerine muhabbet ettik o da çok dertli arabadan soğudum ve başka araba arayışına girdim bende tabi senin yorumlarınıda bekliyordum bu arada...şimdi şu arabayı gözüme kestirdim araştırcam bilen gören var mııı :))) yine şansımı deneyim buradan:) baktığım kadarıyla olumsuz yorumla karşılaşmadım ama araştıracam daha çok teşekkür ederim tekrardan cnm gittinmi dün seminere faydalı olmuştur umarım
http://www.e-bebek.com/travel_siste...libu_travel_sistem_bebek_arabasi/HAU-40215T-B

Son düzenleme:
Back
X