Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum(((((((((
ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !
Kızlarrr aman diyim çok geçmiş olsun, yatın dinlenin. Bitki çayı, portakal mandalina fln tüketin. Şifa olsun hemencecikkkk inşallahhhh
Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
Canım bunları da değerlendirsene..
Kanz KZ-716 Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Pierre Cardin PS-102 Travel Sistem Baston Puset Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco CT 0.2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası Puset New | Ayhan Çocuk Gereçleri
Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Simplicity Plus Top Travel Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri