güzel günlerde kullansın miniğin hediyelerini canımmmm, bebiş kısmetiyle gelir derler ama seninki maşallah pek bi kısmetli olacak
Allah şifa versin kuzucum tez zamanda inşallah, migren ve mide bulantısı bizde de geri döndü uzun bi aradan sonraaa... ama azıcık kaldı Allahın izniyle annesi azıcık daha dayanacağız kuzularımız içinnnn
oyyy maşallahhh büyük kızınaaaa

bizim miniklerimiz de emer inşallah hayırlısıyla sağlıklı büyür tosuncuklarımız amiiiinnnn
uzmanların dediği gibi her bebeğin tepkisi ve düzeni farklı oluyor kesinlikle.. zira ben 28 yaşımdayım ve annem beni 40 ım çıktıktan kısa bir süre sonra kendi odamda uyutmaya başlamış ama tamamen bilinçli bir şekilde,
önce bi süre kucağında kokusunu çeke çeke uyumuşum uyuduktan sonra bırakmış beni beşiğime ve uzun bir süre yanımda beklemiş ki uyanınca onu görüp güvende hissedeyim kendimi..
bi süre sonra kucağındaki süreyi daha kısaltarak uyumadan beşiğime bırakmış ve elimi yüzümü okşaya okşaya ninnilerle uyutmuş ve yine yanımda beklemiş..
buna da alıştıktan sonra hiç kucağında sallamadan beşiğime bırakmış sadece okşayarak uyutmuş..
daha sonra beşiğime yatırdıktan sonra odanın dışından sadece ninnilerle uyutmuş beni ve yanıma, uyandığımda görebileceğim bi yere fotoğrafını bırakmış ki yine uyanınca güvende hissedeyim kendimi diye...
en sonunda da yatağıma yatırdığı gibi odanın dışına çıkarak hiç müdahale etmeden kendi kendime uyuyuşumu izlemiş..
veeee bu şekilde kendi kendime uyumayı ve uyandığımda ağlamadan kendi kendime oyuna başlamayı öğrenmişim

hem bu şekilde annem kendine dinlenme zamanı yaratmış hemde beni ağlatmadan yukarıda bahsedildiği gibi güven duygusundan, şefkatten uzak kalmadan kendi uyku düzenimizi tutturmuşuz...
Allah' a şükür çocukuğumda da büyüme aşamasında da gayet kendine güvenen, özgüveni tam, kendi kendine yetebilen bir birey olarak yetiştim

Allah' ın izniyle bizde oğlumuzda annemin beni büyütürken uyguladığı bu yöntemi uygulayacağız anneannemizin de yardımlarıyla tabiii

Allah kuzucuklarımızı sağlıkla dünyaya getirmemizi ve sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inşallah ve Allah annelerimizi ve eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah amiiinnnnn
bu arada biz izindeyiz kızlar bugün itibariyle, evde zaman hiç geçmioooooo... 10 gibi uyandık, kahvaltı yaptık tv ye baktık ama hiiiçççç bişi yookkk... şimdi kalkıp akşam yemeğimizi hazırlicaasss... hayırlısıyla hafta sonu odamız gelsin de haftaya da odamızı yerleştirmekle meşgul olsak öyle zaman geçirsek... keşke erkenden izne ayrılmasaymışız diye düşünüyorum şuanda ama işin stresinden ve yolun uzaklığından dolayı kısmen mecburi oldu bizimkisi.. mümkünse siz sonuna kadar dayanbildiğiniz kadar dayanın kızlar zira çalışmaya alışık olunca insan evde sıkılıyooooo... bide bizim apartman hep orta yaş ve üzeri insanlarla dolu genç bir iki komşucuğum olsa hiç diilse onlarla vakit geçirirdik.. tüm arkadaşlarım da çalışıyooo o yüzden hayırlısıyla bi an önce zaman geçse de yavrucuğumuz gelseeeee sağlıkla inşallah amiiinnnn